Ratkaisuja OpenVPN-todennusvirheviesteihin

Kohtaavatko todentamisvirheitä, kun muodostat yhteyden ProtonVPN: ään kolmannen osapuolen VPN-asiakkaita käytettäessä? Lue luettelo ratkaisuista tähän ongelmaan.

ProtonVPN: ään voidaan muodostaa useita tapoja muodostaa yhteys alkuperäissovelluksen lisäksi (saatavana tällä hetkellä Windowsissa). Voit myös muodostaa yhteyden kolmannen osapuolen OpenVPN-asiakasohjelmalla, kuten Tunnelblick Macilla, OpenVPN-paketti Linuxilla tai erilainen mobiilisovellus iOS: lla ja Androidilla.


Mikä on todennusvirhe ja miksi se ilmestyy?

Voi olla, että jotkut yhteysyritykset heittävät AUTH FAILED -virheilmoituksen ja laitteestasi ja käyttöjärjestelmästäsi riippuen viesti näyttää seuraavanlaiselta:

android-auth-hylättyAuth Fail Android – OpenVPN Android-asiakasohjelmaan

 

linux-auth-hylättyAuth Fail Linux – Ubuntu-komentorivi

OpenVPN-protokolla heittää tämän virhesanoman ja voi tarkoittaa yhtä kahdesta asiasta:

 1. Kirjautumistiedot ovat vääriä, aiheutti esimerkiksi väärien käyttöoikeusjoukkojen käytöstä, kirjoitusvirhettä käyttäjänimen ja salasanan syöttämisessä, äskettäisen salasanan vaihdon; tai
 2. Olet saavuttanut suurimman määrän samanaikaisia ​​istuntoja. Eri suunnitelmilla on erilainen maksimimäärä samanaikaisten istuntojen lukumäärää, esim. Ilmainen käyttäjä saa yhden yhteyden, kun taas Plus-käyttäjät saavat jopa 5 yhteyttä. Lisätietoja saat tutustumalla ProtonVPN-suunnitelmiin.

Pikavaiheet todennusvirheen korjaamiseksi

Jos kohtaat tämän virheen, voit yrittää korjata tilanteen useilla asioilla. Kokeile seuraavia vaiheita korjataksesi ongelma:

