Hastighedstest af TunnelBears servere

TunnelBear er en af ​​de bedste brugervenlige oplevelser, du finder i en VPN. De har muligvis ikke det største servernetværk eller den største liste over funktioner. Men deres servere har en god konstant hastighed, deres software er superenkelt at bruge, kundesupport er hjælpsom, og deres politik for ikke-logning er så klar, som det kan være. Især hvis du er en VPN-begynder, skal du ikke overse TunnelBear.

Fordele
 • Konsistente serverhastigheder
 • Stærk kryptering
 • Klar, uafhængigt revideret revisionspolitik uden logning
 • Meget brugervenlig software
 • Gratis version (begrænset til 500 MB pr. Måned)
Ulemper
 • Få avancerede funktioner
 • Arbejder ikke med Netflix eller andre streamingtjenester
 • Meget lille servernetværk
 • Ingen chat support

Hastighedstest

I modsætning til næsten hver anden VPN-udbyder fremsætter TunnelBear ikke nogen offentlige påstande om god serverydelse. Skønt jeg efter min seneste runde af hastighedstest er sikker på, at de kunne.

På stort set alle steder, jeg testede, er downloadhastighederne hurtige nok til at gøre næsten alle glade. De er også utroligt konsekvente. Dette er for mig et tegn på god netværksstyring og serverbelastningsbalancering.

Det eneste resultat, der stikker ud som en øm tommel, er Australien. Jeg vil køre en anden test der snart og opdatere denne artikel, hvis resultaterne forbedres. Men indtil videre, hvis Australien er det sted, hvor du gerne vil oprette forbindelse, kan du søge andre steder. PureVPNs hastighedstest gav de bedste resultater i den del af verden.

Når vi går i den anden retning, var TunnelBears upload-ydelse lige så konsekvent, hvis ikke særlig inspirerende. Langt de fleste af os er interesserede i downloads, og derfor er dette sandsynligvis ikke et kæmpe problem. Men hvis du ofte har tendens til at sende store filer, tilbyder NordVPN i gennemsnit de hurtigste hastigheder der.

Én ting at indse med mine test er, at jeg bruger en meget hurtig internetforbindelse. Det er bevidst hurtigt nok, så ingen VPN-udbyder kan matche det. Test på denne måde gør det muligt for mig at finde ud af de virkelige maksimale hastigheder på hver server.

Alt dette for at sige, de numre, du ser, er muligvis ikke så gode som dem, jeg gør. Hvis du downloader kapsler på internetforbindelsen med 30 Mbps, er det bare ikke muligt at se VPN-hastigheder i 60 Mbps-området. I dette tilfælde forventer jeg tal lige syd for 25 Mbps.

Her er nu TunnelBear-hastighedstestresultaterne for de syv placeringer, der oftest er forbundet til af VPN-brugere. Jeg har også inkluderet resultaterne for, hvad klientappen anses for at være min bedste server (dvs. serveren, der teoretisk set skulle give mig den bedste ydelse).

Og hvis du er nysgerrig efter, hvordan TunnelBear billetter mod andre udbydere, så tjek min sammenligning af de hurtigste VPN’er.

Bedste server
TunnelBear bedste resultater for test af VPN-serverhastighedMed VPN TunnelBear bedste testresultater for baseline-hastighedstestIngen VPN
Forenede Stater
TunnelBear Unites States VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN TunnelBear Unites stater baselinehastighedstestresultaterIngen VPN
Det Forenede Kongerige
Resultater af TunnelBear Storbritannien VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af TunnelBear Storbritanniens baselinehastighedstestIngen VPN
Canada
Resultater af TunnelBear Canada VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af TunnelBear Canada-baselinehastighedstestIngen VPN
Australien
Resultater af TunnelBear Australia VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af TunnelBear Australia-baselinehastighedstestIngen VPN
Holland
TunnelBear Netherlands VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN Resultater af TunnelBear Holland baselinehastighedstestIngen VPN
Tyskland
TunnelBear Germany VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN Resultater af TunnelBear Tyskland-baselinehastighedstestIngen VPN
Frankrig
Resultater af TunnelBear France VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af TunnelBear France-baselinehastighedstestIngen VPN

Om TunnelBear

Få VPN-virksomheder har bedre navnegenkendelse end TunnelBear. De har eksisteret siden 2011, hvilket gør det til en af ​​de tidlige pionerer inden for forbruger-VPN-produkter og et betroet navn i branchen.

