VPN-kerstverkopen voor 2020

VPN-abonnementen gaan om de paar maanden in de uitverkoop. Ik houd die, samen met eventuele huidige couponcodes, bij op mijn VPN-dealspagina. Maar die kortingen, hoewel vaak behoorlijk, zijn meestal verre van de beste van de beste. De echte kortingen komen maar een paar keer per jaar voor.


De meesten van ons weten waarschijnlijk dat de verkopen van Black Friday en Cyber ​​Monday een aantal van de grootste prijsdalingen bieden. Maar wist je dat VPN-kerstaanbiedingen net zo goed kunnen zijn?

Dus, als je de verkoop van eind november hebt gemist, maak je geen zorgen. Mogelijk krijgt u dezelfde korting over de vakantieperiode van december.

Zoals de meesten van ons (althans dat stel ik me voor), bespaar ik graag geld. Dus wanneer een grote verkoopperiode rondrent, besteed ik mijn tijd en controleer ik ijverig alle VPN-providers waarvan ik op de hoogte ben om te zien wat voor soort deals ze aanbieden.

Aan de ene kant vind ik het leuk om geweldige prijzen te vinden voor services waarmee ik nog niet heb kunnen spelen. Als ik een langerlopend abonnement op centen van de dollar koop, heb ik daar alle tijd voor.

Aan de andere kant zoek ik ook heel erg naar aanzienlijke kortingen met VPN’s die ik ken en leuk vind. Als ik een nieuw abonnement kan verlengen of krijgen voor 25% of minder van de normale kosten, zou ik gek zijn om het niet te doen (of in ieder geval zeg ik tegen mezelf).

Dus met dat in gedachten is hieronder een lijst met de beste VPN-verkopen die ik heb kunnen vinden voor deze kerstperiode. Als u al naar een van deze providers kijkt, is dit een goede gelegenheid om wat geld te besparen.

The Xmas Deals

PureVPN [73% korting]

PureVPN's websitePureVPN is een van mijn favoriete providers. Het is een van de VPN’s waarmee ik altijd een actief abonnement heb (en dat zelfs zonder verkoop zou doen).

Met enkele duizenden servers in 131 landen, betwijfel ik of iemand van ons ooit een locatie zal vinden waarmee we verbinding willen maken die PureVPN niet biedt. Alle P2P-protocollen (inclusief BitTorrent) zijn toegestaan ​​en met één account kunt u maximaal vijf apparaten tegelijkertijd verbinden.

De nieuwste client zit boordevol geavanceerde functies die niet veel andere VPN’s hebben. Deze omvatten bescherming tegen malware en virussen, advertentieblokkering, IDS (Intrusion Detection System) en IPS (Intrusion Prevention System) en de altijd nuttige split-tunneling.

Voor de vakantieperiode van 2020 heeft PureVPN een enorme 73% verkoop op een tweejarenplan. Met andere woorden, u kunt de service ophalen $ 2,91 per maand. In de zes jaar of zo dat ik deze provider gebruik, herinner ik me geen PureVPN-promo beter dan dat.

Deze korting zal moeilijk te verslaan zijn.

CyberGhost [79% korting]

Website van CyberGhostAls u van uw internetprivacy houdt, is CyberGhost de VPN voor u. En met hun nieuwste klant, CyberGhost 7, die eind vorig jaar werd uitgebracht, is dit een provider die beter is dan ooit.

CyberGhost is een van de weinige zero logging-services die er zijn. Ze opereren ook vanuit Roemenië, dat, ondanks dat het deel uitmaakt van de EU, verrassend privacyvriendelijk is (wat betekent dat er geen vereisten voor het bewaren van gegevens of overeenkomsten voor het delen van gegevens zijn).

De afgelopen jaren waren erg goed voor CyberGhost. Ze zijn niet alleen doorgegaan met het verbeteren van hun nieuwe software, maar ze hebben ook hun servernetwerk enorm uitgebreid naar meer dan 7100 servers in 90 landen. Serverprestaties blijven ook verbeteren.

Met zeven gelijktijdige verbindingen toegestaan ​​met één account, peer-to-peer-ondersteuning en de langste geld-terug-garantie van alle providers op 45 dagen, is dit een VPN waarmee je niet fout kunt gaan.

Deze kerstperiode biedt CyberGhost een koopje. U kunt de service gewoon krijgen $ 2,75 per maand Met een 3-jarig abonnement. Ze gooien er zelfs een extra bij 2 maanden gratis. Gecombineerd vertaalt het zich in een behoorlijk verbazingwekkend 79% korting.

Surfshark [83% korting]

Surfshark's websiteSurfshark is een provider die tot voor kort op de een of andere manier onder mijn radar bleef. Maar na een grondige beoordeling van de service ben ik inderdaad erg onder de indruk. Ook al zijn ze (nog) niet zo bekend, dit is een VPN die je niet mag negeren – vooral als je het graag simpel wilt houden.

