Surfshark-hastighedstest

Det er sjældent at se et nyt VPN-selskab blive en alvorlig konkurrence så hurtigt som Surfshark har gjort. Men når du starter fra bunden med en absolut lufttæt fortrolighedspolitik, en ren og nem at bruge klient og sikkerhedskopierer den med et globalt servernetværk i god størrelse, der tilbyder fremragende ydelse og streaming support, er det tid for alle at tage varsel.


Fordele
 • Fremragende privatliv og sikkerhed uden logning
 • Fantastisk serverydelse
 • Fjernelse af Netflix, BBC og mange andre
 • Let at bruge klient
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Forbløffende støtte
 • Billig
Ulemper
 • Uoverensstemmende hastighed på et par steder
 • Temmelig langsom kundesupport

Hastighedstest

Hver gang jeg ikke ser en VPN-udbyder omtale hastighed på deres hjemmeside, bekymrer det mig lidt. Når alt kommer til alt er det, at fremsætte ofte for overdrevne ydelsesanprisninger, hvad alle VPN’er gør. Forsøger ikke at henlede opmærksomheden på hastigheder en stille indrømmelse af, at tingene bare ikke er så gode?

For Surfshark er det slet ikke tilfældet.

Med mine hastighedstest, der viser konsistente 80 Mbps plus downloads for alle undtagen et sted, hvis noget, burde Surfshark være opmærksom på deres antal. Når jeg kontrollerer mod min liste over de hurtigste VPN’er, er dette bestemt top-tier-resultater.

Tallene ser lidt dårligere ud med uploadhastigheder, hvor mere end et par placeringer kunne bruge en vis forbedring. Men de er stadig meget respektable.

Og når vi taler om, at vi har brug for forbedringer (og meget af det), var Australiens op- og nedtælling begge temmelig afgrund. Jeg tester snart igen i håb om at se bedre hastigheder. Men indtil videre, hvis det er et land, du gerne vil oprette forbindelse til, kan det være en god ide at kigge på NordVPN i stedet (hvis ydeevne til landet nedenunder var fremragende).

Alt i alt er der dog bortset fra den ene blændende undtagelse resultater med solid hastighedstest fra Surfshark.

Før du kommer til disse resultater, er det kun en hurtig forklaring. Jeg kører en ret hurtig internetforbindelse, meget hurtigere end enhver VPN-server med rimelighed kan matche. Det betyder, at de numre, du ser for en bestemt placering, teoretisk er de maksimum, du nogensinde kan forvente af det. De er ikke begrænset af mine egne forbindelseshastigheder.

Hvis dit internet er langsommere end dette maksimum, ser du lavere tal. Der er bare ingen vej rundt.

Med det lille advarsel ude af vejen er Surfsharks hastighedstestresultater nedenfor for de syv placeringer, der er mest populære hos os VPN-brugere. Jeg inkluderede også, hvad klienten regnede med var min bedste (og formodentlig hurtigste) server til at oprette forbindelse til.

Bedste server
Surfshark bedste VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN Resultaterne af Surfshark bedste serverbasishastighedstestIngen VPN
Forenede Stater
Surfshark Unites States VPN-serverhastighedstestresultaterMed VPN Surfshark forener staternes grundlæggende hastighedstestresultaterIngen VPN
Det Forenede Kongerige
Resultaterne af Surfshark Storbritannien VPN-serverhastighedstestMed VPN Resultaterne af Surfshark Storbritanniens basishastighedstestIngen VPN
Canada
Resultater af Surfshark Canada VPN-serverhastighedMed VPN Resultaterne af Surfshark Canada-basishastighedstestIngen VPN
Australien
Resultater af Surfshark Australia VPN-serverhastighedMed VPN Resultaterne af Surfshark Australia-basishastighedstestIngen VPN
Holland
Resultater af Surfshark Netherlands VPN-serverhastighedMed VPN Resultaterne af Surfshark Holland baselinehastighedIngen VPN
Tyskland
Resultater af Surfshark Tyskland VPN-serverhastighedMed VPN Resultaterne af Surfshark Tyskland-hastighedstestIngen VPN
Frankrig
Resultater af Surfshark France VPN-serverhastighedMed VPN Resultaterne af Surfshark France-basishastighedstestIngen VPN

Om Surfshark

Surfshark er en relativ nybegynder på VPN-markedet, men som jeg dækker detaljeret i min fulde anmeldelse, er der allerede meget at lide ved tjenesten.

