Gyakran ismételt kérdések a fiókbeállításokról

Mi a különbség a CactusVPN webhelyfiók és a VPNszolgáltatások között, mely felhasználónevet és jelszót használom??


A fiók a felhasználónév és a jelszó kombinációja.

Szolgáltatásainak egyszerű használatához kétféle fiókra van szüksége:

 1. CactusVPN webhelyfiók:
  Amikor regisztrál a weboldalunkon, megkapja CactusVPN webhely-fiókját. Ez magában foglalja az Ön e-mail címét felhasználónévként és egy jelszót. Akkor használja a cactusvpn.com webhely fiókjához való hozzáféréshez, valamint a CactusVPN alkalmazásba való bejelentkezéshez Windows, Android és iOS rendszeren.

  A CactusVPN webhely-fiókját a Fiók részletei oldalon kezelheti.

 2. VPN szolgáltatások fiók:
  CactusVPN vásárlóként több szolgáltatást vehet igénybe, igényeitől függően. Szolgáltatás megrendelésekor külön felhasználónév és jelszó jön létre (ezeket a webhelyünk fiókjában találhatja meg). Ez a VPN-szolgáltatási fiókja, amely csak a vásárolt szolgáltatásnak felel meg. Akkor használja, ha bejelentkezik a Macintosh CactusVPN alkalmazás VPN részébe, vagy amikor manuálisan létrehozott kapcsolaton keresztül kapcsolódik a VPN szervereinkhez. A VPN-szolgáltatások fiókjait a Beállítások oldalon kezelheti.

Folytassuk: Van egy CactusVPN webhely-fiókja, és számos VPN és / vagy intelligens DNS-fiók, amelyek megfelelnek a VPN / intelligens DNS-szolgáltatásoknak. Az összes VPN / intelligens DNS-fiók csatolva van a CactusVPN webhelyfiókhoz.

Elfelejtettem a CactusVPN webhelyem fiókom bejelentkezési adatait

Lépjen a Jelszó visszaállítása oldalra, írja be e-mail címét, erősítse meg, hogy nem robot vagy, és nyomja meg a „Küldés” gombot. Kap egy e-mailt, amelyben megerősíti, hogy vissza szeretné állítani a jelszavát. Az e-mailben kattintson a „Jelszó visszaállítása” gombra. Egy weboldalra küld, ahol megváltoztathatja a jelszavát.

Hogyan változtathatom meg a CactusVPN webhelyemhez tartozó e-mail címet?

A CactusVPN-fiók e-mail címének megváltoztatásához jelentkezzen be webhelyén a fiókjába, és lépjen a Saját fiókba -> Fiók jelszava.

Hogyan módosíthatom a VPN szolgáltatás felhasználónevemet??

A VPN felhasználónevét rendszerünk automatikusan létrehozta. És általában úgy néz ki, mint egy véletlenszerű betűk és számok halmaza. Annak a lehetőségnek adjuk, hogy „emberi ”bbra változtassa, hogy könnyebben emlékezzen rá. Ehhez lépjen a fiókjába -> Beállítások -> VPN felhasználónév & Jelszó.

A „VPN Bejelentkezés részletei” mezőben található egy „Új felhasználónév megadása” mező. Csak írja be a kívánt felhasználónevet, és nyomja meg a mellette található „Felhasználónév módosítása” gombot.

Tudjon meg többet a CactusVPN webhely-fiók és a VPN-szolgáltatások fiókja közötti különbségekről.

Hogyan módosíthatom a VPN szolgáltatás jelszavam?

A rendszerünk automatikusan létrehozta VPN jelszavát. És általában úgy néz ki, mint egy véletlenszerű betűk és számok halmaza. Annak a lehetőségnek adjuk, hogy „emberi ”bbra változtassa, hogy könnyebben emlékezzen rá. Ehhez lépjen a fiókjába -> Beállítások -> VPN felhasználónév & Jelszó.

Ban,-ben "VPN felhasználónév & Jelszó" dobozban található a "Jelszó módosítása" link. Miután rákattintott, két szövegmező jelenik meg. Töltse ki ezeket a mezőket az új jelszóval. Írja be ugyanazt a jelszót mindkét mezőbe. Ezután kattintson a "Jelszó módosítása" gomb.

Fontos: A jelszónak 4 és 24 karakter hosszúnak kell lennie, csak betűket és számokat tartalmazhat.

Tudjon meg többet a CactusVPN webhelyek és a VPN szolgáltatások fiókja közötti különbségekről.

A szolgáltatás frissítése / leminősítése?

Kövesse ezt az útmutatót.

Hogyan változtashatom meg a számlázási ciklust?

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Meddig tart a szolgáltatás aktiválása, miután fizettem?

Tapasztalataink szerint elmondhatjuk, hogy ha PayPal és Credit / Debit kártyákkal fizet, a számla néhány perc alatt aktiválódik. Más fizetési módok használata esetén akár 48 órát is igénybe vehet, amíg ellenőrzik a tranzakciót és átutalják a pénzt.

Ha prémium VPN-fiókot vásárolok, ez javítja a sebességet?

