Sådan stoppes ISP-datatrottling

Du har måske bemærket, at dine internetforbindelseshastigheder undertiden er langt langsommere, end de burde være. Og at det ofte sker, når du bruger specifikke websteder eller tjenester.


I nogle tilfælde kan disse problemer tages op til enkel netværkstopning. I nogle få andre kan de have været resultatet af hardwarefejl eller anden vedligeholdelsesrelateret aktivitet.

Men der kan også være en anden, mere afskyelig grund til en pludselig afmatning i internethastigheden. Din internetudbyder bremser muligvis bevidst din trafik.

Det kan komme som et chok, at din internetudbyder med vilje bremser dine internetforbindelser. Men desværre sker det.

Faktisk var det Comcast’s politik at trottele BitTorrent-protokollen i 2007, der mest direkte førte til FCC’s vedtagelse af opdaterede regler om netneutralitet i 2015. Lang historie, FCC gjorde praksis ulovlig.

Desværre for os internetbrugere er disse regler for nylig blevet ophævet. Og så er det endnu en gang åbne sæsoner for internetudbydere at throttle data, de ikke kan lide.

På dette tidspunkt er det bedste forsvar mod denne type aktiviteter en velinformeret offentlighed. Og med det i tankerne har jeg skrevet denne vejledning. Det vil hjælpe dig med at forstå, hvad internettrottling er, og hvordan internetudbydere gør det. Det vil også gennemgå nøjagtigt, hvordan du kan omgå det. Lad os dykke lige ind.

Hvad er datatrottling

Trafikregulering er ISP’ernes praksis med vilje at begrænse hastigheden eller mængden af ​​dataoverførsler mellem deres brugere og nogle eller alle dele af internettet.

Hvis du har hørt om internettet, der kaldes informationens motorvej, skal du overveje denne metafor for at forstå båndbreddespjæld:

Forestil dig at tage et kørsel til dit lokale supermarked. På den ene måde løber du ind i en vejbesætning. De har lukket to af de tilgængelige tre trafikstier langs din rute. Værre er, at de kun tillader et vist antal biler ad gangen i den resterende åbne bane.

Vejbesætningens handlinger forhindrer ikke fuldstændigt trafik i at strømme langs din rute. Men de kontrollerer aktivt, hvilke biler der kommer ind, hvornår og hvor hurtigt de kan køre.

Forskellen mellem en throttled og unthrottled internetforbindelse

Dette er i en nøddeskal trafikregulering.

Den eneste forskel er, at når din internetudbyder gør det, vil der ikke være nogen i en reflekterende vest, der vifter med et flag for at fortælle dig, hvad der sker.

Hvorfor internetudbydere gashåndtering

Ved første øjekast kan en internetudbyder, der med vilje griber ind i deres egne kunders trafik, virke en smule modintuitiv. Når alt kommer til alt er langsomme tilslutningshastigheder en af ​​de mest almindelige årsager til, at vi ringer til dem og klager (og nogle gange endda tager væk til grønnere græsgange).

Ville det ikke derefter følge, at en internetudbyder ville undgå at gøre noget for at give os en dårlig oplevelse? Svaret er underligt nok nej.

Legitime grunde til internet-throttling

Der er flere grunde til, at en internetudbyder risikerer at vred sine kunder vred ved at smøre visse typer trafik. Mange af dem er faktisk legitime. De hjælper med at sikre pålidelig service for alle ISP’s brugere og er som følger:

 • Håndtering af netværkstopning under spidsbelastningstider
 • Håndhævelse af eksplicit angivne dataoverførselsgrænser
 • Trafikprioritering og optimering
 • Forebyggelse af DDoS-angreb

Dette er alle gode eksempler, og efter min mening acceptable grunde til, at udbyderen af ​​dit internet kan engagere sig i trafikregistrering.

Ethvert computernetværk har en grænse for dets samlede kapacitet. Der skal være nogle kontroller for at sikre, at ingen bruger eller gruppe af brugere overvælder det. At have sådanne begrænsninger på plads kan hurtigt gøre netværket ubrugeligt for andre.

Desværre er der også andre, mindre berettigede grunde til, at en internetudbyder kan vælge at smøre visse trafikker.

