Fuld test af usynlige browsing VPN-serverhastigheder

En VPN-tjeneste med meget at lide, ibVPN tilbyder alle de funktioner, du forventer af en topudbyder – inklusive dobbelt VPN og Smart DNS – til en pris, der er lavere end de fleste konkurrenter. Fremragende privatliv og et godt udvalg af servere kombineret med god ydelse gør det til en let anbefaling.


Fordele
 • Stærk krypterings- og sikkerhedsindstillinger
 • God serverydelse
 • Funktionsrig klient med mange avancerede funktioner
 • Understøtter P2P (med dedikerede servere)
 • Arbejder med Netflix og BBC iPlayer
 • Gratis prøveversion
Ulemper
 • Kompliceret klient-app
 • Forvirrende prisplaner
 • Temmelig lille servernetværk

IbVPN-hastighedstesten

Usynlig gennemsyn af VPNs websted fremsætter en dristig påstand om, at deres service er rost over hele verden for dens hastighed og support (jeg berører support længere nede). Jeg er ikke helt sikker på, hvor meget ros de får, men de fik hastighedsdelen rigtigt. Mine test har vist, at deres servere mere end kan holde deres egne på et VPN-marked, der tilbyder en masse valg. Faktisk går jeg ud på en lem og kalder ibVPN internethastighedstestresultaterne ret fremragende.

For endnu større ydelse, hvis privatlivets fred ikke er et stort problem, giver ibVPN dig mulighed for at oprette forbindelse via proxy til alle deres serverplaceringer. Brug af en proxy betyder, at din forbindelse ikke bliver krypteret, men at ikke have kryptering kan også gøre det hurtigere.

Som det er tilfældet med hver VPN-udbyder, jeg evaluerer, kører jeg en række upload- og downloadhastighedstest med og uden en VPN-forbindelse til, hvad der skal være min hurtigste server, samt de syv mest populære lande, som brugerne har en tendens til at oprette forbindelse til.

Min internetforbindelse er en hurtig 500 Mbit nede og 100 Mbit op. Disse hastigheder giver os mulighed for at se, hvor godt serverne fungerer uden at skulle bekymre os om at ramme nogen grænser, der er pålagt af min internetudbyder.

Hvis du er nysgerrig efter, hvordan ibVPN sammenligner sig med nogle andre populære udbyderindstillinger, kan du kigge på mit tabel over VPN’er med de hurtigste hastigheder, hvor jeg sammenligner alle de bedste tjenester.

Bedste server
ibVPN bedste VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN ibVPN bedste server baseline-hastighedstestresultaterIngen VPN
Forenede Stater
ibVPN forener stater VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN ibVPN forener staternes grundlæggende hastighedstestresultaterIngen VPN
Det Forenede Kongerige
ibVPN Storbritannien VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN ibVPN Storbritanniens baselinehastighedstestresultaterIngen VPN
Canada
Resultater af ibVPN Canada VPN-serverhastighedstestMed VPN ibVPN Canada baselinehastighedstestresultaterIngen VPN
Australien
ibVPN Australien VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN ibVPN Australien baselinehastighedstestresultaterIngen VPN
Holland
ibVPN Holland VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN ibVPN Holland baselinehastighedstestresultaterIngen VPN
Tyskland
ibVPN Tyskland VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN ibVPN Tyskland baselinehastighedstestresultaterIngen VPN
Frankrig
ibVPN Frankrig VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN ibVPN Frankrigs baselinehastighedstestresultaterIngen VPN

Om IBVPN

Invisible Browsing VPN er baseret ud af Rumænien og har eksisteret siden 2010, skønt kerneteamet har arbejdet sammen i yderligere syv år før det på en proxy-tjeneste. Med så meget erfaring, der ligger bag dem, har ibVPN en god forståelse af, hvad folk ser efter i en VPN-udbyder. Det er ikke underligt, at de i øjeblikket har over 500.000 brugere på verdensplan, et antal, der bare fortsætter med at stige.

Privatliv og sikkerhed

Når det kommer til privatliv, er ibVPN så god, som det bliver. De indsamler eller logger ikke nogen forbindelse eller trafikinformation overhovedet. Med deres egne ord:

Vi kan ikke relatere nogen specifik aktivitet til nogen specifik bruger.

Fortrolighedspolitikken angiver, at Invisible Browsing VPN overholder lovlige meddelelser. Men fordi de faktisk ikke har nogen data at udlevere, har brugerne intet at være bekymrede for. At være baseret i Rumænien er der heller ikke bekymringer for nogen statslov, der kræver opbevaring af data. En sådan lov eksisterede engang, men blev slået ned, efter at den blev truffet forfatningsstridig.

Kun en gyldig e-mail-adresse er påkrævet for at tilmelde dig ibVPNs service. Intet navn eller andre personlige oplysninger er nødvendige. BitCoin og flere andre kryptokurser er tilgængelige som betalingsmuligheder.

På krypteringsfronten tilbyder Invisible Browsing VPN-klient seks protokol- / krypteringsparinger. Så vidt jeg kan fortælle, kan du ikke blande og matche, hvilket betyder, at du ikke er i stand til at øge dit krypteringsniveau med din foretrukne protokol, som du vil.

