Paras musta perjantai ja cyber maanantai VPN-myynti vuodelle 2020

Musta perjantai ja Cyber ​​maanantai ovat kaksi suurta ostospäivää, jotka saapuvat vuosittain marraskuun lopulla Yhdysvaltain kiitospäivän jälkeen. Perinteisesti ne ovat paras aika löytää ja hyödyntää kaikenlaisten tuotteiden myyntiä Internetissä.


VPN-tilaukset eivät ole poikkeus.

Näiden kahden päivän aikana (joskus pidennetään kokonaiseen viikkoon tai enemmän, palveluntarjoajasta riippuen), voit saada joitakin vuoden parhaista VPN-tarjouksista. Nämä ovat tyypillisesti huomattavasti parempia kuin mikään normaali VPN-kuponki ja myynti, jonka näet muina aikoina.

Haluan säästää rahaa. Siksi vietän joka marraskuu paljon aikaa etsimään parhaita VPN-tarjouksia siellä.

Oman puolestani etsin pääasiassa alennuksia palveluntarjoajien kanssa, joilla minulla ei ole vielä ollut mahdollisuutta kokeilla ja pelata. Mutta tarkistan myös melkein kaikki tunnetut VPN: t. Jos saan toisen vuoden tilauksen (tai enemmän) palvelun, johon olen tyytyväinen suurella alennuksella, miksi et sanoisin.

Alla on lueteltu parhaat myydyimmät tuotteet, jotka olen löytänyt tänä vuonna.

En halua johtaa ketään harhaan, joten lähetän vain Black Friday- ja Cyber ​​Monday VPN-tarjouksia palveluntarjoajille, jotka olen henkilökohtaisesti perehtynyt. Nämä ovat yrityksiä, joihin luotan ja jotka mielestäni tarjoavat hyvän tuotteen.

Jos harkitsit jo yhtä näistä palveluista, toivon, että nämä tarjoukset voivat säästää kolikon. Älä kuitenkaan odota liian kauan, tai saatat joutua odottamaan, että VPN: n joulumyynnit kiertyvät.

Tarjoukset

PureVPN [73% alennus]

PureVPN-verkkosivustoPureVPN on yksi markkinoiden suosituimmista ja todellakin parhaista VPN-verkoista. Se on yksi kahdesta palveluntarjoajasta, joiden kanssa pidän aktiivisen tilauksen jatkuvasti.

He ylläpitävät palvelimia 131 maassa (käytännössä kaikkialla, mihin voit milloin tahansa halutaan muodostaa yhteyden), sallivat P2P: n, antavat sinun yhdistää jopa viisi laitetta kerralla, ja niissä on edistyneitä ominaisuuksia, joista muilta palveluntarjoajilta puuttuu, kuten haittaohjelmat ja virustorjunta, IDS / IPS, mainos -esto ja jaettu tunnelointi.

PureVPN tekee erinomaisen työn myös monien suosittujen suoratoistopalvelujen, kuten Yhdysvaltain Netflix ja BBC iPlayer, käytöstä poistamisesta ja käyttää kymmeniä palvelimia, jotka on optimoitu erityisesti tätä tarkoitusta varten.

Tämän vuoden PureVPN Black Friday -erikoistarjous alkaa 14. marraskuuta. Loppupäivä ei ole tiedossa.

Tarjouksen avulla voit noutaa a 2 vuoden tilaus heidän palvelukseensa a 73% alennus, tai varten 2,91 dollaria kuukaudessa. Olen ollut PureVPN: n kanssa lähes seitsemän vuotta, ja se ei vain tule siitä halvemmaksi. Tämän vuoden sopimus on vaikea voittaa.

CyberGhost [79% alennus]

CyberGhost-kotisivuCyberGhost on täydellinen VPN-palveluntarjoaja yksityisyyttä ajatellen. Se ei tarkoita, että se on räpylä muualla. Tosiasiassa, koska CyberGhost 7 julkaistiin viime vuoden lopulla, ne ovat olleet parempia kuin koskaan.

