Kuinka perustaa PPTP VPN DD-WRT -reitittimiin

Tässä opetusohjelmassa näytämme sinulle kuinka määrittää PPTP VPN DD-WRT -reitittimiin, mutta katsotaan ensin, mitkä ovat vaatimuksemme ja suositukset.


vaatimukset

PPTP VPN: n asettamiseen tarvitset:

 1. CactusVPN-tili. Jos sinulla ei ole sellaista, voit kokeilla palveluitamme ilmaiseksi.
 2. VPN-käyttäjänimesi, salasanasi ja VPN-palvelimen osoite. Löydät ne tililtäsi verkkosivustollemme siirtymällä kohtaan Asetukset.

suositukset

 • PPTP ei ole paras vaihtoehto verkkoturvallisuudelle ja yksityisyydelle. Suosittelemme OpenVPN: n käyttöä.

Jos haluat edelleen määrittää PPTP VPN -sovelluksen manuaalisesti, selaa vaihe vaiheelta seuraavat ohjeet:

PPTP VPN -asennusohjeet

PPTP VPN: n asettamiseksi DD-WRT-reitittimille täytyy salata reititin DD-WRT-ohjelmistolla ja asettaa reitittimen paikallisen IP-osoitteen arvoksi 192.168.1.1. Tarkista myös, voitko muodostaa yhteyden Internetiin Wi-Fi: n kautta DD-WRT-reitittimestä. Suosittelemme myös tarkistamaan PCN: n / Mac-tietokoneen VPN: n varmistaaksesi, että verkkoasetukset ja Internet-palveluntarjoaja sallivat PPTP VPN -yhteydet.

Yhdistä reitittimeesi. Sitä varten sinun on asetettava selaimeen seuraava osoite: http://192.168.1.1 (Jos tämä ei toimi, tutustu reitittimen käyttöoppaaseen, mikä on oletusyhdyskäytävän osoite). Sinun on myös asetettava verkkoyhteys IP-osoitteen saamiseksi automaattisesti, jos muodostat yhteyden reitittimeen Ethernetin kautta.

PPTP VPN: n asettamiseen DD-WRT-reitittimelle on kaksi tapaa. Valitse, haluatko asettaa PPTP: n komentosarjan avulla tai ilman komentosarjaa.

 • Ei käsikirjoitusta
 • Käsikirjoituksen käyttö
 1. Siirry ”Asetukset” -välilehteen ja valitse sitten ”Perusasetukset” (1) .Valitse PPTP (2) avattavasta “Yhteystyyppi” -valikosta..

  Kirjoita ”Gateway (PPTP-palvelin)” (3) -kohtaan sen CactusVPN-palvelimen IP-osoite, johon haluat muodostaa yhteyden. Löydät tililtäsi kaikki käytettävissä olevat palvelimet verkkosivustoltamme siirtymällä kohtaan Asetukset.

  Kirjoita “Käyttäjätunnus” (4) ja “Salasanat” (5) -kenttiin VPN-käyttäjänimesi ja salasanasi. Löydät ne tililtäsi verkkosivustollemme siirtymällä kohtaan Asetukset. Varmista, että käytät VPN-käyttäjänimeäsi ja salasanaasi etkä verkkosivutilin käyttäjätietoja (mikä ero on?).

  Valitse ”Kyllä” (6) ”Käytä DHCP: tä” vieressä.

  Aseta ”MPPE-salaus” (7) ja “Packet Reordering” (8) ”Enabled”. Joissakin DD-WRT-versioissa on myös “PPTP-salaus”, aseta se myös “Käytössä”.

  Aseta ”Dual Access mode” (9) ja “Receive IPTV” (10) “Ei”.

  Muuta ”Valinnaiset asetukset” -vyöhykkeessä MTU arvoksi “Manuaalinen” (11) ja kirjoita kenttään arvo 1460 (12) ja aseta “STP” arvoksi “Disabled” (13)..

  Kirjoita DD-WRT-tukiaseman IP-osoite ”Verkkoasetuksiin” (14). Tärkeää, jos tämä on toinen reititin, sinun on asetettava toinen paikallinen IP-osoite kuin pääreitittimeesi.

  Valitse ”DHCP-palvelin” (15) ”DHCP-tyyppi” -kohdan vierestä..

  ”Ota DHCP-palvelin käyttöön” (16).

