Hvordan kan man se amerikanske Netflix i Australien?

Hvordan kan man se amerikanske Netflix i Australien?


Med tusinder over tusinder af shows og film, er få videostreaming-tjenester bedre end Netflix. Og selvom det er tilgængeligt i forbløffende 192 lande, er der desværre ikke alle dens biblioteker skabt lige.

Australske Netflix-abonnenter kan for eksempel se men en brøkdel af de programmer, der er tilgængelige for amerikanere. Ja, forskellen er blevet mindre i de sidste par år, men er stadig langt fra ubetydelig.

Når det er sagt, hvad hvis jeg fortalte dig, at ting ikke behøver at være sådan?

Det viser sig, at de ikke gør det. Og i denne artikel viser jeg dig nøjagtigt, hvordan du får American Netflix i Australien og ser på alt, hvad du vil. Du kan blive overrasket over, hvor let det er.

Sådan ser du US Netflix i Australien

Den hurtigste og nemmeste måde at få adgang til Netflix USA nedenunder er ved hjælp af en VPN. Jeg vil forklare i detaljer, hvorfor det er kort tid, men indtil videre vil jeg bare nævne, at det er en metode, der aldrig har svigtet mig.

Disse trin, forresten, giver dig mulighed for at fjerne blokering af Netflix-biblioteker fra ethvert land, ikke kun USA. De fungerer også uanset hvilket land du er i, ikke kun Australien.

 1. Vælg og tilmeld dig hos en VPN-udbyder (kun specifikke VPN’er fungerer med Netflix i disse dage – jeg kan godt lide Surfshark eller NordVPN, men der er også et par andre gode valg, der er anført nedenfor).
 2. Download din valgte VPNs app, og installer den på din enhed.
 3. Hvis du kører Netflix i øjeblikket, hvad enten det er i en browser eller gennem en app, skal du slukke for det.
 4. Start VPN-appen, og log ind på din konto (du skal kun logge ind første gang).
 5. I appen skal du vælge en amerikansk server eller, hvis den findes, en specialiseret Netflix US-streaming-server, og oprette forbindelse til den.
 6. Åbn Netflix i din browser, eller start Netflix-appen.
 7. Du får nu adgang til amerikanske Netflix fra Australien – læn dig tilbage og nyd showet.

Skift tilbage til Netflix Australien

Når du er færdig med at se Netflix US, er det endnu lettere at skifte tilbage til den australske version.

Luk blot browserfanen eller appen, du så Netflix med, og afbryd forbindelsen til VPN. Du kommer derefter tilbage i Australien og har fuld adgang til det lokale bibliotek, ligesom du gjorde før.

Hvorfor fjerner VPN’er Netflix?

Uden at gå ind i de gory detaljer fungerer en VPN ved at kryptere og omdirigere din internettrafik gennem en VPN-server, du vælger.

Når du opretter forbindelse til en sådan server, kan ethvert websted eller onlinetjeneste, du besøger, ikke længere fortælle, hvilket land du virkelig er i. Den vil i stedet tro, at din enhed er placeret, hvor VPN-serveren er placeret.

Ved at oprette forbindelse til en amerikansk server narrer du Netflix til at tro, at du er i Amerika. Derfor giver det dig adgang til alle film og shows, der er tilgængelige der.

Det er en simpel idé, der fungerer strålende.

Bedste VPN’er til at få amerikansk Netflix i Australien

Når du vælger en VPN for at se US Netflix i Australien, er en ting at huske på, at ikke alle udbydere er oprettet lige.

Netflix ved udmærket, hvor let en VPN kan fjerne deres geografiske begrænsninger, og stirrer i januar 2016, har været hårdt bundet af deres brug.

Kun nogle få udvalgte tjenester – dem med ressourcerne til at gøre det – fungerer fortsat godt. Med det i tankerne er her en liste over, hvad der efter min mening er de bedste VPN’er til at se amerikanske Netflix fra Australien.

