Näkymättömien selaamisten VPN-palvelimen nopeuksien täydellinen testi

IbVPN on VPN-palvelu, josta on paljon pidettävä, ja se tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita odotat huippulaatuisimmalta palveluntarjoajalta – mukaan lukien kaksinkertainen VPN ja Smart DNS – hinnasta, joka on alhaisempi kuin useimpien kilpailijoiden. Erinomainen yksityisyys ja hyvä palvelinvalinta yhdistettynä erinomaiseen suorituskykyyn tekevät siitä helpon suosituksen.


Plussat
 • Vahvat salaus- ja suojausasetukset
 • Hyvä palvelimen suorituskyky
 • Ominaisuuksien rikas asiakas monilla edistyneillä ominaisuuksilla
 • Tukee P2P: tä (erillisillä palvelimilla)
 • Toimii Netflixin ja BBC iPlayerin kanssa
 • Ilmainen kokeilu
Haittoja
 • Monimutkainen asiakassovellus
 • Hämmentävät hinnasuunnitelmat
 • Melko pieni palvelinverkko

IbVPN-nopeustesti

Näkymätön VPN: n verkkosivustojen selaaminen väittää rohkeasti, että heidän palveluaan kiitetään kaikkialla maailmassa sen nopeudesta ja tuesta (kosketan tukea myöhemmin). En ole aivan varma siitä, kuinka paljon kiitosta he saavat, mutta he saivat nopeuden osan oikein. Testit ovat osoittaneet, että palvelimet pystyvät pitämään enemmän kuin omat VPN-markkinoilla, jotka tarjoavat paljon valintoja. Itse asiassa menen raajalle ja soitan ibVPN: n Internet-nopeuden testitulokset melko erinomaisiksi.

Jos haluat vielä parempaa suorituskykyä, jos yksityisyys ei ole suuri huolenaihe, ibVPN antaa sinun muodostaa yhteyden välityspalvelimen kautta kaikkiin heidän palvelimen sijaintiin. Välityspalvelimen käyttäminen tarkoittaa, että yhteyttä ei salata, mutta jos salaus ei ole mahdollista, se voi myös nopeuttaa.

Kuten jokaisen arvioimani VPN-palveluntarjoajan kohdalla, suoritan sarjan lataus- ja latausnopeustestejä VPN-yhteyden kanssa ja ilman sitä nopeimpaan palvelimelleni, samoin kuin seitsemän suosituinta maata, joilla käyttäjät yleensä muodostavat yhteyden.

Internet-yhteyteni on nopea 500 Mbit alas ja 100 Mbit ylöspäin. Nämä nopeudet antavat meille mahdollisuuden nähdä kuinka hyvin palvelimet toimivat ilman, että sinun on huolehdittava Internet-palveluntarjoajani asettamien rajoitusten lyömisestä.

Jos olet kiinnostunut siitä, kuinka ibVPN vertaa joitain muihin suosittuihin tarjoajavaihtoehtoihin, tutustu VPN-taulukkooni nopeimmalla nopeudella, jossa vertailin kaikkia tärkeimpiä palveluita.

Paras palvelin
ibVPN parhaat VPN-palvelimen nopeuden testituloksetVPN: n kanssa ibVPN-palvelimen parhaat lähtötason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Yhdysvallat
ibVPN yhdistää valtioiden VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ibVPN yhdistää valtiollisen nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Yhdistynyt kuningaskunta
ibVPN Yhdistyneen kuningaskunnan VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ibVPN Yhdistyneen kuningaskunnan perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Kanada
ibVPN Canada VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ibVPN Kanadan perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Australia
ibVPN Australia VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ibVPN Australia: n perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Alankomaat
ibVPN Hollannin VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ibVPN Hollannin perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Saksa
ibVPN Germany VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ibVPN Saksan nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Ranska
ibVPN France VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ibVPN Ranskan perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä

Tietoja IBVPN: stä

Näkymätön selaus VPN perustuu Romaniasta ja on ollut olemassa vuodesta 2010, vaikka ydinryhmä on työskennellyt yhdessä vielä seitsemän vuotta ennen sitä vain välityspalvelimella. Koska niillä on paljon kokemusta takana, ibVPN ymmärtää hyvin, mitä ihmiset etsivät VPN-palveluntarjoajalta. Ei ihme, että heillä on tällä hetkellä yli 500 000 käyttäjää ympäri maailmaa, ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Yksityisyys ja turvallisuus

IbVPN on niin hyvä kuin se tulee yksityisyyden suhteen. He eivät kerää tai kirjaa mitään yhteys- tai liikennetietoja. Heidän omin sanoin:

Emme voi liittää mitään tiettyä toimintaa mihinkään tiettyyn käyttäjään.

Tietosuojakäytännössä todetaan, että Invisible Browsing VPN noudattaa laillisia huomautuksia. Koska käyttäjillä ei oikeastaan ​​ole mitään tietoja luovutettavissa, käyttäjillä ei ole mitään huolta. Koska toimipaikka on Romania, ei myöskään ole huolestuttavaa mitään valtion lakeja, jotka edellyttävät tietojen säilyttämistä. Tällainen laki oli kerran olemassa, mutta se hyväksyttiin perustuslain vastaiseksi.

Vain kelvollinen sähköpostiosoite vaaditaan kirjautumiseen ibVPN-palveluun. Nimiä tai muita henkilökohtaisia ​​tietoja ei tarvita. BitCoin ja monet muut kryptovaluutat ovat saatavana maksutavoina.

Salausrintamalla Invisible Browsing VPN -asiakas tarjoaa kuusi protokolla- / salausparia. Sikäli kuin voin kertoa, et voi sekoittaa ja sovittaa, eli et voi lisätä salaustasoa haluamallasi protokollalla niin kuin haluat.

Kuudesta parituksesta yhdessä on 128-bittinen salaus (mikä on melko kevyt, ja asiakas tosin toteaa), 4: llä on 256-bittinen salaus (hyvä tasapaino latausnopeuden ja tietoturvan välillä) ja yhdellä on 2048-bittinen salaus. Jälkimmäinen käyttää SSTP: tä protokollaansa. Jos etsit vahvaa salausta toisella protokollalla, ibVPN ei tarjoa sitä tällä hetkellä.

ominaisuudet

ibVPN tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita voit odottaa ylimmän tason VPN-palveluntarjoajalta, sekä muutama lisä. Älykäs DNS-palvelu on yksi niistä. Tämä palvelu ei tee paljon yksityisyyden hyväksi, mutta se on ihanteellinen maantieteellisesti estettyjen sisältöjen suoratoistoon. Testissäni sekä Yhdysvaltain Netflix että BBC: n iPlayer avattiin lukiessaan sitä käytettäessä.

Toinen erottuva ominaisuus on kaksinkertainen VPN, vaikka näen yhä useampia tarjoajia tarjoavan tätä. ibVPN ei mene pois tieltä mainostaakseen sitä, mutta se on olemassa. On kuusi kaksinkertaista VPN-yhteysvaihtoehtoa, jotka käyttävät palvelimia Yhdysvalloissa, Alankomaissa ja Singaporessa. Tämä tarkoittaa, että voit muodostaa yhteyden Yhdysvaltoihin Hollannin kautta, Hollantiin Yhdysvaltojen kautta, Singaporeen Hollannin kautta jne..

Löysin asiakasohjelmiston olevan täysin esillä ja helppo selvittää ja käyttää, vaikkakin joskus epävakaa Windowsissa (mutta kaukana kaupan katkaisijasta). Ohjelmisto on saatavana kaikille pääalustoille. Chromelle, Firefoxille ja Operalle on jopa laajennuksia / lisäosia.

Jotakin asiakasta, joka piti erityisen mukavana, jota muutamat muut palvelut tekevät, on reaaliaikainen kuormitus kunkin palvelinvaihtoehdon vieressä. Tämä ominaisuus poistaa kaikki arvaukset siitä, mihin palvelimeen muodostetaan yhteys.

rajoitukset

Kuten useimmat VPN-palveluntarjoajat tekevät, Invisible Browsing VPN rajoittaa samanaikaisten yhteyksien enimmäismäärää. He asettavat tuon numeron kolmeen, jos saat Ultimate-suunnitelman, ja yhdelle alemman tason tileille.

