Hogyan lehet megkerülni az ISP fojtását gyors sebességgel


Azóta, a hálózatsemlegesség elutasítása után, az internetszolgáltatók felelősséget vállaltak az internetes fojtásért az FCC részéről. A szabályok változása lehetővé tette az internetszolgáltatók számára, hogy jogos indok nélkül fékezzék meg a felhasználói kapcsolatot.

Sőt, az internetszolgáltatók kifejezetten olyan szoftverszűrőket fejlesztettek ki, amelyeket nagy sávszélességű felhasználók internetkapcsolatának fojtására használnak. Nemcsak ezt, hanem speciális szűrőket fejlesztettek ki az internet felhasználói tevékenységeinek nyomon követésére.

Nettó semlegesség táblája

Hogyan ellenőrizhető, hogy az internetszolgáltató gátolja-e?

 1. Futtasson sebesség-tesztet, és jegyezze fel az eredményeket. Próbálja ki a speedtest.net webhelyet
 2. Most, telepítsen egy VPN szolgáltatást.
 3. Ismételje meg a sebességvizsgálatot, és hasonlítsa össze a korábbi eredményekkel.

Jegyzet: Ha a legfrissebb sebesség eredményeiben pozitív jel látható, akkor továbbra is használnia kell a VPN-t a fojtás elkerülése érdekében.

A legjobb VPN a fojtás leállításához

Szerencsére még soha nem voltam szembesülve az internetszolgáltató gázzal, mert az én országomban (Ausztrália) vannak törvények, amelyek megakadályozzák az internetszolgáltatók internetet fojtását. Egy barátom, aki a Comcast felhasználója, azonban a fojtószelep probléma előtt áll.

Ennek eredményeként elkezdett kísérletezni a VPN-ekkel, hogy kiderítse, vajon megéri-e őket? És könnyen megkerülhetik az ISP fojtását, miközben gyors sebességet érnek el?

Használta NordVPN ezért jó eredményeket talált. Ez olyan, mint 5–6% -os csökkentés a szokásos internetsebességünkhöz, amely tökéletes és állítólag a nagy titkosítás miatt következik be..

Ennek van értelme?

Igen, egyszer csatlakozzon egy biztonságos VPN-hez, Az Internet szolgáltatója nem tudja, hogy milyen tevékenységekben vesz részt, és a titkosítás miatt. Ez azt jelenti, hogy az ISP szűrői korlátozottak.

Felismerje és megkerülje az ISP fojtását

Az internet fojtogatásának legtöbbször ezek a bűnösök.

Azonosíthatja az adatfojtási problémát és végrehajthatja annak konkrét megoldását.

 • Késő számlák – Ha egy internetszolgáltató rendszeresen észleli a számlafizetés késleltetését, akkor részt vehetnek az internetes fojtásban.
 • Torrentezés- / Streaming – A legtöbb internetező panaszolja, hogy lassú internetélményt tapasztal, amikor HD-minőségű vagy még rosszabb, 4K-os torrentként vagy streamingként kezdi el a Netflix-et. Ez azért igaz, mert az internetszolgáltatók hajlamosak megszakítani a kapcsolatot, ha elkapnak egy olyan rendszert, amely nehéz feladatokat vállal, például torrent vagy videofogyasztást..
 • Online játék – Az online szerencsejáték manapság hosszú utat tett meg, és az általuk használt sávszélesség nagyon nagy. Ez további terhelést jelenthet a hálózaton, és indok lehet a sebesség fojtására.
 • Túl sok felhasználó – Ez a pont magától értetődő, mivel mivel az egyhálózathoz csatlakozó felhasználók száma növekszik, az internetét valószínűleg fojtani kell. Különösen igaz ez a csúcsidőben 18 és 11 óra között, amikor mindenki otthoni streaming Netflix.

