Få en tysk IP-adresse i 5 nemme trin

Udvalgt billede af tysk artikel i IP-adresse


Hvis du er en tysk statsborger, der bor eller rejser i udlandet, har du et par gode grunde til at bruge internettet med en tysk IP-adresse. Hvis du ikke gør det, kan du føle dig som om du bor i eksil.

Med en udenlandsk IP-adresse kan du ikke finde adgang til banktjenester hjemme. Du kan heller ikke følge med dine foretrukne shows på populære streamingtjenester som ZDF, Das Erste, ARD Mediathek, ProSieben Video eller endda Netflix Tyskland.

Den mest effektive (og langt den mest enkle) metode til at få en tysk IP-adresse er at bruge et virtuelt privat netværk (VPN). Det giver dig en lokal IP og giver dig adgang til internettet, som om du fysisk var beliggende i Tyskland.

Få en tysk IP-adresse i 5 nemme trin

At blive konfigureret med en VPN for at få en IP fra Tyskland kunne ikke være meget lettere. Trinnene er som følger.

 1. Registrer hos en VPN-udbyder, der har servere i Tyskland. Jeg kan godt lide CyberGhost, men et par andre fungerer også godt. Jeg har en liste over dem lidt længere nede for at hjælpe dig med at komme i gang.
 2. Download den valgte VPN-udbyders applikation, og installer den. Du kan gøre dette på flere enheder, hvis du vil. Alle udbydere har trinvis vejledning til alle operativsystemer og platforme.
 3. Start VPN-applikationen, og log ind ved hjælp af de legitimationsoplysninger, du har konfigureret hos udbyderen.
 4. Vælg en server i Tyskland og opret forbindelse til den. Din enhed har nu en IP-adresse placeret inde i landet. Hvis du ønsker at gøre det, kan du dobbelttjekke det ved at besøge https://www.iplocation.net/.
 5. Spar dine fødder op og nyd adgang til enhver tysk tjeneste eller websted, der tidligere blev blokeret.

Det er så simpelt som det.

Når du ikke længere har brug for den tyske IP, skal du bare afbryde forbindelsen til VPN-serveren og lukke applikationen.

Og forresten, kan du også bruge disse nøjagtige trin til at få en IP fra ethvert andet land i verden, som din VPN-udbyder har servere i.

Sådan vælges en VPN for at få en tysk IP-adresse

Ikke hver VPN-udbyder er oprettet lige, og ikke alle er velegnede til at give dig både en tysk IP-adresse og en service, som du vil være tilfreds med. Når du prøver at vælge en VPN til dette formål, her er de ting, du skal være særlig opmærksom på.

 • Flere VPN-servere i Tyskland

  En VPN-udbyder kan ikke få dig en Tyskland-baseret IP-adresse, hvis de ikke kører nogen servere i landet. Det er den første ting, der skal dobbelttjekkes. Og jo flere server de har, jo bedre.

  Hvis mange mennesker bruger en enkelt server, kan den blive overbelastet og bremse din internetforbindelse alvorligt. At have mange valg betyder, at du altid skal være i stand til at finde en server, hvor ydelsesproblemer forårsaget af overbelastning ikke vil være et problem.

 • Kan fjerne blokering af geobegrænset indhold og tjenester

  Bare fordi en VPN giver dig en tysk IP, betyder det ikke, at IP fungerer med alle tyske websteder eller tjenester. Der er lidt mere at få en til at arbejde end bare at oprette en server i landet, og nogle udbydere er simpelthen ligeglade med eller er ude af stand til at gå den ekstra mile.

 • Gode ​​forbindelseshastigheder

  En VPN vil altid bremse din internetforbindelse lidt, men de bedre udbydere vil holde ydelsen ramt til et minimum. Dette er især vigtigt, hvis du agter at streame video i høj kvalitet fra Tyskland. Kun en hurtig VPN kan følge med båndbreddekravene.

 • Understøttelse af flere enheder

  Dobbeltkontrol, at den VPN, du vælger, understøtter enhver enhed og operativsystem, du har tænkt dig at bruge med det. Nogle fungerer muligvis for eksempel ikke på ældre versioner af Windows eller MacOS.

  VPN-udbydere begrænser også typisk hvor mange enheder du kan oprette forbindelse til deres tjeneste på samme tid. Hvis du forventer, at fem medlemmer af din familie vil have adgang til forskellige tyske streamingtjenester samtidig, skal du sørge for, at det er tilladt.

Hvis du vælger en udbyder, der markerer alle disse felter, ender du med en service, der konsekvent kan give dig adgang til dine tyske yndlingswebsteder og service, uanset hvor i verden du er.

