IPVanish hastighedstest

IPVanish tilbyder både ydelse og kraft. Deres server netværkshastigheder er nogle af de bedste omkring. Og klienten er meget konfigurerbar og fyldt med funktioner. Selvom ikke uden dets ulemper, især nogle bekymringer omkring brugernes privatliv, er IPVanish en VPN, som det er værd at overveje.

Fordele
 • Fremragende serverhastigheder
 • Stort udvalg af krypteringsindstillinger og privatlivsfunktioner
 • Ingen logpolitik
 • Tillader torrenting
 • Op til 10 samtidige forbindelser
 • Kundesupport, der kan nås via e-mail, chat og telefon
Ulemper
 • Baseret ud af USA
 • Arbejder ikke godt med Netflix eller BBC iPlayer
 • Kort 7-dages pengene-tilbage-garanti

Foran og centrum på IPVanish-hjemmesiden er påstanden om, at de er verdens hurtigste VPN. Det er virkelig udsagnet.

Baseret på mine hastighedstests er kravet desværre unøjagtigt, og de hurtigste VPN er de ikke.

Når det er sagt, viser IPVanish stadig fremragende ydelse og har meget at være stolt af. Den britiske serverhastighed er f.eks. Meget imponerende.

Downloadnumre er fremragende overalt.

Hvis jeg skulle nitpick, kunne jeg kalde Tyskland og Frankrig for at være en lille underdel.

Stadig på henholdsvis 47,12 Mbps og 41,56 Mbps er disse forbindelser mere end hurtige nok til ultrahøj opløsningsvideo-streaming eller rimeligt store fildownloads.

På uploadsiden ser tingene endnu bedre ud. Med et gennemsnit på 54,6 Mbps på tværs af de otte placeringer, jeg testede, klarer ingen andre udbydere det bedre.

Måske bør IPVanish ændre deres hjemmesides krav til verdens faste VPN til uploads. Så ville de være korrekte.

Med det sagt er her IPVanish hastighedstestresultater.

Bedste server
IPVanish bedste VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN IPVanish bedste server baselinehastighedstestresultaterIngen VPN
Forenede Stater
Resultater af IPVanish Unites States VPN-serverhastighedMed VPN Resultater af IPVanish Unites-stater baselinehastighedIngen VPN
Det Forenede Kongerige
Resultater af IPVanish Storbritannien VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af IPVanish Storbritanniens baselinehastighedstestIngen VPN
Canada
Resultater af IPVanish Canada VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af IPVanish Canada-hastighedstestIngen VPN
Australien
Resultater af IPVanish Australia VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af IPVanish australske hastighedstestIngen VPN
Holland
Resultater af IPVanish Netherlands VPN-serverhastighedMed VPN Resultater af IPVanish Holland-baselinehastighedIngen VPN
Tyskland
Resultater af IPVanish Tyskland VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af IPVanish Tyskland-basishastighedstestIngen VPN
Frankrig
Resultater af IPVanish France VPN-serverhastighedMed VPN Resultater af IPVanish Frankrig-basishastighedstestIngen VPN

Du har måske bemærket den store forskel mellem mine VPN-hastighedstests og ingen VPN-baseline-kørsler. Det kan forventes.

Jeg kører alle mine test med 500 Mbps ned og 100 Mbps op internetforbindelse. Begge er hastigheder, som ingen forbrugers VPN-udbyderservere i øjeblikket kan matche.

Pointen med at bruge en meget hurtigere forbindelse er, at den afslører den faktiske maksimale VPN-serverydelse.

Hvis jeg for eksempel kun løb 50 Mbps op, ville min enhed være den begrænsende faktor for hastighed – vi ville aldrig vide, at IPVanish’s servere faktisk er i stand til meget højere ydelse.

Om IPVanish

IPVanish blev grundlagt i 2012 af Mudhook Media, et datterselskab af Highwinds Network Group. Virksomheden ringer til Orlando, Florida, hjem.