Koska Ultimate-suunnitelma on vain 2 dollaria kuukaudessa enemmän kuin muut vaihtoehdot, ja se tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten välityspalvelimia, selainlaajennuksia, ja mahdollistaa P2P: n, mielestäni se on ylimääräisen kustannuksen arvoinen. Silloinkin se on silti halvempi kuin useimmat kilpailijat. Jos nämä yhteysnumerot eivät riitä, saatat joutua turvautumaan asentamalla ibVPN reitittimellesi, jota tuetaan.

IbVPN: n palvelu on rajoittamaton. Kaistanleveydelle, tiedonsiirrolle tai palvelimen nopeudelle tai palvelinkytkimien määrälle ei ole rajoituksia.

Tarkastellessani käyttöehtoja, kaksi uutta asiaa hyppäsi minuun, jotka kaikkien P2P: tä käyttävien tulisi olla tietoisia:

 • Suostut olemaan käyttämättä robottia, kuten ReGet, GetRight, Go! Zilla tai vastaavia ohjelmia, sisällön lataamiseen jatkuvasti ilman valvontaa tai osallistumista..
 • Suostut käyttämään Palvelua vertaisverkkojen tiedostojen siirtoon tai torrent-latauksiin vain palvelimilla, jotka sijaitsevat Luxemburgissa, Ruotsissa, Alankomaissa, Kanadassa, Venäjällä, Liettuassa ja Hongkongissa.

Asiakaspalvelu

ibVPN tarjoaa erilaisia ​​tukivaihtoehtoja, kuten livekeskustelu, sähköposti ja lippujärjestelmä. Live-chat-palvelua tarjotaan heidän verkkosivustonsa kautta, ja sen sanotaan olevan 24/7 sekä teknisissä että myyntiasioissa. Löysin sen olevan tarkka. Aina kun yritin, joku oli paikalla vastaamaan kysymyksiini.

Tukitiimi koostuu kymmenestä henkilöstä. Kaikki saamani vastaukset ovat olleet täydellisiä, tuntevia ja ehdottomasti eivät noudattaneet ennalta määritettyä käsikirjoitusta. Näkymätön selaus VPN: n verkkosivuilla on myös melko suuret tietokanta- ja UKK-osiot, joissa käsitellään yleisimpiä ongelmia. Siellä on myös yhteisöfoorumi.

Kaikilla tilauksilla on 15 päivän täysi rahojen palautustakuu. Olen seulonut kaikki politiikat, eikä palautuksiin näytä olevan liitettyjä merkkijonoja, kuten enimmäismäärä latauksia tai enimmäismäärä yhteyksiä. Tämä rajoitusten puute tarkoittaa, että voit viettää ensimmäiset 15 päivää heittämällä kaiken palvelussa saamasi varmistaaksesi, että se vastaa täysin tarpeitasi.

Voit myös testata ibVPN: n 24 tuntia täysin ilmaiseksi ennen minkään maksun suorittamista. Ilmainen kokeilu on jotain, mitä harvat tarjoajat tekevät, ja se kannattaa hyödyntää sitä. Jos haluat, pääset sen rekisteröintisivulle suoraan napsauttamalla tätä.

Voit myös testata ibVPN: n 6 tuntia täysin ilmaiseksi ennen minkään maksun suorittamista.

Palvelimen sijaintimaat

Näkymätön selaus VPN tarjoaa tällä hetkellä 173 palvelinta 97 sijainnissa 47 maassa. Ne ovat erittäin kunnioitettavia lukuja, joiden pitäisi olla enemmän kuin riittäviä suurimmalle osalle käyttäjiä. Jos haluat kaivaa syvemmälle, tämä on ajan tasalla oleva luettelo ibVPN: n palvelimista.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me