A HD videó torrenting / streamingje és az online játékok lejátszása a hálózaton keresztül történő internet-fojtás fő okai. Az online közösségekben végzett sok kutatás és elemzés után felfedeztem: törvényes VPN hogy a leghatékonyabb módszer az ISP fojtásának megkerülésére ebben a forgatókönyvben.

Jegyzet: Ha valami továbbra sem egyértelmű a sávszélesség csökkentésével kapcsolatban, akkor folytathatja az olvasást, amíg teljes megértést nem szerez róla..

Mi az internet fojtása?

A Vise szorítja le az Ethernet kábeltAz Internet fojtása úgy határozható meg, mint az Internet szolgáltató (ISP) szándékos beavatkozása a szélessávú kapcsolatba..

Hogyan zavarják őket? A válasz egyszerű.

Az internetszolgáltatók szándékosan lelassítják az internetkapcsolatot. Ez előfordulhat bármilyen, az interneten elvégzendő feladat során, és amikor elkapják, az internetszolgáltatók mentséget adnak a hálózati torlódások megakadályozására a nagyszámú sávszélesség-fogyasztás és a fogyasztók kérése miatt..

Késő volt, amíg a gázszabályozás nem vált ismertté az internethasználók körében, és az internetszolgáltatók beismerték, hogy ez már jó ideje zajlik. Az ISP-gázszabályozást nehéz azonosítani, mivel különféle algoritmusok futnak az egyes tevékenységekre vonatkozó internetes adatok szabályozására.

Problémák az ISP fojtása miatt?

Az Internet fojtása szélsőségesen rontja az online élményt. Néhány tünet, hogy az internetszolgáltató gátolja a kapcsolatot:

 • Hosszú töltési idő vagy csiszolás közben HD videó streaming a YouTube-on, Netflix stb.
 • Késési tüskék, magas késési problémák a játékban.
 • A fájlok magasabb becsült érkezési ideje (ETA) torrent közben.

Ezek azok a negatív hatások, amelyeket az internetes fojtás az online élményre gyakorolhat.

Azonban megkerülheti az ISP fojtását VPN konfigurálása a készüléken, mivel külön titkosított sávot képez. Sőt, anonimitási réteget és gyorsaságot ad hozzá.

Hogyan lehet megkerülni az ISP fojtását VPN-sel?

legjobb vpn-szolgáltatás

A problémával szembesülõ emberek a VPN szolgáltatást használják a gázszabályozás megkerülésére, mert biztonságos vezeték útján titkosítja az összes adatcsomagot..

Amikor az adatok ezen a folyamaton mennek keresztül, akkor nem észlelhetők, az internetszolgáltatók nem tudják visszafejteni az információt, és nem tudják megnézni, hogy a felhasználó milyen tevékenységeket hajt végre. Nem tudják látni, hogy játékokat játssz-e, streaming-eket vagy letölt fájlokat.

A legjobb VPN-k az ISP fojtásának megállításához

Amikor a fojtószelep leállításához a legjobb VPN-t keresi, számos tényezőt kell keresnie.

 • Ellenőrizze a biztonsági protokollokat, amelyek biztosítják az online jelenlétét. (OpenVPN-t akarsz)
 • A VPN-nek rendelkeznie kell gyilkos kapcsolóval. Nem szivárog a DNS, ha a kapcsolat leszakad.
 • Szüksége van gyors kiszolgálókkal rendelkező VPN-re, így minimalizálhatja a pufferelést.
 • Nincs naplózási politika, így semmi nem vezethető vissza Önhöz. (Gondolj torrenting)
 • Bizonyos típusú garancia, így visszatérítheti pénzét, ha nem működik.
 • Engedélyezi a torrentokat.

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN egy magánélettudatos VPN, és Panamában található. Az egyik legbiztonságosabb és leggyorsabb VPN, amely elkerüli a fojtott kapcsolatokat, amelyet egy laikus ember vagy informatikai szakértő felhasználhat..

Rendkívüli funkciókat, például Kill Switch, NAT tűzfalakat és erős védelmi protokollokat használ az internetkapcsolat biztonságához..

