Sådan køber du en VPN med Bitcoin (Og de 5 bedste VPN’er, der accepterer det)

Sådan køber du en VPN med Bitcoin og de 5 bedste VPN'er, der accepterer det


Hvis du ønsker at opgradere dit privatliv og bruge internettet anonymt, er en VPN vejen at gå. Når det er sagt, kan du ikke være rigtig anonym, hvis den VPN-udbyder, du vælger, ved for meget om dig.

Men du vil blive overrasket over, hvor mange mennesker, der tilmelder sig en VPN ved hjælp af et kreditkort eller PayPal, hvilket efterlader et blændende papirspor og afslører alle slags personlige oplysninger undervejs.

Med rette foretrækker de af os, der er bekymrede for online-privatliv, at købe en VPN med Bitcoin eller en anden cryptocurrency. Det er stadig ikke en perfekt metode, men uendeligt bedre end at bruge et kreditkort. Og som vi snart ser, er processen lige så nem som at bruge enhver anden betalingsmetode.

Da ikke alle VPN’er accepterer cryptocurrencies, har jeg også udarbejdet en liste over de bedste, der gør. I tilfælde af at du endnu ikke har en bestemt udbyder i tankerne, eller din VPN, du vælger, bælter hos Bitcoin, finder du den liste lidt længere nede i artiklen.

Sådan køber du en VPN med Bitcoin?

Der er to ting, du har brug for for at foretage et VPN-køb med Bitcoin: en tegnebog og en e-mail-adresse.

Hvis du ikke allerede har en, er det let at vælge en Bitcoin-tegnebog og opsætte den. Mit forslag er at gå med en mobil tegnebog – de har en tendens til at tilbyde den bedste balance mellem bekvemmelighed og anonymitet.

De fleste VPN-udbydere beder også om en e-mail-adresse, når du tilmelder dig. Hvis du har det godt med at forlade en lille sti, kan du bruge din egen. Jeg foretrækker at bruge en anonym e-mail-tjeneste, hvor ProtonMail er mit valg af våben (skønt der også er mange andre muligheder).

Og hvis du vil holde tingene endnu mere anonyme, vil du også have færdiggjort din VPN-tilmelding fra en IP-adresse, der ikke kan knyttes til dig. Brug helst Tor-netværket. Men enhver offentlig Wi-Fi-hotspot skal også gøre det pænt.

Med de ovennævnte varer sorteret er her trinnene til at købe en VPN med Bitcoin.

 1. Vælg en VPN-tjeneste, der tillader betaling med cryptocurrencies. CyberGhost er den jeg bruger i disse dage, men en af ​​de bedste VPN’er, der er anført længere nede, fungerer også meget godt (husk at mange af dem også tilbyder rabatter).
 2. På din valgte VPNs websted skal du starte tilmeldingsprocessen ved at vælge en abonnementsplan. Når du kommer til betalingsafsnittet, skal du kigge efter og vælge betalingsmulighed Bitcoin eller cryptocurrency. Sådan ser det ud for CyberGhost.

  Valg af Bitcoin til at betale for VPN

 3. Indtast din e-mail-adresse (som næsten altid er nødvendig til aktivering af VPN-kontoen) og fortsæt. I tilfælde af CyberGhost føres du til BitPay-portalen. Andre udbydere bruger muligvis andre kryptobetalingsfirmaer, men processen er meget ens.

  Køb en VPN med Bitcoins

 4. Du bliver muligvis bedt om at vælge, hvilken tegnebog du bruger, og afhængigt af din tegnebog, hvilken cryptocurrency du gerne vil gå med. Da Bitcoin er så populær som den, skal Bitcoin-betalinger altid være en mulighed.

  Valg af kryptotegnebog, der skal bruges
  Forskellige cryptocurrency VPN-betalingsmuligheder

 5. Derefter får du vist en QR-kode eller betalings-URL. Vælg hvilken metode der fungerer bedst for dig (hvis du bruger en mobil tegnebog, skal du blot scanne QR-koden) og bekræfte transaktionen i din tegnebog. Du bliver muligvis nødt til at vente et par minutter på, at transaktionen skal behandles.

