Sådan ændres din Netflix-region til ethvert land

Sådan ændres din Netflix-region til ethvert land


En af de ting, der gider mig mest ved Netflix, er, hvor drastisk forskelligt indholdet kan være, afhængigt af hvilken del af verden jeg er i.

Hvis jeg f.eks. Ville se de fem Terminator-film, der i øjeblikket er tilgængelige på tjenesten, skulle jeg rejse til ikke mindre end tre forskellige lande: Storbritannien, Japan og Canada.

Eller ville jeg det?

Der er naturligvis en meget lettere (for ikke at nævne billigere) måde at gøre det på.

For at få adgang til ethvert show fra ethvert land skal du bare ændre din Netflix-region. Det er en nem proces, som enhver kan styre. Det eneste, du har brug for, er et virtuelt privat netværk (VPN).

I den forbindelse er her en hurtig guide til, hvordan du ændrer land på din Netflix-konto når du bruger en.

Sådan ændres din Netflix-region – et hurtigt overblik

Det er en enkel firetrinsproces at skifte dit land til Netflix. Mens jeg berører alle disse punkter meget mere detaljeret længere nede, er her en hurtig gennemgang:

 1. Vælg en VPN-udbyder, der pålideligt blokerer Netflix. NordVPN og PureVPN er to af de bedste i branchen.
 2. Download VPN-klientappen, og installer den på din enhed.
 3. Brug VPN-appen til at oprette forbindelse til en server i det land, hvis Netflix-bibliotek du vil streame.
 4. Start Netflix, vælg dit show, læn dig tilbage og slap af.

Hvorfor du har brug for en VPN til at streame Netflix?

Den største grund til at bruge en VPN til at se Netflix er de geografiske begrænsninger, den lægger på dens indhold.

Med andre ord kan udvalget af shows, du vil se på Netflix US, være drastisk anderledes end dem, du ser på Netflix Canada, hvilket stadig vil være anderledes end Netflix Japan.

I sidste ende opretholder Netflix 34 forskellige regionsspecifikke kataloger. Selvom noget af indholdet overlapper hinanden fra land til land, for os seere, oversættes det normalt til en meget anderledes streamingoplevelse baseret på vores placering.

Netflix bestemmer din aktuelle placering, og hvilket katalog du har adgang til, baseret på din enheds IP-adresse.

Tilslutning til en VPN skjuler din rigtige IP og erstatter den med den VPN-server, du valgte.

Hvis du vælger en tysk server, har din enhed nu en tysk IP-adresse og får lov til at streame indhold fra Netflix Tyskland.

NordVPN bruges til at ændre Netflix-regionen til Tyskland

Det er så enkelt. Og dette fungerer naturligvis for ethvert land.

Sådan vælges en VPN til Netflix

Når det er tid til at vælge en VPN-udbyder at bytte din Netflix-region med, er der et par ting, du skal huske på.

 1. Vælg en VPN, der fungerer med Netflix

  Det plejede at være muligt at låse ethvert Netflix-bibliotek op med næsten enhver VPN-service. Fra begyndelsen af ​​2016 er det imidlertid ikke længere tilfældet.

  I januar samme år, i et forsøg på at holde indehavere af indholdslicenser glade, forbød Netflix VPN’er og begyndte at slå ned på deres brug.

  Mens de har haft succes, og mange VPN’er ikke længere arbejder med Netflix, lykkes nogle at forblive et skridt foran. En af disse udbydere er hvad du har brug for.

  Ovennævnte NordVPN og PureVPN er gode valg. Der er også en håndfuld andre, inklusive hver post på min bedste VPN til Netflix-liste.

 2. VPN-servere i lande, du vil låse op

  Du kan ikke ændre din Netflix-region til et specifikt land, hvis din VPN ikke har servere der.

  Med andre ord, hvis du vil streame Netflix Frankrig, skal du tjekke, at din valgte VPN har franske servere (her er en liste over de bedste franske VPN’er, hvis du virkelig leder efter en).

  Alle VPN’er giver dig mulighed for at oprette forbindelse til populære lande som USA, UK, Canada eller Australien. Men hvis du for eksempel vil ændre regioner til Japan, vil odds kun udbydere med store serverlister gøre.

 3. Fremragende download hastigheder

  For en god Netflix-streamingoplevelse fra hvor som helst i verden har du brug for en hurtig VPN – en, der kan opretholde en hurtig og pålidelig forbindelse.

  Ellers, mens du muligvis får adgang ud af Netflix-indhold på markedet, vil det sandsynligvis være en pixeleret rod – en afbrudt ofte af disse irriterende bufferskærme.

  Og det er ingen måde at se på.