Érték előnyei:

 • Kettős VPN-t alkalmaz a tranzakció biztonsága érdekében.
 • Levonja a rosszindulatú programokat és blokkolja a hirdetések megjelenését.
 • Könnyen beállítható több eszközön.
 • Szigorú nem naplózási politika.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • Szupergyors sebesség.
 • Olcsóbb lehetőség.

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Unod már a fojtott csatlakozást, és keresi a tökéletes megoldást annak megkerülésére? ExpressVPN kell a megoldásod. Biztosítja a WiFi-kapcsolatot és védi a személyes adatait.

Nincs késés bármilyen szolgáltatás streamingjeinél, és korlátlanul élvezheti a szerverváltást.

Érték előnyei:

 • Dedikált szerverek a P2P hálózathoz és a streaminghez.
 • Ingyenes hozzáférés az internet világához.
 • 24 órás ügyfélszolgálat.
 • Nulla naplózás politika.

Bypass ISP Throttling Androidon

Védje az Android készüléketAz Android felhasználók gyakran szembesülnek a sebességcsökkentő problémákkal, különösen streaming vagy letöltéskor. Ez rendkívül bosszantó a felhasználók számára, és a VPN-szoftverek felé fordítja őket a probléma megoldása érdekében.

A VPN letiltja az ISP fojtási korlátozását és stabilizálja a hálózati sebességet. Ez nem csak az Android készülékek gázszabályozásának megkerülése, hanem a külső szerverek közötti adatmegosztás védelmét is védi.

Az ilyen fojtott kapcsolat elkerülése érdekében kövesse az alábbi eljárást, és szabaduljon meg a lassú internettől.

 • Kap egy megbízható VPN szolgáltatás.
 • Lépjen a VPN „Hivatalos webhelyére”, és jelentkezzen be „Fiókja”.
 • Töltse le és telepítse a VPN-klienst Android-telefonjára.
 • Írja be bejelentkezési azonosítóját és jelszavát.
 • Válassza ki a legközelebbi „VPN szerver” helyet.
 • Kattintson a „Csatlakozás” opcióra.

Az internetszolgáltatók külön sávszélességet határoznak meg minden felhasználó számára, ha a használati korlátozás túllépése kezdeményezheti a sávszélességet. Vannak olyan alkalmazások az Android felhasználók számára, amelyek segítenek a kevesebb adatfogyasztásban, beleértve az Onavo Extend és az OperaMax szolgáltatást.

Ezenkívül az Android telefonokon található, „Data Compression” elnevezésű funkció, amely csökkenti a sávszélességet, és ezzel megakadályozhatja az adatkorlátozási korlátok túllépését, ami viszont csökkenti az internetszolgáltatók gátlásának esélyét..

A sávszélességet fenntartó android telefon beépített adattömörítési opciójának engedélyezéséhez használja az említett lépéseket:

 • Menj > ‘Beállítások’.
 • Tab > „Sávszélesség-kezelés”.
 • A tömörítés engedélyezéséhez válassza az „Adatszolgáltatás csökkentése” lehetőséget.

Kihúzza az ISP fojtását az iPhone készüléken

Az iPhone hatalmas népszerűségnek örvend a mobil felhasználók körében az egész világon. Ennek oka az, hogy az iPhone készülékbe beépített szolgáltatások egyediek és különböznek a többi okostelefontól. Ezenkívül az iPhone-ot tekintik a legfinomabb eszköznek ezen szolgáltatások minőségének fenntartása érdekében.

Sajnos ez a bling az iPhone bizonyos hibáit árnyalta, elsősorban a sebességet. A felhasználóknak tisztességes felhasználói élmény megőrzése érdekében streaming közben meg kell kerülniük a sebességkorlátozásokat.

Az Internet-felhasználók különböző módszereket alkalmaznak az ISP-gázszabályozás megkerülésére az iPhone készüléken. A VPN kiváló lehetőség, amely fokozza a hálózati biztonságot, és ezáltal az adatfolyam biztonságossá teszi a sebesség csökkentése nélkül.