Til at begynde med er Surfshark baseret på De Britiske Jomfruøer, som er et autonomt territorium uden dataopbevaringslove for VPN-tjenester (eller noget andet, for den sags skyld). Det er gode nyheder for privatlivets fred.

Virksomheden har også allerede gjort store fremskridt med at tilbyde en bred vifte af enhedssupport, konkurrencedygtig priser, fremragende sikkerhed og privatliv og et væld af brugervenlige funktioner.

De er en feisty VPN-nybegynder, der tydeligvis er forpligtet til at levere alt, hvad du ville forvente af en førsteklasses service, og veludviklet til at udfordre deres større rivaler.

Privatliv og sikkerhed

Hvis du er på jagt efter en VPN, der tilbyder fremragende privatliv og sikkerhed, er Surfshark værd at se på.

Som tidligere nævnt er de baseret på De Britiske Jomfruøer. Som sådan er de immune over for eventuelle dataanmodninger fra interne eller udenlandske myndigheder.

Oven i det følger Surfshark en streng politik, der ikke logger på og gemmer ingen af ​​dine data ud over en e-mail-adresse og en krypteret kontoadgangskode. De giver dig endda mulighed for at betale for tjenesten ved hjælp af cryptocurrency, hvilket yderligere anonymiserer din brug af den.

Fra et operativt personlige og sikkerhedsmæssigt synspunkt går Surfshark også ud over at beskytte dig mod at udsætte dine data eller internetaktivitet for nogen, når som helst..

Kernen i deres bestræbelser begynder med avanceret 256-bit AES-standardkryptering. Det er en standard, der betragtes som uknuselig med nutidens teknologi.

Systemet bruger også en SHA512-godkendelseshash og en 2048-bit DHE-RSA-nøgleudveksling og PFS, som yderligere beskytter hvert trin i VPN-forbindelser.

Da Surfshark er en multi-platformtjeneste, tilbyder de deres kryptering i to protokol-smag: OpenVPN og IKEv2.

Begge standarder betragtes som topmoderne og sikrer, at Surfshark kan udvide sin beskyttelse til næsten enhver internetforbundet enhed, der er bygget inden for de sidste tyve år.

Hvis du er en person, der er ekstra bevidst om sikkerhed, giver Surfshark dig endda mulighed for at operere i multi-hop-tilstand (undertiden kendt som en dobbelt VPN) og videregive dine data gennem mere end en VPN-server for et yderligere lag af sikkerhed og privatliv.

Kort sagt, Surfshark er seriøs med at beskytte dig online. De har endda for nylig gennemgået en uafhængig sikkerhedsrevision for at bevise lige så meget. Held og lykke til alle, der prøver at hacke eller overvinde det flerlags beskyttelsessystem, de har implementeret.

Funktioner

Surfshark er bygget op fra grunden for at være så praktisk og komplet som muligt og tilbyder en række funktioner, der gør det til en fremragende pasform næsten enhver type VPN-bruger.

Bemærkelsesværdige inkluderer:

 • En indbygget Kill-switch

  Surfshark-klienten deaktiverer dit internet, hvis VPN falder eller på anden måde kompromitteres. Det sker.

  Dræbskontakten forhindrer dig i ubevidst at sende eller modtage data klart under din standard internetforbindelse. Det hjælper med at bevare dit privatliv og sikkerhed på alle tidspunkter.

 • Private DNS-servere og lækagebeskyttelse

  Surfshark betjener sine egne DNS-servere (som ikke indeholder nogen logopløsninger med navneopløsning), og klientsoftwaren håndhæver brugen, når du har oprettet forbindelse. Dette er en vigtig funktion. DNS-opslag kan afsløre din internetaktivitet for alle, der har adgang til den DNS-server, du bruger.

  Hvis du f.eks. Bruger en VPN med dine ISP-leverede DNS-servere, kender internetudbyderen stadig ethvert websted, du har forsøgt at få adgang til, selvom din trafik i sig selv blev krypteret på alle tidspunkter.

