VPN: n joulumyynti vuodelle 2020

VPN-tilaukset tulevat myyntiin muutaman kuukauden välein. Pidän näitä VPN-tarjoussivulla kaikilla nykyisillä kuponkikoodeilla. Mutta nuo alennukset, vaikka ne ovatkin usein kunnollisia, eivät yleensä ole kaikkein parhaimpia. Todelliset alennukset tapahtuvat vain muutaman kerran vuodessa.


Useimmat meistä todennäköisesti tietävät, että Black Friday- ja Cyber ​​maanantai -myynti tarjoaa suurimman hinnanlaskun. Mutta tiesitkö, että VPN: n joulutarjoukset voivat olla yhtä hyviä?

Joten jos unohdat marraskuun lopun myynnin, älä murehdi. Voit ehkä saada saman alennuksen joulukuun lomakaudella.

Kuten useimmat meistä (tai niin kuvittelen), minäkin pidän säästää rahaa. Joten kun iso myyntiaika vierii, panin aikani ja tarkastan huolellisesti kaikki tietoiset VPN-palveluntarjoajat nähdäkseni minkälaisia ​​tarjouksia he tarjoavat.

Toisaalta haluaisin löytää hyviä hintoja palveluista, joilla minulla ei ole vielä ollut mahdollisuutta leikkiä. Pidemmän aikavälin tilauksen hankkiminen dollarin penniältä antaa minulle paljon aikaa tehdä niin.

Toisaalta etsin myös huomattavia alennuksia tuntemasi ja pitämäni VPN-verkkojen kanssa. Jos voin jatkaa tai saada uuden tilauksen enintään 25 prosentilla normaalikustannuksista, minusta olisi hullu olla tekemättä sitä (tai ainakin, joten kerron itselleni).

Joten tätä silmällä pitäen, alla on luettelo parhaista VPN-myynneistä, jotka olen löytänyt tälle joulukaudelle. Jos etsit jo jotakin näistä palveluntarjoajista, tämä on hyvä tilaisuus säästää vähän rahaa.

Xmas-tarjoukset

PureVPN [73% alennus]

PureVPN: n verkkosivustoPureVPN on yksi suosikkini tarjoajistani. Se on yksi niistä VPN-verkoista, joiden kanssa tilaan aina aktiivisen tilauksen (ja tekisin niin ilman myyntiä).

Useiden tuhansien palvelimien kanssa 131 maassa epäilen, että kukaan meistä löytää koskaan sijainnin, jonka haluamme yhdistää siihen, jota PureVPN ei tarjoa. Kaikki P2P-protokollat ​​(mukaan lukien BitTorrent) ovat sallittuja, ja yksi tili antaa sinun yhdistää jopa viisi laitetta samanaikaisesti.

Uusin asiakas on täynnä edistyneitä ominaisuuksia, joita monilla muilla VPN-verkoilla ei ole. Näitä ovat suojaus haittaohjelmilta ja viruksilta, mainosten estäminen, IDS (tunkeutumisen havaitsemisjärjestelmä) ja IPS (tunkeutumisen estävä järjestelmä) sekä aina hyödyllinen split-tunnelointi.

Vuoden 2020 lomakaudella PureVPN: llä on valtava määrä 73% myynti a kahden vuoden suunnitelma. Toisin sanoen voit valita palvelun 2,91 dollaria kuukaudessa. Yli kuuden vuoden ajan, kun olen käyttänyt tätä palveluntarjoajaa, en muista sitä parempaa PureVPN-mainosta..

Tämä alennus on vaikea voittaa.

CyberGhost [79% alennus]

CyberGhostin verkkosivustoJos pidät Internet-yksityisyydestäsi, CyberGhost on VPN sinulle. Ja heidän viimeisimmän asiakkaansa, CyberGhost 7: n kanssa, joka julkaistiin viime vuoden lopulla, tämä on palveluntarjoaja, joka on parempi kuin koskaan.

CyberGhost on yksi harvoista nollapalkkipalveluista. Ne toimivat myös Romaniasta, joka on yllättävän yksityisyyttä edistävä huolimatta siitä, että se on osa EU: ta (ei tarkoita tietojen säilyttämisvaatimuksia tai tietojen jakamista koskevia sopimuksia)..