Skitsende grunde til internet-throttling

Comcast’s throttling af (eller direkte interferens med) trafik ved hjælp af BitTorrent-protokollen i 2007 er et glimrende eksempel på en internetudbyder, der bruger grå og kontroversielle grunde til at begrænse båndbredde.

Comcast hævdede, at brugere af det populære fildelingssystem tog en overdreven mængde båndbredde på deres netværk. De oplyste, at deres handling var beregnet til at beskytte andre kunder.

FCC undersøgte imidlertid og var ikke enige. De kom til den konklusion, Comcast forsøgte at tvinge brugerne til at stoppe med at downloade film og andet materiale gennem torrenting for at øge brugen af ​​deres egne betalte streamingtjenester (som de markedsførte som et alternativ).

Det var selvfølgelig ikke den eneste gang, en internetudbyder blev kaldt ud med forsæt for at nedbryde deres tjeneste af mindre end legitime grunde. En hurtig Google-søgning kan afsløre, i hvilken grad internetudbydere forsøger at stable dækket til deres fordel. I stort set hvert tilfælde koger tingene ned til ren grådighed.

Er båndbredde throttling lovlig

Efter at have hørt nogle af grundene til, at internetudbydere har forsøgt at bremse trafikken på deres netværk, er det naturligt at undre sig, om fremgangsmåden faktisk er lovlig.

Siden ophævelsen af ​​FCC’s regler for netneutralitet i 2015, er det i det mindste i USA et vanskeligt spørgsmål at besvare. I Den Europæiske Union er throttling af anden grund end legitim netværksadministration ulovlig i henhold til regionens regler om netneutralitet, vedtaget i 2014.

I USA var den eneste virkelige juridiske ramme, vi var nødt til at forhindre internetudbydere i at deltage i uanset type throttling, de vælger, udløbet med reglerne om netneutralitet den 11. juni 2018. Der findes ikke længere nogen lovlige begrænsninger, som internetudbydere har at kæmpe med vedrørende trafikregulering.

Det er umuligt at vide, hvordan store amerikanske internetudbydere vil gå videre fra dette tidspunkt. Men baseret på deres offentlige erklæringer ser ting ikke opmuntrende ud.

Blandt store amerikanske internetudbydere er kun AT&T og Cox har angivet, at de ikke agter at gøre meget ud over, hvad der er nødvendigt for at administrere deres respektive netværk. Alle andre har udsendt en blanding af ikke-forpligtede erklæringer om gashåndtering, som giver masser af plads til ændringer i fremtiden.

Selv erklæringerne fra AT&T og Cox siger ikke, om de vil deltage i betalt prioritering af trafik, en praksis, der sandsynligvis vil tvinge internetvirksomheder til at betale for hurtigere adgang for deres slutbrugere (som så vil blive videregivet til os).

Betalt trafikprioritering ville skabe et pay-for-play-system. Det ville være op til individuelle internetvirksomheder (verdensflåde og Hulus) at fravælge throttling fra internetudbydere. Du, andre slutbrugere, og jeg ville selvfølgelig ikke have noget at sige i sagen.

Da FCC-reglerne ikke længere findes, er nogen af ​​disse throttling-praksis nu fair spil.

Sådan omgås throttling af data

Når du finder ud af, at din internetudbyder bremser din forbindelse, eller selv hvis du bare har mistanke om, at de gør det, er det tid til at finde en løsning.

I nogle situationer kan du besejre ting som BitTorrent-trafikregistrering ved at aktivere kryptering i en klient som uTorrent. Denne kryptering kan maske trafikken nok til at forhindre, at gashåndteringsmekanismen aktiveres.

Desværre er de fleste internetudbydere i disse dage ikke så let narret (selvom nogle få er tilbage). De bruger gradvist sofistikerede detektionssystemer og vedtager en mangesidet analyse af trafikstrømme for at klassificere data til deres throttling-politik.

For at finde ud af, hvad der krydser deres netværk, vil internetudbydere tage hensyn til ting som antallet af samtidige forbindelser, den samlede dataoverførselshastighed og de anvendte porte. Kontrollering af trafikoverskrifter (svarende til en mailadresse på en konvolut) for at se, hvor data går og kommer fra, er også almindelig praksis.