 4. Flere forbindelser tilladt

  Hvis du ikke er den eneste person i dit hus, der vil se Netflix-shows fra andre lande, har du brug for en VPN, der tillader flere forbindelser på samme tid.

  I disse dage giver de fleste udbydere dig fem eller flere. Men nogle vil stadig sætte dig på to. Så det er bestemt noget at være opmærksom på.

 5. God kundesupport

  Som jeg nævnte, prøver Netflix hårdt for at forhindre regionændringer med VPN’er. Og fra tid til anden vil selv de bedste udbydere opleve en midlertidig strømafbrydelse.

  Når det sker, er en god supportafdeling værd at vægte i guld. De hjælper dig med at komme op og køre ved at fejlfinde din forbindelse og pege dig til de rigtige VPN-servere – dem, der stadig fungerer.

Sådan ser du Netflix fra andre lande

Det er overraskende let at bruge en VPN til at ændre din Netflix-placering. Her er den enkle trin-for-trin-guide.

 1. Vælg en god VPN

  Som det er beskrevet i afsnittet ovenfor, er det første skridt til at streame out-of-market Netflix-indhold at vælge en VPN, der passer til jobbet.

  Hvis du antager, at du fulgte de fem punkter, jeg lagde, da jeg valgte din udbyder, er du god til at gå. Tilmeld dig, og du er et skridt nærmere på at se alt, hvad Netflix har at tilbyde.

 2. Installer VPN-klientappen på dine enheder (er)

  Når du har konfigureret din VPN-konto, skal du downloade klienten. Alle udbydere har et afsnit “VPN-apps” på deres websted, hvor du kan finde den rigtige software til din platform.

  Hver halvt anstændigt VPN har software til Windows, macOS, iOS og Android.

  Hvis du imidlertid vil se Netflix på en mindre almindeligt anvendt enhed – som en Linux-boks eller et Smart TV – kan der være lidt manuelt arbejde involveret.

  Når det er sagt, skal du være i stand til at finde detaljerede trin-for-trin-installationsinstruktioner på udbyderens websted. Og hvis du løber ind i problemer, vil den gode kundesupport, jeg nævnte, mere end glad hjælpe dig med det.

 3. Opret forbindelse til en VPN-server i det land, du vil se Netflix i

  Med din VPN-app installeret er du nu klar til at få adgang til en anden Netflix-region. Åbn klienten, vælg det land, du vil streame indhold fra, og opret forbindelse. Hvis du for eksempel vil hente Netflix US i Australien, skal du oprette forbindelse til en amerikansk server.

  De fleste VPN-apps har et kort eller en liste, der gør forbindelsen til et specifikt land enkel. Sådan ser det ud med NordVPN.

  Ændring af Netflix-land i NordVPN-klient

  Andre udbydere kan omfatte specialiserede Netflix-servere. Hvis de gør det, skal du bruge en af ​​dem i stedet. PureVPN gør dette.

  Ændring af Netflix-region ved at vælge VPN-server med PureVPN

 4. Se Netflix fra andre regioner

  Når din enhed er tilsluttet VPN, skal du starte Netflix. Det indhold, du ser, vil nu være det i din valgte region.

  Det eneste, der er tilbage, er at læne sig tilbage og nyde et show.

Hvilke Netflix-lande kan jeg få adgang til med en VPN?

Det korte svar er dem alle.

Det lange svar er, at selvom Netflix findes i over 190 lande, har det kun 34 landsspecifikke kataloger – med en god mængde overlapning blandt de fleste af dem.

Så i praksis kan du, så længe du har adgang til disse 34 lande, se alt, hvad streaminggiganten har at tilbyde (tabellen kan sorteres efter kolonne, hvis du ønsker at gøre det).

De 34 Netflix-regioner er som følger:

ArgentinaAustralienBelgien
BrasilienCanadaTjekkiet
FrankrigTysklandGrækenland
Hong KongUngarnIsland
IndienIsraelItalien
JapanLitauenMexico
HollandPolenPortugal
RumænienRuslandSingapore
SlovakietSydafrikaSyd Korea
SpanienSverigeSchweiz
ThailandKalkunDet Forenede Kongerige
Forenede Stater

For de fleste af os er det vigtigste katalog at få adgang til Netflix US. Det er et af de største blandt de store markeder og, endnu vigtigere, har langt de største udgivelser.

Her er, hvordan den samlede titel, film og serienumre fordeler sig for de otte mest tilgængelige Netflix-lande.

LandTotale titler Filmudstyr
Forenede Stater582939221907
Det Forenede Kongerige595339482005
Australien555436431911
Canada589640711825
Frankrig422326431580
Tyskland449529561539
Japan514133561785
Holland406626411425

Ovenstående data er hentet fra det uofficielle Netflix-websted for global søgning.