Muutama viimeinen vuosi on ollut erittäin hyvää CyberGhostille. He eivät ole vain jatkaneet uuden ohjelmistonsa parantamista, vaan myös kasvaneet massiivisesti palvelinverkkonsa yli 7100 palvelimeen 90 maassa. Palvelimen suorituskyky paranee edelleen.

Seitsemän samanaikaista yhteyttä, jotka on sallittu yhdellä tilillä, vertaisverkkotuki ja kaikkien tarjoajien pisin rahat takaisin -takuu 45 päivässä, tämä on VPN, johon et voi mennä pieleen.

Tänä jouluna CyberGhost tarjoaa varastuksen paljon. Voit saada palvelun vain 2,75 dollaria kuukaudessa kanssa 3 vuoden tilaus. He jopa heittävät lisää 2 kuukautta ilmaiseksi. Yhdistettynä se on melko uskomaton 79% alennus.

Surfshark [83% alennus]

Surfsharkin verkkosivustoSurfshark on palveluntarjoaja, joka on jotenkin pysynyt tutkan alapuolella viime aikoihin asti. Mutta palvelun perusteellisen tarkastelun jälkeen olen todellakin vaikuttunut. Vaikka he eivät ole niin tunnettuja (vielä), tämä on VPN, jota ei pidä sivuuttaa – varsinkin jos haluat pitää asiat yksinkertaisina.

Sufsharkin palvelu on rakennettu meitä käyttäjiä ajatellen alusta alkaen. Alkaen siitä, mikä on kaikkien VPN-palveluntarjoajien puhtain asiakassovellus, ja päättyen rajoittamattomaan määrään samanaikaisia ​​yhteyksiä (melkein kukaan ei tee tätä!), Täällä on paljon tykkäämistä.

Surfsharkin globaali palvelin kattavuus on erinomainen. Ne sallivat torrentin ja ovat yhdenvertaisia ​​muiden tärkeimpien palveluiden kanssa yksityisyyden rajoissa (toisin sanoen mahtavia salausvaihtoehtoja, ehdottoman nolla kirjautumista).

Valtavalla 83% alennus tänä jouluna voit lukita 24 kuukauden tilaus lialle halpaa 1,99 dollaria kuukaudessa. Surfsharkin myynnistä ei saa parempia kuin tämä. Et voi edes ostaa kuppia kahvia tästä hinnasta nykyään. Joten, täyden kuukauden ajan huippuluokan VPN-palvelun osalta tämä on yksi hyvä juttu.

NordVPN [70% alennus]

NordVPN: n verkkosivustoMainitsin, että PureVPN on palveluntarjoaja, jonka kanssa tilaan aina aktiivisen tilauksen. No, NordVPN on toinen.

Panamasta lähtöisin oleva VPN on VPN, jolla on ehdottomasti ilmatiivis kirjautumattomuuskäytäntö. Yksityisyyden alueella he ovat siellä parhaiden parhaiden kanssa.

Omaan nopeustestiini perustuen NordVPN on myös jatkuvasti yksi nopeimmista VPN: eistä, joita voit saada. Niillä on yli viisi tuhatta palvelinta 58 maassa, haluatko käyttää BitTorrentia, suoratoistaa videoita tai jotain niiden välillä,.

NordVPN-asiakas on edelleen yksi yksinkertaisimmista ja helpoimmista käyttää. Ja runsas 30 päivän rahat takaisin -jakso antaa sinulle paljon aikaa renkaistaan.

Joulukuussa (vaikka tarkka päättymispäivä ei ole selvä), voit saada kolmen vuoden NordVPN-liittymä isolla 70% alennus. Se tulee oikein 3,49 dollaria kuukaudessa ja vastaa heidän koko vuoden alennustaan.

Yhdelle markkinoiden parhaimmista VPN-palveluntarjoajista se on erinomainen tarjous, jos sanon niin itse.

VyprVPN [80% alennus]

VyprVPN-verkkosivustoViimeisen vuoden aikana VyprVPN on kääntänyt asiat ympäri suurta aikaa. He ovat nyt riippumattomasti varmennettuja kirjautumattomia tarjoajia, heillä on tyylikäs uusi monialustainen asiakas ja heistä on tullut paljon parempia vapauttamalla useimpien videoiden suoratoistopalveluiden (mukaan lukien Netflix ja BBC iPlayer).