Nogle internetudbydere kan anvende en type databehandling kaldet Deep Packet Inspection (DPI). DPI tager tingene et skridt videre og læser indholdet af de data, din enhed sender og modtager (i stedet for bare at kontrollere overskrifter). Baseret på disse oplysninger kan din udbyder finde ud af, om du downloader en film via BitTorrent eller et billede fra Facebook og handler i overensstemmelse hermed.

Så skræmmende og umulig at slå, da alt dette kan lyde, mister ikke håbet. Uanset om du bruger Windows, Android eller noget derimellem, er der et par gode og overraskende nemme måder at undgå ISP-throttling-mekanismer.

Brug en proxy

Det første trin, du kan tage for at undgå throttling, er at gøre brug af en proxyserver.

Proxies er en måde at dirigere nogle af eller alle dine computers forbindelser gennem en tredjepartsserver. Det fungerer som mellemmand for dine dataoverførsler. Dette skjuler den faktiske destination for trafikken såvel som de involverede portnumre. I stedet ser alle forbindelser ud til at bruge en enkelt port og ender på samme sted.

Ulempen med proxier er, at de ikke krypterer de data, du sender eller modtager. Hvis din internetudbyder bruger dyb pakkepryptering som en del af deres throttling-system, vil de stadig være i stand til at læse, klassificere og handle på alt, hvad du downloader eller uploader.

Personligt bruger jeg ikke proxies af denne grund. Der er en bedre løsning på problemet. Men hvis du gerne vil prøve dem, er der utallige kommercielt tilgængelige udbydere. CyberGhosts gratis anonyme proxy, for eksempel, er et godt valg.

Brug en VPN

Afhængig af hvordan din internetudbyder inspicerer trafik på deres netværk, undgår en proxyserver muligvis ikke enhver form for detekteringsmetode. Dyb pakkeinspektion er for eksempel noget, som fuldmægtige ikke kan besejre. Et virtuelt privat netværk (VPN) er på den anden side en helt anden historie.

Selvom begge løsninger fungerer som mellemmand for dine dataoverførsler, er der en betydelig forskel mellem en proxy og en VPN. Sidstnævnte skaber en krypteret tunnel mellem din enhed og den server, som al din internettrafik flyder igennem. Kryptering er nøgleordet her.

Denne dobbelte whammy af en krypteret forbindelse og VPN-serveren, der fungerer som mellemmand, betyder, at en internetudbyder ikke kan finde ud af noget væsentligt om din trafik. De eneste ting, de kan se, er datatotaler og VPN-serveren til destinationen.

Brug af en VPN kan være en løsning på throttling

Derfor bør en internetudbyder med en VPN aldrig være i stand til at smøre din trafik. Medmindre de selvfølgelig begrænser alt, der kommer fra din IP-adresse. Og hvis det nogensinde sker (bortset fra legitime netværksadministrationsformål), kan det at finde en bedre internetudbyder være i orden.

Så vil nogen VPN arbejde for at forhindre throttling? Sådan cirka. Selvom der er et par ting, man skal være særlig opmærksom på.

Hvad skal man kigge efter i en VPN

Som du kan se i min praktiske guide til at vælge en VPN, er der mange funktioner, som du måske ønsker at tænke på, når du leder efter en udbyder. Men hvis dit mål er at stoppe en throttle-glad internetudbyder i dens spor, her er VPN-funktioner, som jeg vil fokusere på.

 • De rigtige VPN-protokoller

  En VPN kan bruge mange protokoller. Men ikke alle er skabt lige. Mange protokoller er forældede og har potentielle sikkerhedshuller. Ideelt set ønsker du en udbyder, der tilbyder enten OpenVPN eller L2TP / IPsec (eller begge dele).

  Ikke kun er disse to protokoller skudsikker sikkerhedsmæssigt, men de tilbyder også nogle af de stærkeste krypteringer omkring. Oddsen for, at enhver, der bryder enhver VPN-kryptering, er slank. Men når du bruger de mest robuste tilgængelige muligheder, ved du helt sikkert, at din internetudbyder ikke kan inspicere dine data og derfor ikke kan smøre din forbindelse.

