VPN julesalg for 2020

VPN-abonnementer sælges hvert par måneder eller deromkring. Jeg holder styr på disse sammen med eventuelle aktuelle kuponkoder på min VPN-tilbudsside. Men disse rabatter, selvom de ofte er anstændige, er normalt langt fra at være de bedste af de bedste. De reelle rabatter sker kun et par gange om året.


De fleste af os ved sandsynligvis, at salget af Black Friday og Cyber ​​Monday tilbyder nogle af de største prisfald. Men vidste du, at VPN-juleaftaler kan være lige så gode?

Så hvis du har gået glip af salget i slutningen af ​​november, skal du ikke bekymre dig. Du kan muligvis få den samme rabat i løbet af decemberferien.

Som de fleste af os (eller så jeg forestiller mig) kan jeg godt lide at spare penge. Så når en stor salgsperiode ruller rundt, lægger jeg min tid i gang og tjekker nøje alle VPN-udbydere, jeg er opmærksomme på, for at se, hvilke slags tilbud de tilbyder.

På den ene side kan jeg godt lide at finde gode priser på tjenester, som jeg endnu ikke har haft en chance for at lege med. At afhente et længerevarende abonnement ved øre til dollar giver mig masser af tid til at gøre det.

På den anden side ser jeg også meget efter betydelige rabatter med VPN’er, jeg kender og kan lide. Hvis jeg kan forlænge eller få et nyt abonnement til 25% eller mindre af de normale omkostninger, ville jeg være skør om ikke at gøre det (eller i det mindste, så jeg siger det selv).

Så med det i tankerne er nedenunder en liste over det øverste VPN-salg, jeg har været i stand til at finde til denne julesæson. Hvis du allerede ser på nogen af ​​disse udbydere, er dette en god mulighed for at spare lidt penge.

Xmas-tilbud

PureVPN [73% rabat]

PureVPNs webstedPureVPN er en af ​​mine foretrukne udbydere. Det er en af ​​VPN’erne, som jeg altid holder et aktivt abonnement på (og ville gøre det selv uden et salg).

Med flere tusinde servere i 131 lande tvivler jeg på, at nogen af ​​os nogensinde vil finde et sted, vi ønsker at oprette forbindelse til, at PureVPN ikke tilbyder. Alle P2P-protokoller (inklusive BitTorrent) er tilladt, og med en konto kan du oprette forbindelse til fem enheder samtidigt.

Den seneste klient er fyldt med avancerede funktioner, som ikke mange andre VPN’er har. Disse inkluderer beskyttelse mod malware og vira, annonceblokering, IDS (Intrusion Detection System) og IPS (Intrusion Prevention System) og den altid nyttige split tunneling.

I ferieperioden 2020 har PureVPN en massiv 73% salg på en to-årig plan. Med andre ord kan du hente tjenesten til $ 2,91 pr. Måned. I løbet af de seks år, hvor jeg har brugt denne udbyder, kan jeg ikke huske en PureVPN-promo bedre end det.

Denne rabat vil være hård at slå.

CyberGhost [79% rabat]

CyberGhost's webstedHvis du kan lide dit internet-privatliv, er CyberGhost VPN for dig. Og med deres seneste klient, CyberGhost 7, der blev frigivet i slutningen af ​​sidste år, er dette en udbyder, der er bedre end nogensinde.

CyberGhost er en af ​​de få nul loggingtjenester derude. De opererer også fra Rumænien, som til trods for at være en del af EU, er overraskende privatlivsvenlig (hvilket betyder, at der ikke er krav om dataopbevaring eller datadeling).

De sidste par år har været meget gode for CyberGhost. Ikke kun har de fortsat med at forbedre deres nye software, men de har også massivt udvidet deres servernetværk til over 7100 servere i 90 lande. Serverydelsen forbedres også fortsat.

Med syv samtidige forbindelser tilladt med en enkelt konto, peer-to-peer support og den længste pengene tilbage-garanti fra alle udbydere på 45 dage, er dette en VPN, du ikke kan gå galt med.

Denne julesæson tilbyder CyberGhost en stjæle af en aftale. Du kan få tjenesten til bare $ 2,75 per måned med en 3-årigt abonnement. De kaster endda et ekstra 2 måneder gratis. Kombineret, det oversættes til en temmelig forbløffende 79% rabat.

Surfshark [83% rabat]

Surfsharks webstedSurfshark er en udbyder, der på en eller anden måde har holdt sig under min radar indtil for nylig. Men efter en grundig gennemgang af tjenesten er jeg faktisk meget imponeret. Selvom de ikke er så kendte (endnu), er dette en VPN, du ikke bør ignorere – især hvis du kan lide at holde tingene enkle.