1. Surfshark

Surfshark logo

Surfshark arbejder sammen med en af ​​de bedste Netflix VPN’er og arbejder med alle større Netflix-biblioteker både fra Australien og andre steder i verden. Bare tilslut og se – det er så enkelt som det.

Streaming Netflix USA i Australien med Surfshark

Surfshark sikkerhedskopierer deres uhyggelige evne til at fjerne blokering af Netflix med fremragende serverhastigheder, så du vil altid være i stand til at streame dine foretrukne shows i high-definition.

Hvis du vil have adgang til et Netflix-bibliotek i et andet land end USA, kan Surfshark også hjælpe dig derude. Deres servernetværk dækker 63 lande, hvilket gør hvert større bibliotek inden for rækkevidde.

Surfshark er også den eneste VPN-udbyder, der tillader ubegrænsede samtidige forbindelser. Så du kan streame på så mange skærme, som Netflix giver dig mulighed for på samme tid.

Og hvis det ikke var nok, er de også den billigste VPN af alle de udbydere, der er anført her – især så hvis du drager fordel af nogen af ​​deres nuværende rabatter.

Fordele
 • Fremragende privatliv og sikkerhed uden logning
 • Fantastisk serverydelse
 • Fjernelse af Netflix, BBC og mange andre
 • Let at bruge klient
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Forbløffende støtte
 • Billig
Ulemper
 • Uoverensstemmende hastighed på et par steder
 • Temmelig langsom kundesupport

2. NordVPN

NordVPN logo

NordVPN er et andet fremragende valg til at se out-of-market Netflix i Australien. Det blokerer for biblioteker over hele verden som i 2014 – år før Netflix indbragte sit VPN-forbud.

Se Netflix US fra Australien med NordVPN

Serverydelsen er så god, som den bliver, så du har ingen problemer med at streame, selv ved ultra-high-definition indstillinger. Og en serverliste, der spænder over 58 lande, betyder, at du ikke behøver at begrænse dig til kun at se Netflix USA.

Med NordVPN kan du oprette forbindelse til seks enheder på samme tid – masser af selv for de største familier.

Og såvel som NordVPN Netflix-kombinationsboksen fungerer, hvis den mulige chance for, at du støder på nogen hikke, er nyttig kundesupport tilgængelig dag eller nat via chat eller e-mail.

Du får også en 30-dages pengene-tilbage-garanti for fuldstændig ro i sindet.

Fordele
 • Fremragende privatliv med nul logning
 • Stort (og stadigt voksende) servernetværk
 • God forbindelsesydelse
 • Specialservere (inklusive dobbelt VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, let at bruge klient
 • Arbejder med Netflix og de fleste andre streamingtjenester
 • Tillader Torrenting og P2P
 • Tilbyder dedikerede IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunktion
 • Lidt pebret på kortsigtede planer

3. CyberGhost

CyberGhost-logo

Nogle VPN-udbydere laver hvilken server, de skal bruge til Netflix, lidt af et gætspil. Ikke så med CyberGhost. Deres måloptimerede amerikanske Netflix-server er markeret så klar som mulig.

Streaming USA Netflix i Australien ved hjælp af CyberGhost

Ydeevnen er fremragende. Den bedste downloadhastighed, jeg målte for CyberGhost, var 103,1 Mbps – meget hurtigere end hvad Netflix antyder, at du skal have for maksimal kvalitet. Og faktisk er hele servernetværket i 90 lande næsten lige så hurtigt.

CyberGhosts klient er en leg at bruge og tillader en generøs syv samtidige forbindelser.

Du får også hele 45 dage til at afprøve tjenesten. Det er den længste pengene-tilbage-garanti for enhver top-tier VPN og bevis på, hvor meget CyberGhost stoler på kvaliteten af ​​det, de tilbyder.

Sørg for at drage fordel af det aktuelle salg af CyberGhost også. Det vil gøre denne udbyder til en af ​​de bedste tilbud omkring.

