Minun VyprVPN-nopeustestit

Sveitsissä toimiva VyprVPN on vakiintunut VPN-palveluntarjoaja, joka on aina investoinut voimakkaasti tekniikkaansa. Varmistetusta nollakirjauskäytännöstä ja ystävällisestä, monipuolisesta asiakasohjelmasta satojen nopeiden itsehallittujen palvelimien ja monien suosittujen suoratoistopalvelujen tukeen VyprVPN toimittaa melkein jokaisella.


Plussat
  • Vahvistettu, ettei kirjautumista ole täydellisen yksityisyyden suojaa
  • Erinomainen valinta protokollia ja salausasetuksia
  • Sadat palvelimet, joilla on suuri sijainti monimuotoisuus
  • Intuitiivinen, helppokäyttöinen monialustainen asiakas
  • Poista Netflix, BBC iPlayer ja muut
  • Mahdollistaa P2P- ja torrent-liikenteen
  • Isännöi omia palvelimia (ei kolmansia osapuolia)
Haittoja
  • Ei tapa maksaa nimettömästi
  • VPN-häiriöitä ei ole saatavana perussuunnitelmassa

Nopeustesti

Kuten lähes kaikki muut palveluntarjoajat, VyprVPN väittää olevansa maailman nopein VPN. Tietysti voi olla vain yksi nopein palvelu ja valitettavasti VyprVPN: lle he eivät ole sitä. Ainakin testieni mukaan.

Hyvä uutinen on, että olematta numero yksi ei automaattisesti tee pahasta. Ja niin on VyprVPN: n tapauksessa. Heidän nopeutensa eivät kosketa PureVPN: n tai CyberGhostin kaltaisia ​​kilpailijoita, mutta useimmille käyttäjille se on enemmän kuin riittävä.

VyprVPN: llä on myös jotain menevää heidän hyväkseen, jota monilla muilla palveluntarjoajilla ei ole, ja se on johdonmukaisuutta. Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta (jotka ottaen huomioon huomattavasti suuremman maantieteellisen etäisyyden kyseisiin paikkoihin, eivät olleet niin kaukana) jokainen palvelin, johon yhdistin, antoi minulle vakaa 50+ Mbit / s lataukset ja 40+ Mbit / s lataukset.

Minulle tällainen suorituskyky on merkki oikeasta kuormituksen tasapainottamisesta. Ja ottaen huomioon, että VyprVPN päättää kehittää koko infrastruktuurinsa talossa, en ole yllättynyt siitä.

50 Mbit / s lataukset eivät välttämättä ole nopeimpia, mutta ovat enemmän kuin tarpeeksi nopeita teräväpiirtovideoiden selaamiseen ja suoratoistoon (missä 5-8 Mbit / s on kaikki mitä tarvitaan).

Vaikka olet aktiivinen torrentin käyttäjä (jotain VyprVPN sallii) tai suunnittelet suurten tiedostojen lataamista, nämä nopeudet palvelevat sinua melko hienosti. Itse asiassa maailman keskiarvojen perusteella keskimääräinen VPN-käyttäjä ei edes pysty saavuttamaan 50 Mbit / s nopeutta, koska heidän oma Internet-yhteys rajoittaa heidät ensin.

Oman Internet-yhteytesi yhteydessä, jonka mukaan VPN-nopeutesi on rajoitettu, huomaa, että suoritan melko nopean yhteyden (paljon nopeampi kuin mitä VPN-palvelin voi tehdä) tarkoituksella.

Nopeammalla saamme nähdä todellisen enimmäistehokkuuden, jonka kukin palveluntarjoaja voi tarjota oman Internet-palveluntarjoajan nopeusrajoituksen sijasta vähennettynä prosenttimäärällä, jotta voidaan ottaa huomioon salaus yläpuolella ja ylimääräinen etäisyys, jonka minun tietoni on kuljettava palvelimelle pääsemiseksi.

Ja jos olet utelias kuinka hyvin (tai ei) VyprVPN teki suhteessa muihin palveluntarjoajiin, tutustu vilpillisten VPN-palveluiden luettelooni.

