Usein kysyttyjä kysymyksiä vianetsinnästä

Minulla on ongelma yhteyden muodostamisessa VPN: ään, mitä minun pitäisi tehdä?


 1. Tarkista vielä kerran käyttäjänimesi ja salasanasi. Huomaa, että yksi yleisimmistä ongelmista on, että käyttäjänimi tai salasana on kopioitu väärin, esimerkiksi tyhjellä merkillä.
 2. Tarkista palomuuri- tai virustorjunta-asetukset. He voivat estää yhteyden.
 3. Älä sivuuta järjestelmävirheitäsi. Usein viestien huolellinen lukeminen auttaa korjaamaan ongelman.
 4. Jos ongelma jatkuu, kirjaudu tiliisi ja lähetä tukilippu.

  Katso kuinka tukilippu toimitetaan oikein.

Saat vastauksen enintään 12 tunnissa.

Miksi yhteys on hidas?

Kuten mikä tahansa reitti, ruuhka voi hidastaa, minkä pitäisi olla nopea yhteys pysähtyä. Kun muodostat yhteyden CactusVPN: hen, sinun on käydä Internet-palveluntarjoajasi kautta, joka sitten yhdistää sinut meihin. Jos tapahtuu reitti, joka on joko erittäin kiireinen tai erittäin pitkä, yhteys tarkoittaa hidasta. Näin voi tapahtua missä tahansa reitin varrella, vaikka seuraamme verkkoamme 24 tuntia vuorokaudessa varmistaaksemme, että emme ole syy.

Miksi Speedtest.net-sivustossa on vähän tuloksia, kun olen yhteydessä VPN-verkkoon?

Speedtest.net on loistava palvelu, mutta se ei ole aina sopiva VPN-yhteyden nopeuden testaamiseen. Niiden tulokset riippuvat monista tekijöistä, koska kuka tahansa voi lisätä palvelimensa testipalvelimeksi ja sen nopeus voi olla jopa nopeutta alempi. Paras tapa testata todellinen latausnopeutesi on ladata suosittu torrentti ollessasi yhteydessä VPN-verkkoon.

Kuinka palomuuri tai reititin vaikuttaa VPN-yhteyteen?

1723- ja 443-TCP-porttien tulisi olla auki, myös palomuurin / reitittimen / Internet-palveluntarjoajan on sallittava VPN / PPTP-läpivienti.

Tyypillinen toiminta: sulautettu Microsoft-palomuuri Windowsissa, vuoden 2007 jälkeen valmistettu Linksys / D-Link / TP-Link / ASUA-reititin, ADSL-laajakaista.

Tyypillinen ei toimi: ei-Microsoftin palomuuri, Netgear / Trend Router, kaikki reitittimeen integroidut ADSL-modeemit. Jos saat virheen 619 ADSL-yhteydellä, poista kotireititin ja poista ei-Microsoftin palomuuriohjelmisto käytöstä.

Miksi yhteys on hitaampaa, kun käytän OpenVPN: ää kuin PPTP: tä tai L2TP: tä käytettäessä?

OpenVPN käyttää vahvaa salausta ja hitaampi yhteys on normaalia. Jos et ole kiinnostunut yksityisyydestasi, suosittelemme käyttämään PPTP- tai L2TP / IPsec-yhteyksiä.

Miksi jotkut portit ovat tukossa??

Olemme joutuneet estämään tietyt portit (22 ja 25), koska jotkut asiakkaat väärinkäyttivät palveluitamme. Tämä vähentää väärinkäytösten ilmoittamista 100 kertaa, mikä tarkoittaa, että meillä on enemmän aikaa parantaa kokemustasi!

Miksi en voi lähettää sähköpostia sähköpostiohjelmallani, kun olen yhteydessä VPN: ään?

Vaikuttaa siltä, ​​että käytät lähtevän postin kuljetukseen SMTP: tä, joka käyttää TCP-porttia 25. Monet roskapostittajat yrittävät hyötyä VPN-palveluista roskapostin lähettämiseksi. Siksi esimme 25 kohdesatamaa palveluitamme käyttäessäsi.

Kuinka tukilippu avataan oikein?

Kirjaudu tiliisi ja avaa tukilippu, joka sisältää seuraavat tiedot, jotta voimme ymmärtää ongelmasi:

 • Käyttöjärjestelmäsi / laite;
 • Maa ja kaupunki / palvelin, johon yrität muodostaa yhteyden;
 • VPN-protokolla, jota käytit yrittäessäsi muodostaa yhteys;
 • Virheen nimi / koodi ja kuvakaappaus;
 • Jos sinulla on ongelmia OpenVPN-protokollan kanssa, lähetä meille lokisi OpenVPN: stä.

Saat vastauksen enintään 12 tunnissa. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen support (at) cactusvpn.com.

Miksi jotkut verkkosivustot havaitsevat edelleen todellisen IP-osoitteeni VPN-protokollaa käytettäessä?

Jos palveluntarjoajasi tukee IPv6: ta, on mahdollista, että riippumatta siitä, käytätkö VPN: tä vai ei, sivustot tunnistavat IP-osoitteesi IPv6: llasi. Tämän välttämiseksi poista IPv6 käytöstä laitteellasi.

Miksi jotkut verkkosivustot havaitsevat edelleen todellisen sijaintini, kun käytän Smart DNS: tä?

Tähän voi olla kaksi mahdollista syytä:

 1. Jos palveluntarjoajasi tukee IPv6: ta, on mahdollista, että riippumatta siitä, käytätkö älykästä DNS: ää vai et, sivustot tunnistavat sijaintisi IPv6: lla. Tämän välttämiseksi poista IPv6 käytöstä laitteellasi.
 2. Palveluntarjoajasi käyttää avointa HTTP-välityspalvelinta tai läpinäkyvää DNS-välityspalvelinta.

Miksi virustorjuntaohjelma merkitsee CactusVPN-sovelluksen epäilyttäväksi?

Jotkut antiviruset saattavat pitää sovelluksemme epäilyttävänä. Tämä tapahtuu yleensä ensimmäisinä päivinä päivityksen jälkeen, koska jotkut virustorukset rakentavat tietokantojaan tietyn sovelluksen asennusmäärien avulla. Oletetaan, että sovelluksemme on asennettu alle 20 tietokoneeseen, joissa on tietty virustorjunta. Tässä tapauksessa tämä virustorjunta voi merkitä sovelluksemme epäilyttäväksi. Se merkitään takaisin luotettavaksi, kun se asennetaan useampaan tietokoneeseen. Joten älä huoli, tietokoneesi on turvassa!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me