ExpressVPN-palvelimien omat nopeustestini

Yksi tunnetuimmista VPN-palveluntarjoajista, ExpressVPN tarjoaa nopean suorituskyvyn, loistavan asiakasohjelmistosuunnittelun ja eräitä vahvimmista turvaominaisuuksista. Aloittelijoille on helppoa noutaa ja ajaa mukanaan ja pakkaa enemmän kuin tarpeeksi virtaa jokaiselle kokeneelle käyttäjälle.

Plussat
 • Ominaisuusrikas ja intuitiivinen asiakas
 • Vahva taustatekniikka
 • Paljon palvelimia ja palvelinpaikkoja
 • Nopeat ja tasaiset yhteysnopeudet
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin kanssa
 • Huippuluokan asiakastuki
Haittoja
 • Jotkut aggregoidut hakkuut
 • Ei halvin

ExpressVPN -testit

Lähes jokaisella ExpressVPN: n verkkosivuston sivulla näet lauseet linkit ”nopea” tai “erittäin nopea”. Ovatko he hiukan kimmoisia? Voi olla. Mutta koska olen yksi vakiintuneimmista VPN-palveluntarjoajista, nopea nopeus on mitä odotan, ja mikä tahansa vähemmän pettymys. Suoritettuaani tavallisen testisäiliöni voin sanoa, että yhdellä pienellä poikkeuksella Express VPN toimittaa. Sekä lataus- että latausnopeudet olivat huippuluokkaa ja erittäin johdonmukaisia ​​kaikissa koeajoissani.

Ainoa pieni poikkeus oli lataus Kanadaan, missä näin melko huonoja tuloksia jokaisessa testissä. Nopeudet kaikissa muissa paikoissa ympäri maailmaa vaihtelivat keskimääräisestä nopeammin. En ole varma, mitä sopimuksessa oli Kanadan kanssa, mutta aion suorittaa testit uudelleen joskus pian nähdäkseni, ovatko ongelmat ratkaistu. Sillä välin, jos Kanada on maa, johon sinun on usein muodostettava yhteys, suosittelen joko yksityistä Internet-yhteyttä tai näkymätöntä selaamista VPN. Molemmat ovat osoittaneet siellä erinomaista suorituskykyä.

Jos olet kiinnostunut siitä, kuinka Express VPN -pistemäärä verrattuna muihin tarjoajiin, siirry verkkosivulle, jolla vertailin kaikkia nopeaa VPN-palvelua toisiinsa. Älä myöskään unohda katsoa täydellistä ExpressVPN-arvosteluani nähdäkseni, miten se toimii vain suorituskyvyn lisäksi.

Paras palvelin
ExpressVPN-VPN-palvelimen nopeimman testin tuloksetVPN: n kanssa ExpressVPN-palvelimen parhaat lähtötason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Yhdysvallat
ExpressVPN yhdistää VPN-palvelimen nopeuden testituloksetVPN: n kanssa ExpressVPN yhdistää valtiollisen nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Yhdistynyt kuningaskunta
ExpressVPN Yhdistyneen kuningaskunnan VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ExpressVPN Yhdistyneen kuningaskunnan perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Kanada
ExpressVPN Canada VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ExpressVPN Kanadan perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Australia
ExpressVPN Australia VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ExpressVPN Australia: n perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Alankomaat
ExpressVPN Hollannin VPN-palvelimen nopeuden testituloksetVPN: n kanssa ExpressVPN Hollannin perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Saksa
ExpressVPN Germany VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ExpressVPN Saksan nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Ranska
ExpressVPN France VPN -palvelimen nopeuden testituloksetVPN: n kanssa ExpressVPN Ranskan perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä

Tietoja ExpressVPN: stä

ExpressVPN toimii Britannian Neitsytsaaret. Se perustettiin vuonna 2009, mikä tekee siitä yhden markkinoiden vanhemmista ja vakiintuneimmista VPN-palveluntarjoajista. Se on myös yksi suurimmista ja suosituimmista. Express VPN on äänekäs puolustaja Internetin yksityisyyttä ja vapautta, ja toisin kuin muutamat muut palveluntarjoajat, he eivät ole vain kaikkien keskusteluja. He tukevat sitä merkittävällä taloudellisella tuella useille voittoa tavoittelemattomille järjestöille, jotka taistelevat Internetin vapauden ja yksityisyyden suojaamiseksi. Ja se on hieno asia nähdä.

Yksityisyys ja turvallisuus

ExpressVPN väittää verkkosivustollaan olevan paras anonyymi VPN-suojaus ja lupaa koskaan kirjata selaushistoriaasi, liikennetietoja tai DNS-kyselyjä. Vaikka siinä kaikki on hienoa, paholainen on usein yksityiskohdissa. Myyntisivun vaatimukset eivät aina anna sinulle koko totuutta.

