PureVPN: n palvelinten nopeustesteini

Noin vuodesta 2006 lähtien PureVPN on arvostettu tarjoaja ja yksi VPN-alan veteraaneista. Se tietää nopeiden yhteysnopeuksien, erinomaisen globaalin palvelinpeiton ja mahdollisuuden käyttää melkein mitä tahansa estettyä sisältöä. PureVPN: ssä on kaikki mitä tarvitset nopeaan, yksityiseen ja sensuroimattomaan Internet-kokemukseen – kaikki edulliseen hintaan, jota muutamat muut voivat voittaa.

Plussat
 • Erinomaiset nopeudet
 • Valtava palvelinverkko (131 maata)
 • Poista Netflix, iPlayer ja yli 70 muun streaming-palvelun esto
 • Yhteensopiva yli 50 laitteen ja alustan kanssa
 • Riippumattomasti todennettu nollalokin VPN-palveluntarjoaja
 • Omistettu IP-vaihtoehto
 • Suuri arvo
Haittoja
 • Sovellukset voisivat käyttää hiukan enemmän kiillotusta
 • Jotkut ajoittaiset yhteysongelmat

Nopeuden testit

PureVPN: n verkkosivuston mukaan se on nopein VPN-palveluaika. Se on iso vaatimus ja vaikea tarkistaa ehdottomasti.

Nopeustesteini osoittivat, että palvelimet ovat todellakin erittäin, erittäin nopeita. Tämä koski erityisesti latauksia. Koko keskusyksikön yhteysnopeudet olivat saavuttamassa 80 Mbit / s ja nopeammat, ja parhaan palvelimeni kellonopeus oli 112,6 Mbit / s.

Hyvin harvat muut VPN: t voivat vastaa näitä numeroita. Joten kenties PureVPN: n nopein väite on perusteltu.

Asioiden lähetyspuolella tulokset ovat yhtä vaikuttavia – lukuun ottamatta Pohjois-Amerikkaa. Latausnopeudet sekä Yhdysvalloissa että Kanadassa olivat huomattavasti hitaampia, vaikka ne olivat edelleen nopeita. Tämä pätee erityisesti Kanadaan.

Suurimmalle osalle meistä niiden tulisi kuitenkin olla enemmän kuin tarpeeksi nopeita.

Yksi muistettava asia on, että testaan ​​Internet-yhteydellä, joka on paljon nopeampi kuin mikä tahansa VPN-palveluntarjoaja voi sopia. Tämän avulla voin löytää kunkin palvelimen todellisen suorituskyvyn.

Testieni osoittamat numerot ovat enimmäisnopeuksia, joita voit odottaa, ja ne voivat olla oman Internet-yhteytesi rajaamia.

Toisin sanoen, jos Internetisi on 50 Mbit / s, älä odota näkevän 100 Mbit / s latauksia PureVPN: stä. Jotain 40–45 Mbit / s: n taajuusalueella on mitä odotan tässä tilanteessa.

Ohessa on nopeustesti seitsemälle sijainnille, joihin VPN-käyttäjät yleensä yhteydenpitävät. Mukana on myös testi parhaalle palvelimelleni PureVPN-asiakkaan määrittämällä tavalla.

Jos haluat nähdä jonkin muun sijainnin lisäävän, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit myös käydä nopeuden vertailusivulla nähdäksesi, kuinka PureVPN toimii muihin nopeisiin VPN: iin nähden.

Paras palvelin
PureVPN-VPN-palvelimen nopeuden parhaat testituloksetVPN: n kanssa PureVPN-palvelimen parhaat lähtötason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Yhdysvallat
PureVPN yhdistää VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa PureVPN yhdistää valtiollisen nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Yhdistynyt kuningaskunta
PureVPN Yhdistyneen kuningaskunnan VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa PureVPN Yhdistyneen kuningaskunnan perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Kanada
PureVPN Canada VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa PureVPN Kanadan perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Australia
PureVPN Australia VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa PureVPN Australia: n perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Alankomaat
PureVPN Hollannin VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Alankomaiden PureVPN-nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Saksa
PureVPN Germany VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa PureVPN Saksan nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Ranska
PureVPN France VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Ranskan PureVPN-nopeuden testituloksetEi VPN: tä

Tietoja PureVPN: stä

PureVPN perustettiin Hong Kongiin selvästi yli kymmenen vuotta sitten vuonna 2006. Se oli yksi ensimmäisistä yrityksistä maailmassa, joka tarjosi henkilökohtaisen VPN-ratkaisun..

Vuosien mittaan se on luonut maineen olla yksi suurimmista tarjoajista ja saanut useita kriittisiä suosiota organisaatioilta, kuten CNET, PC Magazine, Mashable ja New York Times..

Yksityisyys ja turvallisuus

Vaikka puhtaan VPN: n tietosuojakäytännön lukeminen väittää nollalokkikäytäntöä, se paljastaa, että vaikka he eivät todellakaan pidä aktiviteettitietoja, ne kirjaavat jonkin istunnon tiedot. Nämä tiedot sisältävät ajan, jolloin yhteys on muodostettu heidän VPN-palvelimeen, ja siirretyn tiedon määrän (tosin niiden tietoja ei tallenneta).