Romaniasta sijaitseva CyberGhost tarjoaa todellisen kirjautumattomuuden käytännön, joka takaa maksimaalisen yksityisyyden. Viime vuoden aikana verkosto kasvoi massiivisella 150 prosentilla yli 7100 palvelimeen 90 maassa. He kaikki osoittavat myös hyvää suorituskykyä.

P2P on sallittu, ja geosuojatun sisällön lukituksen avaaminen toimii kuin viehätys. Ja CyberGhost tarjoaa 45 päivän kuluttua pisin rahat takaisin -takuu kaikille tarjoajille.

Vuoden 2020 mustan perjantain ja Cyber ​​maanantai -myyntiin CyberGhost on järjestänyt kampanjaa kuin koskaan ennen. He tarjoavat 79% alennus a 2 vuoden tilaus. Se tulee vain 2,75 dollaria kuukaudessa.

Myynti alkaa 22. marraskuuta ja kulkee läpi 5. joulukuuta.

NordVPN [70% alennus]

NordVPN-verkkosivustoNordVPN on toinen VPN-suosikkini ja toinen palvelu, jonka kanssa pidän aina aktiivista tilausta.

Perustettuna Panamasta ja noudattaen tiukkaa kirjautumattomuuden käytäntöä, kukaan ei tee yksityisyyttä paremmin. Ne ovat yksi nopeimmista VPN-verkoista ja ylläpitävät tuhansia korkean suorituskyvyn palvelimia 58 maassa.

NordVPN sallii kuuden samanaikaisen yhteyden avaamisen, avaa kaikki maantieteellisesti estetyt suoratoistopalvelut, jolla ei ole ongelmia P2P: n kanssa, ja tarjoaa ominaisuusrikkaan asiakkaan, joka on mielestäni yksi puhtaimmista ja helpoimmista käyttää.

Niillä on myös runsaasti yksityisyyden suojausominaisuuksia, joita muutamat muut tarjoajat tarjoavat, kuten kaksinkertaiset VPN, Tor over VPN ja hävitetyt palvelimet – viimeksi mainitut ovat täydellisiä VPN-pääsyyn paikoissa, joissa käyttö on rajoitettu.

Alkaen 1. marraskuuta ja juoksee kunnes 4. joulukuuta, NordVPN tarjoaa massiivisen 70% alennus kolmen vuoden tilaus. Se tarkoittaa 3,49 dollaria kuukaudessa.

Tämä paketti on epäilemättä paras alennus, jota NordVPN on koskaan tarjonnut. Koko asia kuuluu tietysti myös NordVPN: n erinomaiseen 30 päivän rahat takaisin -takuuseen.

Surfshark [83% alennus]

Surfsharkin verkkosivustoMelko uusi VPN-palveluntarjoaja, aloitin Surfsharkin käytön vasta viime vuoden lopulla. Mutta kuten voit nähdä arvostelustani, soita minulle vaikuttuneena. Muiden palveluntarjoajien tulisi ehdottomasti ottaa huomioon, kuinka asiat tehdään oikein.

Puhtaalla ja erittäin intuitiivisella asiakkaalla Surfshark on täydellinen palvelu niille meistä, jotka haluavat pitää asiat yksinkertaisina.

Heillä on laaja ja nopea maailmanlaajuinen palvelinpeitto, tuki torrentia ja he ovat siellä parhaiden parhaiden suhteiden kanssa yksityisyyden suhteen (ts. Ehdottoman nolla kirjaus). Ne sallivat jopa rajattomat yhteydet!

Surfshark tekee erinomaista työtä vapauttaakseen Yhdysvaltain Netflixin, Hulun, BBC iPlayerin ja melkein minkä tahansa muun suositun suoratoistopalvelun..

Surfshark yrittää myös nostaa alennuspalkkia valtavalla 83% alennus alennus.

Välillä 12. marraskuuta ja 3. joulukuuta, voit saada heidän palvelunsa pelkästään 1,99 dollaria kuukaudessa a 24 kuukauden tilaus. Se on yhtä hyvä kaupasta, kuin olen nähnyt heiltä koko vuoden.