Kuten teen jokaisen tarkastelemani VPN-palveluntarjoajan kanssa, luin Express VPN: n käyttöehdot ja huomasin, että ne saattavat todella pitää joitain lisäbittejä tietoja käytöstäsi. Tämä sisältää päivämäärät (vaikkakaan ei aikoja), jolloin muodostat yhteyden palveluun, mihin palvelimen sijaintiin olet yhteydessä, ja päivittäin siirretyn tiedon kokonaismäärän. Koska nämä tiedot tallennetaan nimettömästi, hyvät uutiset eivät ole mikään niistä, jotka yksilöivät käyttäjän. Sen väitetään olevan tarkoitettu verkon suorituskyvyn analysointiin ja tasapainottamiseen.

Myös se, että ExpressVPN perustuu Britannian Neitsytsaaret (BVI), ei ole huolestuttavaa. Vaikka BVI onkin Ison-Britannian alue, sillä ei ole pakollista tietojen säilyttämistä koskevaa lakia, ja se voi vapaasti valvoa sisäisiä asioitaan ilman ulkoista puuttumista. Oletan, että tulevaisuudessa Yhdistynyt kuningaskunta voi painostaa BVI: n hallitusta saattamaan tietojen säilyttämistä koskevat lait osaksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa voimassa olevia (kamala yksityisyyttä suojaavia) lakeja. Mutta toistaiseksi mitään tällaista ei ole tapahtunut.

Salausa varten ExpressVPN tarjoaa kirjaimellisesti tehokkaimmat mahdolliset vaihtoehdot. Heidän valintoihinsa sisältyy AES-256-CBC salaamaan ohjauskanava RSA-4096-kättelyllä ja SHA-512-hash-todennuksella. Jos nämä tekniset termit eivät tarkoita sinulle paljon, tiedä, että jotkut pitäisivät näitä salaustasoja melkein ylenmääräisinä, se on kuinka vahva. Vahvan salauksen käyttäminen maksaa yleensä suorituskyvyn kustannuksella, mutta kuten olemme huomanneet, ExpressVPN: llä ei ole tällaisia ​​ongelmia. Jotenkin he onnistuivat vetämään pois sen, mitä monet muut epäonnistuvat, joten he saivat heidät.

Toinen tärkeä näkökohta VPN-tietosuojaan on DNS- ja WebRTC-vuodot, jotka, jos niitä on, voivat paljastaa IP-osoitteesi, jolloin koko VPN-käytön harjoittaminen on mielenkiintoinen kohta. Tässäkin ExpressVPN saa puhtaan terveyslaskun, koska testini ovat paljastaneet nolla tällaisia ​​vuotoja.

Viimeinen mainitsemisen arvoinen asia yksityisyyden suoja-alueella on, että Express VPN on vuodesta 2016 lähtien toiminut verkkosivustollaan .onion-version, jonka avulla se on tuntematon Tor-käyttäjän käytettävissä. Yhdistä tämä kykyyn maksaa palvelusta Bitcoinilla, ja voit hankkia itsellesi ExpressVPN-tilauksen ilman yhtäkään jälkeä todellisesta henkilöllisyydestänne tai sijainnistasi.

ominaisuudet

ExpressVPN on tehnyt hyvää työtä tasapainottaa ominaisuuksia helposti. Mielestäni heidän asiakkaansa on erittäin loogisesti muotoiltu ja intuitiivinen. Laakereiden hankkiminen ja käyttöönotto kestää noin 5 sekuntia. Pääsy kaikkiin edistyneempiin vaihtoehtoihin, kuten Internet kill -toiminto, on juuri siellä, missä sitä odottaisin.

Asiakasohjelmisto on saatavana kaikilla tärkeimmillä alustoilla, kuten Windows, Mac, Android ja iOS, mutta ExpressVPN voidaan myös asentaa ja käyttää Linuxissa, Chromebookissa ja useissa reitittimissä..

ExpressVPN tukee kaikkia neljää suurta VPN-protokollaa: OpenVPN, joka käyttää sekä TCP: tä että UDP: tä, SSTP, L2TP / IPSec ja PPTP. Ohjelmiston oletus kaikissa alustoissa on OpenVPN, mutta voit helposti vaihtaa mihin tahansa muuhun protokollaan milloin haluat.

ExpressVPN tarjoaa useita lisäominaisuuksia, joita monet muut VPN-palveluntarjoajat eivät ole. SmartDNS on yksi tällainen tarjous. Vaikka SmartDNS: n käyttö ei tee mitään yksityisyytellesi ja verkkoturvallisuudellesi, on ihanteellista, jos haluat käyttää Netflixiä, BBC iPlayeria tai muita geo-estettyjä suoratoistopalveluita. Koska SmartDNS ei salata tietoja, seurauksena on puskurointiongelmien vähentyminen. Se voidaan asentaa myös mihin tahansa Internet-yhteensopivaan laitteeseen älytelevisioista pelikonsoliin ja Roku-tyyppisiin laitteisiin. Express VPN: n SmartDNS sisältyy tilaukseen.