A következő lépésekkel megkerülheti a gázszabályozást az iPhone készüléken a videók streamingje közben.

 • Válasszon egy VPN szolgáltatás iPhone-hoz.
 • Látogasson el a VPN webhelyre, és hozza létre a VPN fiókját.
 • Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az iPhone készülékére.
 • Miután a telepítési folyamat befejeződött, aktiválja a VPN-klienst.
 • Válassza a „VPN szerver” lehetőséget, majd kattintson a „csatlakozás” gombra..

Kerülje az ISP fojtását a Windows rendszeren

A felhasználók nemcsak okostelefonokon és táblagépeken, hanem laptopokon és számítógépeken is megszakítják a kapcsolatot. Sok felhasználó panaszkodott a sávszélesség-csökkentés miatt, amikor az interneten böngésztek. Általában az olyan alkalmazások, mint a Skype és a letöltéskezelő, internetes adatokat használnak. Ezen alkalmazások bezárásával a böngészés mérlegeli a sebesség jelentős változását.

Ezenkívül néhány trükkö alkalmazásával megkerülheti az internetszolgáltató gázszabályozását és megtapasztalhatja az internetes böngészés minőségét. A Safari és az Opera felhasználói megkerülhetik a gázszabályozást az „adatmentési mód” engedélyezésével. Ez csökkenti az adatok tömörítését gyors időn belül.

Az alábbi lépések lehetővé teszik az adatok tömörítésének módját Windows:

 • Menj > „Böngésző beállításai”.
 • A „Sávszélesség-kezelés” fülön.
 • Most kattintson az “Az adathasználat csökkentése” elemre..
 • Ellenőrizze a ‘Tömörítés engedélyezése’.

A fojtószeletek miatt hírhedt internetszolgáltatók

A Bloomberg által közzétett kutatások felfedték az internetszabályozás bizonyos tendenciáit. A kutatást az internetszolgáltatók által nyújtott előfizetési tervek feltételeinek áttekintésével lehet megerősíteni.

Spectrum Throttling (Time Warner kábel)

A Spectrum hivatalos weboldala kijelenti, hogy általános hálózati menedzsment házirendeket alkalmaznak, amelyek összhangban vannak az ipari szabványokkal. Nos, ez nem jó hír a Spectrum fogyasztói számára.

Ha elfogadja az elfogadható használat irányelveit (AUP), hozzájárulást ad nekik az internet fojtásához. Senki sem megy át a politikán, ezért nem bírhatja el a bírósági terepet.

Az érdekes rész az, hogy beismerik, hogy a nagy sávszélesség-használatú büntetéssel bánnak a hálózati torlódásokkal.

A Spectrum szerint, ha elkezdik a fojtást, a felhasználók nagyobb letöltési és feltöltési idővel, magasabb késleltetési idővel játék közben és még sok más problémával szembesülnek. Teljesen tönkretette tapasztalatait fojtással.

Ez a fajta ISP-fojtás elkerülhető egy VPN használatával. A VPN funkció a saját kiszolgálóin keresztül kezeli a sebesség hiányát.

Comcast fojtószelep

2007-ben a Comcast elkapta a BitTorrent forgalmat. Gyorsan előrehaladva 2008-ra, az FCC parancsot adott, amely kényszerítette a Comcastot az illegális hálózati gyakorlatok leállítására.

A bíróság azonban hatályon kívül helyezte az FCC, a hálózatsemlegességért felelős ügynökség döntését. Ezt követően a Comcast úgy döntött, hogy a megfelelő idő bevezetni a „protokoll-agnosztikus” megközelítést az internet fojtására. Ez azt jelentette, hogy csak a nagy sávszélességet használó felhasználókat bünteti fojtással.