Fra bunden af ​​er Sufsharks service bygget med os brugere i tankerne. Start med det, der muligvis er den reneste klient-app for alle VPN-udbydere, og slutter med et ubegrænset antal samtidige forbindelser (næsten ingen gør dette!), Der er meget at lide her.

Surfsharks globale serverdækning er fremragende. De tillader torrenting og er på niveau med andre toptjenester så langt som fortrolighed (med andre ord, gode krypteringsmuligheder, absolut nul logning).

Med en enorm 83% rabat denne jul kan du låse en 24-måneders abonnement til en snavs billig $ 1,99 per måned. Surfshark-salg bliver ikke bedre end dette. Du kan ikke engang købe en kop kaffe til den pris i disse dage. Så for en hel måned med en top-notch VPN-service er dette en god aftale.

NordVPN [70% rabat]

NordVPNs webstedJeg nævnte, at PureVPN er en udbyder, jeg altid har et aktivt abonnement på. Nå, NordVPN er en anden.

Baseret ud af Panama er dette en VPN, der har en absolut lufttæt politik uden logning. På privatlivets fred er de der oppe med det bedste af det bedste.

Baseret på min egen hastighedstest er NordVPN også konsekvent en af ​​de hurtigste VPN’er, du kan få. Med godt over fem tusind servere i 58 lande, uanset om du vil bruge BitTorrent, streame video eller noget derimellem, har de dig dækket.

NordVPN-klienten er fortsat en af ​​de enkleste og nemmeste at bruge. Og en generøs 30-dages pengene-tilbage periode giver dig masser af tid til at sparke dækkene.

I december måned (selvom den nøjagtige slutdato ikke er klar), kan du få en tre-årigt NordVPN-abonnement i det store 70% rabat. Det kommer ud til bare $ 3,49 per måned og matcher deres største rabat hele året.

For en af ​​markedets bedste VPN-udbydere er det en meget fremragende aftale, hvis jeg selv siger det.

VyprVPN [80% rabat]

VyprVPN-webstedI løbet af det sidste år eller deromkring har VyprVPN vendt tingene om big time. De er nu en uafhængigt verificeret no-log-udbyder, har en slank ny multi-platform klient og er blevet meget bedre til at fjerne blokering af de fleste videostreamingtjenester (inklusive Netflix og BBC iPlayer).

Grundlæggende, uanset hvad du leder efter med en VPN, er de nu en meget værdig konkurrent.

Anonymitet og sikkerhed er begge førende med VyprVPN takket være deres privatlivsvenlige placering i Schweiz og brugen af ​​de nyeste og bedste teknologier. VyprVPN har endda udviklet deres egen protokol kaldet Chameleon, som gør et fremragende stykke arbejde med at komme gennem VPN firewalls i skoler, virksomheder og autoritære lande som Kina.

VyprVPN ejer hele deres servernetværk, der i øjeblikket spænder over 64 lande. Deres serverhastigheder er også fremragende og mere end hurtige nok til high-def-streaming eller store downloads. P2P understøttes forresten også.

Ultimo året VyprVPN salg er en to-årigt abonnement på en massiv 80% rabat. Det kommer kun ud $ 2,50 per måned og er den bedste pris, de tilbød hele året.

ExpressVPN [49% rabat]

ExpressVPNs webstedExpressVPN er en VPN-udbyder, der muligvis har brug for lidt introduktion, og er en af ​​de mest kendte og respekterede tjenester, du finder. Med nogle af de bedste sikkerhedsfunktioner omkring pakket ind i en åh så let at bruge klient, er dette en VPN, der er et fremragende valg for både begyndere og strømbrugere.

ExpressVPNs ydelse er god, som du kunne forvente af en veletableret udbyder. Deres netværk dækker 95 lande, og P2P-fildeling er mere end velkommen. Og 30-dages refusionsperiode giver dig meget tid til at tage alt, hvad denne VPN har at byde på for et spin.

Denne feriesæsoner har ExpressVPN rullet ud a 15-måneders abonnement på en meget respektabel 49% rabat. Selvom det ikke er den største besparelse sammenlignet med andre tjenester, hvis ExpressVPN har været på din radar, er dette deres bedste salg i året, og en, som jeg ikke let ville gå forbi.

HideMyAss! [58% rabat]

HideMyAss 'webstedEn anden VPN-tjeneste, der har eksisteret i lang, lang tid, HideMyAss! er en stor all-rounder. Hver funktion du kan forvente er der. Men hvor HMA (som de også nogle gange kaldes) virkelig lyser, ligger i deres globale dækning. Med servere i næsten ethvert land på planeten klarer ingen andre udbydere det bedre.