Asiakasohjelmistossa on sisäänrakennettu nopeuden testausominaisuus, joka tarkistaa kaikki palvelimet reaaliajassa selvittääkseen, mitkä lataukset ovat tällä hetkellä nopeimmat. Tietenkin, vain koska palvelimella on tällä hetkellä suuri nopeus, se ei tarkoita sitä 10 minuutissa. Tämän ominaisuuden avulla voit silti tehdä koulutetumman päätöksen yhdistämispaikkaan, mikä on paljon parempi kuin sokea.

ExpressVPN ylläpitää myös pimeää verkkosivustoa, johon pääsee Tor-selaimen avulla osoitteessa http://expressobutiolem.onion/, joka on ihanteellinen niille, jotka asuvat maissa, joissa VPN: n käyttö on rypistynyt. Hallitusten on melko helppoa rajoittaa pääsyä VPN-verkkosivustoille ja estää kansalaisia ​​rekisteröitymästä. Saavuttamalla pääsy .onion-osoitteen kautta, ExpressVPN: stä tulee niin vaikea sensuroida kuin se saa.

rajoitukset

ExpressVPN rajoittaa samaan aikaan kytkettävien laitteiden määrän 3: een. Se on vain puolet alan johtavasta NordVPN: n tarjoamasta. Käytännössä se saattaa riittää tarpeistasi riippuen. Jos tarvitset lisää, voit joko valita toisen palveluntarjoajan, kuten Yksityinen Internet-yhteys tai IPVanish, tai asentaa VPN-reitittimeen (ExpressVPN tarjoaa yksityiskohtaiset asennusohjeet), joka lasketaan vain yhdeksi laitteeksi. Jälkimmäinen vaihtoehto on kuitenkin hiukan edistyneempi.

Ainoa toinen rajoitus, jota on noudatettava samanaikaisten yhteyksien lukumäärän lisäksi, on varmistaa, että pelaat mukavasti VPN: ää käytettäessä. Huonoon käytökseen sisältyy roskapostitus, hakkerointi jne. Nämä ovat asioita, joita kukaan VPN-palveluntarjoaja ei anna sinun tehdä, vaarassa, että tilisi lopetetaan.

ExpressVPN: llä ei ole kaistanleveyttä, vuorokaudenaikaa tai palvelinkytkimen rajoituksia. Ne sallivat myös BitTorrent- ja vertaisverkkotiedostojen jakamisen kaikilla palvelimillaan.

Asiakaspalvelu

Express VPN: n asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden. Jos haluat ottaa yhteyttä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: suorakeskustelu ja sähköposti. Live-chat on yleensä nopein veto.

Yleisesti ottaen asiakaspalvelun edustajat ovat olleet ystävällisiä ja erittäin osaavia.

Muutamassa yhteydessä heidän alkuperäiset vastauksensa ovat olleet niin hyödyttömästä “asenna sovelluksesi uudelleen” -valikoima. Mutta jopa niissä tapauksissa, kun pääset ohi ensimmäisestä vaihdosta, asiat toimivat. Jopa monimutkaisimpiin kysymyksiin vastattiin täysin tyytyväisenä.

ExpressVPN tarjoaa kuitenkin perusteellisen online-tietopohjan, jonka tulisi hoitaa suurin osa, ellei kaikki, perustarpeistasi. Niissä on yksityiskohtaiset asennusoppaat, jotka sisältävät vaiheittaiset kuvaohjeet melkein jokaiselle auringon alla olevalle alustalle. Heillä on myös kattava vianetsintäopas, joka tarjoaa ratkaisuja yleisimpiin teknisiin ongelmiin.

Vaikka ExpressVPN on kalliimmalla puolella – vaikka hyödyntäisitkin kuponkikoodia – tilauksesi tukee 30 päivän takuuta, jos et ole täysin tyytyväinen siihen. Tukipalveluhenkilökunta yrittää ensin auttaa sinua ratkaisemaan ongelmasi, mutta jos ratkaisu ei ole tyytyväinen, voit saada täyden hyvityksen.

Palvelimen sijainnit

Vaikka ExpressVPN ei ole kärkipaikka, se on varmasti lähellä pakkauksen päätä, kun kyse on palvelimen sijainneista ja maista. Voimakkaalla laitteistolla 151 sijainnissa 95 maassa ne ovat lähes kaikkien muiden VPN-palveluntarjoajien edellä, paitsi palvelinjohtaja HideMyAss! ja palvelimien toissijainen PureVPN. Täällä voit katsoa ExpressVPN-palvelimien täydellisen luettelon.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map