Periaatteessa riippumatta siitä, mitä haluat tehdä VPN: llä, he ovat nyt erittäin arvokas haastaja.

Nimettömyys ja turvallisuus ovat sekä VyprVPN: n huippuluokkaa heidän yksityisyyttä suosivan sijaintinsa vuoksi Sveitsissä ja uusimman ja parhaan tekniikan käytön ansiosta. VyprVPN on jopa kehittänyt oman protokollan nimeltä Chameleon, joka tekee erinomaista työtä VPN-palomuurien läpi kouluissa, yrityksissä ja autoritaarisissa maissa kuten Kiinassa.

VyprVPN omistaa koko palvelinverkonsa, joka kattaa tällä hetkellä 64 maata. Heidän palvelinopeutensa ovat myös erinomaisia ​​ja enemmän kuin tarpeeksi nopeita teräväpiirtoisissa suoratoistoissa tai suurissa latauksissa. Muuten, P2P: tä tuetaan.

Vuoden lopussa VyprVPN-myynti on a kahden vuoden tilaus massiivisessa 80% alennus. Se tulee vain 2,50 dollaria kuukaudessa ja se on paras hinta, jota he tarjosivat ympäri vuoden.

ExpressVPN [49% alennus]

ExpressVPN: n verkkosivustoExpressVPN on VPN-palveluntarjoaja, joka saattaa tarvita vähän käyttöönottoa. Se on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista palveluista, joita löydät. Jotkut parhaista suojausominaisuuksista on pakattu oh niin helppokäyttöiseen asiakkaaseen. Tämä on VPN, joka on erinomainen valinta aloittelijoille ja virrankäyttäjille.

ExpressVPN: n suorituskyky on erinomainen, kuten voit odottaa vakiintuneelta palveluntarjoajalta. Heidän verkko kattaa 95 maata, ja P2P-tiedostojen jakaminen on enemmän kuin tervetullutta. Ja 30 päivän rahan palautusjakso antaa sinulle paljon aikaa kaiken, mitä tämä VPN tarjoaa, pyöriä varten.

Tänä lomakautena ExpressVPN on julkaissut a 15 kuukauden tilaus erittäin kunniallisella 49% alennus. Vaikka ExpressVPN ei ole ollut suurin säästö verrattuna muihin palveluihin, se on ollut heidän vuoden paras myynti, jota en helposti siirtäisi yli.

HideMyAss! [58% alennus]

HideMyAss-verkkosivustoToinen VPN-palvelu, joka on ollut olemassa jo kauan, pitkään, HideMyAss! on hieno kaiken kaikkiaan. Jokainen ominaisuus, jota voit odottaa, on olemassa. Mutta missä HMA (kuten niitä myös joskus kutsutaan) todella loistaa, on heidän maailmanlaajuisessa kattavuudessaan. Palvelimien kanssa melkein jokaisessa maapallon maassa mikään muu palveluntarjoaja ei menesty paremmin.

Paljon palvelimia (eikä riittävästi aikaa tasapainottaa niitä kaikkia) johtaa toisinaan heikkoon suorituskykyyn. Näin ei ole tässä tapauksessa. Joka kerta kun testaan ​​HMA-testiä, tulokset ylittävät odotukseni.

Yksi vähäinen huolenaihe, joka minulla on HMA: n suhteen, on heidän hakkuupolitiikansa, pääasiassa koska ne toimivat Yhdistyneen kuningaskunnan yksityisyyden suojaa vasten. Ne ovat täysin hienoja suurimmalle osalle meistä, mutta jos haluat ehdotonta nimettömyyttä, CyberGhost, NordVPN tai jopa Surfshark palvelee sinua paljon paremmin.

PiilotaMyAss! alennus lomakaudelle 2020 on 58% alennus. Se ei ole aivan yhtä hyvä kuin heidän Black Monday -myyntinsä, mutta se säästää silti paljon rahaa.

Näkymätön VPN-selaus [78% alennus]

Näkymätön VPN: n verkkosivustojen selaaminenibVPN on toinen palveluntarjoaja, joka toimii yksityisyyttä suojelemattoman Romanian kautta. He ovat pienemmällä puolella, mutta näyttää siltä, ​​että kukaan ei ole käskenyt heitä toimimaan niin. Hintaan, jota monet muut palveluntarjoajat eivät voi voittaa, saat maailmanluokan palvelun, joka kilpailee parhaiden kanssa.