 • Ingen logning

  Den sidste ting, jeg gerne vil, er at med succes forhindre en internetudbyder i at trøste på mit internet kun for at få VPN-firmaet, jeg brugte, til at fortælle det, hvad jeg har holdt op med. VPN-udbydere, der logger, sælger ofte disse data til tredjepart. Undgå dem.

  Ved at gå med et virtuelt privat netværk, der har en streng nul-loggingspolitik, er der ingen rundt-om-måde for din internetudbyder at finde ud af, hvad du gør online og smøre dig som et resultat.

 • Godt valg af VPN-server

  Denne funktion har mindre at gøre med en internetudbyder, der er i stand til at inspicere og throttle dine data og mere med, at en VPN kan bruges.

  Nogle VPN’er tilbyder meget få servere. Dette betyder, at disse servere normalt er langt væk fra din placering og overbelastet af andre brugere. Dette er to hovedfaktorer, der kan bremse din forbindelse til en gennemsøgning. En slags kontraproduktiv, når et langsomt internet er det, du prøver at undgå i første omgang.

 • God VPN-serverydelse

  At gå hånd i hånd med det foregående punkt, medmindre du ender med en hurtig VPN-udbyder (og ikke alle er), kører du i cirkler. Du forhindrer succes din ISP’s forsøg på at nedsætte din forbindelse kun for at blive besejret af VPN’s svage ydelse.

 • P2P og Torrenting Support

  Af deres egne grunde tillader ikke alle VPN-udbydere P2P-trafik på deres netværk. Hvis din forbindelse er tilkoblet på grund af torrenting, løser det ikke noget at få en VPN, der ikke tillader sådan trafik.

 • A Kill Switch

  Uanset hvor god en VPN er, sker forbindelser. Fra din enhed til VPN-serveren og alt hardware derimellem er der bare for mange variabler til al glat sejlads hele tiden.

  Når en VPN ikke falder, vender dine data tilbage til at være helt synlige for din internetudbyder. Det betyder, at du igen bliver et hovedmål for gashåndtering.

  En VPN kill-switch vil forhindre, at det sker. Det registrerer, at din enhed ikke længere taler til VPN-serveren og automatisk tilslutter den igen.

Bedste VPN’er til at stoppe ISP Throttling

Der er masser af VPN-udbydere, der tilbyder alle funktioner, jeg har lagt ovenfor. Jeg har altid været en fast tro på at skulle inspicere, hvad du forventer. Derfor opfordrer jeg dig til at gøre lidt af din egen grave rundt efter en service, du kan lide.

Når det er sagt, hvis du gerne vil have en mindre liste til at begynde med eller bare ikke er interesseret i at søge rundt i det hele taget (og fair nok, er mange af os ikke det), her er tre VPN’er, der vil gøre et godt stykke arbejde med at forhindre internethastighed drøvling.

CyberGhost

CyberGhost-logo

Med en lufttæt no-logging-politik og ved hjælp af de stærkest mulige krypteringsstandarder stopper CyberGhost enhver ISP, der er død i sine spor. Sig farvel til at have analyseret dine data, og internetforbindelsen blev smurt.

CyberGhost har over 7100 servere i 90 lande verden over, så der skal altid være en tæt på dig. Disse servere leverer også førsteklasses ydeevne.

Alle P2P-protokoller er tilladt af CyberGhost, og en altid slået internet-kill-switch er indbygget lige i klientsoftwaren. Dette er en VPN-udbyder, du stort set ikke kan gå galt med.

Fordele
 • Nul logning for maksimal privatliv
 • Fremragende serverdistribution med over 7100 servere i 90 lande
 • Meget hurtig tilslutningshastighed
 • Arbejder med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Tillader P2P-torrenting
 • Lang 45-dages pengene-tilbage-garanti
Ulemper
 • Moderselskab med tvivlsomt omdømme
 • Indviklet manuel OpenVPN-opsætning
 • Virker ikke fra Kina

NordVPN

NordVPN logo

Ligesom CyberGhost klarer NordVPN privatlivets fred meget godt. Baseret uden for privatlivets fred Panama (og uden for rækkevidde af næsten alle virksomheder og regeringer) logger de absolut intet.

