My Speed ​​Tests of PureVPN: s servrar

Sedan 2006 är PureVPN en väl respekterad leverantör och en av VPN-branschens veteraner. Det är känt för snabba anslutningshastigheter, utmärkt global servertäckning och möjligheten att få åtkomst till nästan alla geo-blockerade innehåll. PureVPN har allt du behöver för en snabb, privat och ocensurerad internetupplevelse, allt för ett lågt pris som få andra kan slå.

Fördelar
 • Utmärkta hastigheter
 • Stort servernätverk (131 länder)
 • Avblockerar Netflix, iPlayer och över 70 andra streamingtjänster
 • Kompatibel med över 50 enheter och plattformar
 • Verifierad oberoende VPN-leverantör av nolllogg
 • Dedikerat IP-alternativ
 • Stort värde
Nackdelar
 • Appar kan använda lite mer polska
 • Vissa intermittenta anslutningsproblem

Snabbtest

PureVPNs webbplats säger att det är den snabbaste VPN-serviceperioden. Det är ett stort påstående och svårt att verifiera med absolut säkerhet.

Som sagt, mina hastighetstester visade att deras servrar verkligen är väldigt, väldigt snabba. Detta var särskilt sant för nedladdningar. Över hela kortet nådde hastigheterna 80 Mbps och högre, och min bästa server klockade in på 112,6 Mbps.

Mycket få andra VPN kan matcha dessa nummer. Så kanske är PureVPN: s snabbaste påståendet trots allt rättfärdigat.

På uppladdningssidan av saker är resultaten lika imponerande – med undantag för Nordamerika. Uppladdningshastigheterna i både USA och Kanada, även om de fortfarande var snabba, var märkbart långsammare. Detta gäller särskilt för Kanada.

Men för de allra flesta av oss borde de fortfarande vara mer än snabba nog.

En sak att komma ihåg är att jag testar med en internetanslutning som är mycket snabbare än vad någon VPN-leverantör kan matcha. Detta gör att jag kan upptäcka varje servers verkliga prestanda.

De siffror som visas i mina tester är de högsta hastigheterna du kan förvänta dig och kan vara begränsade av din egen internetanslutning.

Med andra ord, om ditt internet är 50 Mbps, förvänta dig inte att se 100 Mbps nedladdningar från PureVPN. Något i intervallet 40 till 45 Mbps är vad jag förväntar mig i den situationen.

Nedan visas hastighetstesterna för sju platser som vi VPN-användare tenderar att ansluta till oftast. Ett test för min bästa server ingår också, som bestäms av PureVPN-klienten.

Om du vill se några andra lägen lägg till, tveka inte att komma i kontakt. Du kan också besöka sidan för snabbjämförelse för att se hur PureVPN klarar sig mot andra snabba VPN: er.

Bästa server
PureVPN bästa VPN-serverhastighetstestresultatMed VPN PureVPN bästa resultat för seriens baslinjehastighetstestIngen VPN
Förenta staterna
PureVPN förenar status VPN-serverns hastighetstestresultatMed VPN PureVPN förenar staternas bashastighetstestresultatIngen VPN
Storbritannien
PureVPN Storbritanniens VPN-serverhastighetstestresultatMed VPN PureVPN Storbritanniens bashastighetstestresultatIngen VPN
kanada
Resultat för PureVPN Kanada VPN-serverhastighetstestMed VPN PureVPN Kanada bashastighetstestresultatIngen VPN
Australien
PureVPN Australien VPN-serverhastighetstestresultatMed VPN Resultat från PureVPN Australien bashastighetstestIngen VPN
nederländerna
PureVPN Nederländerna VPN-serverhastighetstestresultatMed VPN Resultat från PureVPN Nederländernas bashastighetstestIngen VPN
Tyskland
PureVPN Tyskland VPN-serverhastighetstestresultatMed VPN Resultaten från PureVPN Tyskland bashastighetstestIngen VPN
Frankrike
PureVPN Frankrike VPN-serverhastighetstestresultatMed VPN PureVPN Frankrike bashastighetstestresultatIngen VPN

Om PureVPN

PureVPN grundades i Hong Kong för drygt ett decennium sedan 2006. Det var ett av de första företagen i världen som erbjöd en personlig VPN-lösning.

Under åren har det byggt upp ett rykte för att vara en av de bästa leverantörerna och har fått flera kritiska utmärkelser från organisationer som CNET, PC Magazine, Mashable och New York Times.

Sekretess och säkerhet

Även om de gör anspråk på en nollloggpolicy, men genom att läsa igenom Pure VPN: s sekretesspolicy, avslöjar det att även om de inte riktigt behåller aktivitetsloggar, registrerar de viss sessioninformation. Den här informationen inkluderar den tid en anslutning har gjorts till deras VPN-server och mängden data som överförts (även om specifikationerna för den informationen inte registreras).

Den inspelade sessioninformationen används bara för att upprätthålla servicekvaliteten, men den är där.