Paras palvelin
VyprVPN parhaat VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa VyprVPN-palvelimen parhaat lähtötason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Yhdysvallat
VyprVPN yhdistää valtioiden VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa VyprVPN yhdistää valtioiden nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Yhdistynyt kuningaskunta
VyprVPN Yhdistyneen kuningaskunnan VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa VyprVPN Yhdistyneen kuningaskunnan lähtötason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Kanada
VyprVPN Canada VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa VyprVPN Kanadan perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Australia
VyprVPN Australia VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa VyprVPN Australia: n perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Alankomaat
VyprVPN Hollannin VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa VyprVPN Hollannin perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Saksa
VyprVPN Germany VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa VyprVPN Saksan nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Ranska
VyprVPN France VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Ranskan VyprVPN-nopeuden testituloksetEi VPN: tä

Tietoja VyprVPN

Parhaiten arvioidut VyprVPN: n omistaa Golden Frog, sveitsiläinen yritys, joka on toiminut vuodesta 1994. Golden Frog tarjoaa myös useita muita verkkopalveluita, ja se perustettiin tarkoituksenaan rakentaa työkaluja, jotka auttavat säilyttämään online-käyttäjien yksityisyyttä ja tarjoamaan turvallisen Internetin. kokea. VyprVPN sopii hyvin sisään.

Loppuun loppuun saakka VyprVPN käyttää ja jatkaa omien tekniikoidensa käyttöä. Se ei todellakaan ole helpoin reitti alun perin, mutta sillä on pitkällä aikavälillä suuria voittoja. Nyt kun tekniikka on kypsää, VyprVPN pystyy tehokkaasti ylläpitämään palvelunsa täydellistä hallintaa ja reagoimaan käyttäjien tarpeisiin joka vaiheessa. Tämä joustavuus on jotain, mitä muutama muu VPN voi tarjota.

Yksityisyys ja turvallisuus

Kuten edellä mainittiin, VyprVPN sijaitsee Sveitsissä. Se on hyvä asia.

Sveitsi on maa, jolla on pitkä historia kunnioittaa henkilökohtaista yksityisyyttä ja jolla on vahvat oikeudelliset puitteet tämän tueksi. Mikä vielä parempaa, Sveitsillä on myös sopimuksia Yhdysvaltojen, EU: n ja monien muiden maiden kanssa, joka laajentaa yksityisyyden suojaa rajojensa yli.

Hakkuut politiikan kannalta, asiat näyttävät myös hyvältä. VyprVPN: n tietosuojakäytännön mukaan heillä ei ole minkäänlaista lokia. Ei IP-osoitteita, ei yhteyden aikaleimoja, ei liikennetietoja, ei mitään. Jos todellinen online-tietosuoja on tärkeä sinulle, tämä on yksi tarjoaja, joka tarjoaa.

Turvallisuuden kannalta VyprVPN toteuttaa kaikki tarvitsemasi yhteysprotokollat: OpenVPN L2TP / IPsec ja PPTP. Ne tarjoavat myös patentoidun protokollan nimeltä Chameleon (joka on saatavana vain kalliimmassa suunnitelmassa).

Chameleonilla on kaksi etua kaikkiin vaihtoehtoihin nähden: se estää syvän pakettivalvonnan ja peittää VPN-liikenteen, jotta sitä ei voida tunnistaa sellaiseksi. Nämä molemmat ovat erittäin mukavia saada ominaisuuksia maissa, joissa hallitus on vain innostunut VPN-käytön sallimisesta.

Voit valita minkä tahansa neljästä käytettävissä olevasta protokollasta salausasteen ja yhteysnopeuden tarpeiden mukaan. Henkilökohtaisesti suosittelen joko OpenVPN tai Chameleon. Molemmat ovat nopeampia kuin muut valinnat, ja molemmat tarjoavat melko mahdotonta murtaa 256-bittistä AES-salausta. Chameleon ja OpenVPN sallivat myös asetusten mukautetun portin.

ominaisuudet

VyprVPN-asiakas on intuitiivinen ja helppo käyttää. Se on myös yhteensopiva melkein kaikkien laitteiden ja alustojen kanssa, joita voin ajatella (mukaan lukien jopa tietosuojakeskeinen Blackphone).

Huipputason VPN-palveluntarjoajilta odotettavat ominaisuudet ovat kaikki olemassa. Niihin kuuluu tappikytkin ja mahdollisuus määrittää mukautettuja DNS-palveluita (jos jostain syystä haluat käyttää jotakin sellaista, joka on parempi kuin VyprVPN: n versio).

