Hogyan lehet megtiltani az Omegle-t?


Az Omegle a világ egyik legnépszerűbb közösségi csevegő webhelye, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beszélgetést kezdjenek bárkivel a világon. Legfőképpen ingyenes.

Ebben az útmutatóban megnézzük, hogyan lehet leválasztani magát az Omegle-től, ha történt, hogy kiszabadulnak a webhelyről. Természetesen mindenkinek van furcsa oldala, de vigyázni kell arra, hogy ne csinálj semmit, ami tiltja az oldal használatát.

Ezzel a feljegyzéstel elölről szeretnénk megemlíteni, hogy az Omegle rendszergazdáiról ismert, hogy véletlenszerűen kiszorítják a felhasználókat a platformon. Mint ilyen, lehet, hogy nem ismeri a tilalom okát.

Tehát mit kell tennie, ha rájön, hogy Omegle betiltotta? Tapasztalataink szerint a legjobb módja annak, hogy az Omegle-ből (és annak bármely chat-szobájából) megtilthassák a VPN-t vagy a virtuális magánhálózatot..

omegle kép

Ha nem rendelkezik erre a részre, akkor mindenki készen áll arra, hogy megtanulja, hogyan szabaduljon meg az Omeagle-tól.

Az a helyzet, hogy az Omegle betiltja az embereket, az, hogy szükségük van IP-címükre. Az IP-cím nyomon követése nélkül az Omegle nem tudja megtudni, ki vagy.

Nem távolíthatnak el téged, ha VPN szolgáltatást használ az IP-cím megváltoztatására.

Ezért a legegyszerűbb és legjobb módja annak, hogy megtiltja az Omegle szolgáltatást, ha VPN-t használ, és megváltoztatja számítógépének IP-címét. Ha nem tudja, hogyan kell ezt csinálni, ne aggódjon – sok részlet áll elő, amelyekkel meggátolhatjuk az Ön IP-címéhez való hozzáférést.

Mostanra tudnia kell, hogy a virtuális magánhálózat olyan szolgáltatás, amely mindent megtesz, amelyet meg kell tennie az IP-cím megváltoztatásához..

Csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik egy VPN-szolgáltatásra, töltse le / telepítse a VPN-alkalmazást, indítsa el, majd csatlakozzon a választott VPN-kiszolgálóhoz.

A legtöbb jó VPN-szolgáltató 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Ilyen módon nem kell kockáztatnia a VPN-feliratkozást, mivel a szolgáltatás visszatéríti a pénzt, ha nem tetszik..

Miért tiltja az Omegle a felhasználókat?

Az Omegle-t rendszeresen a feketelistára helyezik a webhely felhasználói számára. Ez az oka annak, hogy az embereket megtiltják Omegle-ból:

Ön megsértette az Omegle egy vagy több feltételeit

Csak azért, mert az Omegle ingyenes online csevegőszolgáltatás, nem jelenti azt, hogy szabadon cselekedhet, ahogy tetszik. Omegle mögött van egy csapat, amely folyamatosan ellenőrzi a dolgokat. Csomagold ki egy kicsit.

Általában véve bármilyen problémát nélkül használhat olyan szolgáltatást, mint az Omegle. Néhány intézkedés azonban arra kényszerítheti Omegle-t, hogy feketelistára helyezzen téged a webhelyről. Ezek közül néhány a többi felhasználóval való visszaélést, különféle csevegőszobák spammelését és a gyermekek számára alkalmatlan tartalom feladását jeleníti meg.

Az Omegle-felhasználók a videóikban sem játszhatnak jogvédett zenéket.

Az Omegle rendszergazdái az emberek által a róluk szólva kiszabadíthatják és megszabadíthatják az embereket a platformról.

tiltott logó

Ha az emberek panaszkodnak egy adott Omegle-felhasználóval kapcsolatban, akkor ezt a felhasználót megtilthatják. Maga az Omegle-nak nem kell elkapnia, hogy megsértette a platform feltételeit.

Még akkor is, ha egy másik felhasználó elkap, és jelentést tesz a weboldal moderátorainak, eltávolíthatja a tilalmat. Ez nyilvánvalóan azt jelenti, hogy sokat függ attól a moderátor megítélésétől, amelyhez az ügyed kerül.

A másik dolog, amelyet itt szem előtt kell tartania, az az, hogy nem kezdhet csak felnőttkori témájú beszélgetést senkivel a platformon.