 • Camouflage Mode

  Surfsharks VPN-service tilbyder en funktion, der kaldes Camouflage Mode, som skjuler VPN-trafik som almindelig webtrafik. Det kan være nyttigt, når man søger at undgå throttling eller blokering af en internetudbyder.

  Det kan også hjælpe dig med at komme omkring komplekse internetcensurregimer som dem, der findes i Kina eller Iran.

 • multihop

  Som tidligere nævnt understøtter Surfshark videregivelse af dine data gennem flere VPN-servere. Hvis du gør det endnu mere, øges din anonymitet og sikkerhed.

Den bedste nyhed om Surfsharks lange liste over funktioner er, at de tilbyder support til næsten alle enheder, du kan forestille dig, herunder:

 • Windows-enheder
 • MacOS
 • iOS
 • Android
 • FireTV
 • Linux
 • SmartDNS-support til Xbox, PlayStation og enhver anden enhed, der tillader brugerspecificerede DNS-indstillinger
 • Browser-plugins til Chrome og Firefox

Surfshark hilser også velkommen på deres servere BitTorrent og andre P2P filsharing-klienter og lader dig endda fjerne blokering af regionbegrænset dampningstjeneste som Netflix.

Som du kan fortælle af denne udtømmende liste, ser Surfshark ud til at gøre sit bedste for at lade ingen sten blive vendt for os VPN-brugere.

Begrænsninger

Sammenlignet med den lange liste over funktioner, der tilbydes af Surfshark, er deres liste over begrænsninger forfriskende slank. Faktisk sætter de ingen hårde grænser for nogen brug af deres tjenester ud over det almindelige forbud mod ulovlige aktiviteter, hvilket ville være i strid med Surfsharks Servicevilkår.

Surfshark tilbyder også en advarsel til brugere om misbrug af deres ubegrænsede enhedsforbindelser, som er beregnet til at forhindre forhandlere og anden uautoriseret deling af konti.

Men ud over disse enkle og standardbegrænsninger giver Surfshark dig frie tøfter over, hvad du bruger tjenesten til, og hvordan du gør det.

Kunde support

Da ingen VPN-tjenester kan operere på alle tidspunkter uden afbrydelser eller tekniske vanskeligheder, er kundeservice af stor betydning for os alle, uanset hvor teknisk dygtige vi måtte være. Surfshark har os også dækket der.

De tilbyder 24/7 live support via chat eller e-mail, hvor de fleste e-mails får svar inden for to timer.

Den eneste ulempe ser ud til at være, at Surfsharks online-selvhjælpsafdeling ikke er så omfattende. Det er dog ikke urimeligt for en relativt ny tjeneste, og jeg forventer, at den forbedrer sig med tiden.

For at sikre, at alle nye brugere er tilfredse, giver Surfshark dig også en gratis prøveversion af deres service i form af en 30-dages refusionspolitik uden problemer.

For at annullere når som helst i denne periode, skal du bare kontakte kundesupport via live chat eller e-mail-linket, der findes på Surfsharks websted. Fortæl dem, at du gerne vil have en refusion, og forudsat at du ikke har gjort noget for at overtræde servicevilkårene, får du dine penge tilbage på stedet.

Når du tilmelder dig, skal du sørge for at drage fordel af en af ​​Surfsharks kuponkoder. På den måde koster du kun 1,99 dollar pr. Måned hvis du beslutter at beholde tjenesten. Det er en pris, som ingen anden VPN-udbyder af dette kaliber kan røre ved.

Serverplaceringer

For dem af os, der er mere teknisk tilbøjelige, eller enhver, der forsøger at bruge en VPN til at omgå indholds- eller service-geo-begrænsninger, er antallet og placeringen af ​​en udbyders servere en stor aftale. Som en relativ nykommer i branchen kan du forvente, at Surfshark skulle komme lidt kort på dette område.

Men endnu en gang ser de ud til at være foran kurven. Mens jeg skriver dette, består Surfsharks netværk af over 1040 servere spredt over 63 lande, fra Albanien til Vietnam og overalt derimellem. Med en sådan geografisk spredning satser jeg på, at du ikke har problemer med at finde en server på det sted, du har brug for.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me