Hastighedstest af NordVPN’s servere

NordVPN er en udbyder, der ser ud til at gøre alt godt. Det er en ægte no-log-tjenester, har et stort antal hurtige servere med stor global dækning og tilbyder et ton avancerede funktioner. Og det hele er også pakket ind i en super venlig og intuitiv klient. NordVPN er en tjeneste, du ikke kan gå galt med.

Fordele
 • Fremragende privatliv med nul logning
 • Stort (og stadigt voksende) servernetværk
 • God forbindelsesydelse
 • Specialservere (inklusive dobbelt VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, let at bruge klient
 • Arbejder med Netflix og de fleste andre streamingtjenester
 • Tillader Torrenting og P2P
 • Tilbyder dedikerede IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunktion
 • Lidt pebret på kortsigtede planer

Hastighedstest

Når du gennemser NordVPNs websted, læser du udsagn som “Lynhastighed” og “Superhurtige servere overalt.” Det er klart, at NordVPN kan lide at tro, at de er på toppen af ​​ydelsen.

Det viser sig, at de har helt ret.

Før vi kommer til detaljerne, er der en ting, vi skal gøre klart. Jeg tester med internethastigheder meget højere end hvad enhver VPN kan matche (500 Mbps ned, 100 Mbps op). Dette er for at sikre, at resultaterne ikke er begrænset af min egen forbindelses ydelse.

Hvis dit almindelige internet er langsommere end NordVPNs tal, er disse langsommere hastigheder, hvad du kan forvente. Med det ude af vejen, tilbage til resultaterne!

NordVPNs downloadhastigheder er hurtige og konsistente på tværs af tavlerne.

Australien er det sted, der kunne bruge lidt af en forbedring. Men selv som tingene står, er hastigheder på over 30 Mbps intet at klage over og mere end tilstrækkelige for langt de fleste af os.

Uploadhastigheder er også fremragende og også meget konsistente.

Faktisk er NordVPNs præstation her nogle af de bedste, jeg har set. Generelt er de fleste af os ligeglade med downloads over uploads. Men hvis du falder ind i sidstnævnte gruppe, er dette bestemt en VPN-udbyder at overveje.

En anden ting at bemærke er, at jeg troede, at klientsoftwarens valg af min bedste server var lidt slukket. Det gør et rimeligt job, men jeg fandt, at det at vælge den laveste belastningsserver i mit område gav mig normalt lidt bedre hastigheder.

Forskellen var ikke stor. Men hvis du prøver at skubbe hver sidste ydelse ud af din VPN, synes manuel servervalg at være det bedre valg her.

Hvis du er nysgerrig efter, hvordan NordVPN stabler op i forhold til andre tjenester, skal du gennemgå min hurtigste VPN-sammenligningsside. Og i tilfælde af at du spekulerer på, på den samme side går jeg også nærmere ind på, hvordan mine test udføres.

Bedste server
NordVPN bedste VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN NordVPN bedste server baselinehastighedstestresultaterIngen VPN
Forenede Stater
NordVPN forener stater VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN NordVPN forener staternes grundlæggende hastighedstestresultaterIngen VPN
Det Forenede Kongerige
Resultater af NordVPN Storbritannien VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af NordVPN Storbritanniens baselinehastighedstestIngen VPN
Canada
Resultater af NordVPN Canada VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af NordVPN Canada basishastighedstestIngen VPN
Australien
Resultater af NordVPN Australien VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af NordVPN Australien-baselinehastighedstestIngen VPN
Holland
Resultater af NordVPN Holland VPN-serverhastighedMed VPN Resultater af NordVPN Nederlandens baselinehastighedIngen VPN
Tyskland
Resultater af NordVPN Tyskland VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af NordVPN Tyskland-basishastighedstestIngen VPN
Frankrig
Resultater af NordVPN Frankrig VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af NordVPN Frankrig-basishastighedstestIngen VPN

Om NordVPN

NordVPN er baseret ud af Panama.

Virksomheden blev grundlagt i 2012, og selvom det er ret nyt, skal du ikke lade det narre dig. NordVPN gør alt godt.

De leverer en fremragende service med mange funktioner, mens de undgår mange af de fejl, som nogle af konkurrenterne begår.

Ifølge deres side om side er NordVPN inspireret af idealer om innovativ teknologi og kundefrihed, tillid og tillid. Og det viser.