  Efterbehandling af VPN Bitcoin-transaktionen

 6. Når transaktionen er afsluttet, er du alle tilmeldt. Download og installer VPN-appen på din enhed og nyd dit ny fundne online privatliv og frihed.

Som jeg har nævnt, accepterer ikke alle VPN’er cryptocurrencies, inklusive flere udbydere af store navne. Selvom du for eksempel var i stand til, kan du ikke længere betale IPVanish med Bitcoin.

Når det er sagt, er der stadig masser af fremragende muligheder derude. Hvis du er åben for forslag, kan du tjekke fem af mine favoritter nedenfor.

De bedste VPN’er, der accepterer Bitcoin

For at lave min liste over de bedste VPN’er, du kan købe med Bitcoin, skal en udbyder først og fremmest acceptere Bitcoin (selvfølgelig). Ud over det skal VPN:

 • Har en streng politik, der ikke indeholder logfiler
 • Brug stærke krypteringsstandarder og have robuste lækagefunktioner
 • Brug delte dynamiske server-IP-adresser for at maksimere anonymitet
 • Har fremragende og konsekvent ydelse

Nu, uden videre, her er mine top fem valg.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

Cryptocurrencies accepteret af CyberGhost: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP

Udbyder af betalingstjenester: BitPay

En stor grund til, at CyberGhost endte øverst på denne liste, er på grund af, hvor let det er at bruge. Selv dem af os med nul VPN-oplevelse kan komme i gang på kort tid.

Brugervenlighed er selvfølgelig ikke den eneste grund. CyberGhost har også et enormt, geografisk forskellig VPN-servernetværk med en iøjnefaldende 7159 servere i 90 lande.

Hver af disse servere udsender fremragende hastighedstestresultater, understøtter top-notch-kryptering og protokoller og er 100% logfri (som beviset af CyberGhost’s årlige gennemsigtighedsrapporter).

P2P understøttes, og der er endda servere, der er dedikeret til streaming-specifikke tjenester (f.eks. BBC iPlayer eller US Netflix). På den måde behøver du aldrig gætte, hvor du skal oprette forbindelse til den bedste oplevelse.

Der er meget at lide ved CyberGhost, men tag ikke bare mit ord for det. Med en 45-dages pengene-tilbage-garanti bedst i virksomheden har du masser af tid til at afprøve denne fremragende VPN-service for dig selv.

Fordele
 • Nul logning for maksimal privatliv
 • Fremragende serverdistribution med over 7100 servere i 90 lande
 • Meget hurtig tilslutningshastighed
 • Arbejder med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Tillader P2P-torrenting
 • Lang 45-dages pengene-tilbage-garanti
Ulemper
 • Moderselskab med tvivlsomt omdømme
 • Indviklet manuel OpenVPN-opsætning
 • Virker ikke fra Kina

2. Privat internetadgang

Privat internetadgang logo

Kryptokurser anvendt af PIA: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Zcash

Udbyder af betalingstjenester: BitPay

PIA var en af ​​de første VPN-tjenester, der accepterede Bitcoin og gør det faktisk i dag. Med en serverliste, der inkluderer 3235 servere på 50 placeringer, kombinerer privat internetadgang brugervenlighed med avancerede funktioner til en fremragende VPN-løsning allround.

De har en streng politik, der ikke logger på (og er den eneste VPN-service, der kan bevise det i retten), top-of-the-line-kryptering og hastigheder, der giver dig selv den mest båndbreddeintensive online aktivitet.

Og hvis det er den ultimative betalingsanonymitet, du leder efter – også ud over hvad cryptocurrencies kan give – er PIA en af ​​de meget få VPN’er, der accepterer butikskøbte gavekort, som du kan betale for kontant.

Privat internetadgang har en ubetinget 30 dages returret. Og du kan få en refusion, selvom du annullerede før, hvis man antager, at der er gået mindst tre måneder siden. Prøv PIA, og hvis du ikke er helt tilfreds, kan du vente tre måneder og prøve igen. Der er intet at tabe.