A Comcast bejelentése szerint eltávolították a fojtószelep-rendszert a hálózatból, amelyet 2008-ban telepítettek vissza, és olyan gázszabályozókhoz használják az internethasználókat, akik a nap legnagyobb részében nagyobb sávszélességet fogyasztanak..
Az adatkorlátozási politika ugyanaz, a felhasználóknak továbbra is 10 dollárt kell fizetniük az 50 GB-os sávszélességért, ha meghaladják a jelenlegi adatkorlátot, azaz 1 TB.

NÁL NÉL&T fojtószelep

2014-ben az FTC azt állította, hogy az AT&T több mint 3 millió fogyasztót megtévesztett korábbi korlátlan terveivel. Nem tudták nyilvánosságra hozni tervüket és szolgáltatásaikat, valamint a hálózati fojtószeleppel kapcsolatos politikájukat.

Az FCC a bíróságon kiderítette, hogy AT&T 2011 óta vesz részt az internetes fojtás gyakorlatában, és időnként 90% -kal lelassította az internet sebességét. Amelyen AT&T válaszolt, és azt állította, hogy az ügyfelek 2011 óta tisztában vannak az internetet szabályozó politikájukkal, feltételeikkel és szolgáltatásaikkal, és teljesen átláthatóak benne..

NÁL NÉL&T megállapodott abban, hogy nem folytatja az ügyet a Legfelsõbb Bíróságon, ehelyett tárgyalni kívántak az FCC-vel. A fojtószelep befejeződött anélkül, hogy nyilvánosságra hozták volna azokat a feltételeket, amelyekben megállapodtak a rendezési ajánlatban.

Verizon fojtószelep

2018-ban a Verizon veszélyeztette a közbiztonságot azáltal, hogy átvágta a Santa Clara Tűzoltóság korlátlan tervét. Az OES 5262 olyan sürgősségi jármű, amely internet-szolgáltatást igényel az erőforrások nyomon követése, kezelése és továbbítása érdekében, de mivel a Verizon olyan mértékben fojtotta az internet-kapcsolatot, hogy használhatatlanná vált.

Ennek a helyzetnek a megoldása érdekében a közbiztonsági képviselőknek át kellett váltaniuk más hálózatüzemeltetőkhöz, és személyes eszközeikkel saját adat-terveiket kellett felhasználniuk a jármű internetes szolgáltatására vonatkozó követelmények teljesítéséhez..

A felhasználók panaszkodnak az 50 kilobájtot meg nem haladó sebességű internetes fojtás iránt korlátlan terv mellett. Nem számít, ha túllépte-e a havi korlátot, vagy nem használták-e a terv egy részét. A Verizon egyébként fojtja őket.

Itt van egy másik eset, amikor nemcsak fojtják a kapcsolatot, hanem adatkorlátozást is előírnak, miután egy bizonyos küszöböt túlléptek.

A fogyasztók dühösek, hogy megígérték az adatok fontossági sorrendjének meghatározását, és nem fojtották el azt a pontot, hogy a szolgáltatás használhatatlanná válik, és hogy a Verizon nem biztosítja az ügyfelek elégedettségét.

T-Mobile fojtószelep

Az internetes fojtás tendenciája az volt, hogy a hálózatok torlódásának megakadályozása érdekében tették. De valóban ez a helyzet? A T-Mobile azt állítja, hogy internetes tervei valójában korlátlanok, ahogy ígérték.

A közelmúltban a felhasználók gátolják a T-Mobile-ot, miközben a népszerű platformon, a Netflixben és a YouTube-ban videókat fogyasztottak. Ezt felhívták a Redditre, amikor a streaming videó tartalom 480p minőségre korlátozódott.

Egy másik dolog, amit meg kell jegyezni, hogy fojtás léphet fel a kapcsolatán, ha túllépte az előírt 50 GB-os adatkorlátot. Maguk a T-Mobile megerősítik, ha olyan területen él, ahol hálózati torlódások vannak, és ha túllépte a korlátot, akkor a többi előfizetőhöz képest lassabb sebességgel kell szembenéznie..