Fordele
 • Nul logning for maksimal privatliv
 • Fremragende serverdistribution med over 7100 servere i 90 lande
 • Meget hurtig tilslutningshastighed
 • Arbejder med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Tillader P2P-torrenting
 • Lang 45-dages pengene-tilbage-garanti
Ulemper
 • Moderselskab med tvivlsomt omdømme
 • Indviklet manuel OpenVPN-opsætning
 • Virker ikke fra Kina

4. PureVPN

PureVPN logo

PureVPN er stolt over at lade dig se geo-blokeret indhold overalt i verden, og de skuffer bestemt ikke med Netflix USA. Du skal blot oprette forbindelse til deres klart markerede specialiserede server, og slukke for det.

US Netflix arbejder i Australien med PureVPN

Deres enorme liste over servere, en der dækker 131 lande, giver dig mulighed for at oprette forbindelse til ethvert Netflix-bibliotek, ikke kun den amerikanske version. Netflix Brasilien, hvem som helst?

Baseret på mine hastighedstest er PureVPN også den hurtigste VPN, du kan få dine hænder på, så der er ingen problemer med buffering eller billedeblokering her.

Du kan også køre PureVPN på alle slags enheder. Windows, macOS, Android og iOS er naturligvis en given. Men Linux, Android TV, Apple TV, BoxeeBox, Roku, Firestick, Kodi, flere routere og mere end 20 andre platforme udgør også listen.

Og prisen er rigtig – især hvis en promo-kode i øjeblikket er tilgængelig. I betragtning af hvor meget du får, tilbyder PureVPN en fantastisk værdi.

Fordele
 • Fremragende hastigheder
 • Stort servernetværk (131 lande)
 • Fjern blokering af Netflix, iPlayer og over 70 andre streamingtjenester
 • Kompatibel med over 50 enheder og platforme
 • Uafhængigt verificeret nul-log VPN-udbyder
 • Dedikeret IP-mulighed
 • Stor værdi
Ulemper
 • Apps kunne bruge lidt mere polsk
 • Nogle periodiske forbindelsesproblemer

5. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Selvom det ikke altid var ved første forsøg, havde jeg nul problemer, der blokerede American Netflix med ExpressVPN. Uanset hvad streaming-giganten kaster på dem, fortsætter de med at arbejde. Og det er grunden til, at så mange mennesker fortsætter med at bruge dem.

ExpressVPN fjerner blokeringen af ​​amerikansk Netflix

En begrænsende faktor med ExpressVPN kan være, at de kun tillader tre enhedsforbindelser på samme tid. For de fleste af os skulle det ikke være et problem, men det er noget, man skal huske på.

Ud over det giver ExpressVPN dig mulighed for at se alle Netflix-biblioteker såvel som enhver anden udbyder. Konsekvent gode hastigheder og en lang serverliste sørger for det.

De fremtrædende funktioner til ExpressVPN er dens superintuitive app og fremragende kundesupport – sidstnævnte er, som jeg hævder i min anmeldelse, langt bedst i branchen.

Desværre er ExpressVPN ikke den billigste af VPN’er, selv ikke kuponkode i hånden. Men efter min mening får du mere end det, du betaler for.

Fordele
 • En funktionsrig og intuitiv klient
 • Stærk back-end teknologi
 • Masser af servere og serverplaceringer
 • Hurtige og konsistente tilslutningshastigheder
 • Arbejder med amerikanske Netflix
 • Top-notch kundesupport
Ulemper
 • Noget samlet logning
 • Ikke den billigste

Netflix AUS vs. Netflix USA

Så hvor meget adskiller de australske og amerikanske versioner af Netflix? En hel del.

På dette tidspunkt har amerikanske Netflix i alt 5829 titler til rådighed. Af disse 3922 er film og 1907-serier.

Til sammenligning har Australien adgang til 3643 film og 1911-serier, i alt 5554 titler.