NordVPN har et massivt netværk af hurtige servere (5645, mens jeg skriver dette – du kan se hele listen her) spredt over 58 lande. Et uforholdsmæssigt stort antal af disse servere er i USA og Storbritannien, hvilket er fremragende nyheder for alle, der bor der. Langt de fleste servere tillader også P2P-trafik (de er markeret i overensstemmelse hermed).

Som du kunne forvente af enhver top VPN-udbyder inkluderer Nords klient en multifunktionel kill-switch og et stort antal protokoller og krypteringsstandarder (inklusive naturligvis de skudsikre muligheder, jeg nævnte tidligere).

NordVPN, som er en stor allround provider, er en af ​​kun to tjenester, som jeg altid holder et aktivt abonnement på.

Fordele
 • Fremragende privatliv med nul logning
 • Stort (og stadigt voksende) servernetværk
 • God forbindelsesydelse
 • Specialservere (inklusive dobbelt VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, let at bruge klient
 • Arbejder med Netflix og de fleste andre streamingtjenester
 • Tillader Torrenting og P2P
 • Tilbyder dedikerede IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunktion
 • Lidt pebret på kortsigtede planer

Surfshark

Surfshark logo

De har ikke været så længe som de fleste VPN-udbydere. Men som jeg nævnte i min anmeldelse, Surfshark er en service, der gør tingene meget, meget godt. Dette inkluderer at sikre, at du har alt, hvad du har brug for for at forhindre, at din internetudbyder trækker din forbindelse.

Opererer ud af de privatlivsvenlige Britiske Jomfruøer, er Surfshark en anden streng leverandør af ingen logfugl. De tilbyder alle de rigtige VPN-protokoller samt krypteringsstandarder i militær kvalitet.

Med over 1040 servere i 63 lande har Surfshark fremragende global dækning. Du vil være i stand til at oprette forbindelse uanset hvor du er til hvor som helst du ønsker.

Sidst men ikke mindst, pakket ind i en af ​​de reneste og nemmeste at bruge apps, jeg har set, er kill switch-funktionalitet. Surfshark skuffer bestemt ikke (især i betragtning af hvor lidt servicen koster).

Fordele
 • Fremragende privatliv og sikkerhed uden logning
 • Fantastisk serverydelse
 • Fjernelse af Netflix, BBC og mange andre
 • Let at bruge klient
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Forbløffende støtte
 • Billig
Ulemper
 • Uoverensstemmende hastighed på et par steder
 • Temmelig langsom kundesupport

Sådan kan du fortælle, om dit internet bliver indstillet

Som forklaret tidligere, i modsætning til trafikbelastning på motorveje forårsaget af vejarbejde, kommer ikke trafikregulering af internetudbydere nødvendigvis med en advarsel til os slutbrugere.

Tidligere har nogle internetudbydere beskæftiget sig med datatrottling i måneder eller år, før nogen kunne bevise, at de gjorde det. Årsagen til, at internet-throttling er så svært at opdage, er, at det kan antage mange former og kaste en løkke til enhver, der leder efter et identificerbart mønster.

Når en internetudbyder bremser trafikken, kan den muligvis:

 • Kun ske i tider med stor efterspørgsel
 • Mål kun mod specifikke trafiktyper
 • Sker på en periodisk (undertiden helt tilfældig) basis
 • Påvirker kun dele af udbyderens abonnentbase

Selvom disse faktorer gør det udfordrende at registrere trafikregistrering, er det muligt. Men inden vi kommer til det, er der en sondring, der er vigtig at bemærke.

Hvis en internetudbyder anvender throttling til al internettrafik, ikke kun en undergruppe af den, er det ikke noget usædvanligt eller en grund til bekymring (omend stadig irriterende). Når de er målrettet mod specifikke trafiktyper, er det også, når den er tændt. Det er da det er tid til at komme i stykker med en løsning for at undgå afmatningen.

ISP Throttle Tests

Det første trin i at registrere trafikregulering er at etablere en basishastighed for din internetforbindelse. Dette skal du selvfølgelig gøre, før du implementerer nogen bypass-metoder.