Az adattervek azonban nem korlátlanok. Arra számíthat, hogy egy ilyen kaliberű vállalkozás korlátlan adatot kínál, de erről nincs szó. Van egy 5 GB-os korlát, amely túllépése esetén visszatér az öreg korosztályhoz, a 2G-os sebességhez.

Bypass T-Mobile fojtószelep

Az internet szokásos sebességének megtapasztalásához hajtsa végre a következő lépéseket a T-Mobile adatmennyiségének a leggyorsabb megkerüléséhez..

 • Menj a beállításokhoz.”
 • Válassza ki: „Vezeték nélküli & Hálózat”, > Mobilhálózat.
 • Koppintson a „Hozzáférési pont nevek” elemre > T-Mobile APN, és görgessen az APN típushoz.
 • Koppintson a „APN Type” elemre, és szerkessze azt a végére a „dun” hozzáadásával.
 • Indítsa újra a készüléket.

Fojtott vagyok? Futtassa a Speed ​​Test-et, hogy tudja.

Gondoskodnod kell arról, hogy a felmerült probléma valóban az internet fojtása. És annak meghatározásához, hogy internetünk fojtott-e, néhány különféle eszközre kell támaszkodnia. Ezek az eszközök egyértelmű eredményeket tudnak biztosítani a kapcsolattal kapcsolatban.

Internetes egészségügyi teszt

Annak meghatározása, hogy itt fojtották-e, egy  Internet egészségügyi teszt eszköz. Az eszközt olyan emberek fejlesztették ki, akik hittek az internet szabadságának. Ez az eszköz összehasonlítja a sebesség különböző variációit.

Ha kisebb a különbség a tesztek között, akkor kevés esély van arra, hogy a fogyasztót fojtják. Ellenőrizze a szerszámot, ha aggódik a fojtás miatt.

Az ISP fojtása illegális?

Nem, az internetszolgáltatók által végzett fojtás nem tekinthető illegálisnak. Amikor a hálózatsemlegesség rendben volt, az internetszolgáltatók felelõsek voltak az FCC által elkövetett visszaélések miatt. Amióta A hálózatsemlegességi törvényeket elvezetik a csatornába. Az internetszolgáltatók bármilyen lehetőséget megtehetnek a kapcsolathoz.

Legyen az adott tartalom prioritása, az internetkapcsolat fojtása, bármi. Az internetszolgáltatók feletti felügyeleti szerv nélkül elkényeztethetik a gyakorlatokat és tönkretehetik a felhasználói élményt anélkül, hogy bárki felelősséget vállalna.

ISP fojtás közben torrent?

A torrenting a leginkább használt architektúra a tartalom letöltéséhez világszerte. A statisztikák feltárják hogy a kalózkodáskal foglalkozó webhelyeket milliárd ember látogatja meg.

Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a torrentet csak a szerzői joggal védett tartalom túlságosan illegális letöltésére használják. A Peer-to-Peer architektúrát olyan legitim fájlok letöltésére használják, mint például a nyílt forrású operációs rendszerek, például az Ubuntu.

Mivel a torrentingben részt vevő emberek száma magas, az internetszolgáltatók fojtják az internetet, hogy megakadályozzák a letöltést a P2P architektúrán keresztül.

A Comcast, a Verizon és a Cox ismert módon fojtják a csavarokat. A ZDNet szerint, A Comcast az internetkapcsolatok 12% -át gátolja, míg a Cox és a Verizon 13% -át, a Verizon pedig 9% -át zavarja.

Kihúzza a fojtást a torrensek felgyorsításához

Annak érdekében, hogy megkerüljék a fojtást a torrent alatt, olyan VPN előfizetésre van szüksége, amely nem tiltja a torrentet a szerverükön.

 1. “Dedikált P2P-kiszolgálókkal” kell rendelkezniük.
 2. Ellenőrizze, hogy a VPN magas szintű titkosítással rendelkezik-e.
 3. A „Kill-Switch” révén személyazonossága névtelen marad a letöltési időszak alatt.
 4. „Nincs naplózás”, így tevékenységeinek nem lesz története.