Kuten sanoin, muut VPN-palveluntarjoajat ottavat paremmin huomioon.

VyprVPN [80% alennus]

VyprVPN-verkkosivustoVyprVPN on todella kääntänyt tilanteen viime aikoina. Heistä on tullut sertifioitu lokiton VPN, julkaissut erinomaisen uuden monialustaisen asiakassovelluksen ja tehostaneet pyrkimyksiään suosituimpien videoiden suoratoistopalvelujen vapauttamiseen..

Toisin sanoen he ovat nyt arvokas kilpailija – riippumatta siitä, mitä VPN: n tarpeesi ovat.

Sveitsissä toimiva ja uusinta tekniikkaa käyttävä turvallisuus ja yksityisyys ovat huippuluokkaa. VyprVPN: n omistama Chameleon-protokolla tarkoittaa, että palvelu toimii hyvin myös Kiinan kaltaisissa maissa – joissa VPN: n käyttö paheksutaan.

VyprVPN: n kokonaan omistama palvelinverkko kattaa 64 maata. Palvelimen suorituskyky voi pitää omansa ja antaa sinun ladata helposti suuria tiedostoja – tuetaan P2P: tä – sekä suoratoistaa korkealaatuista videota, mukaan lukien Netflix ja BBC iPlayer.

Musta perjantai ja cyber maanantai, VyprVPN tarjoaa kahden vuoden tilaus valtavalla 80% alennus verrattuna tavanomaisiin hintoihin – se on vain 2,50 dollaria kuukaudessa. Tarjous alkaa marraskuun puolivälissä että 5. joulukuuta ja sitä tietenkin tukee kattava VyprVPN: n 30 päivän rahat takaisin -takuu.

ProtonVPN [40% alennus]

ProtonVPN-verkkosivustoJos kyseessä on ehdottomasti korkein tietosuoja- ja tietoturvataso, muutama muu palveluntarjoaja voi vastata ProtonVPN: n sitoumukseen. Itse asiassa Sveitsissä toimiva yritys on ainoa palvelu, jonka avulla voit suorittaa kaksinkertaisen VPN: n kaikissa heidän palvelinluettelon maissa – sillä on 44 sijaintia maailmanlaajuisesti.

ProtonVPN on tietysti paljon enemmän. Helppokäyttöinen monipuolinen asiakas, torrentin tuki ja erinomaiset yhteydenopeudet ovat vain joitain asioita, jotka hyppivät minuun ProtonVPN-tarkistuksen aikana.

Voit yleensä valita a 2 vuoden tilaus ProtonVPN Plus -suunnitelmaan a 40% alennus tai 4,00 dollaria kuukaudessa. Tämä musta perjantai ja cyber maanantai -kauppa jatkuu 14. marraskuuta ja päättyy 8. joulukuuta.

He ovat palveluntarjoajia, joilla on harvoin myyntiä. Joten, jos harkitsit joskus hyppäämistä laivalle ProtonVPN: n kanssa, tämä on erinomainen mahdollisuus.

ExpressVPN [49% alennus]

ExpressVPN -sivustoExpressVPN on yksi tunnetuimmista palveluntarjoajista. Intuitiivisesti suunnitellun asiakkaan ansiosta, joka sisältää joitain vahvimmista turvaominaisuuksista, he ovat molemmat loistava palvelu aloittelijoille, jotta ne saavat jalkansa märkäksi, ja heillä on enemmän kuin tarpeeksi voimaa tyydyttää kokeneet käyttäjät.

Kuten nopeustesteini osoittavat, ExpressVPN on myös yksi nopea tarjoaja. Heillä on palvelimia 95 maassa, ja BitTorrent ja vertaisverkkojen tiedostojen jakaminen ovat sallittuja kaikissa niissä.

Black Friday ja Cyber ​​maanantai -kampanja, joka on ExpressVPN: n paras kauppa pitkään aikaan, on a 15 kuukauden tilaus at 49% alennus. Myynti alkaa 9. marraskuuta ja päättyy 3. joulukuuta.