 1. Varmista, että käytät oikeita OpenVPN-käyttöoikeustietoja. Varmista, että käytät OpenVPN-käyttöoikeustietojasi (eikä Proton-käyttöoikeutesi). ProtonVPN käyttää kahta käyttöoikeustietojen sarjaa, Proton-tilisi käyttöoikeustietoja, joita käytetään kirjautumiseen kotisivullemme protonvpn.com (tai sähköpostiisi, jos olet ProtonMail-käyttäjä), ja OpenVPN-käyttöoikeustietojasi, joita käytetään todennukseen VPN-palvelimilla, jos käytät kolmannen osapuolen OpenVPN-sovellusta. Turvallisuussyistä sinun on käytettävä OpenVPN-käyttöoikeustietoja, ei Proton-käyttöoikeustietojasi, kun kirjaudut sisään kolmannen osapuolen VPN-sovellusten kautta. Tässä artikkelissa on lisätietoja siitä, mistä OpenVPN-käyttäjätiedot löytyvät ja asetetaan.
 2. Varmista, että käytät palvelimia, jotka ovat käytettävissä sinulle ProtonVPN-suunnitelmassa. Tarkista, että palvelin, johon yrität muodostaa yhteyden, on saatavissa tilauksellesi. ProtonVPN: llä on erilaisia ​​suunnitelmatarjouksia ja jokaisella tasolla on pääsy erilaiseen palvelinjoukkoon. Esimerkiksi ProtonVPN Free -käyttäjät saavat pääsyn vain ilmaisiin palvelimiin näissä maissa, kun taas ProtonVPN Plus -käyttäjät saavat pääsyn kaikkiin palvelimiin kaikissa maissa, mukaan lukien Secure Core -palvelimet. Katso tästä lisätietoja eri palvelimista tai tutustu erilaisiin suunnitelmiin.
 3. Varmista, että käytät hyvämaineista asiakasta. Varmista, että olet asentanut oikean asiakkaan ja että olet päivittänyt viimeisimpään osioon. Esimerkiksi Android Play -kaupassa käytettävissä olevia hämmästyttäviä määriä VPN-asiakkaita (ulkoinen linkki – CISRO-tutkimuspaperi, PDF) ei ole toteutettu oikein, ja ne aiheuttavat tietoturvariskin yksityisyyden parantamisen sijaan. Muutamista huonoista toteutuksista huolimatta on olemassa hyvä määrä luotettavia asiakkaita. Jos sinulla on auth-ongelmia, käytä yhtä Mac-, Linux-, Android- ja iOS-käyttöoppaistamme suosittelemasi asiakkaitamme.
 4. Tarkista, toimiiko toinen palvelin. Yhdistä toiseen palvelimeen eri maassa ja katso, jatkuuko tämä ongelma. Joskus joudumme ottamaan tietyt palvelimet offline-tilaan ylläpitoa varten, ja siten voi käydä niin, että niitä ei ole väliaikaisesti saatavana. ProtonVPN-natiivisovelluksissa nämä tiedot näytetään automaattisesti. Kolmansien osapuolien asiakkaiden osalta tarkista palvelin- ja / tai ProtonMail-tilasivumme, onko ilmoitettuja seisokkeja.
 5. Tarkista kytkettyjen laitteiden lukumäärä / odota x minuuttia ja yritä uudelleen. Varmista, että sinulla ei ole kytkettyjä laitteita enempää kuin sallittu yhteyksien lukumäärä. Onko toisessa huoneessa oleva kannettava edelleen kytkettynä? Entä työasema? Tai että vanhempiesi / ystäväsi / kumppanisi paikalla oleva tabletti on edelleen yhteydessä? Tarkista vielä aikaisemmat laitteet ja varmista, että yksikään niistä ei pidä istuntojaan hengissä ja ota yhteyspaikkoja.
 6. Päivitä suunnitelmaan, jolla on enemmän yhteyksiä. Kuten mainittiin, erilaiset suunnitelmat sallivat eri määrän samanaikaisia ​​yhteyksiä, ja vaikka kaikkien kytkettyjen laitteiden määrä kasvaa. Jos tarvitset lisää yhteyksiä, vertaa suunnitelmiamme ja harkitse päivitystä saadaksesi lisää yhteyksiä.
 7. Vaihda OpenVPN-käyttäjänimi ja salasana ja yritä uudelleen yhteyttä. Jos kaikki niistä eivät ole tuottaneet hyviä tuloksia, kokeile vaihtaa OpenVPN-käyttäjänimesi ja salasanasi tässä selitetyllä tavalla ja katso antaako tämä mahdollistaa yhteyden muodostamisen uudelleen. Varoitus: tämä edellyttää sinua asettaa uudelleen kaikki muut olemassa olevat laitteet jotka käyttävät OpenVPN-salasanaa (alkuperäiset asiakkaat säätävät automaattisesti). Esimerkki: Tunnelblick on asennettu Macille onnistuneesti, mutta sinulla on ongelmia iOS-yhteyksien kanssa. Jos palautat OpenVPN-käyttöoikeustiedot, molemmat laitteet on määritettävä uudelleen.
 8. Hanki uusimmat OpenVPN-asetustiedostot. Ajoittain päivitämme konfigurointitiedostoja, ja palvelimet poistetaan, määritetään tai lisätään joskus. Jos mikään yllä olevista vaiheista ei toimi sinulle, yritä siirtyä ProtonVPN-hallintapaneeliin (account.protonvpn.com) saadaksesi uusimmat OpenVPN-määritystiedostot käyttöjärjestelmällesi. Kirjautuminen tiliin.protonvpn.com vaatii Proton-käyttäjänimesi ja salasanasi käyttämisen (lisätiedot täällä).
 9. Tarkista, oletko maksanut palveluista. Kun rekisteröidyt ja maksat ProtonVPN: stä, sinulta veloitetaan rekisteröintihetkestä. Maksamasi ajan kuluttua joudut maksamaan tilauksen lopussa saamasi laskun. Löydät laskut ProtonVPN-kojelaudan maksut-osiosta. (Http://account.protonvpn.com/)

Kohtaavat edelleen VIRHEEN?

Jos olet kokeillut kaikkia yllä olevia vaiheita ja kohtaat edelleen todennusvirheitä, ota yhteyttä tukitiimiimme protonvpn.com/support-form kautta ja lähetä meille tulokset jokaisesta yllä olevasta vaiheesta. Tällä tavalla voimme noutaa suoraan mistä jätit ja jatkaa Auth-epäonnistumisen ratkaisemista ja yhdistää ProtonVPN: ään ajoissa..

Aiheeseen liittyvät artikkelit

ProtonVPN: n asettaminen Macille

Kuinka perustaa ProtonVPN Linuxiin

Kuinka perustaa ProtonVPN Androidille

Kuinka perustaa ProtonVPN iOS: lle

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map