Få en britisk IP-adresse i 5 nemme trin

Hvis du er en britisk udstationeret, uden for en ferieferie eller endda bare en anglophil (som mig), er oddsene du meget interesseret i at få adgang til en britisk IP-adresse.


Hvorfor? Hver IP er bundet til en geografisk placering. Ethvert websted eller onlinetjeneste, du bruger, kan se det og på baggrund af det finde ud af, hvor i verden du er.

Af forskellige årsager begrænser mange britiske websteder og tjenester adgang til alle, der ikke er i landet. Når du prøver at oprette forbindelse til en IP-adresse fra f.eks. Spanien, lukker de portene.

Dette er hvad der almindeligvis kaldes geo-blokering.

Så hvis du er på ferie og håber at få den sidste episode af Doctor Who på BBC, er du desværre heldig. Det samme er tilfældet, hvis du gerne vil have adgang til UK Netflix, ITV Hub eller et hvilket som helst antal andre britiske websteder (og heller ikke kun underholdningssteder). Medmindre din IP er baseret i Storbritannien, kommer du simpelthen ikke igennem.

Så hvordan ændrer du din IP-adresse til at være i England? Langt den hurtigste og nemmeste måde er at bruge en VPN.

Hvorfor bruge en VPN til at få en IP i England

En VPN fungerer ved at oprette en krypteret forbindelse mellem din enhed og det, der kaldes en VPN-server. Enheden kan være alt fra din telefon eller tablet til en bærbar computer, desktop computer eller endda en router eller smart TV.

VPN-serveren er virkelig bare en anden computer, der administreres af VPN-udbyderen. Det kan være placeret overalt i verden (og det er risikoen for at ødelægge, hvor jeg skal hen med dette, det er nøglen).

Magien sker, når du har tilsluttet din enhed til serveren. Det gør du via en klient-app, som VPN-tjenesten giver dig.

Fra det tidspunkt og fremover går alle de data, du sender og modtager, først via serveren. Og endnu vigtigere er, at din enhed nu også bruger serverens IP til al ekstern kommunikation.

Hvis serveren er placeret i England, vil den have en britisk IP-adresse. Og fordi din enhed bruger den samme IP, vil ethvert websted eller service, du får adgang til, 100% tro, at du også er baseret i Storbritannien. Pæn (og super praktisk), er det ikke?

Trin til at få britiske IP-adresser

En VPN er hænderne ned den nemmeste og mest pålidelige måde at få en britisk IP-adresse on-demand. Og det kunne ikke være enklere. Trinnene er som følger.

 1. Registrer hos en VPN-udbyder med servere i England. Min foretrukne service er CyberGhost, men mange andre fungerer også godt. Der er en liste, der får dig i gang lidt længere nede.
 2. Download din udbyders klientapplikation, og installer den på din enhed. Alle udbydere har detaljerede instruktioner til din specifikke platform eller operativsystem.
 3. Åbn klientappen og log ind på VPN-tjenesten.
 4. Vælg en server beliggende i England og opret forbindelse til den. Ligesom det skulle din enhed nu have en IP-adresse i Storbritannien. Hvis du gerne vil dobbelttjekke, skal du gå til https://mylocation.org/ og se, hvilket land der vises som din placering.
 5. Sæt fødderne op. Du kan nu nyde adgang til tidligere blokerede britiske websteder og tjenester.

BBCs iPlayer fik adgang til en britisk IP-adresse

Når du ikke længere har brug for en IP fra Storbritannien, skal du blot afbryde og lukke VPN-klientappen. Og gentag bare de samme trin næste gang du gør (minus registrerings- og installationsdele, selvfølgelig).

Temmelig enkel. Til side fungerer lignende trin også for at få en IP i næsten ethvert andet land i verden.

Valg af en VPN-service til England

Samlet set er processen med at oprette en VPN og oprette forbindelse til den for at ændre din IP til Storbritannien ligetil. Det er sikkert, at den sværeste og mest tidskrævende del er at vælge hvilken VPN-udbyder, der skal bruges.

Den vigtigste del er selvfølgelig at vælge en, der tilbyder britiske servere. Hvis der ikke er nogen britiske servere, er der bare ingen måde, du vil være i stand til at forfalde en IP-adresse i Storbritannien. Periode.