Ha ezt meg akarja tenni, az Omegle külön weboldallal rendelkezik. Ha a rendszergazdák úgy találják, hogy Ön nem tartja be a 18 éven felüli szabályokat, akkor feltétlenül megtiltják Önt.

Valaki más okok miatt számol be

A feltételeken kívül, ha lát valamit, amelyet egy másik felhasználó sértőnek talál, és a felhasználó jelentést tesz rólad, akkor az Omegle adminisztrációnak joga van bekerülni és feketelistára tenni téged.

Az ilyen jelentések nagyon gyors tilalmat eredményeznek, tehát légy óvatos, nehogy mondani, hogy mi történik a fejedben egy adott pillanatban.

Ezen a platformon a moderátorokról ismert, hogy sok időt töltnek jelentések megnézésével és a webhely felhasználói rossz viselkedésének ellenőrzésével.

Természetesen néhányan úgy vélik, hogy az Omegle moderátorai kissé túl nagylelkűek az emberek webhelyen történõ betiltásakor.

Olvasottunk olyan esetekről, amelyeket a közigazgatás nem alaposan vizsgált meg, mielőtt egy adott felhasználót betiltottak volna.

De nem igazán számít, miről beszél.

Ha az a személy, akit beszél, megérti, hogy valamit mondott, hogy bántja őket, és beszámol, akkor Omegle feketelistára adhat téged akkor is, ha soha nem állt volna közel a platform bármely feltételeinek megsértéséhez..

Tehát melyek azok a nem megfelelő dolgok, amelyekről el kell kerülnie az Omegle-on való beszélgetést?

Nos, már említettük, hogy el kell olvasnia a Általános Szerződési Feltételeket, hogy megismerje a platform hivatalos álláspontját a webhely általánosan engedélyezett tartalom típusáról..

Leggyakrabban azt tapasztalja, hogy bármi, amit az adminisztrátorok helytelennek tartanak, szubjektív. Mit kell tennie akkor? A legjobb megoldás az, ha mindenkit tiszteletben tart a platformon.

Az Omegle-felhasználók nem akarnak veled beszélni

Minél több Omegle-felhasználó dob ki téged a képernyőjén, annál több Omegle veszi észre. Ha a moderátorok azt mondják, hogy túl sok Omegle-felhasználó lemondott veled egy csevegést, akkor azt jeleként fogják venni, hogy talán nem tartozol a hálózathoz. Azt is megállapítottuk, hogy nem kell sokat dobni a tiltáshoz.

Végül az adott pillanatban jelenlévő moderátorokról szól, de ha az eldobó személyek száma nagyobb, mint a kapcsolatát elfogadó emberek száma, akkor ez egy probléma.

A moderátorok nem csak azok a vadászok, akik az Omegle-felhasználókat próbálják problémákat okozni a platformon. Néhány algoritmust felkészítettünk annak felismerésére, hogy melyik felhasználó okozhat problémákat. Ha troll vagy, az algoritmusok elkapnak, majd feketelistára adnak.

Jegyzet:

Azok számára, akik nem tudják, mi a troll: Egyszerűen fogalmazva: a „troll” olyan felhasználó, akinek egyetlen motívuma az, hogy bosszantja az embereket egy adott platformon.

Nem kétséges, hogy a weboldal moderátorainak nehéz feladata annak biztosítása, hogy az Omegle biztonságos platform maradjon az emberek számára, akik beszélgetést akarnak kezdeni a világ minden tájáról származó idegenekkel..

Nem vagyunk biztosak benne, hogy a dolgoknak ilyen módon kell-e futniuk, mivel nem garantálhatjuk, hogy az Omegle-felhasználók nem kerülnek kitéve az illetlen anyagnak a platformon. De talán nem számít.

Az Omegle egy online közösségi platform, és ha nem tudja hozzászokni az internethez, akkor talán inkább nem akarja használni az olyan közösségi média platformokat, mint az Omegle..

Ezzel kapcsolatban meg kell említenünk, hogy a „túl sok csepp” szabály másképp működik. Ha a platform moderátorok és algoritmusok azt tapasztalják, hogy túlságosan gyakran és túl gyorsan veszítenek túl sok felhasználót, meg fogják érteni, hogy nem akarnak kommunikálni vagy adni a platformon.

Az ilyen fellépés azt is azt a benyomást kelti Omegle-nek, hogy csak azért van itt, hogy kémkedjenek az emberek iránt, akik valóban beszélni akarnak idegenekkel.

