Mine hastighedstest af VyprVPN

Schweiz-baserede VyprVPN er en veletableret VPN-udbyder, der altid har investeret meget i sin teknologi. Fra en verificeret nul-loggingspolitik og en venlig, funktionsrig klient med flere platforme til hundreder af hurtige selvstyrede servere og support til mange populære streamingtjenester leverer VyprVPN næsten hver front.

Fordele
 • Bekræftet ingen logning for fuldstændigt privatliv
 • Fremragende valg af protokoller og krypteringsindstillinger
 • Hundredvis af servere med stor placeringsdiversitet
 • Intuitiv, brugervenlig multi-platform klient
 • Fjern blokering af Netflix, BBC iPlayer og andre
 • Tillader P2P- og torrent-trafik
 • Værter egne servere (ingen tredjepart)
Ulemper
 • Ingen måde at betale anonymt på
 • VPN-obfuskering ikke tilgængelig i Grundlæggende plan

Hastighedstest

Ligesom næsten alle andre udbydere hævder VyprVPN at være verdens hurtigste VPN. Der kan naturligvis kun være en hurtigste service og desværre for VyprVPN, det er de ikke. I det mindste i henhold til mine test.

Den gode nyhed er, at det ikke automatisk gør dig dårlig, hvis du ikke er nummer et. Og sådan er tilfældet med VyprVPN. Deres hastigheder kan ikke berøre konkurrenter som PureVPN eller CyberGhost, men for de fleste brugere vil det være mere end tilstrækkeligt.

VyprVPN har også noget at gøre for dem, som mange andre udbydere ikke gør, og det er konsistensen. Med nogle få undtagelser (som i betragtning af den meget større geografiske afstand til disse placeringer ikke var så langt væk) gav hver server, jeg tilsluttede mig, stabile 50+ Mbps-downloads og 40+ Mbps-uploads.

For mig er den slags præstation et tegn på korrekt belastningsafbalancering. Og i betragtning af at VyprVPN vælger at udvikle hele deres infrastruktur internt, er jeg ikke overrasket over at se det.

50 Mbps-downloads er muligvis ikke den hurtigste, men er mere end hurtige nok til at gennemse og streame high definition-video (hvor 5-8 Mbps er alt, hvad der er nødvendigt).

Selv hvis du er en aktiv torrentbruger (noget VyprVPN tillader) eller planlægger at downloade store filer, tjener disse hastigheder dig ganske pænt. Baseret på verdensgennemsnit kan den gennemsnitlige VPN-bruger faktisk ikke engang være i stand til at nå 50 Mbps i første omgang, da deres egen internetforbindelse vil cap dem først.

Når det drejer sig om, at din egen internetdækker din VPN-hastighed, skal du være opmærksom på, at jeg kører en ret hurtig forbindelse (meget hurtigere end hvad enhver VPN-server kan gøre) med vilje.

Ved at være hurtigere får vi se den faktiske maksimale ydelse, som hver udbyder kan tilbyde i stedet for min egen internetudbyders hastighedsgrænse minus en vis procentdel for at tage højde for krypteringsomkostninger og den ekstra afstand, som mine data har til at rejse for at nå serveren.

Og hvis du er nysgerrig efter, hvor godt (eller ikke) VyprVPN gjorde det i forhold til andre udbydere, så tag et kig på min liste over de mest effektive VPN-tjenester.

Bedste server
VyprVPN bedste VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN VyprVPN bedste resultater for serverbaseret hastighedstestIngen VPN
Forenede Stater
VyprVPN forener stater VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN VyprVPN forener staternes grundlæggende hastighedstestresultaterIngen VPN
Det Forenede Kongerige
VyprVPN Storbritannien VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN Resultater af VyprVPN Storbritanniens baselinehastighedstestIngen VPN
Canada
Resultater af VyprVPN Canada VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af VyprVPN Canada-hastighedstestIngen VPN
Australien
Resultater af VyprVPN Australien VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af VyprVPN Australien-baselinehastighedstestIngen VPN
Holland
Resultater af VyprVPN-VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af VyprVPN Nederlandens baselinehastighedstestIngen VPN
Tyskland
Resultater af VyprVPN Tyskland VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af VyprVPN Tyskland-hastighedstestIngen VPN
Frankrig
Resultater af VyprVPN France VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af VyprVPN Frankrig-baselinehastighedstestIngen VPN

Om VyprVPN

Bedst bedømte VyprVPN ejes af Golden Frog, et schweizisk-baseret firma, der har eksisteret siden 1994. Golden Frog leverer også adskillige andre onlinetjenester og blev grundlagt med det formål at bygge værktøjer, der kan hjælpe med at bevare online brugernes privatliv og give et sikkert internet erfaring. VyprVPN passer lige ind.

Ende til ende har VyprVPN altid og bruger stadig proprietær in-house teknologi. Det er bestemt ikke den nemmeste rute at begynde med, men har store udbetalinger på lang sigt. Nu hvor teknologien er moden, kan VyprVPN effektivt opretholde fuld kontrol over dens service og være lydhøre over for deres brugers behov hvert skridt på vejen. Denne fleksibilitet er noget, som få andre VPN’er kan give.

Privatliv og sikkerhed

Som nævnt ovenfor er VyprVPN baseret i Schweiz. Det er en god ting.

Schweiz er et land, der har en lang historie med at respektere det personlige privatliv og har en stærk juridisk ramme for at støtte det. Bedre endnu, Schweiz har også aftaler med USA, EU og mange andre lande, der udvider sin beskyttelse af privatlivets fred forbi sine grænser.