Hver udbyders websted fortæller dig, hvilke lande de understøtter. Hvis de ikke gør det, eller Storbritannien ikke er angivet, skal du gå videre.

Ud over tilgængeligheden af ​​en britisk server er der også andre faktorer, der bør spille en rolle i din beslutning. De omfatter:

 • Den VPN, du vælger, skal have flere servere i England, ikke kun en. Faktisk, jo mere, jo bedre.

  Som det sker med alle onlinetjenester, kan vedligeholdelse eller opgraderinger undertiden tvinge VPN-udbydere til at tage servere offline (omend kort). Andre brugere bruger også den samme server som dig. Hvis der for mange mennesker opretter forbindelse på samme tid, bliver serveren overbelastet, langsom og ubrugelig.

  Når VPN-udbyderen har flere britiske servere, har du altid flere forbindelsesindstillinger. Du vil være i stand til pålideligt at få din britiske IP når som helst, uanset eksterne faktorer.

 • Ydeevne betyder absolut noget. Kun de hurtigste VPN’er derude gør. Et godt omdømme for stabilitet er også vigtigt.

  Hastighed er især kritisk, hvis du får adgang til streamingmedier, der er geobegrænset til England. Din VPN-forbindelse skal være i stand til at håndtere kravene i høj kvalitet båndbreddestrømme. Hvis det ikke gør det, vil det ikke bruge dig meget.

 • En streng politik for no-logging og top-notch datakryptering er vigtig, især hvis du værdsætter dit online privatliv.

  Ligesom din internetudbyder har VPN-udbyderen en god idé om, hvad du laver online og hvorfra. For at beskytte dit privatliv og sikkerhed skal alle dine data være stærkt krypteret. VPN-udbyderen skal heller ikke samle eller opbevare oplysninger om dine online aktiviteter.

 • VPN-klienten skal understøtte enhver enhed, du bruger (platforme og operativsystemer). Dette betyder også at finde ud af, hvor mange enheder du kan bruge på samme tid. Hos nogle udbydere kan dette antal være så få som to. Andre har muligvis slet ingen begrænsninger.

Den bedste VPN til at få en britisk IP

Afhængig af hvor kyndig og ajourført du er med hvilke VPN-tjenester der er derude, vil det at undersøge en, du kan lide (og et, der opfylder ovenstående kriterier), undersøge.

Tro mig dog, det er ikke så afskrækkende, som det måske lyder. Når du kommer ind i rillen af ​​ting, skal det gå temmelig hurtigt.

Når det er sagt, hvis du gerne vil have en kortere liste til at begynde med, er dette VPN’er, som jeg med sikkerhed kan anbefale som et middel til at få en britisk IP-adresse.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

Som jeg kort nævnte ovenfor, er CyberGhost min valg af kuldet når som helst jeg har brug for en IP-adresse i England.

Til at begynde med er 480 ud af i alt over 7100 CyberGhost-servere placeret i England. Kun NordVPN har mere. Alle disse servere er pænt fordelt på tre steder.

På præstationsfronten klarer CyberGhost meget godt og kan gå tå til tå med det bedste af dem. Som du kan se fra mine hastighedstestresultater, er forbindelsen mere end hurtig nok til næsten enhver opgave. Enhver VPN-udbyder ville være stolt af at prale af disse numre.

Privatliv er et andet af CyberGhosts stærke punkter. Kort sagt, de logger ikke noget.

CyberGhost er baseret ud af Rumænien. På grund af dette kan nogle af os være bekymrede over datalagring og deling. Men Rumænien er faktisk overraskende privatlivsorienteret. Der er ingen regeringspålagte hogstmandater, og landet spiller slet ikke pænt med verdens NSA’er, FBI’er eller GCHQ’er.

Plus, som sagt, logger CyberGhost intet. Så selvom nogen kom og bankede på deres dør, ville de simpelthen ikke have noget at dele.

Det britiske Netflix, BBC iPlayer, ITV Hub og alle andre tjenester fungerer også godt sammen med CyberGhost. Det er en af ​​de ting, de er stolte af, og de leverer bestemt.