Ingyenes VPN próbaverziónkon teljes hozzáférést kínálunk szolgáltatásainkhoz. Az egyetlen korlátozás a felhasználható idő – mindössze 24 óra. Tehát a sebesség megegyezik, mint ugyanazokat a kiszolgálókat. A sebesség növelése érdekében megpróbálhatja javítani az ISP-vel való kapcsolatát, és kipróbálhatja a különféle protokollokat (SSTP, SoftEther, PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN). A PPTP-nek a leggyorsabbnak kell lennie.

Fizetetlen számlám van, de nem akarom fizetni.

Ha nem szünteti meg a szolgáltatást, a rendszer minden számlázási ciklusban új számlát készít. De nem kötelező. Ha többé nem akarja használni szolgáltatásainkat, akkor egyszerűen le kell mondania a szolgáltatást.

Beállíthatom a hitel- / bankkártya-előfizetést?

A hitelkártya-előfizetés automatikusan létrejön, miután befizette az első számlát hitelkártyával. Az előfizetés lemondásához törölje a szolgáltatást.

Az alapértelmezett hitel- / betéti kártya megváltoztatása?

Két lehetőség van az alapértelmezett hitelkártya megváltoztatására:

 1. Keresse fel webhelyén a Mentett hitelkártyákat a fiókjából. Felveheti az új kártyáját.
 2. Kiválaszthatja a lehetőséget "Írja be az új kártya adatait" a számlájáról (ha már van ilyen). Ezután adja hozzá az új kártyát, majd kattintson a gombra "Beküldés".

Hogyan törölhetem hitel- / bankkártya előfizetésemet??

Ha törli az elmentett hitel- / bankkártya adatait, az automatikus fizetés nem történik meg, és számláit manuálisan kell fizetnie.

Az alapértelmezett hitel- / bankkártya törléséhez jelentkezzen be fiókjába, és lépjen a Mentett hitelkártyák oldalra.

Ha abba szeretné hagyni a szolgáltatásunk használatát, akkor csak annyit kell tennie, hogy törli a szolgáltatást, mielőtt a fizetés megtörténik. Ha lemondja a szolgáltatást, a hitelkártyáját nem terheljük meg.

Hogyan lehet lemondni a PayPal előfizetését??

A PayPal előfizetés visszavonásához kérjük, kövesse a PayPal hivatalos útmutatását.

Fiókom törlése / megszüntetése?

Bejelentkezés: "Felkérés visszavonása".

Hol találok VPN felhasználónevemet és jelszavam, valamint az intelligens DNS kulcsomat?

Jelentkezzen be webhelyén a fiókjába, és lépjen a Beállítások menübe -> VPN felhasználónév & Jelszó.

Ha szeretné megtalálni az intelligens DNS-kulcs bejelentkezést a webhelyén a fiókjába, lépjen a Beállítások lehetőségre -> App Bejelentkezés hitelesítő adatok.

Hogyan működik a csomag kedvezmény??

A csomagkedvezmény a vásárolt második előfizetésre vonatkozik, mindaddig, amíg az első előfizetés aktív marad. Például, ha jelenleg VPN vagy intelligens DNS szolgáltatása van, akkor a másodikt kedvezménnyel vásárolhatja meg, amelyet minden számlázási cikluson alkalmazni fog a második szolgáltatás megújításakor. Ha megszünteti az elsőt, teljes árat kell fizetnie azért, ami megmaradt, amikor a következő számlázási ciklust megújítja.

A csomagkedvezmény csak új előfizetések esetén érhető el, és nem csak a jelenlegi előfizetéseink megújítására szolgál, és csak akkor lesz jogosult kedvezményre, ha a második előfizetésnél ugyanaz az ár vagy annál alacsonyabb..

Ezt az árengedményt csak az azonos számlázási ciklusú előfizetések esetén kapja meg, vagy ha a második előfizetési ciklus rövidebb, mint az első előfizetésnél. Például nem jogosult az éves előfizetés csomagkedvezményére, ha az első előfizetésért havonta számláznak, de ha az első előfizetéshez éves számlázás történik, akkor a csomag kedvezményét a második előfizetésről is megkaphatja, akkor is, ha havonta számlázza..

A csomag kedvezményekkel vásárolt szolgáltatások nem vonhatók át más számlákra. Ha azt szeretné, hogy a második előfizetés más fiókkal bővüljön, akkor kihasználhatja a mi előnyeinket "Hozz egy barátot" promóció, és Önnek és barátjának egy ingyenes hónapja lesz a CactusVPN szolgáltatásokról.

A csomag kedvezményt nem alkalmazza automatikusan. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha egyszerre több előfizetést szeretne vásárolni, és kiállítunk egy számlát az alkalmazott kedvezménnyel.

A második előfizetésed minden számlázási cikluson ugyanazon az áron lesz kiszámlázva, mindaddig, amíg az első előfizetésed aktív.

A csomag kedvezmény nem érhető el a 3., 5., 7. stb. Előfizetés esetén. Csak a második előfizetésnél és a 4., 6., 8. stb.

Ha tíznél több előfizetést szeretne vásárolni, remek kedvezményeket kínálunk, az előfizetések teljes számától függően. A legjobb volna, ha a vásárlás előtt felveszi velünk a kapcsolatot, hogy részletesebben megbeszéljük.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map