Husk, at alle disse titler ikke overlapper hinanden, hvilket betyder, at forskellen i praksis er meget større.

Misforstå mig ikke. Det australske Netflix-bibliotek er fremragende, og jeg vil bestemt sætte det blandt de fem bedste. Men der er stadig mange titler til rådighed for USA, der mangler. Nogle af de mest populære inkluderer:

 • Bedre Ring Saul
 • Breaking Bad
 • Ring jordemoden
 • Lynet
 • Greys hvide verden
 • Lord of the Rings-trilogien
 • Sherlock
 • Super pige
 • De vandrende døde

Hvor australiere får en bedre aftale, er dog med prissætning. Netflixs tre niveauer er mellem 20% og 25% billigere end i USA.

PlanUS-pris (USD) Australien-pris (AUD)
Grundlæggende$ 8,99$ 9,99
Standard$ 12,99$ 13,99
Præmie$ 15,99$ 19,99

Netflix og Geo-Blocking

Geo-blokering er, når indholdet er begrænset – det være sig ændret eller begrænset – baseret på din geografiske placering. Og Netflix er et meget geo-blokeret websted.

Hvorfor geografisk blokerer Netflix-indhold i Australien

Netflix producerer meget af sit indhold, men licenserer endnu mere. Det licenserede indhold er grunden til, at virksomheden bruger geo-blokering.

De mest populære shows og film er en varm vare i online streamingverdenen, og rettighederne til dem sælges ofte fra land til land.

Fordi Netflix ikke altid er i stand til at hente rettigheder til et program nedenunder – en aftale med en anden tjeneste kan for eksempel allerede være på plads – vil deres australske bibliotek afvige fra det amerikanske (og faktisk hvert andet lands).

Og for at undgå brud på kontrakt med indehaverne af copyrightindhold, er Netflix nødt til at forsøge at forhindre dig i at få adgang til disse kun-show i USA. Geo-blokering.

Hvis du nogensinde er nysgerrig efter, hvor forskellige de forskellige Netflix-biblioteker er, og hvad du potentielt går glip af ved kun at holde dig til Australien, skal du tage et kig på uNoGS.com.

Hvordan geografisk blokerer Netflix-indhold

Så hvordan ved Netflix, at du er i Australien? Ved at se på din enheds let sporbare IP-adresse.

Alt, der er forbundet til internettet, fra din computer og mobiltelefon til dit smart TV, har en IP-adresse. Og hver IP er bundet til et meget specifikt geografisk område.

Du kan tænke på din enheds IP som ækvivalent med dit hjemmes postadresse. Det er der, så Netflix-serverne – og selvfølgelig alle andre onlinetjenester og websteder – ved, hvor de skal sende data.

Hvad en VPN gør, er at den først skjuler din IP-adresse. Den tildeler dig derefter en anden fra det land, hvor den VPN-server, du opretter forbindelse til, er placeret.

Ved at få det til at se ud som om du er i USA og ikke i Australien er det, hvordan en VPN giver dig adgang til amerikanske Netflix.

VPN arbejder ikke med Netflix US?

Selv de bedste VPN’er, dem, der normalt kan fjerne blokering af amerikansk Netflix uden at svække sved, vil fra tid til anden opleve strømbrud. Når det sker, ser du følgende skærm:

Netflix USA blev blokeret ved brug af VPN

Hvad ovenstående meddelelse betyder, er, at den VPN-server, du har oprettet forbindelse til, er sortlistet af Netflix og ikke længere fungerer.

Så alvorligt som det lyder, er det intet at bekymre sig om og en nem løsning. Bare fordi en server er sortlistet, betyder det ikke, at de alle er.

Den enkleste løsning er at prøve en anden server. Gode ​​VPN’er har en tendens til at ordne dem hurtigt, så der skal altid være masser omkring det arbejde.

Du kan også prøve at nå ud til din VPN-udbyders kundesupport. De er mere end glade for at henvise dig til en god server. Hver udbyder, jeg har listet højere op, har live chat, så at få et svar bør kun tage et par minutter.