Fordele
 • Nul logning for maksimal privatliv
 • Fremragende serverdistribution med over 7100 servere i 90 lande
 • Meget hurtig tilslutningshastighed
 • Arbejder med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Tillader P2P-torrenting
 • Lang 45-dages pengene-tilbage-garanti
Ulemper
 • Moderselskab med tvivlsomt omdømme
 • Indviklet manuel OpenVPN-opsætning
 • Virker ikke fra Kina

2. NordVPN

NordVPN logo

Af alle udbydere på markedet har NordVPN det største antal servere i Storbritannien. Ingen anden VPN-udbyder har mere. Når jeg skriver dette, står dette nummer på 610 og stiger næsten dagligt (jeg overdriver lidt, men nye servere dukker op med chokerende frekvens).

NordVPNs servere er kun tilgængelige et sted i England.

Ydeevne, du får fra disse servere, er førsteklasses. Selvom det ikke er den hurtigste, er dette en VPN, der konsekvent rangerer i top fem af alle udbydere, jeg tester (og jeg tjekker en masse af dem). Se NordVPNs hastighedstestresultater for dig selv. Temmelig imponerende.

NordVPN scorer også privat. De er baseret på Panama, et land, hvor udtryk som datalagring, internetcensur og overvågning ikke er i nogens ordforråd. For at blødgøre aftalen har Nord også en streng ingen skovhugstpolitik.

En potentielt nyttig funktion, som meget få VPN’er tilbyder, er en statisk britisk IP-adresse. Som vi ser nedenfor, er PureVPN en af ​​undtagelserne. Det samme gælder NordVPN.

Der er mange fordele ved at have en dedikeret VPN IP-adresse sammenlignet med en delt en. Kernen er, hvis du ikke kan lide ideen om at have den samme adresse som hundreder af andre mennesker eller ikke er begejstret over at få en anden IP hver gang du opretter forbindelse til en VPN-server (som begge sker med delte IP’er), dette er en funktion til dig.

Sidst men ikke mindst fungerer NordVPN som en drøm med BBCs iPlayer og stort set alle britiske streamingtjenester. Mange andre udbydere har en tendens til at kæmpe. Men det ser ud til, uanset hvad BBC kaster på NordVPN, det hummer med glæde.

Fordele
 • Fremragende privatliv med nul logning
 • Stort (og stadigt voksende) servernetværk
 • God forbindelsesydelse
 • Specialservere (inklusive dobbelt VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, let at bruge klient
 • Arbejder med Netflix og de fleste andre streamingtjenester
 • Tillader Torrenting og P2P
 • Tilbyder dedikerede IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunktion
 • Lidt pebret på kortsigtede planer

3. PureVPN

PureVPN logo

PureVPN er hott på hælene fra de to andre udbydere og er en anden fremragende mulighed for at få en IP-adresse fra England.

Mens PureVPN har færre britiske baserede servere end både CyberGhost og NordVPN, i øjeblikket 168, er disse servere kødere. De har også for nylig gennemgået nogle massive opgraderinger. Alt fra hastighed til generel pålidelighed har set en mærkbar forbedring (oven på hvad der allerede var ret imponerende ydelse).

PureVPNs servere er spredt på fire steder i England. De inkluderer London, Manchester, Maidenhead og Gosport.

Som nævnt er PureVPNs serverhastigheder der oppe med de bedste af dem. Stream 4K-videoer, download store filer, det betyder ikke noget. Du vil bemærke meget lille forskel i ydelse fra din almindelige internetforbindelse.

Og med emnet 4K-video fungerer BBC iPlayer og faktisk alle andre britiske streamingtjenester godt med PureVPN.

Fra et privatlivsplads er PureVPN ikke perfekt. De logger stadig ikke noget specifikt, du gør, f.eks. Hvilke websteder du besøger eller hvad du downloader. De holder dog anonymt styr på forbindelsens tidsstempler og brug af båndbredde (af service-årsager).

Det er ikke en massiv aftale. Du forbliver stadig anonym og sikker. Men logning logger, og de kunne gøre det bedre der.

Sammen med NordVPN er PureVPN også en af ​​de få count-on-on-hand VPN-udbydere, der tilbyder en statisk IP-adresse i Storbritannien. De gør det også for billigere.

Og bare samlet set tilbyder PureVPN fremragende værdi. For nogle af de laveste priser på markedet får du en af ​​de bedste tilgængelige VPN-tjenester, der fungerer på enhver tænkelig enhed.

Hvis du er interesseret i IP’er ud over Storbritannien, har PureVPN som servere i alt 131 lande. Kun en anden udbyder, HideMyAss !, kan forbedre dette tal.

