CyberGhostin palvelimien nopeustestejä

CyberGhost tarjoaa erinomaisen online-yksityisyyden, tuhansia palvelimia, joilla on erinomainen kansainvälinen kattavuus, ja monipuolinen käyttäjäystävällinen ohjelmisto – kaikki hintaan, jota on vaikea lyödä. Nopeilla yhteysnopeuksilla kaiken varmuuskopioimiseksi kaikkien, jotka etsivät korkeatasoista VPN-palveluntarjoajaa, ei tarvitse etsiä enää.


Plussat
 • Nollakirjaus maksimaalisen yksityisyyden suojaamiseksi
 • Erinomainen palvelinjakelu yli 7100 palvelimen kanssa 90 maassa
 • Erittäin nopea yhteysnopeus
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin ja BBC iPlayerin kanssa
 • Mahdollistaa P2P-torrentin
 • Pitkä 45 päivän rahat takaisin -takuu
Haittoja
 • Emoyhtiö, jolla on kyseenalainen maine
 • Supistettu manuaalinen OpenVPN-asetus
 • Ei toimi Kiinasta

Nopeuden testit

En ole koskaan varma millaista suorituskykyä odotettavissa CyberGhostilta. Toisin kuin melkein kaikissa muissa VPN-palveluissa, ne eivät ole koskaan olleet suuria tuottaessaan nopeimpia tarjoajavaatimuksia.

Voisiko tämä olla hiljainen pääsyesitys, eikö se ole heidän vahva puku? Ei oikeastaan.

Lukuun ottamatta Australiaa, CyberGhost-nopeustesteini osoittavat, että palvelimet pystyvät enemmän kuin pitämään omia. Itse asiassa he ovat tällä hetkellä nopein VPN-palvelu ympäri.

Tämä ei aina ollut tapaus.

CyberGhostilla oli kerran maine siitä, että se oli vähän tukkoinen. Mutta heidän ohjelmistonsa version 7 äskettäisen julkaisun ja joidenkin merkittävien verkkopäivitysten myötä tämä on nyt yksi VPN-palveluntarjoaja, jonka kanssa on otettava huomioon.

Ennen kuin puhumme tarkennuksista, muista, että testaan ​​tarkoituksella Internet-yhteydellä, joka on paljon nopeampi kuin mitä mikään VPN-palveluntarjoaja voi sovittaa – siis VPN: n ja VPN-testien välillä on suuri ero nopeuksissa. Teen niin saadakseni parhaan mahdollisen numeron jokaiselle palvelimelle, sellaisille, joita minun Internetin nopeusrajoitukset eivät kata.

Toisin sanoen näkemäsi nopeudet ovat maksimit, joita voit odottaa. Oma yhteys voi rajoittaa todellisia tuloksia.

Joten jos testi osoittaa nopeuden 100 Mbit / s ja Internetisi voi tehdä vain 60 Mbit / s, joku 50 Mbit / s-alue on mitä todennäköisesti saat.

Suoritustulokset

Edellä mainittua Australiaa lukuun ottamatta, CyberGhostin latausnopeus on jatkuvasti ylöspäin 80 Mbit / s ja usein suurempi kuin 90 Mbit / s. Kuluttajan VPN: lle se on todellakin nopeaa.

Ja vaikka Australian tulos on kaukana rikkoa ennätyksiä, suorituskyky on varmasti tarpeeksi hyvä jopa HD-laadun suoratoistoa varten.

Lähetyksen hinta on hieman huonompi. Mutta suurimmaksi osaksi ne ovat silti palavia.

Australia on jälleen melko hidas, kuten myös Pohjois-Amerikka – sekä Yhdysvallat että Kanada. Joten jos lähetystehokkuus kyseisillä alueilla on sinulle tärkeä, toinen palveluntarjoaja saattaa olla kunnossa (viittaan sinut jälleen nopeimpien VPN-luetteloihini).

Kaikissa muissa tapauksissa CyberGhost toimittaa ja sitten joitain.