Netflix fojtószelep

A Netflixnek több mint 167 millió fogyasztója (előfizetője) van ebben az évben, és várhatóan növekszik az általuk ismert kiváló minőségű tartalom és a koronavírus miatt, amely mindenkit otthon marad. A Netflix-en streamáló felhasználók a szokásosnál nagyobb sávszélességet fogyasztanak, ami növeli annak esélyét, hogy az internetszolgáltatók fojthatatlanná váljanak.

NÁL NÉL&A T és a Verizon a két fő hordozó amelyek hírhedtek a Netflix-tartalom streamingjében részt vevő felhasználók számára.

Kiváló minőségű filmek és T.V show műsorok élvezetéhez, mi a megoldás a Netflix fojtására? Hogyan lehet elkerülni a fojtást? A válasz a felfogásában rejlik.

Hagyja abba a fojtást a Netflix-en

A Netflix fojtásának leállításához válasszon egy VPN-t, amely kompatibilis a Netflix-rel. A Netflix-kompatibilis VPN-ben a következő szolgáltatásokra számíthat.

 • A dedikált szervereknek rendelkezniük kell a Netflix-Streaming szolgáltatással.
 • A VPN-k felhasználhatók a földrajzilag zárt tartalmak streamingjére.

Villámgyors sebesség, és képes megvédeni Önt a nem kívánt ISP fojtástól.

ISP fojtogatás a YouTube-on

A YouTube egy olyan video-streaming platform, amelyet több milliárd ember használ minden nap, különböző okokból. Néhányan tanulásra, mások szórakoztatásra használják.

Az egyik dolog, amely továbbra is általános az egész világon, a fojtás. Az internetszolgáltatók gördítik a YouTube-ot, mert képes kiaknázni az összes rendelkezésre álló sávszélességet és növelni a kiszolgálók terhelését.

Nemrég, NÁL NÉL&T elkapta a YouTube népszerű platformját. A jelentés feltárta, hogy a távközlési társaság az idő 74% -át fojtotta a YouTube-on.

Emberek, akik szemtanúja lehetnek a fojtódásnak a YouTube-on?

Láttad már a YouTube-ot, és hirtelen csökken a videó minősége? Lehet, hogy az internetszolgáltató fojtása áldozata. Hogyan fogja meghatározni az internetes fojtást??

Maga a Google által biztosított eszköz segítségével használhatja ki google video minőségjelentés. Ez megmutatja, milyen sebességgel jár a YouTube-on.

Kikerülje az ISP fojtását a YouTube-on?

Az internetszolgáltató gázszabályozásának megkerüléséhez a következő szolgáltatásokkal rendelkező VPN-re van szüksége:

 • Titkosítás
 • Nagy sebesség
 • Öld meg a kapcsolót
 • Szerverek széles választéka

Ezek a tulajdonságok különböző okokból szükségesek. Ugyanakkor nem kell pazarolnia az idejét a fenti kritériumoknak megfelelő VPN keresésére. Már ismeri azokat a VPN-ket, amelyek egyszer és mindenkorra megállíthatják az ISP fojtását.

Következtetés

Az internetszolgáltatók a hálózatsemlegesség elbocsátása óta visszaélnek hatalmukkal. Minden időben hamis állítások benyújtása a konverziók növelése érdekében, de nem biztosítja az általuk forgalmazott termékeket.

Verizon és AT&T a visszaélésszerű hatalom két nagy példája. Az internetszolgáltatók 2011 óta vesznek részt az internetes gázszabályozásban, amikor senki sem tudta, hogy ez még lehetséges.

Ahhoz, hogy visszaszerezze az ingyenes internet használatához való jogát korlátozásokkal és fojtással kapcsolatos problémák nélkül. Követnie kell a fenti eljárást, hogy megkerülje az ISP fojtását. A probléma megszabadulásának egyetlen hatékony módja a VPN használata.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me