Virksomheden blev grundlagt i Toronto, Canada af Daniel Kaldor og Ryan Dochuk, to tech-veteraner. Begge kom ind i projektet med mange års erfaring inden for teknologisektoren, herunder stints hos Microsoft og Research in Motion. I 2018 samlede TunnelBear sig sammen med McAffee og gav endnu større udtryk til sit navn.

Privatliv og sikkerhed

En af de ting, som de fleste af os VPN-brugere forventer af vores udbyder, er en garanti for vores privatliv. TunnelBear giver netop det, i detaljer og klart sprog. De udtrykker nøjagtigt, hvilke data de indsamler, hvorfor og til hvad de bruger dem.

I mange tilfælde giver TunnelBear endda detaljerede forklaringer på, hvordan de bestemte, hvilke data de skal indsamle, og hvad du opgiver i bytte (som at ikke modtage personaliserede e-mails i bytte for ikke at indsamle dit fulde navn). Blandt de store VPN-udbydere er det detaljeringsniveau, der findes i TunnelBear-privatlivspolitikken, noget andet.

Oven på deres generelle fortrolighedspolitik fører Tunnel Bear heller ingen logfiler over nogen brugeraktivitet, der udføres, mens de er forbundet til tjenesten. Det betyder, at de ikke gemmer nogen poster over dine IP-adresser, DNS-forespørgsler eller websteder og tjenester, der er i brug. Du behøver ikke at bekymre dig om nogen, der kigger over din skulder.

Det betyder også, at TunnelBear kan love, at de aldrig vil sælge eller bytte dine oplysninger til tredjepart af nogen grund. De holder ingen, til at begynde med. Måske opsummerer denne erklæring fra deres privatlivspolitik bedst alt dette.

TunnelBear gemmer IKKE brugernes IP-adresser, når de er tilsluttet vores service og kan derfor ikke identificere brugere, når de leveres IP-adresser på vores servere. Derudover kan vi ikke videregive oplysninger om de applikationer, tjenester eller websteder, vores brugere forbruger, mens de er forbundet med vores tjenester; da TunnelBear IKKE gemmer disse oplysninger.

At udarbejde fortrolighedserklæringer og følge dem er to separate ting. Og mange VPN-udbydere kan (desværre) ikke lide at spille efter deres egne regler. Ikke så med TunnelBear. De er kun en håndfuld udbydere, der gennemgår en årlig uafhængig sikkerhedsrevision og derefter offentliggør resultaterne for alle at se. Surfsharks revision er den eneste andre velkendte forekomst af en VPN-udbyder, der gør dette.

Bortset fra godt privatliv tilbyder TunnelBear også avanceret sikkerhed. Vi taler 256-bit AES-kryptering over OpenVPN- eller IPsec / IKEv2-protokollerne (afhængigt af den platform, du bruger).

Brug af krypteringsstyrke, der gør TunnelBear så tæt på skudsikker som muligt med dagens krypteringsteknologi. Du kan føle dig temmelig usikker på, at ingen nogensinde har evnen til at kigge på dine data.

Men hvorfor bosætte sig der. TunnelBear tager det endnu et skridt videre og tilbyder en funktion kaldet GhostBear. Dets formål er at skjule VPN-trafik på en måde, der gør det vanskeligt for enhver internetudbyder at registrere den i første omgang. Denne teknologi bringer din sikkerhed og privatliv til et helt andet niveau.

Funktioner

En af TunnelBears hævdelser om berømmelse er, at de er en af ​​de få store VPN-udbydere, der tilbyder et gratis niveau af service. Du har tilladt op til 500 MB trafik pr. Konto hver måned uden beregning.

Det er selvfølgelig ikke meget data. Og for enhver mere seriøs VPN-brug (som videostreaming eller downloading), ønsker du at investere i deres betalte niveau. I en knivspids er 500 MB dog nok til at holde dig beskyttet (når du f.eks. Bruger offentlig Wi-Fi).

