My Speed ​​Tests of PureVPN’s servere

Cirka siden 2006 er PureVPN en respekteret udbyder og en af ​​VPN-industriens veteraner. Det kender til hurtige forbindelseshastigheder, fremragende global serverdækning og muligheden for at få adgang til næsten ethvert geo-blokeret indhold. PureVPN har alt hvad du har brug for en hurtig, privat og ucensureret internetoplevelse, alt sammen til en lav pris, som få andre kan slå.

Fordele
 • Fremragende hastigheder
 • Stort servernetværk (131 lande)
 • Fjern blokering af Netflix, iPlayer og over 70 andre streamingtjenester
 • Kompatibel med over 50 enheder og platforme
 • Uafhængigt verificeret nul-log VPN-udbyder
 • Dedikeret IP-mulighed
 • Stor værdi
Ulemper
 • Apps kunne bruge lidt mere polsk
 • Nogle periodiske forbindelsesproblemer

Hastighedstest

PureVPNs websted angiver, at det er den hurtigste VPN-serviceperiode. Det er en stor påstand og vanskelig at verificere med absolut sikkerhed.

Når det er sagt, viste mine hastighedstest, at deres servere faktisk er meget, meget hurtige. Dette var især tilfældet for downloads. På tværs af tavlen nåede hastighederne 80 Mbps og højere, og min bedste server klodede ind på 112,6 Mbps.

Meget få andre VPN’er kan matche disse numre. Så muligvis er PureVPNs hurtigste påstand berettiget.

På uploadsiden af ​​tingene er resultaterne lige så imponerende – med undtagelse af Nordamerika, det er. Uploadhastigheder i både USA og Canada var, selvom de stadig er hurtige, mærkbart langsommere. Dette gælder især for Canada.

For langt de fleste af os bør de dog stadig være mere end hurtige nok.

Én ting at huske er, at jeg tester med en internetforbindelse, der er meget hurtigere end hvad enhver VPN-udbyder kan matche. Dette giver mig mulighed for at opdage den virkelige ydelse af hver server.

De numre, der er vist ved mine test, er de maksimale hastigheder, du kan forvente, og kan være begrænset af din egen internetforbindelse.

Med andre ord, hvis dit internet 50 Mbps, skal du ikke forvente at se 100 Mbps-downloads fra PureVPN. Noget i området 40 til 45 Mbps er, hvad jeg ville forvente i denne situation.

Nedenfor er hastighedstestene for syv placeringer, som vi VPN-brugere har tendens til at oprette forbindelse til oftest. Inkluderet er også en test for min bedste server, som bestemt af PureVPN-klienten.

Hvis du gerne vil se andre tilføjede placeringer, tøv ikke med at komme i kontakt. Du kan også besøge siden om sammenligning af hastigheder for at se, hvordan PureVPN gør mod andre hurtige VPN’er.

Bedste server
PureVPN bedste VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN Resultaterne af PureVPN bedste serverbaselinehastighedstestIngen VPN
Forenede Stater
PureVPN forener stater VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN PureVPN forener staternes grundlæggende hastighedstestresultaterIngen VPN
Det Forenede Kongerige
Resultater af PureVPN Storbritannien VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af PureVPN Storbritanniens baselinehastighedstestIngen VPN
Canada
Resultater af PureVPN Canada VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af PureVPN Canada-baselinehastighedstestIngen VPN
Australien
Resultater af PureVPN Australien VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af PureVPN Australien-baselinehastighedstestIngen VPN
Holland
Resultater af PureVPN-VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af PureVPN Holland-hastighedstestIngen VPN
Tyskland
Resultater af PureVPN Tyskland VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af PureVPN Tyskland-hastighedstestIngen VPN
Frankrig
Resultater af PureVPN France VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultater af PureVPN-baselinehastighedstestIngen VPN

Om PureVPN

PureVPN blev etableret i Hong Kong for godt over et årti siden i 2006. Det var et af de første virksomheder i verden, der tilbyder en personlig VPN-løsning.

I årenes løb har det opbygget et ry for at være en af ​​de største udbydere og har modtaget flere kritiske anerkendelser fra organisationer som CNET, PC Magazine, Mashable og New York Times.

Privatliv og sikkerhed

Selvom de hævder at have en nul-log-politik, afslører læsning af Pure VPNs privatlivspolitik, at selv om de ikke faktisk holder aktivitetslogfiler, registrerer de dog nogle sessionoplysninger. Denne info inkluderer det tidspunkt, en forbindelse har oprettet til deres VPN-server, og mængden af ​​data, der er overført (skønt dataene ikke er registreret).

De indspillede sessionoplysninger bruges kun til at opretholde servicekvalitet, men de er der.