En masse servere (og ikke nok tid til korrekt balance af dem alle) er nogle gange dårlige resultater. Det er ikke tilfældet her. Hver gang jeg tester HMA, overskrider resultaterne mine forventninger.

Et lille område af bekymring, jeg har med HMA, er deres logningspolitikker, hovedsageligt da de fungerer ud fra det ikke så fremragende til UK. De har det helt fint for langt de fleste af os, men hvis du ønsker absolut anonymitet, vil CyberGhost, NordVPN eller endda Surfshark tjene dig meget bedre.

HideMyAss! rabat for ferieperioden 2020 er 58% rabat. Det er ikke så godt, som deres sort mandagssalg var, men det sparer dig stadig en god sum penge.

Usynlig browsing VPN [78% rabat]

Usynlig gennemsyn af VPNs webstedibVPN er en anden udbyder, der opererer fra det privatlivsvenlige Rumænien. De er på den mindre side, men det ser ud til, at ingen har bedt dem om at handle sådan. Til en pris, som mange andre udbydere ikke kan slå, får du en service i verdensklasse, der konkurrerer med det bedste af dem.

Invisible Browsing VPN er endnu en udbyder, der gør tingene korrekt med hensyn til privatlivets fred. Ingen logning og nul datalagring er spillet.

Torrenting og andre former for P2P-fildeling understøttes, ligesom alle andre funktioner, du kan forvente af enhver top VPN-service. ibVPN kører også 173 overraskende hurtige servere, der dækker 47 lande, forsegler handlen. Overhovedet ikke dårligt for et lille-ish selskab.

IbVPN Xmas-salget giver dig 78% rabat deres allerede lave priser. Et par procentpoint fra deres Cyber ​​Monday-tal, men ikke desto mindre meget respektabelt.

IPVanish [73% rabat]

IPVanishs webstedMange betragter IPVanish som en af ​​de bedste VPN-udbydere. Og selvom jeg ikke bruger dem for meget personligt, er jeg nødt til at være enig.

På trods af at USA er ejet og drevet i USA, har IPVanish en utvetydig nul-logningspolitik. Har du bemærket mønsteret endnu, hvordan de fleste af de bedste VPN-udbydere ikke logger?

IPVanish, der tilbyder fremragende ydeevne på tværs af deres 53 lande-netværk, har bedre global dækning, end de fleste af os har brug for. P2P-trafik er tilladt ligesom ti samtidige forbindelser. IPVanish har også en tendens til at være en af ​​de mere innovative VPN-operatører, der fører dit privatliv til et helt nyt niveau med funktioner som IP-cykling.

Hvis du har savnet Black Friday-salget, er du heldig. IPVanish tilbyder den samme rabat (som for øvrig er den bedste rabat hele året) for feriesæsonen. Den særlige er en 1-årigt abonnement for bare 3,25 dollar pr. Måned. det er 73% rabat deres almindelige pris.

TunnelBear [58% rabat]

TunnelBears hjemmesideFor enhver, der er ny i verdenen af ​​VPN’er, er TunnelBear muligvis bare tjenesten for dig. Ikke kun er de lette at konfigurere og bruge på alle platforme, men de er også supergennemsigtige og aktuelle om alle deres politikker (logning og ellers).

Med hensyn til logning gemmer TunnelBear en smule data. Dog ikke næsten nok til entydigt at identificere nogen. De driver heller ikke et stort netværk med servere i kun 23 lande over hele verden. Imidlertid er hastigheden på disse servere noget at se.

En ting, der er værd at nævne, er, at hvis torrenting eller P2P er din tilsigtede VPN-brug, skal du kigge andre steder (som PureVPN). TunnelBear tillader det ikke på nogen af ​​deres servere.

Til ferien matcher TunnelBear det bedste tilbud, de har haft hele året med en 12-måneders abonnement58% rabat.

Afslutter

I mange år har Black Friday og Cyber ​​Monday været de bedste tider af året til at få de dybeste rabatter på VPN’er. Ikke mere.

Som 2020-serien af ​​VPN-juleaftaler viser, kan der være en ny VPN-promo-sheriff i byen.

Når du fortæller mig, at jeg kan hente abonnementer hos nogle af de bedste udbydere for så meget som 88% rabat, har du bestemt min opmærksomhed. Så hvis du nu vil undskylde mig, er det på tide, at jeg griber mig en anden VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me