Som jeg har sagt før, med den rigtige VPN har jeg aldrig været i stand til at fjerne blokering af ikke-markedsførte Netflix. Lejlighedsvis hikke kan ske, men i sidste ende er det en metode, der fortsætter med at arbejde meget, meget godt.

Er det lovligt at se Netflix med en VPN i Australien?

Der er mange fordele ved at ændre din Netflix-region fra Australien til USA. Og som du kan se, er det slet ikke svært. Det næste spørgsmål er imidlertid, om det er lovligt – både fra Australiens og Netflix’s synspunkt.

Er VPN’er lovlige i Australien?

Ja, i henhold til de nuværende australske love er VPN-brug lovlig. Og selvom brug af en VPN til at omgå indhold, kan geo-blokering muligvis være lidt mere af et gråt område, er det heller ikke ulovligt.

Med andre ord er der ingen australske love, der forbyder dig at streame Netflix-programmering fra USA.

Streamer Netflix over en VPN Legal?

Netflix har begrænset VPN-brug i flere år, så klart, de foretrækker, at vi ikke bruger dem til at få adgang til deres service. Hvorfor? Fordi de er juridisk forpligtet til at forsøge at håndhæve deres licensaftaler med indholdsejere.

Try er dog nøgleordet her. Og hvad de ser ud til at gøre, prøver bare hårdt nok at tilfredsstille rettighedsindehavere uden at forstyrre os abonnenter for meget.

Selvom Netflix let kunne forbyde deres tjeneste enhver, der bruger en VPN, er dette ikke sket en gang. Når alt kommer til alt, ville det ikke se så godt ud i balancerne at droppe hundreder af tusinder (hvis ikke millioner) af abonnenter, der bruger VPN’er,?

Så i sidste ende, mens man officielt bruger en VPN til at se Netflix er ridsende, i praksis, vil ingen straffe dig for at gøre det.

Gør gratis VPN’er fjernet blokering af amerikansk Netflix fra Australien?

I teorien kan du fjerne blokering af amerikanske Netflix med en gratis VPN. I praksis er chancerne for, at det fungerer, dog ringe.

Hvis du finder en udbyder, der fungerer, skal du betragte dig som heldig. Men ved også, at det ikke vil vare.

Netflix sortlister rutinemæssigt VPN-servere. Betalte VPN-udbydere har ressourcerne til at erstatte disse servere hurtigt og kan oftere forblive et skridt foran Netflix helt. Gratis udbydere kan ikke gøre det.

Gratis VPN’er har også typisk båndbreddebegrænsninger og lider af serveroverbelastning. Begge ting oversættes til en mindre end optimal videostreaming-oplevelse – især i høj kvalitet.

Jeg undgår også gratis udbydere på grund af privatlivets fred og sikkerhedsproblemer.

I modsætning til betalte VPN’er, logger mange gratis alternativer ikke kun dine online aktiviteter, men sælger også dine data til annoncører. Da de ikke opkræver gebyrer for abonnementer, er de nødt til at finde andre indtægtskilder for at overleve.

Så meget, som jeg kan lide at spare penge, er der desværre ikke en god gratis måde – VPN eller på anden måde – til at streame Netflix US fra Australien.

Afsluttende ord

Så god som Netflix Australien er, er programmeringsvalget i USA lige så meget bedre. Og masser af topkarakterer er kun tilgængelige der.

Hvorfor begrænse, hvad du kan se, når du så let kan få American Netflix i Australien. Giv dig selv beføjelsen til at få adgang til alt, hvad streaminggiganten har at tilbyde, når du vil. Læn dig derefter tilbage, slap af og svulm væk.

Du vil måske også syntes om:
 • De bedste VPN’er til Netflix
 • Arbejder privat internetadgang med Netflix?
 • Arbejder IPVanish med Netflix?
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me