Bästa Black Friday och Cyber ​​Monday VPN-försäljning för 2020

Black Friday och Cyber ​​Monday är två massiva shoppingdagar som anländer varje år mot slutet av november, efter USA: s Thanksgiving. Traditionellt sett är de de bästa tiderna att hitta och dra fördel av försäljningen på alla sorters produkter över internet.


VPN-prenumerationer är inget undantag.

Under dessa två dagar (ibland utvidgad till en hel vecka eller mer, beroende på leverantören), kan du få några av de bästa VPN-erbjudandenna under året. Dessa är vanligtvis betydligt bättre än någon vanlig VPN-kupong och försäljning du ser vid andra tillfällen.

Jag gillar att spara pengar. Därför tillbringar jag varje november en god del tid på att leta efter de bästa VPN-erbjudanden där ute.

För mig själv letar jag främst efter rabatter hos leverantörer som jag ännu inte har haft chansen att prova och spela med. Men jag kontrollerar också nästan varje VPN som jag också är bekant med. Om jag kan få ett års prenumeration (eller mer) på en tjänst som jag är nöjd med med bra rabatt, varför säger jag inte.

Nedan listas några av de bästa försäljningarna jag har kunnat hitta i år.

Jag vill inte leda någon vilse, därför publicerar jag bara Black Friday och Cyber ​​Monday VPN-erbjudanden för leverantörer som jag personligen är bekant med. Det här är företag jag litar på och som enligt min mening erbjuder en bra produkt.

Om du redan övervägde en av dessa tjänster hoppas jag att dessa erbjudanden kan spara lite mynt. Vänta dock inte för länge, annars kan du hitta dig själv att behöva vänta på att VPN-julförsäljningen rullar runt.

Erbjudandena

PureVPN [73% rabatt]

PureVPN-webbplatsPureVPN är en av de mest populära, och faktiskt, bästa VPN på marknaden. Det är en av två leverantörer som jag alltid har ett aktivt prenumeration med.

De driver servrar i 131 länder (i princip överallt där du någonsin skulle kunna ansluta), tillåter P2P, låter dig ansluta till fem enheter på en gång och är packade med avancerade funktioner som andra leverantörer saknar som skadlig programvara och virusskydd, IDS / IPS, annons -blockering och delad tunneling.

PureVPN gör också ett utmärkt jobb med att blockera många populära streamingtjänster, inklusive amerikanska Netflix och BBC iPlayer, och driver dussintals servrar som är optimerade specifikt för detta ändamål.

Årets PureVPN Black Friday special startar 14 november. Slutdatumet är okänt.

Kampanjen låter dig plocka upp en 2-årig prenumeration till deras tjänst på a 73% rabatt, eller för $ 2,91 per månad. Jag har varit med PureVPN nära sju år, och det blir bara inte billigare än så. Årets affär blir svår att slå.

Cyberghost [79% rabatt]

CyberGhost-hemsidanCyberGhost är en perfekt VPN-leverantör för sekretessinriktade. Det är inte att säga att det är en lugn någon annanstans. Faktum är att sedan CyberGhost 7 släpptes sent i fjol har de varit bättre än någonsin.

Baserat från Rumänien har CyberGhost en verklig loggningspolicy för maximal integritet. Under det senaste året växte deras nätverk med enorma 150% till över 7100 servrar i 90 länder. De visar alla bra prestanda också.

P2P är tillåtet, och att låsa upp geo-blockerat innehåll fungerar som en charm. Och på 45 dagar erbjuder CyberGhost den längsta pengarna-tillbaka-garanti från alla leverantörer.

För försäljningen Black Friday och Cyber ​​Monday 2020 kör CyberGhost en kampanj som aldrig förr. De erbjuder 79% rabatt på en 2-årig prenumeration. Det gäller bara $ 2,75 per månad.

Försäljningen börjar 22 november och springer igenom 5 december.

NordVPN [70% rabatt]

NordVPN webbplatsNordVPN är en annan VPN-favorit hos mig och den andra tjänsten som jag alltid har ett aktivt prenumeration på.

