Hastighedstest af CyberGhosts servere

CyberGhost tilbyder stort online privatliv, tusinder af servere med fremragende international dækning og funktionsrig brugervenlig software – alt sammen til en pris, der er svært at slå. Med hurtig tilslutningshastighed for at sikkerhedskopiere alt, behøver enhver, der leder efter en VPN-udbyder i top-niveau, ikke at lede yderligere.


Fordele
 • Nul logning for maksimal privatliv
 • Fremragende serverdistribution med over 7100 servere i 90 lande
 • Meget hurtig tilslutningshastighed
 • Arbejder med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Tillader P2P-torrenting
 • Lang 45-dages pengene-tilbage-garanti
Ulemper
 • Moderselskab med tvivlsomt omdømme
 • Indviklet manuel OpenVPN-opsætning
 • Virker ikke fra Kina

Hastighedstest

Jeg er aldrig sikker på, hvilken slags ydelse jeg kan forvente af CyberGhost. I modsætning til næsten enhver anden VPN-tjeneste har de aldrig været store med at fremsætte hurtigste krav fra udbyderen.

Kunne dette være en stille optagelsespræstation er ikke deres stærke dragt? Ikke nøjagtigt.

Med den bemærkelsesværdige undtagelse af Australien viser mine CyberGhost-hastighedstest, at deres servere mere end kan holde deres egne. Faktisk er de i øjeblikket den hurtigste VPN-tjeneste.

Dette plejede ikke altid at være tilfældet.

CyberGhost havde engang et ry for at være en smule slog. Men med den nylige udgivelse af version 7 af deres software og nogle betydelige netværksopgraderinger, er dette nu en VPN-udbyder, der skal regnes med.

Inden vi snakker om detaljer, skal du huske, at jeg med vilje tester med en internetforbindelse, der er meget hurtigere end hvad enhver VPN-udbyder kan matche – dermed det store forskel i hastigheder mellem VPN og ingen VPN-test. Jeg gør det for at få de bedst mulige numre for hver server, dem, der ikke er begrænset af mit eget internets hastighedsgrænser.

Med andre ord, de hastigheder, du ser, er de maksimum, du kan forvente. Dine faktiske resultater kan være begrænset af din egen forbindelse.

Så hvis min test viser en hastighed på 100 Mbps og dit internet kun kan gøre 60 Mbps, er et sted inden for 50 Mbps rækkevidde det, du sandsynligvis får.

Resultatresultater

Med ovennævnte undtagelse af Australien er CyberGhosts downloadhastigheder konsekvent opadtil 80 Mbps og ofte højere end 90 Mbps. For en forbruger-VPN er det faktisk meget hurtigt.

Og mens Australiens resultat langt fra er brudt på nogen rekorder, er ydelsen bestemt god nok selv for streaming i HD-kvalitet.

Uploads er lidt værre. Men for det meste flammer de stadig.

Australien er igen ret langsom, ligesom Nordamerika – både USA og Canada. Så hvis upload-ydeevne i disse regioner betyder meget for dig, kan en anden udbyder være i orden (jeg henviser dig igen til min hurtigste VPN-liste).

I alle andre tilfælde leverer CyberGhost og derefter nogle.

Bedste server
CyberGhost bedste VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN CyberGhost bedste server baselinehastighedstestresultaterIngen VPN
Forenede Stater
CyberGhost forener stater VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN CyberGhost forener staternes grundlæggende hastighedstestresultaterIngen VPN
Det Forenede Kongerige
CyberGhost Storbritannien VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN CyberGhost Storbritanniens baselinehastighedstestresultaterIngen VPN
Canada
Resultater af CyberGhost Canada VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af CyberGhost Canada-baselinehastighedstestIngen VPN
Australien
Resultater af CyberGhost Australien VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af CyberGhost Australien-baselinehastighedstestIngen VPN
Holland
Resultater af CyberGhost VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af CyberGhost Holland-baselinehastighedstestIngen VPN
Tyskland
Resultater af CyberGhost Tyskland VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af CyberGhost Tyskland-baselinehastighedstestIngen VPN
Frankrig
Resultater af CyberGhost France VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af CyberGhost Frankrig-baselinehastighedstestIngen VPN

Om CyberGhost VPN

CyberGhost har eksisteret siden 2011, hvilket gør dem til en af ​​de mere etablerede VPN-udbydere.

Baseret ud af Rumænien stolte de sig over at være store tilhængere af ucensureret internetkultur og frihed – en påstand, som de støtter ved deres fremragende nul logningspolitik.

Og med over 20 millioner brugere over hele kloden gør CyberGhost helt klart masser af ting rigtigt.

Privatliv og sikkerhed

Meget få VPN-udbydere gør både privatliv og CyberGhost. Selvom deres privatlivspolitik ikke er det mest tilgængelige dokument – andre VPN’er gør et meget bedre job – når du kæmper gennem det, vil du finde CyberGhost har forpligtet sig til at indsamle nogen information overhovedet, mens du bruger deres service. Jeg citerer:

 • Vi ved IKKE på noget tidspunkt, hvilken bruger nogensinde har adgang til et bestemt websted eller tjeneste
 • Vi ved IKKE, hvilken bruger der var tilsluttet vores CyberGhost VPN-service på ethvert givet tidspunkt, eller hvilken CyberGhost VPN-server IP de brugte
 • Vi kender IKKE sættet med originale IP-adresser på en brugers computer

I modsætning til mange andre udbydere, der hævder nul logging, logger CyberGhost ikke engang anonyme data. Vi taler om ting som forbindelses tidsstempler og brug af varighed eller båndbredde, typisk gemt og brugt til netværksvedligeholdelse.

