CyberGhost rabatkuponkode

Hvis det lyder godt for dig at drage fordel af en enorm rabat på et CyberGhost-abonnement, er du kommet til det rigtige sted.


CyberGhost tilbyder i øjeblikket tre fremragende tilbud. Selvom hver forfremmelse er lidt anderledes, kan du simpelthen ikke gå galt med nogen af ​​dem. De sparer dig alle en masse penge.

Jeg dækker hver rabat i detaljer inden for kort tid, men hvis du bare interesserer dig for det absolut bedste aftale, Jeg vil hurtigt nævne det lige nu, du kan låse dig en smuk sindssyg 79% rabat på CyberGhosts almindelige pris. Dette salg inkluderer også et ekstra 2 måneder gratis.

Du kan gå direkte til siden på CyberGhosts websted, hvor denne promo tilbydes ved at klikke på knappen nedenfor.

Hvor længe vil denne CyberGhost-kuponkode være tilgængelig? Ingen ved med sikkerhed. Men i betragtning af hvor stor en besparelse det er, kan jeg forestille mig, at den vil forsvinde før snarere end senere.

Det burde ikke overraske nogen. Når du tænker over, hvor god en CyberGhost-udbyder er – de har været på eller nær toppen af ​​min bedste VPN-liste i aldre – kunne du ikke med rimelighed bede om et større prisfald.

CyberGhost er en VPN uden logning og bruger de nyeste og bedste teknologier, hvilket giver dig fremragende privatliv og sikkerhed.

Deres klient-app er intuitiv og let at bruge, deres server-netværk dækker ethvert land, du har brug for, og forbindelsesydelsen er førsteklasses.

Nevnte jeg, at de også er en fremragende VPN til at fjerne blokering af internettets mest populære streamingtjenester, f.eks. Amerikanske Netflix eller BBC iPlayer?

Med 79% rabat på den normale pris er CyberGhost, nedad, den bedste VPN-deal, du finder. Du kan ikke hente et abonnement på mange langt mindre udbydere til dette lille.

Hvor meget sparer du med disse CyberGhost-kuponer?

Som allerede nævnt kører CyberGhost i øjeblikket tre forskellige tilbud. Afhængigt af hvilken du drager fordel af, ser du på en rabat på mellem 79% og 54% fra den ordinære månedlige pris.

Hvad bestemmer hvor stor din opsparing er? Abonnementets længde.

Når jeg gennemgår detaljerne i hver forfremmelse, skal du huske, at alle tre er dækket af CyberGhost’s bedst i forretning 45-dages fuld pengene-tilbage-garanti. Der er ingen risiko ved at afprøve tjenesten, og du har god tid til at gøre det.

Du kan finde ud af mere om CyberGhosts refusionspolitik – det er meget ligetil – på deres websted.

CyberGhost 79% rabat (3-års + 2 måneders gratis tilbud, $ 2,75 / måned)

CyberGhost 3-årig kuponkode til aftaleAktivér kuponkoden på 79% her

Med tvivl er den bedste CyberGhost-aftale deres 79% rabat på et tre-årigt abonnement med et ekstra 2 måneders gratis tilbud. Det sænker den månedlige pris for tjenesten til en ulykkelig $ 2,75 pr. Måned.

Jeg var bestemt ikke overrasket over at høre, at dette er promo, som næsten alle vi går til.

All-in omkostningerne ved dette tilbud udgør nøjagtigt $ 99,00. I betragtning af, at du til fuld pris betaler $ 467,64 for tre års CyberGhost, er dette en stjæle af en aftale.

Jeg springer med at spare over $ 350 på en af ​​verdens bedste VPN’er hver dag. Faktisk har jeg det i dette tilfælde.

Og hvis denne besparelse ikke er nok, kaster CyberGhost også yderligere 2 måneder af tjenesten gratis.

Når det er sagt, er det ikke alle, der er interesseret i at tilmelde sig i tre år. Hvis det er dig, er der to andre fremragende CyberGhost-kuponkoder på kortere sigt, du kan bruge. De kommer bare med en lidt mindre besparelse.

CyberGhost 72% rabat (2-årigt tilbud, $ 3,69 / måned)

CyberGhost 2-årig kuponkode til aftaleAktivér 72% rabatkuponkoden her

Den anden promo CyberGhost kører i øjeblikket sparer dig 72% rabat på den ordinære pris på et to-årigt abonnement. Det udgør $ 3,69 per måned og en samlet omkostning på $ 88,56.

Med denne to-årige aftale betaler du lidt over $ 10 mindre end du ville gjort med det tre-årige tilbud og sparer omkring $ 220 over et almindeligt abonnement.

Det er en masse penge i lommen.

CyberGhost 54% rabat (1-årigt tilbud, $ 2,75 / måned)

CyberGhost 1-årig kuponkode til aftaleAktivér kuponkoden på 54% her

Sidst men ikke mindst er CyberGhost’s et-årig 54% rabat. Med $ 2,75 per måned ender du med at betale $ 71,88, næsten $ 17 mindre end med 72% -fremme.

Det er en besparelse på $ 84 sammenlignet med et abonnement fra måned til måned.

Ja, du ender med at betale over to gange så meget om måneden, som du ville gjort med den bedste CyberGhost-aftale. Men det er stadig en fremragende rabat.

Hvordan bruger du disse CyberGhost-kuponer?

Det er nemt at drage fordel af noget af CyberGhost’s salg. Hvis du følger nedenstående trin, behøver du ikke engang at kopiere og indsætte en kuponkode.