Kør en test på Speedtest.net for at finde ud af, hvor hurtigt dit internet er under normale omstændigheder. På Windows og Mac kan du gøre det lige fra din valgte browser. På Android- og iPhone-enheder skal du downloade en app.

Når du har bemærket den typiske ydelse af din forbindelse, har du noget at sammenligne med hastigheder, du oplever med et websted eller en tjeneste, som du formoder at blive smurt.

Baseline-test for internetforbindelse til sammenligning

Desværre er der ingen tilgængelig alt-i-én-test, der dækker alle websteder eller tjenester online. Men der er test, der kontrollerer fælles throttling-mål. Én advarsel er, at nogle internetudbydere kan prøve at være snige og deaktivere gashåndtering, så snart de registrerer dine test. I dette tilfælde kan din kilometertal på disse variere.

Sådan stopper du throttling med Netflix

Hvis du ser dråber i kvaliteten, mens du ser medier på Netflix, skal du gå videre til Fast.com og kontrollere dine forbindelseshastigheder til Netflix-videoserverne.

Hvis hastighedslæsningen, du får, adskiller sig markant fra din basishastighed, kan ISP-throttling være skylden. Det er også vigtigt at kontrollere på forskellige tidspunkter af dagen for at se, om dine fund er ensartede.

Skærmbillede af en Netflix-serverhastighedstest

Hvis du har mistanke om, at dit internet er smurt, når du ser Netflix, er løsningen enkel.

 1. Installer en Netflix-venlig VPN på din enhed (en af ​​dem, jeg nævner i dette afsnit, fungerer godt).
 2. Opret forbindelse til en let indlæst VPN-server fysisk tæt på din placering.
 3. Nyd en uproteret Netflix-oplevelse.

Efter at have oprettet forbindelse til VPN, kan du køre Fast.com-testen igen for at bekræfte dine throttling-mistanker. Hvis hastigheden øges, havde du ret. Og du har nu også fået succes med dine internetudbyderes afmatningsforsøg.

Stop throttling på YouTube

Hvis du har vanskeligheder med YouTube, har Google oprettet et praktisk værktøj til rapportering af videostreamingkvalitet. Det fortæller dig, hvordan deres service fungerer på din specifikke internetudbyderens netværk.

Værktøjet viser resultater i en 24-timers periode, så du endda kan se, hvornår spidsbelastningen er for brugere af din internetudbyder.

Nogle gange vil det at undgå disse tidspunkter alene løse dine problemer. Hvis du allerede streamer i løbet af uden for spidsbelastningstider, men ikke kan få en stabil eller hurtig forbindelse, kan din internetudbyder udjævne din tjeneste.

Screenshot af YouTube video streaming kvalitet værktøj

Ud over hvad jeg nævnte før, er der ikke noget specielt, du skal gøre for at omgå YouTube ISP-throttling. Du skal bare hente en VPN, oprette forbindelse til den og begynde at nyde de hastigheder og kvalitet, du betaler for.

Når det er sagt, skal du være opmærksom på den VPN-server, du opretter forbindelse til, for at sikre dig, at du får den bedste oplevelse. Vælg en der er under let belastning og tæt på, hvor du er. Hvis du gør det, reduceres overhead og ydeevne ved brug af en VPN til et minimum.

Sådan omgås internetudbyderens throttling, mens du tårer

Forvirring er langt den mest hyppige type trafik. Det er også den sværeste type gasspjæld at registrere.

Den bedste måde at kontrollere for BitTorrent-throttling er at bruge uTorrent (eller enhver anden klient) til at downloade en fil med masser af veletablerede såmaskiner. Det skal garantere, at din download er immun mod langsomhed på grund af lav tilgængelighed.

Et fremragende valg her er at gribe et installationsprogram til den populære Linux-distribution Ubuntu. Det er en meget sikker download, der skal være tilgængelig i meget høje hastigheder på alle tidspunkter af dagen og natten. Hvis du ikke er i stand til at downloade filen til en fornuftig pris, kan din internetudbyder endnu en gang brænde dine torrents.