Omegle tilalmak: Meddig tartanak??

a billentyűzet betiltvaNincs rögzített időszak. A legtöbb attól függ, hogy a moderátorok miért érezték a tilalmat. Általában véve a tiltások egy héttől egy év negyedévig terjedhetnek.

Még nem is világos, hány nap alatt kell mennie a webhelyre a tilalom megszüntetése érdekében. A legfontosabb dolog, amit ilyen esetben megtehetsz, az, hogy figyeljen arra a viselkedésre, amelyet a webhely kifejezetten elriaszt. Ne spam, ne használjon rasszista zavarokat, és ne tegye közzé az NSFW tartalmat.

Figyelem:

Ha nem tartózkodik ezen típusú viselkedésektől, Omegle véglegesen megtilthatja Önt.

De eleget kell mondani arról, hogy az Omegle mit okozhat az online csevegési élményben. Beszéljünk azokról a megoldásokról, amelyeket most felhasználhat az Omegle-tilalom megszüntetésére.

Az Omegle tilalmának eltávolításának legfontosabb módjai

Csak várja meg

Bár kényelmetlen és bosszantó lehet, néha csak annyit kell tennie várjon néhány napot hogy láthassa a tilalom törlését.

A tilalom időtartama a bűncselekmény súlyosságától függhet. Időnként egy héten belül automatikusan megtiltja a bank nélkül, más esetekben akár hat hónapig vagy örökre várnia kell.

A legegyszerűbb dolog az, ha megteszi folyamatosan ellenőrizze az Omegle webhelyét.

Ha egyáltalán képes belépni a webhelyre, akkor valószínűleg megszüntették a tilalmat. Ha nem, akkor olvassa tovább.

Van néhány dolog, amely jelentősen meghosszabbíthatja a tilalom időtartamát. Egyrészről, ha az Omegle moderátorai látják, hogy többször megtiltottak téged, vagy tiltottak téged valami miatt, amelyet a platform teljesen sértőnek talál, akkor meghosszabbíthatja az Omegle tilalmának időtartamát (potenciálisan korlátlan ideig)..

Időnként észreveszi, hogy nyilvánvaló ok nélkül tiltották Önt az Omegle-ból.

Ez fontos:

A fentiek szerint mindig jó ötlet megnézni az Általános Szerződési Feltételeket az Omegle webhelyén, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem véletlenül végez-e el valamit a platform szabályaival szemben..

Lépjen a hivatalos weboldalra, a www.omegle.com webhelyre, majd görgessen le az oldal aljára. Itt további információkat olvashat a szolgáltatás feltételeiről.

Próbálja meg megváltoztatni a hálózatát

Időnként, ha csak megváltoztatja a hálózatát, megszabadulhat a tilalomtól. Az Omegle valószínűleg megtiltja az embereket azáltal, hogy megtiltja otthoni WiFi-hálózatuk IP-címét, tehát csupán annyit kell tennie, hogy a banán nélkül csatlakozzon egy másik WiFi hálózathoz és használja az új IP-címüket az Omegle eléréséhez.

Természetesen ez nem lehetséges, ha nincs más WiFi hálózat a hatótávolságon belül.

telefon láncokkal

Mindig megpróbálhatja közelebb helyezni a számítógépet egy másik WiFi kapcsolathoz. Néhány gyakorlati példa lehet egy könyvtárba, egy barát házába vagy akár egy helyi kávézóba való bejutás (lehet, hogy fizetnie kell a kávért a WiFi eléréséhez). Attól függően, hogy hol él, akár hozzáférhet olyan játékkávézókhoz is, amelyek ingyenes WiFi hálózati kapcsolatot kínálnak.

Ennek ellenére azt tanácsoljuk, hogy tartózkodjon a videobeszélgetésektől, ha nyilvános helyen tartózkodik.

Mindig jobb megközelítés, ha egy másik hálózatról érkezik az Omegle-hez, ellenőrizze, hogy privát területén tartózkodik-e, vagy legalább ellenőrizze, hogy senki más nem tud-e a képernyőre nézni. Ezenkívül érdemes elkerülnie a nyilvános WiFi hálózatok használatát, mivel sokuk nincs megfelelően biztonságban.

IP-cím megváltoztatása

Lehet, hogy kábelmodemmel vagy DSL-kapcsolattal rendelkezik. Valószínűleg az internetszolgáltató automatikusan hozzárendel egy dinamikus IP-címet.

Ez azt jelenti, hogy a modem IP-címe automatikusan megváltozik, amikor egy meghatározott idő eltelt. Ezt hívják az internetszolgáltatók frissítésre (a felhasználók új IP-címet kapnak).