  Varmista, että kaikki muut asetukset näyttävät kuvakaappaukselta.

  Napsauta Käytä asetuksia (17).

  Kuinka perustaa PPTP VPN DD-WRT -reitittimiin: Vaihe 1

 2. Siirry nyt Suojaus-välilehteen (17) ja valitse ”Palomuuri” (18). Aseta tässä “SPI Firewall” -asetukseksi “Disable” (19).PPTP VPN: n määrittäminen DD-WRT-reitittimille: Vaihe 2
 3. Siirry kohtaan “VPN Passthrough” (20) ja valitse “Enabled” (21) “PPTP Passthrough” vieressä. Napsauta Käytä asetuksia (22).PPTP VPN: n määrittäminen DD-WRT-reitittimille: Vaihe 3
 4. Siirry “Hallinta” -välilehteen (23). Vieritä alas ja napsauta ”Käynnistä reititin” -painiketta (24). Tämä käynnistää reitittimen uudelleen.PPTP VPN: n määrittäminen DD-WRT-reitittimille: Vaihe 4
 1. Siirry kohtaan “Asetukset” -> ”Perusasetukset” (1).Kuinka perustaa PPTP VPN DD-WRT -reitittimiin: Vaihe 1
 2. Vieritä kohtaan ”Verkko-osoitepalvelimen asetukset (DHCP)” (2) ja ota käyttöön DHCP (3).
  Muuta staattinen DNS 1 (4): 8.8.8.8
  Muuta staattinen DNS 2 (5): 8.8.4.4
  Poista käytöstä “Käytä DNSMasq DNS: ää” (6).

  PPTP VPN: n määrittäminen DD-WRT-reitittimille: Vaihe 2

 3. Siirry “Suojaus” -välilehteen (7) -> ”Palomuuri” (8) asettaa “Poista käytöstä” SPI-palomuurille (9).PPTP VPN: n määrittäminen DD-WRT-reitittimille: Vaihe 3
 4. Siirry nyt “VPN Passthrough” -välilehteen (10) ja valitse ”Enable” PPTP Passthrough (11) -kohtaan ja napsauta sitten “Apply settings” (12).PPTP VPN: n määrittäminen DD-WRT-reitittimille: Vaihe 4
 5. Siirry tilillesi, napsauta pakettiasi ja napsauta sitten ”Skripti PPTP: n asettamiseksi DD-WRT-reitittimellä” -linkkiä ja kopioi kaikki teksti uudelta avautuvalta sivulta.
 6. Palaa takaisin DD-WRT: hen ja siirry kohtaan Hallinto (13) -> “Komennot” (14) ja liitä koodi leikepöydältä (15).PPTP VPN: n määrittäminen DD-WRT-reitittimille: Vaihe 5
 7. Vieritä alas ja napsauta Tallenna käynnistys.
 8. Siirry kohtaan Hallinto -> “Hallinta” -välilehti, sivun alareunassa on “Käynnistä reititin” -painike ja napsauta sitä.
 9. Reitittimen uudelleenkäynnistyksen jälkeen siirry kohtaan Hallinta (13) -> “Komennot” (14).
  Tyyppi: / tmp / cactusvpn / vpn Käynnistä IP.ADD.RE.SS napsauta sitten Suorita komennot.
  Korvaa ”IP-OSOITE”Sen palvelimen IP: llä, johon haluat muodostaa yhteyden. Löydät kaikki käytettävissä olevat palvelimet tilisi pakettitiedoista.

  PPTP VPN: n määrittäminen DD-WRT-reitittimille: Vaihe 6

 10. Siirry cactusvpn.com-sivustoon ja tarkista, onko IP-osoitteesi muuttunut.

Uudelleenkäynnistyksen jälkeen PPD VPN DD-WRT -reitittimessä on määritetty. Voit tarkistaa yhteyden siirtymällä “Tila” -välilehteen ja valita sieltä ”WAN”. Sisäänkirjautumisen tilan tulee olla ”Yhdistetty”. Jos sanotaan ”katkaistu”, napsauta “Yhdistä” -painiketta ja odota noin minuutti. Sen jälkeen yhteys tulisi muodostaa. Voit tarkistaa yhteyden VPN-palvelimeen siirtymällä osoitteeseen www.whatismyip.com ja tarkistaa, onko IP muuttunut.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me