CyberGhost rabattkupongkod

Om att dra nytta av en enorm rabatt på ett CyberGhost-abonnemang låter bra för dig, har du kommit till rätt plats.


CyberGhost erbjuder för närvarande tre utmärkta erbjudanden. Även om varje kampanj är lite annorlunda kan du helt enkelt inte gå fel med någon av dem. De sparar alla mycket pengar.

Jag täcker varje rabatt i detalj inom kort men, i fall du bara bryr dig om är absolut bästa affär, Jag kommer snabbt att nämna det just nu, du kan låsa in ganska galen 79% rabatt på CyberGhosts ordinarie pris. Denna försäljning inkluderar också en extra 2 månader gratis.

Du kan gå direkt till sidan på CyberGhosts webbplats där denna kampanj erbjuds genom att klicka på knappen nedan.

Hur länge kommer den här CyberGhost-kupongkoden att finnas tillgänglig? Ingen vet säkert. Men med tanke på hur stor besparing det är, föreställer jag mig att det kommer att försvinna förr snarare än senare.

Det borde inte överraska någon. När du tänker på hur bra en leverantör CyberGhost är – de har varit på eller nära toppen av min bästa VPN-lista i åldrar – kunde du inte, rimligen, be om ett större prisfall.

CyberGhost är en absolut loggfri VPN och använder den senaste och bästa tekniken, vilket ger dig utmärkt integritet och säkerhet.

Deras klientapp är intuitiv och enkel att använda, deras servernätverk täcker alla länder du kan behöva och anslutningsprestanda är förstklassig.

Nämnde jag att de också är en utmärkt VPN för att avblockera internets mest populära streamingtjänster, som amerikanska Netflix eller BBC iPlayer?

Med 79% rabatt på det vanliga priset är CyberGhost, nedåt, det bästa VPN-erbjudandet du hittar. Du kan inte hämta ett prenumeration på många mycket mindre leverantörer för det här lilla.

Hur mycket sparar du med dessa CyberGhost-kuponger?

Som redan nämnts kör CyberGhost för närvarande tre olika erbjudanden. Beroende på vilken du utnyttjar tittar du på en rabatt mellan 79% och 54% från det ordinarie månatliga priset.

Vad avgör hur stort ditt sparande är? Prenumerationens längd.

När jag går igenom detaljerna om varje kampanj, tänk på att alla tre omfattas av CyberGhost’s bästa i företagets 45-dagars full återbetalningsgaranti. Det finns ingen risk att testa tjänsten och du kommer att ha gott om tid att göra det.

Du kan ta reda på mer om CyberGhosts återbetalningspolicy – det är väldigt rakt fram – på deras webbplats.

CyberGhost 79% rabatt (3-års + 2 månaders gratis erbjudande, $ 2,75 / månad)

CyberGhost 3-årig kupongkod för avtalAktivera kupongkoden på 79% här

Med tvekan är det bästa CyberGhost-avtalet deras 79% rabatt på ett treårsabonnemang med ett extra 2 månaders gratiserbjudande. Det sänker månatligt pris för tjänsten till en mätig $ 2,75 per månad.

Jag blev verkligen inte förvånad över att få veta att det här är den promo som nästan alla vi går för.

All-in kostnaden för detta erbjudande uppgår till exakt $ 99,00. Med tanke på att du, till fullt pris, skulle betala $ 467,64 för tre års CyberGhost, är detta en stjäla av en affär.

Jag hoppar på att spara över $ 350 på ett av världens bästa VPN-användare varje dag. I det här fallet har jag faktiskt.

Och om det inte är tillräckligt med besparingar kastar CyberGhost också in ytterligare två månader av tjänsten gratis.

Som sagt är inte alla intresserade av att registrera sig i tre år. Om det är du, finns det två andra utmärkta, kortsiktiga CyberGhost-kupongkoder som du kan använda. De kommer bara med en något mindre besparing.

CyberGhost 72% rabatt (2-årigt erbjudande, $ 3,69 / månad)

CyberGhost 2-årig kupongkod för avtalAktivera 72% rabattkupongkod här

Den andra kampanjen CyberGhost körs för närvarande sparar dig 72% rabatt på det vanliga priset på ett tvåårigt abonnemang. Det uppgår till $ 3,69 per månad och en total kostnad på $ 88,56.

Med den här tvååriga affären betalar du drygt 10 $ mindre än du skulle göra med det treåriga erbjudandet och sparar cirka $ 220 på ett vanligt abonnemang.

Det är mycket pengar i fickan.

CyberGhost 54% rabatt (1-årigt erbjudande, $ 2,75 / månad)

CyberGhost 1-årig kupongkod för avtalAktivera kupongkoden på 54% här

Sist men inte minst är CyberGhost ett års rabatt på 54%. På $ 2,75 per månad betalar du upp $ 71,88, nästan $ 17 mindre än med 72% -kampanjen.

Det är en besparing på $ 84 jämfört med en prenumeration från månad till månad.

Ja, du slutar betala mer än två gånger så mycket per månad som du skulle göra med det bästa CyberGhost-erbjudandet. Men det är fortfarande en utmärkt rabatt.

Hur använder du dessa CyberGhost-kuponger?

Att dra fördel av någon av CyberGhosts försäljningar är enkelt. Om du följer stegen nedan behöver du inte ens kopiera och klistra in en kupongkod.

