Usein kysyttyjä kysymyksiä VPN |

Mikä on VPN?


VPN (Virtual Private Network) on tekniikka, joka piilottaa IP-osoitteesi ja salaa kaikki saapuvat ja lähtevät tiedot Internetin käytön aikana. Tällä tavalla saat nimettömän ja pysyt turvassa, koska kukaan ei voi nähdä mitä teet Internetin selaamisen aikana.

Oman näkökulmasi mukaan yksi lukuisista CactusVPN-asiakkaista VPN on tekniikka, jonka avulla voit muodostaa yhteyden palvelimiin Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa tai Australiassa ja saada mahdollisuuden käyttää etäverkkoresursseja ikään kuin olet siellä. Asenna vain CactusVPN-ohjelmisto, kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi ja napsauta yhdistä-painiketta!

Kuinka VPN toimii?

Heti kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeemme, tietokoneellesi annetaan uusi IP-osoite ja uudet DNS-ratkaisut. Sitten kaikki Internet-liikenteesi on salattu ja tunneloitu VPN-palvelimellemme. Saavuttuaan se salataan ja annetaan matkustaa aiottuun määränpäähänsä. Paikallinen Internet-palveluntarjoajasi näkee vain yhden salatun datavirran sinun ja VPN-palvelimen välillä. Internet-palveluntarjoajasi ei voi enää seurata, kirjata tai hallita Internet-käyttöäsi, ja voit ohittaa Internet-palveluntarjoajan rajoitukset.

Kuinka yksityisyyttäni ylläpidetään??

Kun muodostat yhteyden CactusVPN: ään, luomme “Tunnelin”. Kaikki tämän tunnelin tiedot on salattu siten, että vain sinä tiedät lähetetyn sisällön. Tiedot on salattu 128 bittiin. Tämä on erinomainen tietoturvataso, joka myös ylläpitää hyvää suorituskykyä, jopa vanhemmilla tietokoneilla tai vähemmän virransäästölaitteilla, kuten puhelimilla ja netbooksilla.

Mitä VPN-protokollaa pitäisi käyttää?

Kaikilla VPN-protokollilla on melkein sama tehtävä: ne salaavat kaiken liikenteesi ja piilottavat sinut palvelimiemme taakse. Tarkoituksesi mukaan jotkin protokollat ​​ovat kuitenkin parempia kuin toiset. Täältä löydät lyhyen vertailun VPN-protokollien pääominaisuuksista:

PPTP

L2TP / IPSec

IKEv2 / IPSec

IPSec

SSTP

OpenVPN TCP

OpenVPN UDP

SoftEther

Wireguard

VPN-protokollaYhteyden nopeusSalausasteYhteyden vakausMedian suoratoistoTorrentin latausYhteensopivaSaatavana CactusVPN Client -sovelluksessa
Erittäin nopeaHuonoErittäin vakaaHyväHuonoUseimmat käyttöjärjestelmät ja laitteetWindowsissa
keskikokoinenkeskikokoinenVakaaHyväkeskikokoinenUseimmat käyttöjärjestelmät ja laitteetWindowsissa
Erittäin nopeaHyväErittäin vakaaHyväHyväUseimmat käyttöjärjestelmät ja laitteetWindows, macOS ja iOS
keskikokoinenHyväVakaaHyväHyväUseimmat käyttöjärjestelmät ja laitteetEi
NopeastiHyväErittäin vakaakeskikokoinenHyväWindows, Ubuntu, Android ja reitittimetWindowsissa
keskikokoinenOikein hyväVakaakeskikokoinenHyväUseimmat käyttöjärjestelmät ja laitteetWindowsissa ja Androidissa
NopeastiOikein hyväkeskikokoinenHyväHyväUseimmat käyttöjärjestelmät ja laitteetWindowsissa ja Androidissa
Erittäin nopeaOikein hyväErittäin vakaaHyväHyväUseimmat käyttöjärjestelmät ja laitteetEi
NopeastiHyväEi vielä vakaakeskikokoinenkeskikokoinenLinux, macOS, iOS ja AndroidEi

Ota myös huomioon, että kaikki protokollat ​​eivät toimi kaikille käyttäjille. Tähän voivat vaikuttaa Internet-palveluntarjoajasi ja muut tekijät. Jos protokolla ei vastaa tarpeitasi, kokeile muita protokollia.

Kuinka monta laitetta voin muodostaa yhteyden VPN-palvelimiin?

CactusVPN-tilejä ei ole linkitetty tiettyyn laitteeseen, joten voit käyttää sitä useissa laitteissa (kotitietokoneessa, kannettavassa tietokoneessa, toimistotietokoneessa, tablet-laitteessa, puhelimessa jne.), Mutta sen käyttäminen samanaikaisesti enintään viidessä laitteessa on rajoitettu. samaan aikaan. Oletetaan, että sinulla on “VPN + Smart DNS” -palvelu. Tällöin voit kytkeä työpöydän Amsterdamin palvelimeen ladataksesi torrenteja, tabletti Lontoon palvelimelle katsoaksesi Yhdistyneen kuningaskunnan mediasisältöä ja puhelimesi Yhdysvaltain palvelimelle kuunnellaksesi paikallista radiota..

Tarjoatteko omistettu IP-osoite?

Ei. Saat staattisen jaetun IP-osoitteen. Tällä tavalla kaikki liikenteesi sekoittuu kaikkien muiden VPN-käyttäjien liikenteeseen, joten ei ole mitään keinoa selvittää, mikä on liikenteesi.