Fordele
 • Påvist ingen logbogsudbyder
 • Top-notch kryptering og sikkerhed
 • Meget overkommelig
 • Gode ​​serverhastigheder
 • Fremragende nydesignede apps
 • Tillader torrenting og P2P
Ulemper
 • Beliggende i USA – ikke ideelt til privatliv
 • Dårlig Netflix og BBC iPlayer support

3. NordVPN

NordVPN logo

Kryptokurser anvendt af NordVPN: Bitcoin, Bitcoin Cash, BTT, Dash, Ethereum, Litecoin, Monero, TRON, XRP, Zcash

Betalingssystem: CoinPayments

Som det mest velkendte navn i VPNs verden, må det ikke være en overraskelse, at NordVPN lavede denne liste.

Et robust globalt netværk på over 5600 servere i 58 lande giver dig masser af forbindelsesmuligheder. Og fordi tjenesten er afhængig af uknuselig AES-256-kryptering, er de også et fremragende valg for sikkerhed.

NordVPN tilbyder masser af funktioner. Fra dobbelt VPN-konfigurationer og dræbte switches til TOR over VPN og SmartPlay DNS for uden problemer med international streamingadgang, er det hele der. Med andre ord er der intet, som NordVPN ikke lader dig gøre.

Med den længste liste over accepterede cryptocurrencies af alle udbydere på denne liste, fremragende kundesupport og en lang 30-dages pengene-tilbage-garanti, er dette en VPN, som nogen vil være tilfredse med.

Fordele
 • Fremragende privatliv med nul logning
 • Stort (og stadigt voksende) servernetværk
 • God forbindelsesydelse
 • Specialservere (inklusive dobbelt VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, let at bruge klient
 • Arbejder med Netflix og de fleste andre streamingtjenester
 • Tillader Torrenting og P2P
 • Tilbyder dedikerede IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunktion
 • Lidt pebret på kortsigtede planer

4. Surfshark

Surfshark logo

Krypto-betalingsmuligheder: Beam, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Nano, TRON, XRP

Udbyder af betalingstjenester: CoinGate, CoinPayments

Surfshark er en relativ tilkomling meget hurtigt blevet en af ​​de bedste VPN-udbydere. På trods af at du er en ung virksomhed, får du lige så meget – hvis ikke mere – end med den etablerede konkurrence. Tag deres imponerende hurtige og store servernetværk, der fx spænder over ikke mindre end 63 lande.

Surfshark er også den eneste VPN-tjeneste, der ikke har samtidige forbindelsesgrænser – du kan bruge den på så mange enheder, som du vil have på én gang. Og enhver enhed vil drage fordel af sikker 256-bit-kryptering, en nul-logging-politik og en af ​​de bedste streaming- og torrenting-oplevelser omkring.

Uanset om du betaler med Bitcoin, Ethereum eller Ripple, kan du få en refusion i op til 30 dage. Og nævnte jeg, at Surfshark er den billigste VPN på denne liste? Ingen anden udbyder giver dig så meget for så lidt.

Fordele
 • Fremragende privatliv og sikkerhed uden logning
 • Fantastisk serverydelse
 • Fjernelse af Netflix, BBC og mange andre
 • Let at bruge klient
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Forbløffende støtte
 • Billig
Ulemper
 • Uoverensstemmende hastighed på et par steder
 • Temmelig langsom kundesupport

5. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Kryptokurser anvendt af ExpressVPN: Bitcoin

Betalingsprocessor: BitPay

Sidst, men ikke mindst, er ExpressVPN. Med et netværk med 3000+ servere på en række 151 placeringer spredt i 95 lande er der næsten intet hjørne af kloden, som ExpressVPN ikke når. Deres servere er også kendt for fremragende hastigheder.

ExpressVPN har en politik, der ikke logger på, understøtter torrenting og tilbyder et kill switch og DNS-lækager i alle versioner af deres strålende app. Deres brugerdefinerede DNS-servere gør det nemt at streame dine foretrukne tjenester på et tilsluttet tv eller set-top-box uden at irritere regionale begrænsninger.