I modsætning til de fleste gratis VPN-løsninger understøtter TunnelBear imidlertid ikke deres gratis niveau, skønt reklame eller andre brugervenlige aktiviteter. Så som en fri bruger er du ikke tvunget til at gå på kompromis med dit privatliv. Du kan endda fordoble din trafikgrænse, hvis du er villig til at tweet om din oplevelse med softwaren.

Der er selvfølgelig masser af andre funktioner, som både gratis og betalte brugere af tjenesten får.

 • Årvågen tilstand

  TunnelBears navn på en kill switch, det afbryder al trafik fra din enhed, hvis VPN-forbindelsen falder. Hvis du er bekymret for utilsigtet frigivelse af data eller IP-lækager, hjælper denne funktion med at forhindre dem.

 • Tættest tunnel

  TunnelBear-softwaren giver dig muligheden for at lade den styre, hvor du opretter forbindelse. Baseret på baggrundsviden kun den er opmærksom på (som serverbelastning og netværkstopning), vælger den en server, der giver dig de bedste hastigheder.

 • Multi-platform support

  TunnelBear tilbyder klienter til Windows, MacOS, iOS og Android samt browser plugins til Chrome, Firefox og Opera. I alle tilfælde kører deres software hurtigt og er noget af det mest brugervenlige, jeg har set.

 • Torrent Support

  Selvom det ikke eksplicit annonceres, understøtter TunnelBear BitTorrent og andre P2P-fildelingsprotokoller på alle dets servere.

Begrænsninger

I et eksempel på, at ingen nyheder er gode nyheder, har TunnelBear ikke mange begrænsninger. De blokerer ikke aktivt for trafik og spjælder ikke netværkshastigheder. Der er kun to grænser, man skal være opmærksom på.

Den ene, TunnelBear tillader kun, at op til fem enheder kan tilsluttes på samme tid. Men for de fleste af os er det masser. Den eneste anden grænse gælder for brugere af gratis lag. Som en er du begrænset til 500 MB data pr. Måned.

Kunde support

TunnelBears kundesupport er lydhør, for så vidt VPN-udbydere går. De garanterer et svar fra deres supportafdeling inden for 48 timer efter indsendelse af et problem. I virkeligheden kan du imidlertid forvente et svar inden for to timer eller mindre. Det har i det mindste været min oplevelse.

Der er ingen live chat tilgængelig, men det burde ikke være et problem for de fleste af os. Tunnelbjørnerepræsentanterne Jeg har behandlet alle besvarede spørgsmål via e-mail i detaljer og med let at følge trin. De er også hurtige til at indsætte bjørnerelaterede ordspill i al kommunikation med kunder. Det lyser stemningen, og det nyder jeg. Men hvis du træt af sådanne ting hurtigt, er det bestemt noget at overveje.

Under Hjælp-sektionen tilbyder TunnelBears websted nogle anstændige sektioner til at komme i gang og fejlfinding. Selvom de er korte, kan begge være meget nyttige til at løse problemer med installation, forbindelse eller hastighed.

Det er også værd at bemærke, at TunnelBear har en politik, der ikke refunderer. De vil arbejde med kunder fra sag til sag, hvis du har et problem med deres betalte service, men der er ingen garantier. Da de imidlertid har et gratis niveau, er det svært at se denne politik som en meget begrænsning. De fleste af os ville allerede have taget TunnelBear til en spin længe før vi opgraderede til en betalt konto.

Serverplaceringer

På netværksinfrastruktursiden af ​​tingene er TunnelBear lidt på den lette side. De kører i øjeblikket servere i 23 lande. Da alle de sædvanlige mistænkte er der, burde det være nok for de fleste af os. Men det er langt fra de 131 lande, som PureVPN tilbyder, for eksempel.

TunnelBear specificerer heller ikke, hvor mange servere de har på hvert sted. Det er bestemt flere, da jeg normalt får en helt anden IP-adresse efter tilslutning (en stærk indikator for, at et andet datacenter er i brug). Og selvom det ville være dejligt at vide de nøjagtige tal, er det måske ikke en big deal. Mine hastighedstests viser god ydelse, og til sidst er det det, der betyder noget.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map