Fra første dag blev IPVanish sat til at køre et helejet VPN-servernetværk. Det er noget, som meget få udbydere gør og bestemt skiller IPVanish ud fra konkurrencen.

Og klart, andre noterede sig, da IPVanish gennem årene er blevet en varm vare og skiftet hænder flere gange.

I 2017 blev de overtaget af det velkendte CDN-selskab Stackpath. Og i 2019 købte tech-giganten j2 Global IPVanish – sammen med flere andre mindre VPN-udbydere.

Takket være de flere erhvervelser og den deraf følgende stigning i finansiering har IPVanish været i stand til og fortsætter med at opgradere sin software og udvide sit netværk – sidstnævnte inkluderer nu over 1400 servere over hele verden.

Privatliv og sikkerhed

En af de første ting, de fleste af os VPN-brugere ønsker at vide, er, hvor godt en service håndterer vores privatliv og sikkerheden af ​​vores data.

I den forbindelse holder IPVanish sig til en meget høj standard.

I henhold til sin privatlivspolitik tilbyder virksomheden et omfattende miljø uden logning:

IPVanish er en nul-logs VPN-tjenesteudbyder, hvilket betyder, at vi ikke holder oversigt over forbindelses-, trafik- eller aktivitetsdata med hensyn til vores tjenester.

I teorien garanterer denne erklæring anonymitet, når vi opretter forbindelse til en af ​​deres servere.

Enhver sådan politik skal dog bakkes op med top-of-the-line teknologi. Og også der skuffer IPVanish ikke.

Som standard bruger IPVanish OpenVPN-protokollen med 256-bit kryptering til alle forbindelser. Det er en hurtig og sikker mulighed, som mange andre top VPN-udbydere også henvender sig til.

Tjenesten bruger også de nyeste kryptografiske protokoller til nøgleudveksling og autentificering, hvilket yderligere gør det umuligt for nogen tredjedel at få adgang til og læse transmitterede data.

For at top-off kører IPVanish sin egen DNS-server. Det er endnu et lag af privatliv, der gør dine online-aktiviteter, der er meget sværere at identificere, for ikke at nævne, forbedrer ydelsen.

Det er værd at påpege, at IPVanish er baseret i USA, og som sådan har en juridisk forpligtelse til at efterkomme anmodninger om retshåndhævelse, der er fremsat af dem. Ikke ideel til privatliv.

For de meget sikkerhedsbevidste blandt os kan placeringen gøre tjenesten til en ikke-starter.

Det er også vigtigt at bemærke, at IPVanish tilbage i 2016 blev stævnet og derefter leveret data til en amerikansk domstol. Jeg dækker dette spørgsmål meget mere detaljeret i min gennemgang, men det væsentligste er, at hændelsen bragte deres krav om ikke-logning alvorligt spørgsmål.

Deres nuværende ejere – der tog kontrollen over virksomheden efter denne hændelse – insisterer på, at selv om de ikke kan verificere, hvad skovhugst, der fandt sted, før de købte IPVanish, står de ved deres nuværende politik for nul-logning og lover at opretholde dem for enhver pris.

Funktioner

Udover fremragende hastighed, privatliv og sikkerhed er der en række andre funktioner, vi har tendens til at se efter i en VPN.

En let at bruge og robust klient er uden tvivl et must, og IPVanishs app leverer bestemt.

Deres software fungerer meget godt og er kompatibel med en lang række computere og enheder. Disse inkluderer:

 • Windows-enheder (pc, tablet, telefon)
 • MacOS
 • iOS
 • Android
 • Amazon Fire TV
 • Linux
 • Chromebook
 • Nogle routere

Grundlæggende, hvis en enhed opretter forbindelse til internettet, er der en fremragende chance for at du kan bruge IPVanish med det.

For større kompatibilitet tilbyder IPVanish’s klient flere alternative protokolindstillinger. De giver dig endda mulighed for at bruge en PPTP-forbindelse.