At komme omkring BitTorrent-throttling (eller hvilken som helst P2P for den sags skyld) er lige så let som i alle de andre ovennævnte tilfælde. Igen kommer VPN’er til vores redning. Trinnene er som følger.

 1. Download og installer en VPN-klient.
 2. Pause alle aktive torrenter (hvis nogen kører).
 3. Opret forbindelse til en VPN-server, der ikke er under tung belastning.
 4. Gå tilbage til uTorrent og genoptag dine downloads.

Det er det.

Et par ting at bemærke. Sørg for, at du bruger en systemdækkende VPN, ikke kun en browserudvidelse. Da uTorrent er en separat applikation, vil sidstnævnte ikke gøre noget for dig.

Du behøver heller ikke bekymre dig om din fysiske afstand til VPN-serveren. Torrenting er decentraliseret, og du vil downloade fra seeders over hele verden. Bare fokus på at vælge en server, der ikke er under tung belastning, og en der er i et P2P-venligt land. Jeg går normalt med Holland.

Catch-All Test

Hvis en af ​​ovennævnte tests er uomgængelig, skal du køre denne internetundersøgelsestest. Det viser dig din forbindelseshastighed via fem store rygradsnetværk. De skulle alle give et lignende resultat.

Screeshot af at teste din inernet mod backbone-netværk for at opdage enhver throttling

Hvis du bemærker, at et eller flere netværk fungerer dårligere end de andre, kan det være et tegn på overbelastning. Det skulle være en midlertidig betingelse.

Men hvis du bemærker et vedvarende problem med forbindelse til et af de testede netværk, er det tid til at indgive en formel klage til din internetudbyder.

Bundlinjen

Med held og lykke vil du aldrig støde på en situation, hvor du skal beskæftige dig med trafikregistrering. Der er ingen konkrete statistikker, der viser, hvor udbredt praksis er. Det finder uden tvivl sted, men de fleste bevis tyder på, at det ikke er en standard driftsprocedure for de fleste internetudbydere – endnu.

Døden af ​​netneutralitet i USA kunne (og sandsynligvis vil) ændre det før snarere end senere.

Den gode nyhed er, at hvis du nogensinde finder dig selv påvirket af trafikregistrering, har du muligheder (med VPN’er i øjeblikket det bedste valg). Og der er en fremragende chance for, at når internetudbydere implementerer stadig mere sofistikerede værktøjer til trafikovervågning, vil der altid være en modforanstaltning.

Som jeg sagde i starten, er det bedste forsvar en velinformeret offentlighed. Hvis du har nået det så langt, er du nu en del af de oplyste få.

Throttling Workaround VPN-sammenligning

UdbyderFeaturesAnti throttling-funktionerCost

Hastighedstest | Serverliste
Lande:90
servere:7159
protokoller:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, routere
Tilslutninger:7
Logning:Ingen logning
Beliggenhed:Rumænien
P2P Support:Ja
Kill Switch:Ja
1 måned plan:$ 12,99 / måned
Årlig plan:$ 2,75 / måned
Gratis prøveversion:Ja
Penge tilbage:45 dage
Betaling:Kreditkort, PayPal, Bitcoin

Gennemgang | Hastighedstest | Serverliste
Lande:58
servere:5645
protokoller:OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Tilslutninger:6
Logning:Ingen logning
Beliggenhed:Panama
P2P Support:Ja
Kill Switch:Ja
1 måned plan:$ 11,95 / måned
Årlig plan:$ 3.49 / måned
Gratis prøveversion:Ingen
Penge tilbage:30 dage
Betaling:Kreditkort (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Andet

Gennemgang | Hastighedstest | Serverliste
Lande:63
servere:1040+
protokoller:OpenVPN, IKEv2
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Tilslutninger:Ubegrænset
Logning:Ingen logning
Beliggenhed:De Britiske Jomfruøer
P2P Support:Ja
Kill Switch:Ja
1 måned plan:$ 11,95 / måned
Årlig plan:$ 1,99 / måned
Gratis prøveversion:Ingen
Penge tilbage:30 dage
Betaling:Kreditkort, PayPal, Bitcoin, Alipay
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map