Fordele
 • Fremragende hastigheder
 • Stort servernetværk (131 lande)
 • Fjern blokering af Netflix, iPlayer og over 70 andre streamingtjenester
 • Kompatibel med over 50 enheder og platforme
 • Uafhængigt verificeret nul-log VPN-udbyder
 • Dedikeret IP-mulighed
 • Stor værdi
Ulemper
 • Apps kunne bruge lidt mere polsk
 • Nogle periodiske forbindelsesproblemer

Andre fordele i Storbritannien IP-adresse

Der er mange grunde til, at du måske ønsker en britisk IP-adresse. Som vi allerede har diskuteret, er det den eneste måde at se britisk tv i udlandet. Men der er andre mindre indlysende grunde også.

 • Geo-blokering er ikke begrænset til underholdningssider. Afhængig af hvor i verden du er, kan adgang til dine sociale medier og endda foretrukne nyhedswebsted også være meget begrænset.

  Storbritannien begrænser ikke adgangen til sådanne tjenester. Har evnen til at gøre din IP-adresse være i England. Så næste gang du rejser til Kina, kan du stadig komme på Facebook og stadig være i stand til at læse op på nyhederne set gennem øjnene på et vestligt land.

 • Bliv ikke låst ud af dine finansielle institutioner. En britisk IP kan komme godt med til at forhindre, at ting som en britisk-bankkonto blokeres, når de er i udlandet.

  Banker og andre organisationer bruger IP-adresseoplysninger til at beskytte mod ulovlige eller på anden måde mistænkelige online aktiviteter. Selv legitime forsøg på at få adgang til dine egne konti fra udlandet kunne udskyde røde flag.

  Ofte udløser sådanne røde flag intet andet end en simpel intern aktivitetsrevision. Men nogle gange kan din konto blive låst, og du tvunget til at ringe til for at løse problemet. Ved at bevare din IP-adresse i Storbritannien kan du potentielt spare tid og en hovedpine eller to.

 • Beskyt dine data og personlige oplysninger. Dette er især relevant, når du bruger usikrede eller offentlige Wi-Fi-hotspots (kaffebarer, hoteller, lufthavne osv.)

  Hvis du er i et land, der ikke kender for stærk onlinelovgivning om sikkerhed eller privatliv (eller kender til produktive hackere), bliver dette endnu mere vigtigt.

  Jeg kan altid godt lide at have den ro, mine data er sikre. Når du er tilsluttet en VPN, uanset hvor du går, bliver din internettrafik automatisk krypteret. Denne kryptering forhindrer data i at falde i hænderne på enhver, der ikke skulle have adgang til dem.

Hvorfor gratis VPN’er ikke er ideelle

Når du begynder at undersøge VPN’er, løber du på tværs af et vilkårligt antal gratis tjenester. Selvom dette er noget levedygtige indstillinger, skal du henvende dig til dem med en vis skepsis. Gratis og betalte VPN’er er ganske forskellige.

Gratis udbydere kan faktisk hjælpe dig med at få en England IP-adresse. Men som jeg er sikker på, at vi alle har fundet ud af det på et tidspunkt, i livet får du ofte det, du betaler for. Og det gælder meget også i dette tilfælde.

Selvom gratis tjenester ikke betaler dig for at bruge dem, tjener de stadig penge på andre måder. De skal. Ellers, hvem betaler for al den infrastruktur?

Hvordan gratis VPN-udbydere tjener penge er ofte mindre end ideelt. Mange dækker deres omkostninger ved at sælge oplysninger om dine browservaner til reklamefirmaer (dvs. de logger og katalogiserer, hvad du gør online). Andre injicerer annoncer direkte i din browser, mens du er tilsluttet deres tjeneste. Nogle gør begge dele.

Kort sagt, når det kommer til gratis VPN-tjenester, betaler du ikke med penge. Du betaler i stedet for dit privatliv og dine personlige data.

Gratis britiske VPN'er kan sælge brugerdata

Et andet problem med gratis VPN’er er, at du oftere end ikke finder ud af, at de ikke låser adgang til BBC iPlayer, ITV Hub eller endda Channel 4.

Det kræver en overraskende mængde ressourcer at vedligeholde IP-adresser, der fungerer med disse populære tjenester. Premium VPN-udbydere forbliver på toppen af ​​ting som dette. Gratis VPN-udbydere gør det ikke.