Logger politisk, ser ting også godt ud. I henhold til VyprVPNs politik til beskyttelse af personlige oplysninger holder de ingen logfiler overhovedet. Ingen IP-adresser, ingen forbindelsestidsstempler, ingen trafikdetaljer, intet. Hvis sandt online-privatliv er vigtigt for dig, er dette en udbyder, der leverer.

For så vidt angår sikkerhed, implementerer VyprVPN alle forbindelsesprotokoller, du skal bruge: OpenVPN L2TP / IPsec og PPTP. De tilbyder også en proprietær protokol kaldet Chameleon (som kun er tilgængelig på den dyrere plan).

Kameleon har to fordele frem for alle alternativer: det blokerer for dyb pakkeinspektion og maskerer VPN-trafik, så det ikke kan identificeres som sådan. Disse er begge meget dejlige at have funktioner i lande, hvor regeringen er mindre end ivrig efter at tillade VPN-brug.

Du kan vælge en af ​​de fire tilgængelige protokoller afhængigt af dit krypteringsniveau og behov for tilslutningshastighed. Personligt anbefaler jeg enten OpenVPN eller Chameleon. Begge er hurtigere end de andre valg, og begge tilbyder temmelig meget umuligt at knække 256-bit AES-kryptering. Kameleon og OpenVPN tillader også indstillinger en tilpasset port.

Funktioner

VyprVPN-klienten er intuitiv og let at bruge. Det er også kompatibelt med næsten alle enheder og platforme, jeg kan tænke på (også inklusive den privatlivscentriske Blackphone).

Funktioner, der forventes fra VPN-udbydere af højeste niveau, er alle der. Disse inkluderer en kill switch og muligheden for at specificere brugerdefinerede DNS-tjenester (hvis du af en eller anden grund er den, du foretrækker frem for VyprVPNs version).

Klientsoftwaren giver mulighed for en god mængde kontrol over, hvornår trafikken skal gå over VPN, og hvornår den ikke skal, hvilket kan konfigureres per-app-basis. Du kan endda kræve, at en app skal bruge en VPN-forbindelse. Denne pæne lille funktion forhindrer dig i at utilsigtet køre specifik software, når VPN’en er afbrudt. VyprVPN kan også konfigureres til automatisk at oprette forbindelse, når din enhed bruger en ikke-betroet wifi, hvilket beskytter din form ved et uheld at sætte din enhed og dine data i fare.

Unik for VyprVPN er deres Chameleon-protokol, der forhindrer dyb pakkeinspektion og skjuler trafik, så den ikke kan identificeres som VPN-trafik. Det kan være en meget nyttig funktion i lande, hvor regeringen begrænser VPN-brug. Vær dog opmærksom på, at du har brug for pakken med den øverste ende for at få adgang til Chameleon.

Den ene mangel, der sprang ud mod mig, er manglende evne til at vælge den server, du vil oprette forbindelse. Du kan kun specificere landet, og den bedste server vælges derefter automatisk, formodentlig baseret på en kombination af faktorer som aktuelle belastning og fysisk afstand.

Personligt foretrækker jeg selv at være i stand til at tage den beslutning. Tilslutning til en server halvvejs over hele landet bare fordi dens belastning er lav er ikke ideel til ydeevne. Jeg spekulerer på, om dette er grunden til, at VyprVPN-hastighed er, hvad det er.

Begrænsninger

VyprVPNs service er temmelig let på begrænsninger. Ligesom enhver anden VPN-udbyder begrænser de antallet af samtidige forbindelser. Afhængigt af hvilken abonnementsplan du vælger, er dette nummer 3 eller 5. Det er også værd at bemærke, at VyprVPN Cloud og Chameleon-protokollen kun er tilgængelige på den dyrere plan.

Brug af Torrent og P2P er tilladt. Og bortset fra den sædvanlige liste over dårlige ting, man kan gøre på Internettet, men ikke bør (som beskrevet i VyprVPNs Servicevilkår), er du fri til at bruge dit VPN-abonnement, hvordan og hvornår du behager.

Kunde support

Supportpersonale hos VyprVPN er til rådighed 24 timer i døgnet, 365 dage om året. De kan nås via live chat, e-mail eller en online kontaktformular. For dem, der foretrækker det, er der også et VyprVPN-communityforum, der er fuld af hjælpsomme medlemmer, inklusive mange Golden Frog-medarbejdere.

Generelt virker support kyndig og lydhør, selvom jeg undertiden ikke kunne ryste på følelsen af, at jeg talte med en robot. Når jeg testede responstid og kompetence, modtog jeg stadig svar, der fuldt ud besvarede mine spørgsmål inden for få minutter. Så sengemanerer til side, de får jobbet gjort.

VyprVPN-webstedet er også oprettet med en nyttig side med ofte stillede spørgsmål og fejlfinding. Mens de leverer manuelle opsætningsinstruktioner, fandt jeg dem ikke så detaljerede som dem, der tilbydes af nogle konkurrenter. Så hvis du har en mere uklar enhed og løber ind i problemer, kan du ende enten på community forum eller tale med en af ​​supportpersonalet.

Første gang du abonnerer på VyprVPN, er du kvalificeret til en tre-dages gratis prøveperiode. Sørg for at udnytte den tid godt og evaluere, om tjenesten opfylder dine behov, da VyprVPN i modsætning til næsten hver anden udbyder ikke refunderer.

Serverplaceringer

VyprVPNs servere spænder over meget imponerende 64 lande. Alt i alt er det 700+ hardware hardware på 73 steder. Al denne hardware ejes og administreres også af VyprVPN. Der er ingen tredjepart involveret. At holde alt inde i huset er med til at sikre både privatliv og ydeevne.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map