Vanaf de basis is de service van Sufshark gebouwd met het oog op ons gebruikers. Beginnend met wat mogelijk de schoonste client-app is van alle VPN-providers en eindigend met een onbeperkt aantal gelijktijdige verbindingen (bijna niemand doet dit!), Valt hier veel te waarderen.

De wereldwijde serverdekking van Surfshark is uitstekend. Ze staan ​​torrenting toe en zijn vergelijkbaar met andere topservices wat betreft privacy (met andere woorden geweldige coderingsopties, absoluut geen logboekregistratie).

Met een enorme 83% korting deze kerst kun je een Abonnement van 24 maanden voor een spotgoedkoop $ 1,99 per maand. De verkoop van Surfshark wordt niet beter dan dit. Je kunt tegenwoordig niet eens een kopje koffie kopen voor die prijs. Dus voor een volledige maand van een eersteklas VPN-service is dit een goede deal.

NordVPN [70% korting]

Website van NordVPNIk zei dat PureVPN een provider is waarmee ik altijd een actief abonnement heb. Nou, NordVPN is een andere.

Gebaseerd op Panama, dit is een VPN met een absoluut luchtdicht niet-logboekbeleid. Op het gebied van privacy zijn ze daar met de beste van het beste.

Op basis van mijn eigen snelheidstest is NordVPN ook consequent een van de snelste VPN’s die je kunt krijgen. Met meer dan vijfduizend servers in 58 landen, of je nu BitTorrent wilt gebruiken, video wilt streamen of iets daartussenin, ze hebben je gedekt.

De NordVPN-client blijft een van de eenvoudigste en gemakkelijkst te gebruiken. En een royale 30 dagen niet-goed-geld-terug-periode geeft je voldoende tijd om tegen de banden te trappen.

In de maand december (hoewel de exacte einddatum niet duidelijk is), kunt u een driejarig NordVPN-abonnement op een groot 70% korting. Dat komt er gewoon uit $ 3,49 per maand en komt het hele jaar door overeen met hun grootste korting.

Voor een van de beste VPN-providers op de markt is dat een uitstekende deal als ik het zelf zeg.

VyprVPN [80% korting]

VyprVPN-websiteIn het afgelopen jaar heeft VyprVPN de zaken enorm veranderd. Ze zijn nu een onafhankelijk geverifieerde no-log provider, hebben een slanke nieuwe multi-platform client en zijn veel beter geworden in het deblokkeren van de meeste videostreamingservices (inclusief Netflix en de BBC iPlayer).

Kortom, ongeacht wat u met een VPN wilt doen, ze zijn nu een zeer waardige mededinger.

Anonimiteit en veiligheid zijn beide van het hoogste niveau bij VyprVPN dankzij hun privacyvriendelijke locatie in Zwitserland en het gebruik van de nieuwste en beste technologieën. VyprVPN heeft zelfs een eigen protocol ontwikkeld, Chameleon genaamd, dat uitstekend werk verricht door VPN-firewalls te doorstaan ​​in scholen, bedrijven en autoritaire landen zoals China.

VyprVPN is eigenaar van hun volledige servernetwerk, dat momenteel 64 landen omvat. Hun serversnelheden zijn ook uitstekend en meer dan snel genoeg voor high-definition streaming of grote downloads. P2P wordt trouwens ook ondersteund.

De eindejaarsverkoop van VyprVPN is een tweejarig abonnement op een enorme 80% korting. Dat komt alleen uit $ 2,50 per maand en is de beste prijs die ze het hele jaar hebben aangeboden.

ExpressVPN [49% korting]

Website van ExpressVPNEen VPN-provider die misschien weinig introductie behoeft, ExpressVPN is een van de meest bekende en gerespecteerde services die u zult vinden. Met een aantal van de beste beveiligingsfuncties die zijn verpakt in een o zo gebruiksvriendelijke client, is dit een VPN die een uitstekende keuze is voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

De prestaties van ExpressVPN zijn geweldig, zoals je zou verwachten van een gerenommeerde provider. Hun netwerk omvat 95 landen en het delen van P2P-bestanden is meer dan welkom. En de periode van 30 dagen voor geldteruggave geeft je veel tijd om alles wat deze VPN te bieden heeft te proberen.

Deze feestdagen heeft ExpressVPN een Abonnement van 15 maanden tegen een zeer respectabele 49% korting. Hoewel dit niet de grootste besparing is in vergelijking met andere services, als ExpressVPN op je radar is geweest, is dit hun beste verkoop van het jaar en een die ik niet gemakkelijk zou laten liggen.

HideMyAss! [58% korting]

Website van HideMyAssEen andere VPN-service die al heel lang bestaat, HideMyAss! is een geweldige allrounder. Elke functie die u kunt verwachten, is aanwezig. Maar waar HMA (zoals ze ook wel worden genoemd) echt schittert, is hun wereldwijde dekking. Met servers in bijna elk land ter wereld doet geen enkele andere provider het beter.