Kan jeg se Netflix i udlandet?

Hvis du rejser til et af de 190 plus lande, hvor det er tilgængeligt, kan du bruge Netflix i udlandet. Som standard vil du dog kun kunne streame indhold fra det land, du er i.

Men ligesom du kan ændre din Netflix-region ved hjælp af en VPN, når du er hjemme, kan du gøre det samme, når du er på farten. Med andre ord kan du fortsætte med at få adgang til det nøjagtige bibliotek, du altid har, ved at oprette forbindelse til en VPN-server, der er placeret, hvor du bor.

Når man tager tingene et skridt videre, kan Netflix endda bruges i forskellige lande på samme tid.

Så længe du ikke overskrider antallet af skærme, du kan se på samtidig tilladt efter din plan, er du fri til at dele din Netflix-konto på tværs af internationale grænser.

Så mens du streamer dit foretrukne show på din næste ferie, kan enhver med adgang til din Netflix også se hjemme.

Tillader Netflix VPN-brug?

Officielt ønsker Netflix ikke, at vi skal oprette forbindelse til deres service med en VPN på grund af deres forpligtelse til at håndhæve licensaftaler med indholdsproducenter.

Derfor har virksomheden i januar 2016 oprettet et af de mest sofistikerede VPN-detekterings- og blokeringssystemer fra enhver internetindholdsudbyder.

I praksis har der dog ikke været nogen offentlige rapporter om Netflix, der straffer nogen abonnent for landshopping med en VPN – ud over, naturligvis, der blokerer os for at streame, mens vi er tilsluttet en.

Dette giver perfekt mening. Netflix har nul incitament til at forstyrre os abonnenter for meget efter behørighed af rettighedsindehavere.

Det er alligevel et meget vanskeligt problem at løse fuldstændigt forbud mod VPN-brug, og så længe Netflix i det mindste ser ud som om det prøver, ser indholdsproducenter ud til at være tilfredse.

Hovedpunkterne er, at hvis du er villig til at gøre det, der kræves for at ændre Netflix-regioner med en VPN – hvilket ikke er så vanskeligt – vil ingen straffe dig for det.

Kan jeg bruge gratis VPN’er til at ændre Netflix-regioner?

Selvom det helt sikkert er muligt at bruge en gratis VPN til at ændre dit Netflix-land med succes, er det normalt udfordrende at gøre. Og ofte kan det endda være en dårlig idé at prøve.

Langt de fleste gratis VPN-tjenester findes allerede på Netflix’s blokerede liste. De kan ikke oprette forbindelse, og det er usandsynligt, at de nogensinde vil – en gratis udbyder har ikke ressourcerne (eller endda tilbøjeligheden) til løbende at forsøge at komme omkring Netflix VPN-forbud.

De fleste gratis VPN’er leveres også med datarestriktioner. Selv hvis du kan fjerne blokering af et show fra en anden region, kan du ramme din datagrænse, før du kan se det fra begyndelse til slutning – selv ved Netflix’s laveste kvalitetsindstillinger.

Og hvad hvis du formår at finde en gratis udbyder uden datakapsler? Oddsen er, at andre også har. Du ender sandsynligvis med overbelastede servere, dårlig ydelse og en samlet elendig streamingoplevelse.

Så er der naturligvis den tvivlsomme sikkerhed og privatlivspraksis for mange gratis VPN’er.

Du kan finde dig selv udsat for annonceinjektion, indgribende dataindsamling og i de mest ekstreme tilfælde malware-infektion.

Når den månedlige pris for nogle af de bedste VPN-udbydere er en brøkdel af, hvad et Netflix-abonnement koster, for mig, at bruge en, er en no-brainer.

Når det er sagt, hvis du stadig er fristet til at gå den gratis VPN-rute for at tilfredsstille dine vores-af-markedet Netflix-trang, i det mindste, skal du ikke blindt begynde at bruge den første udbyder, du finder. Foretag lidt research først.

Skift Konklusion på Netflix-regionen

Streaming af Netflix-indhold fra ethvert land i verden er ikke kompliceret. Så længe du har den rigtige VPN-udbyder og følger de få enkle trin, der er skitseret ovenfor, vil du være i stand til at ændre din Netflix-region så meget, som du vil.

Det tager kun et par minutter at konfigurere. Få det til, og du kan se ethvert show Netflix har at tilbyde, uanset hvor i verden du er.

Du vil måske også syntes om:
 • De bedste VPN’er til Netflix
 • Arbejder NordVPN med Netflix?
 • Arbejder privat internetadgang med Netflix?
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map