Onko ilmaisella VPN-kokeilullasi rajoituksia?

Ilmainen VPN-kokeilu on täsmälleen suurin "VPN + Smart DNS" palvelua. Sinulla on pääsy kaikkiin VPN-palvelimiin käyttämällä kaikkia protokollia: SSTP, L2TP / IPSec, OpenVPN, SoftEther ja PPTP. Lisäksi sinulla on pääsy Smart DNS: ään ja välityspalvelimeen. Emme rajoita millään tavoin kaistanleveyttä tai käytettyä liikennettä. Ilmaisen kokeilun VPN-tarjouksen avulla sinulla on pääsy erittäin ammattitaitoiseen tukitiimiimme. Emme näytä mainoksia tai muunlaista ei-toivottua tietoa. AINO ilmaisen VPN-kokeiluversion ja premium-VPN-palvelujen välillä on, että se on aktiivinen 24 tuntia tilin kirjautumisesta, koska se on tarkoitettu vain kokeilutarkoituksiin..

Tarjoaako CactusVPN portin edelleenlähetystä?

Ei, emme tarjoa satamansiirtoa.

Mitä salaustyyppejä käytät?

SSL-salausten suhteen VPN-palvelimemme on asetettu AES-256-CBC: ksi käyttämällä 256-bittistä viestihajaketta ‘SHA256’ HMAC-todennukseen ja 2048-bittistä RSA-kättelyä sekä elliptinen-käyrä Diffie – Hellman (ECHDE) -sopimusprotokollaa..

OpenVPN-, SSTP- ja SoftEther-protokollille valittu salausalgoritmin nimi on ECDHE-RSA-AES256-GCM-SHA384. Toisin sanoen, suurin salaus, jonka voit saada VPN-palvelimien kautta, on: AES-256-CBC, jossa käytetään 384-bittistä sanoman tiivistettä ‘SHA384’ HMAC-todennukseen ja 2048-bittistä RSA-kättelyä.

 • L2TP / IPsec: lle olemme perustaneet kaksi profiilia: AES128-SHA1 ja AES256-SHA1. Käyttöjärjestelmäversiostasi riippuen saat automaattisesti AES128- tai AES256-salauksen.
 • SSTP: lle ja SofetEtherille käytämme Elliptic-curve Diffie – Hellman (ECHDE) -sopimusprotokollaa avaintenvaihtoon, AES 128 GCM -salaketta ja 2048 RSA-kättelyä (ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256).
 • IKEv2 on asetettu 256-bittisellä NIST elliptisellä käyrällä avainten vaihtoon, 128-bittinen AES, käyttämällä 256-bittistä viestihajaketta ‘SHA256’ HMAC-todennukseen, 2048-bittisellä RSA-kättelyllä.
 • OpenVPN-protokolla on määritetty vähintään AES 128 CBC: llä, käyttämällä 160-bittistä viestihajaketta ‘SHA1’ HMAC-todennukseen 2048-bittisellä RSA-kättelyllä.

  Kaikki OpenVPN: n tuetut algoritmit ovat seuraavat:

  Salakirjoittajat: [NULL-CIPHER] NULL AES-128-CBC AES-192-CBC AES-256-CBC BF-CBC CAST-CBC CAST5-CBC DES-CBC DES-EDE-CBC DES-EDE3-CBC DESX-CBC RC2- 40-CBC RC2-64-CBC RC2-CBC CAMELLIA-128-CBC CAMELLIA-192-CBC CAMELLIA-256-CBC

  Auth: SHA SHA1 SHA256 SHA384 SHA512 MD5 MD4 RMD160

 • PPTP VPN -protokollalle käytämme 128-bittistä MPPE: tä.

Muuten! Vastoin yleisiä uskomuksia, AES-128-salaus ei välttämättä ole heikompi kuin AES-256. AES-128 on erittäin vahva eikä sitä voida murtata avaimen täysimittaisen haun avulla. Vaikka sinulla saattaa olla oikeus ajatella, että pidemmät avaimet tarjoavat enemmän tietoturvaetuja, totuus on, että algoritmi ei voi olla "vähemmän rikki" kuin "ei rikki". Joten avaimen koon purkamisesta 256 bittiin ei ole turvallisuudelle mitään muuta hyötyä.

On myös käytännön haitta, koska AES-256 käyttää jopa 40% enemmän prosessoria verrattuna AES-128: een. Tämä on erittäin tärkeä näkökohta palvelimelle, jolla on erittäin nopea verkkoyhteys tai jolla on heikompi suoritin.

Tarjoatteko asuinalueita?

Ei, emme tarjoa koti-IP-osoitteita.

Onko sinulla DNS-vuodonsuojausta?

Kyllä, Windows- ja macOS-sovelluksissamme on sisäänrakennettu DNS-vuodonsuojausominaisuus. Android-sovelluksessamme käytämme OpenVPN-protokollaa, joka käyttää oletuksena julkista Google DNS: ää, joten sinut suojataan DNS-vuotoilta. Jos määrität VPN-yhteydet manuaalisesti, voit myös itse määrittää yhteydet käyttämään julkista Google DNS: ää (8.8.8.8 ja 8.8.4.4).

Kuinka poistaa CactusVPN-yhteydet?

Jos olet muodostanut yhteyden manuaalisesti, siirry verkkoasetuksiin ja poista CactusVPN-yhteys.

Jos olet asentanut CactusVPN-sovelluksemme, poista se vain.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me