Her er oplysningerne i deres egne ord:

Vi overvåger ikke brugeraktivitet og holder ikke nogen logfiler. Vi har derfor ingen registrering af dine aktiviteter, f.eks. Hvilken software du brugte, hvilke websteder du har besøgt, hvilket indhold du downloadede, hvilke apps du brugte osv. Efter at du har oprettet forbindelse til nogen af ​​vores servere. Vores servere registrerer automatisk det tidspunkt, hvor du opretter forbindelse til en af ​​vores servere. Herefter og videre fører vi ikke poster over noget, der kan knytte en bestemt aktivitet til en bestemt bruger. Tiden, hvor en vellykket forbindelse oprettes med vores servere, regnes som en “forbindelse”, og den samlede båndbredde, der bruges under denne forbindelse, kaldes “båndbredde”. Forbindelse og båndbredde holdes registreret for at opretholde kvaliteten af ​​vores service. Dette hjælper os med at forstå strømmen af ​​trafik til specifikke servere, så vi kunne optimere dem bedre.

PureVPN tilbyder militær kvalitet AES 256 bit kryptering på alle dens forbindelser. Det tillader også betaling ved hjælp af Bitcoin for øget anonymitet.

En dejlig funktion, som få andre udbydere tilbyder, er, at Pure VPN fuldt ud administrerer deres netværk. Denne opsætning betyder, at ingen tredjepart har adgang til nogen af ​​de data, der strømmer gennem deres servere.

Funktioner

PureVPN tilbyder enhedskompatibilitet i topklassen med support til over 50 platforme.

Deres klientsoftware er intuitiv til brug og tager en unik tilgang til valg af formål. Du vælger, hvad du gerne vil bruge VPN-forbindelsen til (for eksempel streame US Netflix), og klienten vælger automatisk den optimale server til at oprette forbindelse til og den bedste forbindelseskonfiguration til dette formål.

Når det er sagt, tilbyder PureVPN i øjeblikket to versioner af deres klient, som kan være lidt forvirrende. Jeg ville ønske, at de bare ville opgive arven og lægge deres bestræbelser bag det nyeste og største.

For et par ekstra dollars om måneden kan PureVPN give dig en dedikeret IP-adresse i Storbritannien, USA, Canada, Australien, Tyskland og et par andre lande. Denne funktion er ikke noget, som mange leverandører tilbyder.

En dedikeret IP kan tjene dig godt, hvis du prøver at streame geo-blokeret video.

En anden unik egenskab ved PureVPN er deres split tunneling-funktionalitet. Det giver dig mulighed for at vælge, hvilken internettrafik, der skal gå gennem VPN-forbindelsen, og hvilken ikke.

Denne funktion er fantastisk, hvis du f.eks. Downloader en torrent-fil, men alligevel ønsker at gøre noget online-banktjenester på samme tid. Torrenttrafikken kan gå gennem VPN-forbindelsen for maksimal anonymitet, mens du logger ind på din bank ved hjælp af din almindelige ISP-forbindelse.

Begrænsninger

PureVPN tilbyder en ret generøs fem samtidige forbindelser. Ikke leder af klassen, men meget bedre end de to forbindelser, som nogle udbydere tillader.

De pålægger heller ikke nogen begrænsninger for dataoverførselsbeløb eller serverskift.

Den ene ting, man skal være opmærksom på, og dette bør aldrig komme op under regelmæssig brug, er, at i henhold til deres brugsbetingelser tillader PureVPN ikke mere end 200 forbindelser pr. Dag. De anser dette for overdreven, ligesom brug, hvilket kan resultere i suspension af din konto.

Her er detaljerne:

Brug vores websted og / eller tjenester til at oprette automatiske eller manuelt overdrevne forbindelser for at få forskellige IP’er eller af en eller anden grund. For høje forbindelser er gener, da de skaber en flaskehals og kvæler vores netværk, hvis pris betales af andre brugere, og det er helt uacceptabelt. Maksimalt tilladte sessioner er 200 pr. Dag, og overskridelse af denne grænse kan resultere i permanent suspension eller ophør af din konto, medmindre virksomheden udtrykkeligt tillader det.

Kunde support

Support kommer hovedsageligt i form af live chat 24/7/365, men kan også ske via e-mail eller med et billetsystem.

PureVPN har en enorm videnbase på deres site, herunder nogle fremragende billedvise trinvise installationsvejledninger til næsten hver understøttet platform.

De har også en FAQ-side, der adresserer mange generelle og tekniske forespørgsler såvel som betalingsoplysninger.

PureVPN tilbyder ikke en gratis prøveversion. Hvad de har, er dog nogle fremragende rabatter. Deres tilbud er typisk nogle af de bedste rundt omkring og har tendens til at gøre PureVPN til en af ​​de mest overkommelige top-tier-udbydere.

Tjenesten leveres også med en 31-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du af en eller anden grund beslutter, at PureVPN ikke er det, du leder efter, er det så let at få en refusion som at kontakte support og bede om det.

Serverplaceringslande

Hvor PureVPN virkelig skinner er i antallet af servere og lande, de understøtter. De har i øjeblikket 2070 servere i 131 lande.

Meget få andre udbydere kan matche disse tællinger. Kun HideMyAss hardwaretælling er foran.

Den komplette og mest opdaterede serverliste er tilgængelig her.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map