HideMyAss! [48% alennus]

HideMyAss-verkkosivustoHideMyAss! on ollut olemassa jo pitkään ja on erinomainen kaiken kaikkiaan VPN-palvelu. Heidän todellinen vaatimuksensa kuuluisuuteen on kuitenkin heidän maailmanlaajuinen kattavuutensa. 220 maan palvelimilla kukaan ei tee sijainteja paremmin.

Kaikki nämä palvelimet eivät myöskään tarkoita huonoa suorituskykyä. Kuten HMA: n nopeustestitulokset vahvistavat, ne hyppäävät melko hyvin.

Minulla on muutamia huolenaiheita tämän HideMyAssin kirjauskäytäntöjen suhteen. Se on enemmän kuin tarpeeksi tavalliselle käyttäjälle, mutta jos pidät tietosuojastasi luodinkestävältä, sinun kannattaa katsoa CyberGhost tai NordVPN. HMA: n tarjonta on kuitenkin kaikkialla muualla sama kuin muiden VPN-palveluntarjoajien.

alkaen 19. marraskuuta kautta 30. marraskuuta, voit saada 3 vuoden HMA-liittymä varten 48% alennus. Se on dollaria kuukaudessa vähemmän kuin mikään muu myynti, jonka olen nähnyt heiltä tänä vuonna.

Näkymätön VPN-selaus [78% alennus]

Näkymätön VPN-verkkosivustojen selaaminenibVPN on pienempi tarjoaja, joka sijaitsee Romaniasta ja tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita voit odottaa mistä tahansa huippupalvelusta hinnalla, jonka muutama kilpailija voi voittaa.

Ne tarjoavat maksimaalisen yksityisyyden erinomaisen nollakirjauskäytännön ansiosta – ja tosiasiassa, että he ovat Romaniassa toimivia – vertaisverkkojen tiedostojen jakamisen tuki, 173 hyvin toimivia palvelinta 47 maassa ja asiakas, jolla on melkein kaikki ominaisuudet, joista suurin osa meistä tarvitsee koskaan.

Näkymätön selaaminen VPN: n mainoskampanja on erittäin runsas 78% alennus heidän Perimmäinen VPN: n vuoden suunnitelma. Se on sopimuksen varastaminen, joka lopulta maksaa vain 2,42 dollaria kuukaudessa (tai vain 0,08 dollaria päivässä!)

Tämä tarjous on saatavana vain yhden viikon ajan alkaen 27. marraskuuta että 4. joulukuuta keskiyön itäeurooppalainen aika (UTC + 2).

IPVanish [73% alennus]

IPVanish-verkkosivustoIPVanishia pidetään yleensä yhtenä markkinoiden parhaista VPN-palveluntarjoajista, ja olen taipuvainen siihen.

Vaikka tiukka kirjautumattomuuskäytäntö on Yhdysvalloissa, se varmistaa yksityisyytesi jatkuvan ylläpitämisen (ts. Jos viranomaiset koputtavat, IPVanishilla ei ole tietoa, jota heille antaisi).

IPVanish tarjoaa nopeita nopeuksia koko verkossaan – palvelinluettelo, joka kattaa 53 maata ja 77 sijaintia. Olet sallinut rajoittamattoman P2P-liikenteen ja jopa kymmenen laitetta kytkettynä samanaikaisesti.

Tämä on myös yksi VPN-palveluntarjoaja, joka haluaa jatkuvasti innovoida ja työntää kirjekuoren ominaisuuksilla, kuten VPN-yhteyden peittäminen ja IP-pyöräily.

IPVanish Cyber ​​-myynti alkaa 11. marraskuuta kello 12:01 UTC. Se päättyy 3. joulukuuta klo 23.59 UTC. Kauppa on Yhden vuoden tilaus at 73% alennus säännöllinen kuukausittainen hinta, joka tulee kohtuulliseksi 3,25 dollaria kuukaudessa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map