Som allerede nævnt kalder CyberGhost Rumænien hjem. Da det er et land, der i vid udstrækning betragtes som meget privatlivsvenligt, er det en god ting.

På trods af at vi er i EU, er Rumænien ikke en del af noget samarbejde om efterretningsdeling som Five Eyes, Nine Eyes eller Fourteen Eyes. Denne mangel på samarbejde betyder, at CyberGhost er uden for rækkevidde af FBI, NSA, GCHQ og ethvert andet vestligt efterretningsbureau, du kan tænke på (ikke at de indsamler data, de kan udlevere i første omgang).

Under tilmeldingsprocessen er det eneste stykke personlige information, der kræves, en e-mail-adresse (og du kan nemt bruge en dummy-konto til dette formål). Tjenesten betales anonymt ved hjælp af Bitcoin (selvfølgelig accepteres selvfølgelig kreditkort og PayPal også).

Kryptering og protokoller

De krypteringsstandarder, der bruges af CyberGhost, er så stærke, som de bliver.

Som standard bruger klienten OpenVPN med en AES-256-CBC-chiffer og SHA256-hash-godkendelse for datakanalen, en AES-256-chiffer, RSA-4096-nøglekryptering og SHA384-hash-godkendelse for kontrolkanalen og ECDH-4096 nøgleudveksling for fremtidig hemmeligholdelse.

Hvis du ikke er sikker på, hvad noget af dette betyder, er det vigtigt, at du kan være sikker på, at ingen dekrypterer dine data – vi taler om krypteringsniveauer i militær kvalitet her.

OpenVPN er også et godt standardvalg på grund af hvor hurtigt det er.

Andre understøttede protokoller inkluderer L2TP / IPsec og PPTP.

Mine test har heller ikke vist nogen lækager af DNS, IP eller WebRTC. Disse ser ud til at være effektivt forhindret af klienten.

Funktioner

Alle større platforme understøtter CyberGhost-klientsoftwaren, inklusive Windows, macOS, iOS og Android. Selvom der ikke er nogen specifik software til disse, er CyberGhost også let at konfigurere på Kodi, Linux og mange routere.

Funktionsmæssigt er alt, hvad du ville forvente at være der, der fra en kill switch-funktion til muligheden for at tilsidesætte DNS-servere.

Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer muligheden for at udelukke et specifikt websted fra at bruge VPN, tilfældig portvalg, usikret WiFi-beskyttelse og delt tunneling. Det sidstnævnte kan være meget nyttigt, hvis du vil presse endnu mere ydelse ud af CyberGhosts allerede hurtige servernetværk.

CyberGhost udvides også ud over rigtig ren VPN-funktionalitet ved at tilbyde en annonceblokerer, ondsindet webstedbeskyttelse og datakomprimering. Jeg er ikke sikker på, hvor godt det fungerer i praksis, men i teorien kan sidstnævnte muligvis være i stand til at reducere dine omkostninger til mobildatabrug en anelse.

Alle disse funktioner er som standard slukket, men kan skiftes fra klienten med et klik på en knap.

Min ene kæledyr-peeve med CyberGhost – og de er ikke den eneste VPN-udbyder, der gør dette – er hvor drastisk forskellige Windows- og macOS-klienter er. MacOS-klienten mangler også et par funktioner, herunder delt tunneling og WiFi-beskyttelse.

Der er heller ikke nogen afbrydere i det mindste i min bog, men det er noget, man skal være opmærksom på. På bagsiden finder jeg faktisk Mac-softwaren lidt mindre påtrængende og mere intuitiv at bruge.

Begrænsninger

CyberGhosts service tillader op til syv samtidige forbindelser. Hver VPN-udbyder har denne type begrænsninger (mest for at beskytte deres infrastruktur mod misbrug), og den grænse, der er indstillet af CyberGhost, er en af ​​de bedste omkring.

Hvis du agter at bruge flere enheder på samme tid, er dette bestemt noget at overveje.

P2P er tilladt, men kun på specifikke servere – tydeligt markeret i klienten – og der er ingen båndbredde eller hastighedsbegrænsninger af nogen art.

Kunde support

Mens jeg har hørt blandede anmeldelser om CyberGhosts kundesupport, har jeg ikke haft problemer med dem.

Support kan nås døgnet rundt via live chat og er hurtig til at svare. For mere dybtgående spørgsmål er der også et e-mail / billetsystem. Live chat er endda tilgængelig på tysk og fransk, dog kun på udvalgte tidspunkter af dagen.

CyberGhost VPN tilbyder en betydelig online vidensbase. Det inkluderer installations- og brugsvejledninger til alle større platforme. Der er også flere fejlfindingsafsnit såvel som en ofte stillede spørgsmål.

Hvis du først overvejer at tage tjenesten til et testkørsel, tilbyder CyberGhost en branche førende 45-dages pengene-tilbage-garanti. Det skal give dig masser af tid til at evaluere og beslutte, om denne VPN er den rigtige for dig.

Glem heller ikke at bruge en af ​​CyberGhosts kuponkoder, når du tilmelder dig. Du ender med at betale markant mindre om måneden, hvis du beslutter at beholde tjenesten.

Serverplaceringer

Antallet af servere, som en VPN-udbyder kører, er ofte en god indikator for en tjenestes robusthed. For mange brugere kan det også være den afgørende faktor.

I serverafdelingen skuffer CyberGhost ikke. På dette tidspunkt tilbyder de 7159 servere i 90 lande.

Kun en håndfuld udbydere har flere servere, og de 90 understøttede lande falder fast i den øverste ende af sortimentet. For de fleste af os har CyberGhost VPN-serverlisten alt, hvad vi nogensinde har brug for, især når du overvejer, hvor hurtigt de er.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me