PPTP er en årtier gammel og grundigt kompromitteret krypteringsstandard, men den er hurtig og leveres indbygget i næsten enhver internetforbundet enhed, der er produceret i dag.

I sidste ende anbefales det ikke at bruge PPTP, men i en knivspids er det bedre end overhovedet ingen beskyttelse.

En anden funktion, som mange af os ser efter, er BitTorrent-support. Også der leverer IPVanish. I betragtning af deres fremragende hastighedstestresultater er det faktisk en god mulighed for store filoverførsler.

Andre funktioner, der er til stede og redegør for, inkluderer en indbygget kill-switch – for at beskytte dig i tilfælde af et VPN-forbindelsesfald – samt DNS og IPv6 lækagedetektion.

IPVanish-begrænsninger

Selvom IPVanish ikke har meget i vejen for begrænsninger, er der et par ting, der er værd at nævne.

For det første understøtter tjenesten ikke forbindelse til Tor-netværket.

De fleste af os behøver ikke at bruge Tor og en VPN på samme tid, og det er en kombination, der vil nedsætte forbindelseshastighederne betydeligt.

Men hvis du ønsker at opbygge en lagdelt datasikkerhedsmetode, er begrænsningen en at huske på.

Dårlig Netflix-support

For streamere blandt os fungerer IPVanish ikke med Netflix – i det mindste ikke særlig godt.

Misforstå mig ikke. Serverhastigheder er mere end hurtige nok til at understøtte streaming af høj opløsning. Problemet er IPVanish er ikke stort til at låse op geo-blokeret indhold.

Dette er en af ​​de potentielle ulemper ved en VPN, der ejer dens servere. Medmindre de tager særlige skridt, gør det deres IP-adresser nemme mål for en service som Netflix at blokere.

Der er et par ulige servere, der muligvis får dig adgang, men de er få og langt imellem. Dette er et tilfælde, hvor IPVanish er et dårligt valg, især da der er masser af andre VPN’er, der arbejder med Netflix, hvorfra man kan vælge.

Kunde support

Ligegyldigt hvor god deres software, pålidelige deres hardware og hurtige forbindelser er ingen VPN-tjenester immun mod problemer. Men når et problem kommer op, har IPVanish din ryg.

Tidligere havde IPVanish et ry for at yde noget mangelfuld kundesupport. Direkte svar var kun tilgængeligt via e-mail, og op til en to-dages responstid var næsten en given.

På det seneste har IPVanish imidlertid vendt tingene rundt.

Support i realtid er nu tilgængelig via IPVanish-webstedet.

De har også nedbragt deres gennemsnitlige svartid for e-mail-support til meget hurtigere 24 timer med et svar på to timer temmelig almindeligt.

Webstedet tilbyder også et stort antal nyttige artikler og vejledninger til fejlfinding, der kan hjælpe dig med at finde ud af dit problem, mens du venter på et svar.

Og hvis du, når alt er sagt og gjort, stadig ikke er tilfreds med tjenesten, har IPVanish en 7-dages garanti for fuld refusion. Uanset hvad dine grunde er, hvis det er hvad du vil, kan du få dine penge tilbage.

Serverplaceringer

Bortset fra at være hurtig, er IPVanish-netværket også ret stort. Serverlisten inkluderer i øjeblikket 1437 slutpunkter på tværs af 77 placeringer og 53 lande.

Nej, netværket vinder ingen priser for størrelse.

Men hver placering, som 99% af os VPN-brugere muligvis kunne tænke sig at oprette forbindelse til, er der. Og lad os ikke glemme, at IPVanish også ejer al deres hardware.

Kritisk set er IPVanish-netværket et tier-1 globalt netværk, hvilket betyder, at serverne har direkte adgang til enhver internet-backbone-udbyder i verden.

Adgang til internetryggrader oversættes til nul gennemstrømningsbegrænsninger, hvilket igen oversætter til de fremragende IPVanish-hastighedstestresultater, vi har set.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map