 1. Klicka här för att gå till en speciell CyberGhost-sida som låser upp de aktuella rabatterna.
 2. På den sidan, klicka på valfri gul knapp. Du hoppar över till en planvalssida där alla tre erbjudanden visas.
 3. På planvalssidan, välj rabatten du vill låsa in.
 4. Med kampanjen vald, fortsätt kassan. CyberGhost kupong tillämpas nu, och du behöver inte ange några koder.

Med alla tre kampanjerna får du samma funktioner och omfattas av samma återbetalningspolicy som vanliga prenumeranter. Du betalar bara mycket mindre.

CyberGhost-betalningar och återbetalningar

Det finns många alternativ att välja mellan när du betalar för något av CyberGhosts rabatterade prenumerationer. Visa, Mastercard och American Express accepteras alla, liksom PayPal.

Om du är särskilt bekymrad över din integritet kan du också betala med Bitcoin.

Tillgängliga betalningsmetoder för senaste CyberGhost-erbjudanden

På 45 dagar erbjuder CyberGhost VPN-leverantörens längsta återbetalningsgaranti. Det är ett tecken på hur säker de är på kvaliteten på sin tjänst.

Alla kampanjer som listas på denna sida omfattas naturligtvis av den.

Återbetalningspolicyn är ganska rak fram och kommer inte med några strängar bifogade. Jag gillar alltid att läsa dem innan jag köper och om du gör det så hittar du återbetalningspolicyn på CyberGhosts webbplats, ungefär halvvägs i deras villkor och villkor.

Finns det ett CyberGhost-livstidsabonnemang?

Nej, CyberGhost erbjuder inte ett livstidsabonnemang. Även olyckligt – jag skulle ha hoppat på det direkt – det förväntas.

Ingen etablerad VPN-leverantör erbjuder livstidsplan. De är främst reserverade för start-VPN: er som vill bygga upp sin kundbas och samla in kapital för att investera i sin tjänst.

Det har också rapporterats om bedrägerier VPN-företag – av vilka det finns gott om – som erbjuder livstidsabonnemang. De skulle ta dina pengar och sedan glida tyst bort i natten.

CyberGhost är naturligtvis varken en start eller en bedrägeri. Så inga livstider.

Finns det en gratis prov för CyberGhost?

Ja, till skillnad från de flesta VPN-leverantörer, CyberGhost har en kostnadsfri testversion. På en enda dag är det dock ganska kort.

Att spendera en dag med CyberGhost kan ge dig en god uppfattning om vad tjänsten handlar om. Men låter inte 45 dagar mycket bättre?

Kom ihåg att CyberGhost’s utmärkt 45-dagars återbetalningsgaranti täcker alla deras prenumerationer. Använd det bara som en kostnadsfri testversion.

Medan en dag inte kan vara tillräckligt länge för att bestämma om CyberGhost är rätt VPN-tjänst för dig, kommer en och en halv månad att vara mycket.

Finns det andra CyberGhost-rabatter?

Det finns inga andra CyberGhost-kupongkoder, försäljningar eller kampanjer för närvarande.

Jag gillar att spara pengar och kolla in dessa saker regelbundet och noggrant. Jag skadar till och med CyberGhosts support- och marknadsavdelningar om det. Och just nu, det finns inget annat.

Dessutom tvivlar jag på att det skulle vara en försäljning bättre än de nuvarande 79% rabatt.

Denna rabattnivå matchar CyberGhosts senaste Black Friday- och julkampanjer. Båda anses vara det bästa du kan få och är standarder mot vilka alla andra erbjudanden mäts.

Poängen

CyberGhost-kampanjer blir helt enkelt inte bättre än deras nuvarande tre erbjudanden.

Alla tre rabatterna sänker månatliga prenumerationspriser till vad VPN-leverantörer från tredje nivå ofta tar ut – leverantörer som inte kommer någonstans nära matchande CyberGhosts säkerhets- och sekretessfunktioner, snabbt servernätverk och förmåga att låsa upp geo-blockerat innehåll.

Återigen är siffrorna för de aktuella erbjudandena:

 • CyberGhost 79% rabatt (3-års + 2 månaders gratis erbjudande, $ 2,75 / månad)
 • CyberGhost 72% rabatt (2-årigt erbjudande, $ 3,69 / månad)
 • CyberGhost 54% rabatt (1-årigt erbjudande, $ 2,75 / månad)

Och kom ihåg att CyberGhosts 45-dagars återbetalningsgaranti också täcker alla försäljningsprisköp. Du kan dra fördel av dem helt riskfria.

I allt hänseende är jag ganska säker på att det aldrig kommer att finnas en bättre CyberGhost-kupong eller rabatt än det här.

CyberGhost en överblick

CyberGhost-hemsidan

Funktioner
Servernätverk:90 länder, 113 platser, 7159 servrar
plattformar:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, routrar
anslutningar:7
Skogsavverkning:Ingen loggning
Jurisdiktion:rumänien
Pengar tillbaka:45 dagar
Fördelar
 • Noll loggning för maximal integritet
 • Utmärkt serverdistribution med över 7100 servrar i 90 länder
 • Mycket snabba anslutningshastigheter
 • Fungerar med amerikanska Netflix och BBC iPlayer
 • Tillåter P2P torrenting
 • Lång 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti
Nackdelar
 • Moderföretag med tveksamt rykte
 • Involverad manuell OpenVPN-installation
 • Fungerar inte från Kina

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map