Asiakasohjelmisto mahdollistaa suuren määrän hallintaa, milloin liikenteen pitäisi mennä VPN: n yli ja milloin ei, mikä on määritettävissä sovelluskohtaisesti. Voit jopa vaatia sovellusta VPN-yhteyden käyttämiseen. Tämä siisti pieni ominaisuus estää sinua käyttämästä tiettyä ohjelmistoa tahattomasti, kun VPN on irrotettu. VyprVPN voidaan myös määrittää muodostamaan yhteys automaattisesti, kun laitteesi käyttää epäluotettavaa wifi-palvelua. Suojaa lomakesi vahingossa vaarantamalla laitteen ja tietosi.

VyprVPN: lle ainutlaatuinen on heidän Chameleon-protokolla, joka estää pakettien syvän tarkastuksen ja peittää liikenteen niin, että sitä ei voida tunnistaa VPN-liikenteeksi. Se voi olla erittäin hyödyllinen ominaisuus maissa, joissa hallitus rajoittaa VPN: n käyttöä. Huomaa kuitenkin, että tarvitset ylempää pakettia päästäksesi Chameleoniin.

Yksi minusta hyppätty puute on kyvyttömyys valita palvelimeen, johon haluat muodostaa yhteyden. Voit määrittää vain maan, ja paras palvelin valitaan sitten automaattisesti, oletettavasti perustuen yhdistelmään tekijöitä, kuten nykyinen kuorma ja fyysinen etäisyys.

Henkilökohtaisesti pidän parempana tehdä päätöksen itse. Yhdistäminen palvelimeen puolivälissä koko maata vain siksi, että sen kuormitus on pieni, ei ole ihanteellinen suorituskykyyn. Mietin, miksi VyprVPN-nopeus on se, mikä se on.

rajoitukset

VyprVPN: n palvelu on melko kevyt rajoituksista. Aivan kuten kaikki muut VPN-palveluntarjoajat, ne rajoittavat samanaikaisten yhteyksien määrää. Riippuen valitsemastasi tilaussuunnitelmasta, numero on 3 tai 5. On myös huomattava, että VyprVPN Cloud ja Chameleon-protokolla ovat saatavana vain kalliimmassa suunnitelmassa.

Torrent- ja P2P-käyttö ovat sallittuja. Ja muut kuin tavallinen luettelo huonoista asioista, joita Internetissä voi tehdä, mutta joiden ei pitäisi olla (kuten VyprVPN: n käyttöehdoissa esitetään), voit vapaasti käyttää VPN-tilaustasi kuinka ja milloin haluat.

Asiakaspalvelu

VyprVPN: n tukihenkilöstö on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa. Ne ovat tavoitettavissa live-chatin, sähköpostin tai online-yhteyslomakkeen kautta. Niille, jotka haluavat sen, on olemassa myös VyprVPN-yhteisöfoorumi, joka on täynnä hyödyllisiä jäseniä, mukaan lukien monet Golden Frog -työntekijät.

Tukitoimenpiteet vaikuttavat kaiken kaikkiaan tuntevilta ja reagoivilta, tosin joskus en voinut ravistaa sitä tunnetta, että puhuin robotin kanssa. Silti, kun testasin vastausaikaa ja pätevyyttä, sain vastauksia, jotka vastasivat täysin kysymyksiini muutamassa minuutissa. Joten sängyn tapoja syrjään, he saavat työnsä päätökseen.

VyprVPN-verkkosivusto on myös perustettu hyödyllisillä UKK- ja vianetsintäsivuilla. Vaikka ne tarjoavat manuaaliset asennusohjeet, en löytänyt niitä niin yksityiskohtaisiksi kuin joidenkin kilpailijoiden tarjoamat. Joten jos sinulla on epäselvämpi laite ja sinulla on ongelmia, saatat joutua joko yhteisöfoorumiin tai puhua jonkin tukihenkilöstön kanssa.

Kun tilaat VyprVPN-palvelun ensimmäisen kerran, sinulla on oikeus kolmen päivän ilmaiseen kokeiluversioon. Hyödynnä hyvä aika ja arvioi, vastaako palvelu tarpeitasi, sillä toisin kuin melkein kaikilla muilla palveluntarjoajilla, VyprVPN ei tee palautuksia.

Palvelimen sijainnit

VyprVPN: n palvelimet kattavat erittäin vaikuttavat 64 maata. Kaiken kaikkiaan 700 tai enemmän laitteistoa 73 paikassa. Kaikki tämä laitteisto on kokonaan VyprVPN: n omistuksessa ja hallinnassa. Kolmatta osapuolta ei ole mukana. Kaiken pitäminen talossa auttaa takaamaan sekä yksityisyyden että suorituskyvyn.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me