Näkymätön selaus VPN on jälleen yksi palveluntarjoaja, joka tekee asiat oikein yksityisyyden kannalta. Ei kirjautumista ja nollan tiedon säilyttämistä on pelin nimi.

Torrenttia ja muita P2P-tiedostojen jakamisen muotoja tuetaan, samoin kuin kaikkia muita ominaisuuksia, joita voit odottaa mistä tahansa VPN-palvelusta. ibVPN ylläpitää myös 173 yllättävän nopeaa palvelinta, jotka kattavat 47 maata. Ei ollenkaan paha pienelle ish-yritykselle.

IbVPN Xmas -myynti antaa sinulle 78% alennus heidän jo alhaiset hinnat. Muutaman prosenttiyksikön päässä heidän Cyber ​​maanantai numeroista, mutta silti erittäin kunniallinen.

IPVanish [73% alennus]

IPVanishin verkkosivustoMonet pitävät IPVanishia yhtenä parhaimmista VPN-palveluntarjoajista. Ja vaikka en käytä niitä liikaa henkilökohtaisesti, minun on hyväksyttävä se.

Huolimatta siitä, että IPVanish on Yhdysvaltojen omistuksessa ja hallinnassa, sillä on yksiselitteinen nollakirjauskäytäntö. Oletko huomannut mallia, kuinka useimmat parhaista VPN-palveluntarjoajista eivät kirjaudu sisään?

IPVanish tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn 53 maan palvelinverkossaan ja tarjoaa paremman maailmanlaajuisen kattavuuden kuin suurin osa meistä tarvitsee. P2P-liikenne on sallittu, samoin kuin kymmenen samanaikaista yhteyttä. IPVanish on taipumus olla myös yksi innovatiivisimmista VPN-operaattoreista, joka vie yksityisyytesi aivan uudelle tasolle ominaisuuksilla, kuten IP-pyöräily.

Jos olet unohtanut Black Friday -myynnin, olet onnekas. IPVanish tarjoaa saman alennuksen (joka muuten on paras alennus ympäri vuoden) lomakaudelle. Erityinen on Yhden vuoden tilaus vain 3,25 dollaria kuukaudessa. että n 73% alennus niiden normaalihinta.

TunnelBear [58% alennus]

TunnelBearin verkkosivustoTunnelBear saattaa olla vain palvelu sinulle kaikille, jotka ovat uusia VPN-verkkojen maailmassa. Niiden lisäksi ne ovat helppo asentaa ja käyttää kaikilla alustoilla, mutta ne ovat myös erittäin läpinäkyviä ja ajan tasalla kaikista politiikoistaan ​​(kirjaaminen ja muuten).

Lokitiedoista TunnelBear tallentaa vähän dataa. Ei kuitenkaan läheskään riittävän yksilöimään ketään. He eivät myöskään operoi suurta verkkoa, palvelimia vain 23 maassa ympäri maailmaa. Näiden palvelimien nopeus on kuitenkin jotain katsovaa.

Vielä yksi mainitsemisen arvoinen asia on, että jos torrenting tai P2P on aiottu VPN-käyttösi, sinun on etsittävä muualta (kuten PureVPN). TunnelBear ei salli sitä millään palvelimellaan.

Lomien aikana TunnelBear vastaa parhainta tarjousta, joka heillä on ollut ympäri vuoden a 12 kuukauden tilaus at 58% alennus.

Käärimistä

Musta perjantai ja cyber maanantai ovat monien vuosien ajan olleet vuoden parhaita aikoja tarttua VPN-verkkojen syvimpiin alennuksiin. Ei enää.

Kuten vuoden 2020 VPN-joulutarjousten kokoonpano osoittaa, kaupungissa voi olla uusi VPN-promoottoriffi.

Kun sanot minulle, että voin noutaa tilauksia joidenkin parhaimpien tarjoajien kanssa jopa 88%: n hinnalla, sinulla on varmasti huomioni. Joten jos anteeksi nyt, on aika napata itselleni toinen VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me