Paras palvelin
CyberGhostin parhaat VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa CyberGhost-palvelimen parhaat lähtötason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Yhdysvallat
CyberGhost yhdistää VPN-palvelimen nopeuden testituloksetVPN: n kanssa CyberGhost yhdistää perustiedot nopeuden testituloksistaEi VPN: tä
Yhdistynyt kuningaskunta
CyberGhost United Kingdom VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa CyberGhost Yhdistyneen kuningaskunnan perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Kanada
CyberGhost Canada VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa CyberGhost Canada perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Australia
CyberGhost Australia VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa CyberGhost Australia perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Alankomaat
CyberGhost Netherlands VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa CyberGhost Netherlandsin perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Saksa
CyberGhost Germany VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa CyberGhost Germany perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Ranska
CyberGhost France VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa CyberGhost Francen nopeuden testituloksetEi VPN: tä

Tietoja CyberGhost VPN: stä

CyberGhost on toiminut vuodesta 2011, mikä tekee heistä yhden vakiintuneimmista VPN-palveluntarjoajista.

Romaniasta lähtöisin olevat ihmiset ovat ylpeitä siitä, että ovat suurempia sensuroimattoman Internet-kulttuurin ja -vapauden kannattajia – vaatimuksen, jonka he tukevat erinomaisella nollakirjauspolitiikalla.

Ja CyberGhost, jolla on yli 20 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa, tekee selvästi paljon asioita oikein.

Yksityisyys ja turvallisuus

Hyvin harvat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat yksityisyyttä samoin kuin CyberGhost. Vaikka heidän tietosuojakäytäntönsä ei ole kaikkein tavoitettavin asiakirja – muut VPN: t tekevät paljon parempaa työtä – kun olet kamppaillut sen läpi, huomaat, että CyberGhost on sitoutunut keräämään mitään tietoja, kun käytät heidän palveluaan. Lainaan:

 • Emme milloin tahansa tiedä, mikä käyttäjä on koskaan käynyt tietyllä verkkosivustolla tai palvelussa
 • Emme tiedä, mikä käyttäjä oli yhteydessä CyberGhost VPN -palveluun milloin tahansa tai mitä CyberGhost VPN -palvelimen IP: tä he käyttivät
 • Emme tiedä käyttäjän tietokoneen alkuperäisiä IP-osoitteita

Toisin kuin monet muut palveluntarjoajat, jotka vaativat nollakirjautumista, CyberGhost ei edes kirjaa nimettömiä tietoja. Puhumme asioista, kuten yhteyden aikaleimat ja kesto tai kaistanleveyden käyttö, yleensä tallennetaan ja käytetään verkon ylläpitoon.

Kuten jo mainittiin, CyberGhost kutsuu Romaniaa kotiin. Koska se on maa, jota pidetään yleisesti erittäin yksityisyyden suojaavana, se on hyvä asia.

Huolimatta siitä, että Romania on EU: ssa, se ei kuulu mihinkään tiedustelutietojen jakamiseen liittyvään yhteistyöhön, kuten Viisi silmää, Yhdeksän silmää tai Neljätoista silmää. Yhteistyön puute tarkoittaa, että CyberGhost on FBI: n, NSA: n, GCHQ: n ja minkä tahansa muun länsimaisen tiedustelupalvelun ulottumattomissa (etkä kerää tietoja, jotka he voivat ensin luovuttaa).

Ilmoittautumisprosessin aikana ainoa vaadittava henkilökohtainen tieto on sähköpostiosoite (ja voit käyttää tähän helposti dummy-tiliä). Palvelu maksetaan nimettömästi käyttämällä Bitcoinia (tosin tietysti myös luottokortit ja PayPal hyväksytään).

Salaus ja protokollat

CyberGhostin käyttämät salausstandardit ovat niin vahvoja kuin he saavat.

Oletusarvoisesti asiakas käyttää OpenVPN: ää AES-256-CBC-salauksella ja SHA256-hash-todennuksella datakanavalle, AES-256-salauksella, RSA-4096-avaimen salauksella ja SHA384-hash-todennuksella ohjauskanavalle, ja ECDH-4096-avaimenvaihto. eteenpäin salaisuus.

Jos et ole varma, mitä tämä tarkoittaa, etusija on, voit olla varma, ettei kukaan purkaa tietojen salausta – puhumme täällä armeijan luokan salausasteista.

OpenVPN on myös hyvä oletusvalinta, koska se on nopea.

Muita tuettuja protokollia ovat L2TP / IPsec ja PPTP.

Testit eivät myöskään ole osoittaneet DNS-, IP- tai WebRTC-vuotoja. Asiakas näyttää estävän nämä kaikki tehokkaasti.

ominaisuudet

Kaikki suuret alustat tukevat CyberGhost-asiakasohjelmistoa, mukaan lukien Windows, macOS, iOS ja Android. Vaikka näille ei ole erityistä ohjelmistoa, CyberGhost on myös helppo asentaa Kodiin, Linuxiin ja moniin reitittimiin..