Derfor er tjenesten blevet anbefalet af PCMag, Wired, Yahoo!, trods sin relativt unge alder. Tech, CNet, Forbes og TechRadar.

Privatliv og sikkerhed

Når det kommer til privatliv, gør ingen det bedre end NordVPN.

For det første er de hjemmehørende i Panama, et land uden datalagringslovgivning, nul regeringsovervågning og et helt ucensureret internet. Panama er langt uden for rækkevidden af ​​den amerikanske NSA og de britiske GCHQ-organisationer.

NordVPN er også en af ​​blot en håndfuld udbydere, der virkelig ikke foretager nogen logning, som det klart fremgår af deres servicevilkår:

NordVPN overvåger, gemmer eller registrerer ikke logfiler for nogen VPN-bruger. Vi opbevarer ikke forbindelsestidstempler, brugt båndbredde, trafiklogfiler, IP-adresser.

Og sådan skal det være.

Selvom anonyme tidsstempler og brugt båndbredde virker som ting, der ikke kan bruges til at identificere dig entydigt, er det desværre ikke tilfældet. Hvis du har de rigtige ressourcer (a la the government), vil du blive overrasket over, hvad du kan gøre med disse data.

Ved ikke at holde denne statistik, kan det bedste, som NordVPN kan gøre, når de bliver bedt om at vende dem, trække på skuldrene (ignorerer det faktum, at det ville være svært at komme til det punkt i Panama til at begynde med).

Den eneste personlige information, som NordVPN kræver, er en e-mail-adresse. Betaling kan ske helt anonymt ved hjælp af Bitcoin.

For så vidt angår sikkerhed bruger NordVPN kryptering af militær kvalitet.

Standard med Windows-, macOS- og Android-klienter er OpenVPN-protokollen over UDP med AES-256-CBC-kryptering og en 2048-bit Diffie-Hellmann-nøgle. IOS-klienten bruger IKEv2 / IPsec med AES-256-GCM-krypteringsalgoritmen og 3072-bit Diffie-Hellmann-nøgler.

Hvis disse forkortelser og numre ikke betyder meget for dig, er alt hvad du behøver at vide, at dine data er helt sikre.

For de berørte vil du også være glad for at høre, at min NordVPN-testest afslørede ingen IPv4-, IPv6- eller WebRTC-lækager.

Hvis standardbeskyttelsesniveauerne bare ikke skærer det for dig, tilbyder NordVPN også to yderligere funktioner, som du måske er interesseret i.

Den første kaldes dobbelt VPN. NordVPN er en af ​​kun få udbydere, jeg kender, der understøtter det.

Kort sagt, dobbelt VPN giver dig mulighed for at kæde to VPN-servere. Data forlader din enhed krypteret som normalt og rejser til den første VPN-server. Når du er der, i stedet for at gå på Internettet, krypteres dine data en anden gang og videresendes til en anden VPN-server. Kun én gang på den anden server får den adgang til internettet.

Den anden funktion, Onion over VPN – også ofte kaldet Tor over VPN – er lignende, men i stedet for at kæde på en anden VPN-server, sender den dine data gennem Tor-netværket. Al din kommunikation ender med at få adgang til internettet fra et Tor-relæ.

Bemærk, at brug af dobbelt VPN eller Onion via VPN vil bremse din forbindelse. Men hvis sikkerhed og privatliv er yderst vigtigt, kan det være værd at bruge en af ​​disse funktioner.

En sidste sikkerhedsfunktion, der er værd at nævne understøttet af NordVPN, er kill switch-funktionalitet. Hvis din VPN-forbindelse af en eller anden grund skulle falde pludseligt, lukker dræbknappen ethvert websted eller software, du forudkonfigurerer med det forud.

På denne måde kan du være sikker på, at ingen følsomme data nogensinde vil blive udsat for et uheld.

Funktioner

NordVPN’er er kompatible med næsten enhver platform under solen. Alle de store navne, du forventer som Windows, macOS, iOS og Android, er der, men det er også Windows Home, Chrome OS, Linux, RaspberryPi og et stort antal routere.

Klientsoftwaren er flot og intuitiv at bruge.

Du kan oprette forbindelse fra enten et kort over verden eller en listeserver. Forbindelse fra kortet vælger den bedste tilgængelige server i landet, formentlig baseret på belastning og afstand til din placering.