 1. Klik her for at gå til en speciel CyberGhost-side, der låser de aktuelle rabatter op.
 2. På den side, Klik på en vilkårlig gul knap. Du springer over til en planudvælgelsesside, hvor alle tre tilbud vises.
 3. På siden med planvalg, vælg rabatten du vil låse dig ind.
 4. Med promoen valgt, Fortsæt kassen. CyberGhost kupon anvendes nu, og du behøver ikke at indtaste nogen koder.

Med alle tre kampagner får du de samme funktioner og er dækket af den samme refusionspolitik som almindelige prisabonnenter. Du betaler bare meget mindre.

CyberGhost-betalinger og refusioner

Der er masser af muligheder at vælge imellem, når du betaler for nogen af ​​CyberGhosts rabatterede abonnementer. Visa, Mastercard og American Express accepteres alle, ligesom PayPal.

Hvis du er specielt bekymret for dit privatliv, kan du også betale med Bitcoin.

Tilgængelige betalingsmetoder for de nyeste CyberGhost-tilbud

Efter 45 dage tilbyder CyberGhost VPN-udbyderens længste tilbagebetalingsgaranti. Det er et tegn på, hvor sikre de er på kvaliteten af ​​deres service.

Enhver forfremmelse, der er anført på denne side, er selvfølgelig dækket af den.

Restitutionspolitikken er temmelig ligetil og følger ikke med nogle strenge. Jeg kan altid lide at læse dem over, før jeg køber, og hvis du gør det godt, finder du refusionspolitikken på CyberGhost’s websted, omtrent halvvejs ned af deres vilkår og betingelser.

Er der et CyberGhost-levetidsabonnement?

Ingen, CyberGhost tilbyder ikke et livstidsabonnement. Skønt uheldigt – jeg ville have sprunget med det med det samme – forventes det.

Ingen etableret VPN-udbyder tilbyder en levetidsplan. De er for det meste forbeholdt opstart-VPN’er, der ønsker at opbygge deres kundegrundlag og skaffe kapital til at investere i deres service.

Der er også rapporteret om scam VPN-virksomheder – hvoraf der er masser – der tilbyder abonnement på livstid. De ville tage dine penge og derefter glide roligt væk om natten.

CyberGhost er selvfølgelig hverken en opstart eller en fidus. Så ingen levetid.

Er der en gratis prøveperiode fra CyberGhost?

Ja, i modsætning til de fleste VPN-udbydere, CyberGhost har en gratis prøveversion. På en enkelt dag er det dog ret kort.

At tilbringe en dag med CyberGhost kan give dig en god idé om, hvad tjenesten handler om. Men lyder ikke 45 dage meget bedre?

Husk, at CyberGhost’s fremragende 45-dages garanti for fuld refusion dækker alle deres abonnementer. Brug det bare som en gratis prøveperiode.

Mens en dag måske ikke længe nok til at beslutte, om CyberGhost er den rigtige VPN-service for dig, vil halvanden måned være masser.

Er der andre CyberGhost-rabatter?

Der er ingen andre CyberGhost-kuponkoder, salg eller kampagner på dette tidspunkt.

Jeg kan godt lide at spare penge og kontrollere disse ting regelmæssigt og grundigt. Jeg plagede endda CyberGhosts support- og marketingafdelinger om det. Og lige nu, der er intet andet.

Desuden tvivler jeg på, at der ville være et salg bedre end de nuværende 79% rabat.

Dette niveau af rabat svarer til CyberGhosts seneste Black Friday og julekampagner. Begge betragtes som det bedste, du kan få, og er standarder, som alle andre tilbud måles mod.

Bundlinjen

CyberGhost-kampagner bliver simpelthen ikke bedre end deres nuværende tre tilbud.

Alle tre rabatter sænker de månedlige abonnementspriser til det, som tredjeparts VPN-udbydere ofte opkræver – udbydere, der ikke kommer nogen steder tæt på at matche CyberGhosts sikkerheds- og privatlivsfunktioner, hurtige servernetværk og muligheden for at låse geo-blokeret indhold.

Igen er numrene for de aktuelle tilbud:

 • CyberGhost 79% rabat (3-års + 2 måneders gratis tilbud, $ 2,75 / måned)
 • CyberGhost 72% rabat (2-årigt tilbud, $ 3,69 / måned)
 • CyberGhost 54% rabat (1-årigt tilbud, $ 2,75 / måned)

Og husk, at CyberGhost’s 45-dages pengene-tilbage-garanti også dækker alle salgspriskøb. Du kan drage fordel af dem helt risikofri.

Alt i betragtning er jeg temmelig overbevist om, at der aldrig nogensinde vil være en bedre CyberGhost-kupon eller rabat end dette.

Kort overblik over CyberGhost

CyberGhost-hjemmeside

Funktioner
Server netværk:90 lande, 113 placeringer, 7159 servere
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, routere
Tilslutninger:7
Logning:Ingen logning
Jurisdiktion:Rumænien
Penge tilbage:45 dage
Fordele
 • Nul logning for maksimal privatliv
 • Fremragende serverdistribution med over 7100 servere i 90 lande
 • Meget hurtig tilslutningshastighed
 • Arbejder med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Tillader P2P-torrenting
 • Lang 45-dages pengene-tilbage-garanti
Ulemper
 • Moderselskab med tvivlsomt omdømme
 • Indviklet manuel OpenVPN-opsætning
 • Virker ikke fra Kina

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map