Här är informationen i deras egna ord:

Vi övervakar inte användaraktiviteten och behåller inte heller loggar. Vi har därför inget register över dina aktiviteter som vilken programvara du använde, vilka webbplatser du besökte, vilket innehåll du laddade ner, vilka appar du använde etc. efter att du anslutit till någon av våra servrar. Våra servrar registrerar automatiskt den tidpunkt då du ansluter till någon av våra servrar. Härifrån och framåt håller vi inga register över någonting som kan koppla någon specifik aktivitet till en specifik användare. Tiden när en framgångsrik anslutning upprättas med våra servrar räknas som en “anslutning” och den totala bandbredden som används under denna anslutning kallas “bandbredd”. Anslutning och bandbredd hålls rekord för att upprätthålla kvaliteten på vår tjänst. Detta hjälper oss att förstå flödet av trafik till specifika servrar så vi kan optimera dem bättre.

PureVPN erbjuder AES 256-bitars kryptering av militär kvalitet på alla dess anslutningar. Det tillåter också betalning med Bitcoin för ökad anonymitet.

En trevlig funktion som få andra leverantörer erbjuder är att Pure VPN själv själv hanterar sitt nätverk. Denna inställning innebär att ingen tredje part har tillgång till någon av de data som flödar genom deras servrar.

Funktioner

PureVPN erbjuder enhetskompatibilitet i toppklass med stöd för över 50 plattformar.

Deras klientprogramvara är intuitiv att använda och tar en unik strategi för val av ändamål. Du väljer vad du vill använda VPN-anslutningen för (till exempel strömma US Netflix), och klienten väljer automatiskt den optimala servern att ansluta till och den bästa anslutningskonfigurationen för det ändamålet.

Som sagt erbjuder PureVPN för närvarande två versioner av sin klient, vilket kan vara lite förvirrande. Jag önskar att de bara skulle överge arven och lägga alla sina ansträngningar bakom det senaste och största.

För några extra dollar i månaden kan PureVPN ge dig en särskild IP-adress i Storbritannien, USA, Kanada, Australien, Tyskland och några få andra länder. Denna funktion är inte något många leverantörer erbjuder.

En dedikerad IP kan fungera bra om du försöker strömma geo-blockerad video.

En annan unik egenskap hos PureVPN är deras split tunneling-funktionalitet. Det låter dig välja vilken internettrafik som ska gå via VPN-anslutningen och vilken inte bör.

Den här funktionen är utmärkt om du till exempel laddar ner en torrentfil men ändå vill göra en del onlinebanker samtidigt. Strömtrafiken kan gå via VPN-anslutningen för maximal anonymitet, medan du loggar in i din bank med din vanliga ISP-anslutning.

begränsningar

PureVPN erbjuder en ganska generös fem samtidiga anslutningar. Inte chef för klassen, men mycket bättre än de två anslutningar som vissa leverantörer tillåter.

De sätter inte heller några begränsningar för dataöverföringsbelopp eller serverbyte.

Det ena att tänka på, och detta bör aldrig komma upp vid regelbunden användning, är att enligt deras användarvillkor tillåter PureVPN inte mer än 200 anslutningar per dag. De anser att detta är överdrivet, bot som användning, vilket kan leda till avstängning av ditt konto.

Här är detaljerna:

Använd vår webbplats och / eller tjänster för att skapa automatiserade eller manuellt överdrivna anslutningar för att få olika IP: er eller av någon anledning. Alltför stora anslutningar är en olägenhet eftersom de skapar en flaskhals och kväver vårt nätverk, vars pris betalas av andra användare, och det är helt oacceptabelt. Maximalt tillåtna sessioner är 200 per dag, och överskridande av denna gräns kan leda till permanent upphävande eller avslutande av ditt konto, såvida inte företaget uttryckligen tillåter det.

Kundsupport

Support kommer främst i form av livechatt 24/7/365, men kan också göras via e-post eller med ett biljetteringssystem.

PureVPN har en enorm kunskapsbas på deras webbplats, inklusive några utmärkta bild steg-för-steg-installationsguider för nästan varje plattform som stöds.

De har också en FAQ-sida som adresserar många allmänna och tekniska frågor, samt betalningsinformation.

PureVPN erbjuder inte en kostnadsfri testversion. Men vad de har är några utmärkta rabatter. Deras erbjudanden är vanligtvis några av de bästa runt och tenderar att göra PureVPN till en av de mest prisvärda toppnivåleverantörerna.

Tjänsten kommer också med en 31-dagars pengarna tillbaka-garanti. Om du av någon anledning bestämmer dig för att PureVPN inte är det du letar efter är du lika lätt att kontakta support och be om det.

Serverplatsländer

Där PureVPN verkligen lyser ligger i antalet servrar och länder de stöder. De har för närvarande 2070 servrar i 131 länder.

Mycket få andra leverantörer kan matcha dessa räkningar. Endast HideMyAss hårdvarutal är framåt.

Här finns en komplett och mest aktuell serverlista.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map