Forbindelse fra serverlisten giver dig meget mere kontrol. Listen giver dig aktuelle serverbelastninger og deres afstand til dig. Fra denne menu kan du også vælge en specialspecifik server til, f.eks. Peer-to-peer eller dobbelt VPN.

For dem, der er vant til at vælge servere efter bynavn, er det ikke noget, NordVPNs klient understøtter. I sidste ende betyder det ikke noget, da du kan vælge baseret på den rigtige vigtige metrisk afstand.

Jeg tror, ​​det bare skilte sig ud, og jeg fandt det lidt underligt i starten, fordi jeg er så vant til at være i stand til at forbinde på denne måde.

Jeg bemærkede et par forskelle mellem Windows- og macOS-versionerne. Sidstnævnte følte sig ikke så komplet, men alligevel meget brugbar.

At kunne sortere servere på serverlisten efter belastning eller afstand manglede f.eks. Ikke et showstop på nogen måde, men en funktion, der ville være dejligt at have. Jeg kan forestille mig, at da den er implementeret i Windows-versionen, vil den til sidst også komme over til de andre platforme.

Kill switch-funktionalitet, Onion over VPN og Double VPN er alle tilgængelige med NordVPN. Læs afsnittet Privatliv og sikkerhed ovenfor for at få flere oplysninger om alle tre funktioner.

Smart DNS, der i dette tilfælde er mærket som Smart Play, er også til stede og står for.

Denne funktion fungerer ved at løse DNS-anmodninger på bestemte placeringer, så du kan se geo-blokeret indhold. Faktisk samarbejder NordVPN med Netflix og BBCs iPlayer bedre end de fleste andre udbydere.

Du behøver ikke at gøre noget på din ende for at få Smart DNS i gang. Den registrerer automatisk, hvornår det er nødvendigt, og dirigerer dine søgninger i overensstemmelse hermed.

For meget mere dybtgående information om alle disse funktioner, bedes du gå til min anmeldelse af NordVPN.

Begrænsninger

Den eneste begrænsning, som enhver VPN-udbyder har, er antallet af samtidige forbindelser. For NordVPN er det indstillet til 6. Det er en branche, som ingen anden udbyder kan matche.

Hvis du har en masse enheder (eller mange familiemedlemmer), der vil være tilsluttet VPN på samme tid, skal du bestemt holde NordVPN på din radar.

Der er ingen andre begrænsninger, som du har brug for at bekymre dig om med NordVPN.

Kunde support

24/7 support hos NordVPN kommer i form af live chat (min foretrukne metode), et billetsystem eller e-mail. Facebook og Twitter er også levedygtige muligheder for mindre følsomme spørgsmål.

Responsen er hurtig og virker kyndig.

De to gange, jeg kontaktede support via chat for at teste deres hurtighed og viden, talte jeg med nogen på under to minutter. De mennesker, jeg talte med, så ud til at vide, hvad de talte om, og jeg fik ikke den fornemmelse, at jeg blev læst til fra et script.

Til selvbetjeningssupport leverer NordVPNs websted også en omfattende FAQ og installationsvejledninger til næsten ethvert operativsystem, enhed og router, der kan tænkes.

Indtil for nylig tilbød NordVPN en 7-dages gratis prøveperiode. Det er ikke længere tilfældet. De har dog nogle gode rabatter, der understøttes af deres generøse 30-dages refusionspolitik, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten.

Den ene advarsel er, at hvis anmodning om tilbagebetaling på grund af et teknisk problem (ikke at jeg løb ind i noget), vil NordVPN forsøge at fejlfinde det først.

Serverplaceringer

NordVPN har et ganske imponerende netværk af servere. Antallet udgør i øjeblikket 5645 maskiner i 58 lande.

Det store antal servere er kun nummer to for privat internetadgang. Med NordVPN kan du vælge hvilken server du vil oprette forbindelse til. Du kan ikke med PIA.

Antallet af lande er heller ikke det højeste (den ære hører til HideMyAss! Og PureVPN), men jeg ville være gode penge, det vil være mere end nok for 99% af brugerne. Jeg kunne ikke tænke på et enkelt land, som jeg måske ønsker at oprette forbindelse til, som ikke findes på NordVPNs serverliste.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map