Ez a művelet időnként megtilthatja Önt az Omegle-től. tudsz indítsa újra a modemet néhányszor a változó folyamat felgyorsítása érdekében.

Az IP-cím megváltoztatásának másik módja a VPN használata – ezt részletesebben később ismertetjük ebben az útmutatóban.

Szálljon le Omegle-ről: Keressen egy másik online csevegőplatformot

Mindig megteheted próbáljon ki egy másik csevegő szolgáltatást ha tiltották volna Ömegét. A legismertebb Omegle alternatívák közül néhány:

  1. Tinychat
  2. Chatrandom
  3. chatroulette

Használjon proxy szolgáltatást

Rengeteg ingyenes proxyszolgáltatás biztosít hozzáférést az Omegle-hez. Csak keressen egyet online.

Ne feledje, hogy a proxy-szolgáltatások többségét Omegle már betiltotta volna. Próbálja ki egy ingyenes proxy szolgáltatást, mielőtt feliratkozna egy prémium szolgáltatásra.

Íme néhány lehetőség:

  1. Megaproxy
  2. FilterBypass
  3. VPNBook

# 1 módja annak, hogy megtiltja az Omegle alkalmazását: Használjon VPN-t

De nem csak a VPN (virtuális magánhálózat). Szeretnénk, ha feliratkozik egy megbízható (nem teszi ki az adatait) és gyors VPN-szolgáltatásra (nem akarja, hogy beszélgetés közben mindig lekapcsolódjon és puffereljen).

A VPN-szolgáltatások fantasztikus munkát végeznek a felhasználó IP-címének elfedésében.

Ezt úgy hajtják végre, hogy a felhasználó internetes forgalmát átirányítják saját VPN szerverükön keresztül, amely a felhasználó által választott országban található. Miután csatlakozott egy VPN szerverhez, az Omegle csak új ország ügyfeleként fog látni téged.

Nem tudhatnák, hogy ugyanazt az otthoni hálózatot használja, mint korábban.

Az egyik ok, amiért javasoljuk a gyors VPN szolgáltatás feliratkozását, az a tény, hogy a legtöbb VPN működésük miatt lelassítja a kapcsolatot. Tehát ha feliratkozik egy lassú VPN-re, csalódást okozhat, amikor a videobeszélgetés nem működik.

A NordVPN a piacon az egyik legjobb VPN szolgáltató. Vannak még néhány jó VPN is, például az ExpressVPN és a CyberGhost.

A prémium VPN szolgáltatások havi vagy éves alapon kis összeget számolnak fel Önnek.

Bármikor ingyen kipróbálhatja a szolgáltatást, hogy kiderüljön, tetszik-e. A NordVPN, az ExpressVPN és a CyberGhost mind ingyenes próbaidőszakot kínál új ügyfelek számára. Ha elég hosszú ideig feliratkozik egy VPN szolgáltatásra, akkor valójában rendes kedvezményeket is kaphat.

Jegyzet:

Ne felejtse el kipróbálni virtuális magánhálózati szolgáltatását az Omegle-val a feliratkozás napján. Ha a VPN nem működik együtt az Omegle-rel, akkor vegye igénybe a pénz-visszatérítési garanciát és kérjen visszatérítést.

Lépésről lépésre: Hogyan használhatunk VPN-t az Omegle-ban letiltott bankkártya használatához

  1. Iratkozzon fel egy jó VPN-re. Kattintson ide a VPN-szolgáltatások felsorolásához.
  2. Telepítse a VPN alkalmazást azon a VPN webhelyen, amelyre feliratkozott, és indítsa el az alkalmazást.
  3. Csatlakozzon egy távoli VPN szerverhez, hogy IP-címét új IP-címre cserélje.
  4. Az új IP-címmel elérheti az omegle.com oldalt.

GYIK

Mennyi ideig tart az, hogy megtiltja magát Omegle-től?

Bárhol, néhány naptól örökre. Vagy használjon VPN-t az azonnali betiltáshoz.

Meddig tartanak Omegle tilalmak?

A bűncselekmények súlyosságától függően egy héttől hat hónapig. Ezt tudjuk 2020-tól.

Hogyan kaphatok bannemet az OmeTV-ről?

VPN vagy proxy szolgáltatás használatával váltja ki IP-címét egy új IP-címre.

Omegle jelentést tesz a rendõrségnek?

Ha valami illegálisat csinálsz, akkor igen. Olvassa el az Omegle adatvédelmi irányelveit itt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me