Andre måder at få en britisk IP på

En VPN er ikke den eneste måde at få en IP fra Det Forenede Kongerige. Andre muligheder findes. Disse muligheder er ikke næsten lige så fleksible eller pålidelige, især hvis du prøver at undgå geobegrænsninger. Men det betyder ikke, at der ikke er et tidspunkt og et sted for dem.

SmartDNS

Et af de mere populære VPN-alternativer involverer overhovedet ikke at få en britisk IP-adresse (strengt taget). Det kaldes SmartDNS.

SmartDNS kan hjælpe dig med at undgå geobegrænsninger ved at maskere, hvor i verden kun en del af din trafik kommer fra.

Når du har konfigureret den, dirigerer SmartDNS-serveren gennemsigtigt de data, der er nødvendige for at bruge et blokeret sted gennem regioner, der får adgang til det. Alle andre data bruger fortsat din almindelige internetforbindelse.

Disse typer tjenester er konfigureret til at arbejde med en relativt lille undergruppe af websteder. De har en tendens til at fungere temmelig godt, men vil generelt være meget mere restriktive end en VPN.

Nogle af de mere populære SmartDNS-tjenester inkluderer Unlocator, SmartyDNS og Smart DNS Proxy. Nogle få VPN-udbydere inkluderer også SmartDNS som en del af deres tjeneste, hvor den mest bemærkelsesværdige er Usynlig browsing VPN.

Fuldmagter

SmartDNS-tjenester er en variant af internetproxy-tjenester, som også kan bruges til at fjerne blokering af geobegrænsede britiske websteder.

En proxy ligner en VPN, idet den dirigerer al din internettrafik gennem en server. Du får vælge hvilket land den server ligger i.

Forskellen, og det er en vigtig, er, at proxyservere næsten altid er ukrypterede. Du får ikke nogen af ​​de personlige og sikkerhedsmæssige fordele, der følger med at bruge en VPN.

Oftere end ikke, drives proxyer også af personer som dig og mig. Det gør dem meget mindre pålidelige, både hvad angår ydeevne, og om en proxy, du bruger, vil være der om et par timer eller ej.

At vælge

Uanset hvilken grund du har brug for en, er en VPN-tjeneste din bedste mulighed for at få en britisk IP-adresse. De er pålidelige, sikre og tilbyder masser af fordele, som andre metoder ikke kan matche.

Sørg for at vælge den rigtige britiske VPN-tjeneste, og du er klar. Adgang til ethvert indhold vil altid være lige ved hånden.

Det burde være gode nyheder for britiske udstationerede og alle andre, der kan lide at drage fordel af, hvad Det Forenede Kongerige har at tilbyde online. Og du kan gøre det uanset hvor i verden du tilfældigvis er.

Bedste britiske IP-adresse VPN-sammenligning

UdbyderUK-servereFeaturesCost

Hastighedstest | Serverliste
servere:480
Placeringer:3
Lande:90
servere:7159
protokoller:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, routere
Tilslutninger:7
Logning:Ingen logning
Beliggenhed:Rumænien
1 måned plan:$ 12,99 / måned
Årlig plan:$ 2,75 / måned
Gratis prøveversion:Ja
Penge tilbage:45 dage
Betaling:Kreditkort, PayPal, Bitcoin

Gennemgang | Hastighedstest | Serverliste
servere:610
Placeringer:1
Lande:58
servere:5645
protokoller:OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Tilslutninger:6
Logning:Ingen logning
Beliggenhed:Panama
1 måned plan:$ 11,95 / måned
Årlig plan:$ 3.49 / måned
Gratis prøveversion:Ingen
Penge tilbage:30 dage
Betaling:Kreditkort (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Andet

Hastighedstest | Serverliste
servere:168
Placeringer:4
Lande:131
servere:2070
protokoller:OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Tilslutninger:5
Logning:Forbindelsesdato, samlet båndbredde
Beliggenhed:Hong Kong
1 måned plan:$ 10,95 / måned
Årlig plan:$ 3,33 / måned
Gratis prøveversion:Ingen
Penge tilbage:31 dage
Betaling:Kreditkort, PayPal, BitCoin, Alipay, Store gavekort, CashU, Andre kryptokurser, Paymetwall
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map