Utifrån Panama och att följa en strikt politik som inte loggar ut gör ingen integritet bättre. De är en av de snabbaste VPN: erna och driver tusentals högpresterande servrar i 58 länder.

NordVPN tillåter en generös sex samtidiga anslutningar, låser upp alla geo-blockerade strömningstjänster du kan kasta på den, har inga problem med P2P och erbjuder en funktionsrika klient som jag tycker är en av de renaste och lättaste att använda.

De har också massor av sekretessfunktioner som få andra leverantörer erbjuder, inklusive dubbel VPN, Tor via VPN och obuskerade servrar – de senare är perfekta för VPN-åtkomst på platser där användningen är begränsad.

Börjar på 1 november och kör tills 4 december, NordVPN erbjuder en massiv 70% rabatt en treårsabonnemang. Det översätter till $ 3,49 per månad.

Detta paket är utan tvekan den bästa rabatten NordVPN någonsin har erbjudit. Hela saken omfattas naturligtvis också av NordVPNs utmärkta 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Surfshark [83% rabatt]

Surfsharks webbplatsEn ganska ny VPN-leverantör, jag började använda Surfshark först sent i fjol. Men, som du kan se från min recension, ring mig imponerad. Andra leverantörer bör definitivt notera hur man gör saker rätt.

Med en ren och superintuitiv klient är Surfshark en perfekt tjänst för oss som gillar att hålla saker enkelt.

De har en bred och snabb global servertäckning, stödjer torrent och är precis där uppe med det bästa av det bästa när det gäller sekretess (dvs absolut noll loggning). De tillåter till och med obegränsade anslutningar!

För att inte övergå för att köpa sina konkurrenter, gör Surfshark också ett utmärkt jobb med att avblockera USA: s Netflix, Hulu, BBC iPlayer, och nästan alla andra populära streamingtjänster du kan tänka på.

Surfshark försöker också höja rabattfältet med en enorm 83% rabatt rabatt.

Mellan 12 november och 3 december, du kan få deras tjänst för bara $ 1,99 per månad på en 24-månaders prenumeration. Det är lika bra som jag har sett från dem hela året.

Som jag sa, andra VPN-leverantörer bättre notera.

VyprVPN [80% rabatt]

VyprVPN webbplatsVyprVPN har verkligen vänt på saker nyligen. De har blivit en certifierad VPN utan loggning, släppt en utmärkt ny klientapp för flera plattformar och intensifierat sina ansträngningar för att tillåta avblockering av mest populära videostreamningstjänster.

Med andra ord är de nu en värdig utmanare – oavsett vad din VPN behöver.

Baserat i Schweiz och att använda den senaste tekniken innebär att säkerhet och integritet är toppklass. VyprVPN: s proprietära Chameleon-protokoll innebär att tjänsten också fungerar bra i länder som Kina – där VPN-användningen är rynkad på.

VyprVPN: s helt egenägda servernätverk sträcker sig över 64 länder. Serverns prestanda kan hålla sin egen och låter dig enkelt ladda ner stora filer – P2P stöds – samt strömma video av hög kvalitet, inklusive Netflix och BBC iPlayer.

För Black Friday och Cyber ​​Monday erbjuder VyprVPN en tvåårsabonnemang på en enorm 80% rabatt jämfört med vanliga priser – det är bara $ 2,50 per månad. Erbjudandet går från mitten av november till 5 december och stöds naturligtvis av omfattande VyprVPNs 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

ProtonVPN [40% rabatt]

ProtonVPN-webbplatsOm det är de absolut högsta nivåerna för integritet och säkerhet du är ute efter kan få andra leverantörer matcha ProtonVPN: s åtagande. Faktum är att det Schweizbaserade företaget är den enda tjänsten som låter dig köra ett dubbel VPN i varje land på deras serverlista – det är 44 platser över hela världen.

Det finns naturligtvis mycket mer till ProtonVPN. En enkel att använda funktionspakad klient, strömmande stöd och utmärkta anslutningshastigheter är bara några av de saker som hoppade ut på mig under min recension av ProtonVPN.