Ominaisuuksiltaan kaikki, mitä odotat siellä olevan, tappukytkentätoiminnosta mahdollisuuteen ohittaa DNS-palvelimet.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat mahdollisuus sulkea tietty verkkosivusto VPN: n käytöstä, satunnainen porttivalinta, suojaamaton WiFi-suojaus ja jaettu tunnelointi. Jälkimmäisestä voi olla apua, jos haluat puristaa entistä enemmän suorituskykyä CyberGhostin jo nopeaan palvelinverkkoon.

CyberGhost laajenee myös puhtaan VPN-toiminnallisuuden ulkopuolelle tarjoamalla mainosten estäjän, haitallisten verkkosivustojen suojauksen ja tietojen pakkaamisen. En ole varma kuinka hyvin se toimii käytännössä, mutta teoriassa jälkimmäinen saattaa pystyä vähentämään mobiilitietojesi käyttökustannuksia hiukan.

Kaikki nämä ominaisuudet ovat oletuksena pois päältä, mutta ne voidaan vaihtaa asiakkaalta yhdellä napin painalluksella.

Yksi lemmikki-pissani CyberGhostin kanssa – ja he eivät ole ainoita VPN-palveluntarjoajia, jotka tekevät tämän – on kuinka dramaattisesti erilaiset Windows- ja MacOS-asiakkaat ovat. MacOS-asiakasohjelmasta puuttuu myös pari ominaisuutta, mukaan lukien jaettu tunnelointi ja WiFi-suojaus.

Kumpikaan ei ole kaupan rikkoja, ainakaan kirjassani, mutta se on jotain, mikä on tietoinen. Kääntöpuolella olen sitä mieltä, että Mac-ohjelmisto on vähän vähemmän häiritsevä ja intuitiivisempi käyttää.

rajoitukset

CyberGhost-palvelu mahdollistaa jopa seitsemän samanaikaista yhteyttä. Jokaisella VPN-palveluntarjoajalla on tämän tyyppiset rajoitukset (lähinnä infrastruktuurin suojaamiseksi väärinkäytöksiltä), ja CyberGhostin asettama raja on yksi parhaimmista.

Jos aiot käyttää useita laitteita samanaikaisesti, tämä on ehdottomasti harkittava asia.

P2P on sallittu, mutta vain tietyillä palvelimilla – selkeästi merkittyjä asiakkaassa – eikä minkäänlaisia ​​kaistanleveyttä tai nopeusrajoituksia ole..

Asiakaspalvelu

Vaikka olen kuullut sekalaisia ​​arvosteluja CyberGhost-asiakastuesta, minulla ei ole ollut ongelmia heidän kanssaan.

Tukipalvelu voidaan saavuttaa 24 tuntia vuorokauden ympäri live-chatin kautta, ja siihen vastataan nopeasti. Tarkempia tietoja varten on myös sähköposti- / lippujärjestelmä. Livekeskustelu on saatavana jopa saksaksi ja ranskaksi, tosin vain tietyinä päiväaikoina.

CyberGhost VPN tarjoaa merkittävän online-tietokannan. Se sisältää asennus- ja käyttöoppaat kaikille tärkeimmille alustoille. Siellä on myös useita vianetsintäosioita sekä UKK.

Jos olet ajatellut ottaa palvelun koeajoksi, CyberGhost tarjoaa alan johtavan 45 päivän rahat takaisin -takuun. Tämän pitäisi antaa sinulle runsaasti aikaa arvioida ja päättää, sopiiko tämä VPN sinulle.

Älä myöskään unohda käyttää yhtä CyberGhostin kuponkikoodeista kirjautumisen yhteydessä. Maksat huomattavasti vähemmän kuukaudessa, jos päätät pitää palvelun.

Palvelimen sijainnit

VPN-palveluntarjoajan käyttämien palvelimien lukumäärä on usein hyvä osoitus palvelun kestävyydestä. Monille käyttäjille se voi olla myös ratkaiseva tekijä.

Palvelinosastolla CyberGhost ei petä. Tätä kirjoitettaessa he tarjoavat 7159 palvelinta 90 maassa.

Vain kourallisella palveluntarjoajalla on enemmän palvelimia, ja 90 tuettua maata kuuluvat tiukasti valikoiman kärkeen. Useimmille meistä CyberGhost VPN -palvelinluettelossa on kaikki mitä tarvitsemme koskaan, varsinkin kun otat huomioon, kuinka nopeasti ne ovat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me