Ud af de seks sammenkoblinger har man 128-bit-kryptering (hvilket er temmelig let, og klienten angiver det,), 4 har 256-bit-kryptering (en god balance mellem downloadhastighed og sikkerhed), og en har 2048-bit-kryptering. Sidstnævnte bruger SSTP som sin protokol. Hvis du leder efter stærk kryptering med en anden protokol, er det ikke noget, som ibVPN i øjeblikket giver.

Funktioner

ibVPN tilbyder alle de funktioner, du kan forvente af en VPN-udbyder i øverste niveau, såvel som et par ekstra. En smart DNS-service er en af ​​dem. Selvom det ikke gør meget for privatlivets fred, er denne service ideel til streaming af geo-blokeret indhold. I mine test blev både US Netflix og BBCs iPlayer låst op, når de brugte den.

En anden funktion, der skiller sig ud, selvom jeg ser flere og flere udbydere, der tilbyder dette, er en dobbelt VPN. ibVPN går ikke ud af sin måde at promovere det på, men det er der. Der er seks dobbelt VPN-forbindelsesmuligheder ved hjælp af servere i USA, Holland og Singapore. Hvad dette betyder er, at du kan oprette forbindelse til USA gennem Holland, til Holland gennem USA, til Singapore gennem Holland osv..

Jeg fandt, at klientsoftwaren var fuldt udstyret og let at finde ud af og bruge, omend til tider ustabil på Windows (men langt fra en deal breaker). Softwaren er tilgængelig for alle de vigtigste platforme. Der er endda udvidelser / tilføjelser til Chrome, Firefox og Opera.

Noget, som klienten gør, som jeg syntes var særlig flot, hvilket få andre tjenester gør, er at vise realtidsbelastning ved siden af ​​hver serverindstilling. Denne funktion fjerner alle gætterier fra hvilken server, du skal oprette forbindelse til.

Begrænsninger

Som de fleste VPN-udbydere gør, begrænser Invisible Browsing VPN det maksimale antal samtidige forbindelser. De sætter dette nummer til tre, hvis du får Ultimate-planen, og på én for lavere niveaukonti.

I betragtning af at Ultimate-planen kun er $ 2 pr. Måned mere end de andre indstillinger, og tilbyder yderligere funktioner som proxies, browserudvidelser og tillader P2P, synes jeg, det er værd den ekstra udgift. Selv da er det stadig billigere end de fleste konkurrenter. Hvis disse forbindelsesnumre ikke er nok, er du muligvis nødt til at ty til at installere ibVPN på din router, som understøttes.

Bortset fra det er ibVPNs service ubegrænset. Der er ingen grænser for båndbredde, dataoverførsel eller serverhastighed eller for antallet af serveromskiftere.

Når jeg kiggede gennem servicevilkårene, sprang der to ekstra ting ud for mig, som enhver, der bruger P2P, skal være opmærksom på:

 • Du accepterer ikke at bruge en robot, f.eks. ReGet, GetRight, Go! Zilla eller lignende programmer, til at hente indhold kontinuerligt på en uovervåget eller deltaget basis.
 • Du accepterer at bruge Tjenesten til peer-to-peer-filoverførsel eller torrent-downloads kun på serverne i Luxembourg, Sverige, Holland, Canada, Rusland, Litauen og Hong Kong.

Kunde support

ibVPN tilbyder en række supportmuligheder, herunder Live Chat, E-mail og et billetsystem. Live Chat leveres via deres hjemmeside og siges at være 24/7 for både tekniske og salgsmæssige problemer. Jeg fandt, at det var nøjagtigt. Når jeg prøvede, var der nogen der kunne svare på mine spørgsmål.

Supportteamet består af ti personer. Alle svar, jeg har modtaget, har været komplette, vidende og har bestemt ikke fulgt et forudbestemt script. Usynlig gennemsyn af VPNs websted indeholder også forholdsvis store Knowledge Base- og FAQ-sektioner, der løser de mere almindelige problemer. Der findes også et fællesskabsforum.

Alle abonnementer leveres med en 15-dages fuld pengene-tilbage-garanti. Jeg har gennemgået alle politikker, og der ser ikke ud til at være nogen strenge knyttet til restitutionerne, såsom et maksimalt downloadbeløb eller et maksimalt antal forbindelser. Denne mangel på begrænsninger betyder, at du kan bruge de første 15 dage på at kaste alt, hvad du fik på tjenesten, for at sikre, at det fuldt ud imødekommer dine behov.

Du kan også prøvekørsel ibVPN i 24 timer helt gratis, før du foretager nogen som helst betaling. En gratis prøveversion er noget, som meget få udbydere gør, og det er værd at drage fordel af. Hvis du vil, kan du få adgang til tilmeldingssiden for det direkte ved at klikke her.

Du kan også prøvekørsel ibVPN i 6 timer helt gratis, før du foretager nogen som helst betaling.

Serverplaceringslande

Invisible Browsing VPN leverer i øjeblikket 173 servere på 97 steder i 47 lande. Det er meget respektable tal, der burde være mere end tilstrækkeligt for størstedelen af ​​brugerne. Hvis du gerne vil grave dybere, er dette den mest ajourførte liste over ibVPN’s servere.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me