De bedste VPN’er til at få en tysk IP

Af de mange fantastiske VPN-tjenester skiller sig nogle få ud over mængden som de bedste muligheder for at få dig en tysk IP-adresse.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

En relativt lille udbyder indtil for nylig er CyberGhost nu en tungvægt i branchen og betragtes bredt som en af ​​de bedste VPN’er omkring.

Med 684 servere fordelt på tre tyske byer giver ingen andre tjenester dig flere forbindelsesmuligheder i Tyskland. De har også et kæmpe netværk i resten af ​​verden. Alle deres servere, uanset placering, tilbyder yderst ydelse.

Baseret ud af Rumænien med en streng ingen-logging-politik og tilbyder 256-bit AES-kryptering ved hjælp af OpenVPN, er CyberGhost en fremragende udbyder at bruge til at maksimere dit online privatliv og anonymitet.

CyberGhost annoncerer sig selv som en VPN, der kan få dig omkring geo-blokeret indhold, og det kan de faktisk også. Adgang til alle tyske online streamingtjenester og hvert lands Netflix-bibliotek bliver ikke lettere eller mere konsistent.

Fordele
 • Nul logning for maksimal privatliv
 • Fremragende serverdistribution med over 7100 servere i 90 lande
 • Meget hurtig tilslutningshastighed
 • Arbejder med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Tillader P2P-torrenting
 • Lang 45-dages pengene-tilbage-garanti
Ulemper
 • Moderselskab med tvivlsomt omdømme
 • Indviklet manuel OpenVPN-opsætning
 • Virker ikke fra Kina

Bedste VPN til en tysk IP: CyberGhost tilbyder ikke kun alt, hvad VPN skal have, men de er også en af ​​de mindst dyre udbydere. Sikkerhedskopieret af en branches bedste 45-dages pengene-tilbage-garanti, vil ingen andre VPN servere tyske brugere bedre.

2. NordVPN

NordVPN logo

NordVPN er en service, der gør det hele og gør det meget godt. De er en VPN, som andre ofte sammenlignes med som en standard.

Det hele starter med et stort globalt servernetværk, der inkluderer 5645 servere i 58 lande. Af dem er 309 beliggende i Tyskland.

NordVPNs serverydelse er fremragende, ligesom forbindelsessikkerhed ved hjælp af 256-bit AES-kryptering og OpenVPN-protokollen.

Ud over virksomhedens placering i den privatlivsvenlige jurisdiktion i Panama, er NordVPN også en nul-logging VPN og tilbyder mange privatlivsfunktioner, såsom dobbelt VPN-funktionalitet og en internet-kill switch.

Adgang til geografisk begrænset materiale har altid været meget konsistent med NordVPN, og tjenesten fungerer med næsten enhver indholdsudbyder i verden, inklusive enhver større en i Tyskland.

Fordele
 • Fremragende privatliv med nul logning
 • Stort (og stadigt voksende) servernetværk
 • God forbindelsesydelse
 • Specialservere (inklusive dobbelt VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, let at bruge klient
 • Arbejder med Netflix og de fleste andre streamingtjenester
 • Tillader Torrenting og P2P
 • Tilbyder dedikerede IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunktion
 • Lidt pebret på kortsigtede planer

Gør det hele: For en VPN, der gør alt godt, skal NordVPN være øverst på din liste. Du får ydelse, alle VPN-funktioner, der kan tænkes, en nem at bruge klient og alt sammen til en meget overkommelig pris.

3. PureVPN

PureVPN logo

Hvis du ønsker at åbne IP-adresser andre steder i verden ud over Tyskland, skal du ikke lede længere end PureVPN. Med servere i 131 lande er deres netværk uden sidestykke. I Tyskland kører de i øjeblikket 201 servere i fem forskellige byer.

Ydeevne er også en af ​​PureVPNs styrker. Kombiner det med udbyderens specialiserede servere til at omgå geo-blokering, og du har et paradis for en videostrømmer.

PureVPNs klientapp understøtter over 50 forskellige platforme og operativsystemer. Hvis du er i stand til at forbinde det til internettet, er oddset, at det kører PureVPN.

Klienten leveres også med mange dejlige at have ekstramateriale. Når du bruger VPN, udover kryptering og sikkerhed i militær kvalitet, bliver du også beskyttet af indbyggede malware-blokkere og annonceblokkere.

Fordele
 • Fremragende hastigheder
 • Stort servernetværk (131 lande)
 • Fjern blokering af Netflix, iPlayer og over 70 andre streamingtjenester
 • Kompatibel med over 50 enheder og platforme
 • Uafhængigt verificeret nul-log VPN-udbyder
 • Dedikeret IP-mulighed
 • Stor værdi
Ulemper
 • Apps kunne bruge lidt mere polsk
 • Nogle periodiske forbindelsesproblemer

Den bedste værdi for Tyskland: Hvis du vil streame indhold fra både Tyskland og næsten ethvert andet land i verden på alle dine enheder, er PureVPN dit svar. Og nævnte jeg tjenestens forhandlingspris?

4. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

En af de bedste allroundere VPN-udbydere på markedet, ExpressVPN er et andet godt valg at få en tysk IP-adresse.

Ud af deres 3000+ stærke servernetværk, der dækker i alt 95 lande, løber over 100 ud af to lokationer i Tyskland. Serverhastigheder er fremragende og kan let håndtere HD-video streaming.

ExpressVPN låser pålideligt geo-blokeret indhold i Tyskland og ethvert andet land, de kører servere i. De har en nem at bruge klient, fremragende sikkerhed og sikkerhedskopierer alt sammen med en robust politik uden logning.

Som jeg nævner i min anmeldelse er den ene side med ExpressVPN omkostninger. Men selvom de er lidt dyrere, er dette en service, der er værd at hver krone.

Og med en fremragende ingen spørgsmål, der stilles 30-dages pengene-tilbage-garanti, er der ingen risiko i at prøve dem.

Fordele
 • En funktionsrig og intuitiv klient
 • Stærk back-end teknologi
 • Masser af servere og serverplaceringer
 • Hurtige og konsistente tilslutningshastigheder
 • Arbejder med amerikanske Netflix
 • Top-notch kundesupport
Ulemper
 • Noget samlet logning
 • Ikke den billigste

Stor omdømme: Når du følger efter en respekteret VPN-udbyder, der tilbyder fremragende privatliv og anonymitet såvel som den bedste kundesupport i virksomheden, er ExpressVPN det.

5. Surfshark

Surfshark logo

Selvom de er en ret ny VPN-udbyder, imponerer Surfshark sikker. Enhver, der ønsker at få adgang til Tyskland med en VPN, skal holde dem på deres korte liste.

For at starte, kører Surfshark servere i 63 lande inklusive masser i Tyskland. De opererer ud fra de britiske Jomfruøers privatlivsvenlige jurisdiktion, logger ikke noget og tilbyder nogle af de bedste sikkerhedsmuligheder i virksomheden.

Takket være deres hurtige forbindelser og muligheden for at komme rundt på geo-blokeret indhold er Surfshark et fremragende valg til streaming af tysk videoindhold.

Surfshark er også den eneste udbyder, der tillader ubegrænsede samtidige forbindelser. Det er bestemt værd at overveje, hvis du har en masse enheder, du gerne vil bruge din VPN på.

Fordele
 • Fremragende privatliv og sikkerhed uden logning
 • Fantastisk serverydelse
 • Fjernelse af Netflix, BBC og mange andre
 • Let at bruge klient
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Forbløffende støtte
 • Billig
Ulemper
 • Uoverensstemmende hastighed på et par steder
 • Temmelig langsom kundesupport

Ubegrænsede forbindelser: Surfshark tilbyder alle funktioner, som enhver VPN-bruger kunne ønske sig. Med fremragende serverhastigheder, stor 24/7 support og en meget billig plan, der er bakket op af en 30-dages garanti uden tilbagebetaling, er de en udbyder, du ikke kan gå galt med.

Hvad er fordelene ved at få en tysk IP-adresse?

Som tysk statsborger, der bor eller rejser i udlandet, kan det være en god ide at få en tysk baseret IP for at holde ubegrænset adgang til dine bank- og finanskonti på institutioner som Deutsche Bank og Commerzbank.

Der er også et væld af streamingmedietjenester, der ikke fungerer uden for Tyskland. De omfatter:

 • ARD Mediathek
 • Das Erste
 • DMAX.de
 • Netflix Tyskland
 • ProSieben
 • SAT 1.de
 • Sky Deutschland
 • ZDF

Hvis du vil have adgang til disse i udlandet, er en IP-adresse i Tyskland et must.

En anden vigtig grund til at bruge en IP-adresse fra Tyskland er, at landet ikke begrænser eller censurerer internettet for sine borgere (i modsætning til et overraskende antal andre regeringer). Hvis du bruger en tysk IP, har du ubegrænset adgang til alt online uden filtre.

Hvorfor bruge en tysk DNS-server?

Ud over at bruge en tysk IP-adresse, er det også vigtigt at sikre dig, at du bruger en tysk DNS-server.

Hver VPN-udbyder, jeg har anbefalet ovenfor, vil tage sig af dette for dig, men i tilfælde af at du arbejder med en anden service, er det noget at være opmærksom på.

En DNS, der står for domænenavnetjeneste, er som telefonbogen på internettet.

Det ville være temmelig upraktisk for os at huske IP-adressen, der hører til hvert websted, vi gerne besøger. DNS-servere kortlægger webstedsnavne til IP’er, så førstnævnte er det eneste, vi har brug for at huske.

Men ud over kortlægning af webstedets domænenavne og IP-adresser kan en DNS-server også give ledetråde til din placering.