Vanligtvis mycket dyrare, kan du välja en 2-årig prenumeration till ProtonVPNs Plus-plan på en 40% rabatt eller 4,00 $ per månad. Denna Black Friday- och Cyber ​​Monday-affär fortsätter 14 november och slutar kl 8 december.

De är en leverantör som sällan säljer. Så om du någonsin övervägde att hoppa ombord med ProtonVPN, är detta en utmärkt chans.

ExpressVPN [49% rabatt]

ExpressVPN-webbplatsExpressVPN är en av de mest kända leverantörerna runt. Tack vare en intuitivt designad klient full av några av de starkaste säkerhetsfunktionerna som du hittar är de båda en bra tjänst för nybörjare att få sina fötter våta och har mer än tillräckligt med kraft för att tillfredsställa de avancerade användarna.

Som visas av mina hastighetstester är ExpressVPN också en snabb leverantör. De har servrar i 95 länder, och BitTorrent och peer-to-peer-fildelning är tillåtet för dem alla.

Black Friday och Cyber ​​Monday-kampanjen, som är ExpressVPNs bästa erbjudande på länge, är en 15-månaders prenumeration49% rabatt. Försäljningen börjar 9 november och slutar 3 december.

HideMyAss! [48% rabatt]

HideMyAss webbplatsHideMyAss! har funnits länge och är en utmärkt allrounder VPN-tjänst. Deras verkliga krav på berömmelse är dock deras globala täckning. Med servrar i 220 länder gör ingen platser bättre.

Alla dessa servrar betyder inte heller dålig prestanda. Som HMA: s hastighetstestresultat bekräftar, surrar de mycket fint.

Jag har några problem med denna HideMyAss loggningspolicy. Det är mer än tillräckligt för den genomsnittliga användaren, men om du gillar din säkerhetsskydd bör du titta på CyberGhost eller NordVPN. Överallt, dock är HMA: s erbjudande i nivå med andra VPN-leverantörer.

Från 19 november genom 30 november, du kan få en 3-årigt HMA-abonnemang för 48% rabatt. Det är en dollar per månad mindre än någon annan försäljning jag har sett av dem i år.

Osynlig surfa VPN [78% rabatt]

Osynlig surfa på VPN-webbplatsibVPN är en mindre leverantör baserad från Rumänien som erbjuder alla funktioner du kan förvänta dig av alla topptjänster till ett pris som få konkurrenter kan slå.

De ger maximal integritet tack vare deras utmärkta nollloggningspolicy – och det faktum att de är Rumänien baserade – peer-to-peer fildelningssupport, 173 välpresterande servrar i 47 länder och en klient med nästan alla funktioner de flesta av oss kommer någonsin att behöva.

Invisible Browsing VPN: s marknadsföring är en mycket generös 78% rabatt deras Ultimate VPN ett års plan. Det är en stjäla av en affär som slutar kosta enbart $ 2,42 per månad (eller bara 0,08 $ per dag!)

Erbjudandet är endast tillgängligt för en vecka, från kl 27 november till 4 december midnatt Östeuropeisk tid (UTC + 2).

IPVanish [73% rabatt]

IPVanish webbplatsIPVanish anses i allmänhet vara en av de bättre VPN-leverantörerna på marknaden, och jag tenderar att hålla med.

Även om de är USA-baserade, säkerställer en strikt policy för ingen loggning att din integritet upprätthålls hela tiden (dvs. om myndigheterna kommer att slå, har IPVanish ingen information att ge dem).

IPVanish erbjuder snabba hastigheter över hela nätverket – en serverlista som sträcker sig över 53 länder och 77 platser. Du har tillåtet obegränsad P2P-trafik och upp till tio enheter anslutna samtidigt.

Detta är också en VPN-leverantör som gillar att kontinuerligt förnya sig och trycka på kuvertet med funktioner som VPN-anslutningsmaskning och IP-cykling.

IPVanish Cyber-försäljningen börjar 11 november kl 12:01 UTC. Det slutar på 3 december kl. 23:59 UTC. Affären är en 1-års prenumeration73% rabatt det vanliga månatliga priset, som kommer ut till bara 3,25 dollar per månad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me