En ulempe er, at ExpressVPN kun accepterer Bitcoin-betalinger (oven på traditionelle metoder, selvfølgelig). Det er ikke en kæmpe aftale i betragtning af Bitcoin’s popularitet, men alligevel ville andre kryptomuligheder være rart.

Men selvom man tager højde for det, i betragtning af hvor god ExpressVPNs service er, deres fremragende kundesupport og et spørgsmål, der ikke stilles 30-dages pengene-tilbage-garanti, er de mere end værd at være et sted på denne bedste VPN-liste.

Fordele
 • En funktionsrig og intuitiv klient
 • Stærk back-end teknologi
 • Masser af servere og serverplaceringer
 • Hurtige og konsistente tilslutningshastigheder
 • Arbejder med amerikanske Netflix
 • Top-notch kundesupport
Ulemper
 • Noget samlet logning
 • Ikke den billigste

Hvorfor købe en VPN med cryptocururrency

Den største grund til at foretage et VPN-kryptokøb er forbedret anonymitet sammenlignet med de fleste andre betalingsformer. Når du betaler med Bitcoin eller nogen af ​​dens brødre, er der ingen personlig identificerbare oplysninger, der videregives.

Selvom det ikke garanterer fuldstændig anonymitet, er det bedre end blindt at have tillid til et firma, du i sidste ende ved meget lidt om med dit kreditkort og dine personlige oplysninger.

I det mindste tilbyder Bitcoin-betalinger et ekstra lag af sikkerhed, der gør det meget sværere for nogen at forbinde dig med din VPN-konto, og i forlængelse heraf meget, meget, meget sværere at forbinde dig til enhver online aktivitet.

Er kryptovalutaer helt anonyme?

Det korte svar er nej, cryptocurrencies er ikke helt anonymt. Udvekslinger er meget mere under mikroskopet, end de plejede at være. For at fortsætte driften er de fleste nødt til at indsamle og rapportere forskellige typer oplysninger om deres brugere (primært til skattemæssige formål).

Mange globale spion- og retshåndhævelsesbureauer, herunder NSA, kan også lide at holde øje med udvekslinger og hvad de bruges til.

Når det er sagt, selvom nogen potentielt altid holder øje med, medmindre du er i international hvidvaskning af penge eller andre lignende maleriske aktiviteter, har du intet at bekymre dig om.

I sidste ende giver brugen af ​​Bitcoin som betalingsmetode til dit VPN-abonnement et fremragende ekstra lag med privatliv og anonymitet. Nej, det er ikke perfekt, men efter min mulighed er det stadig værd at det.

Skal du betale for en VPN med cryptocurrencies?

Når alt dette er sagt, skal du købe VPN med Bitcoin? Det afhænger af, hvad du gør, og hvor bekymret du er for dit privatliv.

For den gennemsnitlige person, dem, der bruger en VPN til at forhindre ISP-download-throttling eller til at streame geo-blokeret indhold, er svaret sandsynligvis nej. Selv hvis du bruger BitTorrent, så længe du bruger en velprøvet VPN uden log, er svaret sandsynligvis stadig.

Men hvis du allerede har en Bitcoin-tegnebog og noget mønt praktisk, er der ingen ulemper ved at bruge den til at betale for en VPN. Jeg vil også overveje det, hvis du er død for ikke at dele dine personlige oplysninger med nogen, der ikke virkelig har brug for dem.

Så for de fleste af os er bunden af ​​dette – brug cryptocurrencies, hvis det er praktisk, men sved det ikke for meget, hvis du ikke.

Konklusion

Selvom det ikke er den skudsikker anonymitet, som mange af os mener, at det er, når du køber en VPN med Bitcoins, får du et stærkt ekstra lag med beskyttelse af personlige oplysninger, som du ikke får ellers. Men et absolut must, det er det ikke.

Det er dog værd at få en VPN-serviceperiode. Med åh så mange fordele, der følger med at bruge en, Bitcoin-betaling eller ej, vil du være glad for, at du gjorde det.

Du vil måske også syntes om:
 • De bedste VPN’er med ingen log i 2020
 • Sådan stopper din internetudbyder fra at spore dig
 • 4 lette måder at skjule din IP på
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map