Hvis du bruger en VPN med en tysk server, men udfører DNS-opslag mod servere i Frankrig, kan du stadig blive blokeret fra nogle websteder. Dette skyldes, at websteder kan fortælle, hvilken DNS du beder om oplysninger.

Brug af en tysk DNS sammen med din tyske IP-adresse løser det. Det bliver alt for umuligt for websteder og tjenester at se din trafik som noget andet end at komme fra Tyskland.

De to går hånd i hånd. Sørg for, at du bruger begge dele.

Hvorfor gratis VPN’er ikke er gode til en tysk IP-adresse?

Der er mange VPN-tjenester, der hævder at operere gratis. Du spekulerer måske på, om det er værd at henvende sig til en af ​​dem til en IP-adresse i Tyskland.

I tilfælde af gratis VPN’er gælder det gamle ordsprog om “du får det du betaler for” helt sikkert. De har en tendens til at lide af mange problemer, herunder:

 • Svage krypteringsstandarder
 • Mangel på brugerens privatliv
 • Begrænsede servere
 • Langsom hastighed
 • Sjældent arbejde med geo-blokeret indhold
 • Indtrængende reklame
 • Rovfisk

Kort sagt, gratis VPN-tjenester er alt andet end. Ligesom betale VPN’er, er de nødt til at tjene penge for at operere. Hvis de fortæller dig, at deres produkt er gratis, er der en god chance for, at du er det rigtige produkt.

Gratis VPN’er tjener ofte penge på deres tilbud ved at sælge dine brugerdata, injicere annoncer i dine webbrowsere og nogle gange endda sælge din båndbredde til hackere.

Uanset hvad du ser på det, er det ikke værd at ofre din sikkerhed og privatliv, at få en tysk IP, især hvis denne IP muligvis ikke gør hvad du vil have det til.

Andre måder at få en tysk IP-adresse på

Der er et par andre måder at få en tysk IP, som kan være nyttig, hvis du har et meget stramt budget eller kun har brug for meget sporadisk adgang. Ingen af ​​dem fungerer så godt som en VPN, men af ​​hensyn til fuld offentliggørelse eksisterer de.

Tor Browser

Tor-browseren bruger et frivilligt drevet krypteret netværk, der er designet til sikker, anonym webbrowsing. Det bruges hver dag af mennesker over hele verden, der ønsker at besejre censur, overvågning og forbedre deres privatliv online.

Den kan bruges til at få en tysk IP-adresse, men den gør det ikke som standard. En lille tilpasning under hætten, som beskrevet i denne vejledning, er nødvendig. Det er ikke kompliceret at komme i gang, men kræver muligvis lidt tålmodighed.

Der er dog et par ulemper ved at bruge Tor til at få en tysk-baseret IP.

 1. Det kan gøre din internetforbindelse betydeligt nedsat, ofte til et punkt, hvor endda browsing (hvad så meget som helst video streaming) kan blive smertefuld.
 2. Tor fungerer kun i Tor-browseren, så det er ikke en løsning for nogen ikke-webbaserede tjenester.
 3. Som allerede nævnt behøver det en smule teknisk opsætning for at give en tysk IP konsekvent.

Proxy-service

En anden populær måde at få en tysk IP-adresse på er at bruge en proxyservice.

Mens en proxy fungerer på en lignende måde som en VPN, er ulempen, at de ikke tilbyder næsten den samme sikkerhed og privatliv.

En proxy dirigerer din webtrafik gennem en server på det offentlige internet. Hvis denne server er placeret i Tyskland, ligesom med en VPN, ender du med en IP-adresse i amtet.

Men fordi proxyer i de fleste tilfælde drives af almindelige mennesker som dig og mig, er de ret upålidelige. Ydelse kan være et problem, og enhver proxy, du bruger, kan forsvinde når som helst (for eksempel når den person, der kører den lukker computeren).

Med en proxy skal du også sørge for, at din DNS-server er korrekt konfigureret.

Som nævnt tidligere er en tysk IP muligvis heller ikke nok til at give dig adgang til noget geobegrænset indhold eller tjenester. Den DNS-server, din enhed bruger, kan muligvis også være baseret i Tyskland.

Bundlinjen

At have en tysk-baseret IP giver dig mulighed for at bruge enhver service og websted, som normalt kun er tilgængeligt fra indlandet og giver dig mulighed for at streame tysk indhold, uanset hvor i verden du er. Det vil være ligesom at være der.

En VPN er uden tvivl din bedste mulighed for at få en tysk IP-adresse. Ingen anden metode kan matche dens fordele, brugervenlighed og frem for alt pålidelighed. Og med mange gode tilbud, der i øjeblikket tilbydes af nogle af de bedste VPN-udbydere, er de også meget overkommelige.

Du vil måske også syntes om:
 • De bedste VPN’er for Tyskland
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me