Veel servers (en niet genoeg tijd om ze allemaal goed in balans te houden) vertaalt zich soms in slechte prestaties. Dat is hier niet het geval. Elke keer dat ik HMA snelheidstest, overtreffen de resultaten mijn verwachtingen.

Een klein punt van zorg dat ik heb met HMA is met hun loggingbeleid, vooral omdat ze opereren vanuit het niet zo uitstekende voor privacy UK. Ze zijn prima voor de overgrote meerderheid van ons, maar als je absolute anonimiteit wilt, zullen CyberGhost, NordVPN of zelfs Surfshark je veel beter van dienst zijn.

De HideMyAss! korting voor de vakantieperiode van 2020 is 58% korting. Het is niet zo goed als hun Black Monday-uitverkoop, maar het bespaart je nog steeds een goede hoeveelheid geld.

Onzichtbaar browsen VPN [78% korting]

De website van Invisible Browsing VPNibVPN is een andere provider die opereert vanuit het privacyvriendelijke Roemenië. Ze zijn aan de kleine kant, maar het lijkt erop dat niemand heeft gezegd dat ze zich zo moeten gedragen. Voor een prijs die veel andere providers niet kunnen verslaan, krijgt u een service van wereldklasse die concurreert met de beste van hen.

Invisible Browsing VPN is nog een andere provider die het privacyrecht goed doet. Geen logging en geen dataretentie is de naam van het spel.

Torrenting en andere vormen van P2P-bestandsdeling worden ondersteund, net als alle andere functies die u van een top VPN-service mag verwachten. ibVPN heeft ook 173 verrassend snelle servers in 47 landen die de deal sluiten. Helemaal niet slecht voor een klein bedrijf.

De ibVPN Xmas-uitverkoop geeft je 78% korting hun toch al lage prijzen. Een paar procentpunten van hun Cyber ​​Monday-nummers, maar toch zeer respectabel.

IPVanish [73% korting]

IPVanish's websiteVelen beschouwen IPVanish als een van de beste VPN-providers die er zijn. En hoewel ik ze niet te veel persoonlijk gebruik, moet ik het ermee eens zijn.

Ondanks dat het eigendom is van en beheerd wordt door de VS, heeft IPVanish een ondubbelzinnig nulregistratiebeleid. Is het patroon je opgevallen hoe de meeste van de beste VPN-providers niet loggen?

IPVanish biedt uitstekende prestaties over het servernetwerk van 53 landen en heeft een betere wereldwijde dekking dan de meesten van ons nodig zullen hebben. P2P-verkeer is toegestaan, evenals tien gelijktijdige verbindingen. IPVanish is ook een van de meer innovatieve VPN-operators en tilt uw privacy naar een geheel nieuw niveau met functies zoals IP-cycling.

Als je de Black Friday-uitverkoop hebt gemist, heb je geluk. IPVanish biedt dezelfde korting (wat trouwens de beste korting het hele jaar is) voor het vakantieseizoen. De special is een 1-jarig abonnement voor gewoon $ 3,25 per maand. Dat is 73% korting hun normale prijs.

TunnelBear [58% korting]

TunnelBear's websiteVoor iedereen die nieuw is in de wereld van VPN’s, is TunnelBear misschien wel de service voor jou. Ze zijn niet alleen eenvoudig in te stellen en te gebruiken op alle platforms, maar ze zijn ook super transparant en to-the-point over al hun beleid (logboekregistratie en anderszins).

Wat betreft loggen, slaat TunnelBear wel wat gegevens op. Maar lang niet genoeg om iemand uniek te identificeren. Ze hebben ook geen enorm netwerk, met servers in slechts 23 landen over de hele wereld. De snelheid van die servers is echter iets om te aanschouwen.

Nog iets dat het vermelden waard is, is dat als torrenting of P2P je beoogde VPN-gebruik is, je ergens anders moet zoeken (zoals PureVPN). TunnelBear staat het niet toe op een van hun servers.

Voor de feestdagen komt TunnelBear overeen met het beste aanbod dat ze het hele jaar hebben gehad met een Abonnement van 12 maanden Bij 58% korting.

Afsluiten

Black Friday en Cyber ​​Monday zijn al jaren de beste tijden van het jaar om de diepste kortingen op VPN’s te krijgen. Niet meer.

Zoals de 2020-reeks van VPN-kerstdeals laat zien, is er mogelijk een nieuwe VPN-promo-sheriff in de stad.

Als je me vertelt dat ik abonnementen kan ophalen bij een aantal van de beste providers voor maar liefst 88% korting, heb je zeker mijn aandacht. Dus als je me nu wilt excuseren, wordt het tijd dat ik een nieuwe VPN voor mezelf pak.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map