Tallennettua istuntotietoa käytetään vain palvelun laadun ylläpitämiseen, mutta se on siellä.

Tässä on tietoja heidän omilla sanoillaan:

Emme tarkkaile käyttäjän toimintaa eikä pidä lokit. Siksi meillä ei ole tietoja toiminnastasi, kuten käyttämäsi ohjelmisto, millä verkkosivustoilla vierailet, minkä sisällön olet ladannut, mitä sovelluksia käytit jne., Kun olet muodostanut yhteyden mihin tahansa palvelimeemme. Palvelimemme tallentavat automaattisesti ajan, jolloin olet yhteydessä mihin tahansa palvelimeemme. Tästä eteenpäin emme säilytä mitään tietoja, jotka voisivat yhdistää tietyn toiminnan tietylle käyttäjälle. Aika, jolloin onnistunut yhteys muodostetaan palvelimillemme, lasketaan ”yhteydeksi” ja tämän yhteyden aikana käytettyä kaistanleveyttä kutsutaan ”kaistanleveydeksi”. Yhteys ja kaistanleveys pidetään kirjaa palvelumme laadun ylläpitämiseksi. Tämä auttaa meitä ymmärtämään liikennettä tiettyihin palvelimiin, jotta voimme optimoida niitä paremmin.

PureVPN tarjoaa armeijan luokan AES 256-bittisen salauksen kaikissa yhteyksissään. Se mahdollistaa myös maksamisen Bitcoinilla anonymiteetin lisäämiseksi.

Mukava ominaisuus, jota harvat muut tarjoajat tarjoavat, on, että Pure VPN itse hallitsee verkkoaan. Tämä asennus tarkoittaa, että millään kolmannella osapuolella ei ole pääsyä mihinkään heidän palvelimiensa kautta kulkevaan tietoon.

ominaisuudet

PureVPN tarjoaa huippuluokan laiteyhteensopivuuden tuella yli 50 alustalle.

Heidän asiakasohjelmistonsa on intuitiivinen käyttää ja sillä on ainutlaatuinen käyttötarkoitus. Valitset, mihin haluat käyttää VPN-yhteyttä (esimerkiksi stream US Netflix), ja asiakas valitsee automaattisesti parhaan mahdollisen palvelimen yhteyden muodostamiseen ja parhaan yhteysmäärityksen tätä tarkoitusta varten..

PureVPN tarjoaa tällä hetkellä kaksi versiota asiakkaastaan, mikä voi olla hieman hämmentävä. Toivon, että he vain luopuisivat vanhasta ja laittaisivat kaikki ponnistelunsa uusimman ja suurimman taakse.

Muutamalla ylimääräisellä dollarilla kuukaudessa PureVPN voi tarjota sinulle osoitetun IP-osoitteen Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Saksassa ja muutamissa muissa maissa. Tämä ominaisuus ei ole jotain, mitä monet palveluntarjoajat tarjoavat.

Omistettu IP voi palvella sinua hyvin, jos yrität suoratoistaa maantieteellisesti estettyä videota.

Toinen ainutlaatuinen PureVPN-piirre on niiden jaettu tunnelointitoiminto. Sen avulla voit valita, minkä Internet-liikenteen tulisi kulkea VPN-yhteyden kautta ja minkä ei.

Tämä ominaisuus on hieno, jos esimerkiksi lataat torrent-tiedostoa, mutta haluat silti tehdä verkkopankkia samanaikaisesti. Torrent-liikenne voi kulkea VPN-yhteyden kautta maksimaalisen nimettömyyden varalta, kun kirjaudut pankkiisi tavallisella ISP-yhteydelläsi.

rajoitukset

PureVPN tarjoaa melko runsas viisi samanaikaista yhteyttä. Ei luokanpäällikkö, mutta paljon parempi kuin kaksi yhteyttä, jonka jotkut tarjoajat sallivat.

Ne eivät myöskään aseta mitään rajoituksia tiedonsiirtomäärille tai palvelinten vaihdolle.

Yksi huomioitava asia, jota ei pitäisi koskaan tulla esiin säännöllisen käytön aikana, on, että PureVPN ei niiden käyttöehtojen mukaan salli yli 200 yhteyden käyttöä päivässä. Heidän mukaansa tämä on liiallista, robottista käyttöä, mikä voi johtaa tilisi jäädyttämiseen.

Tässä on yksityiskohtia:

Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme luodaksesi automatisoituja tai manuaalisesti liiallisia yhteyksiä saadaksesi erilaisia ​​IP-osoitteita tai jostain syystä. Liialliset yhteydet ovat haittaa, koska ne luovat pullonkaulan ja tukevat verkkoamme, jonka hinnan maksavat muut käyttäjät, ja jota ei voida täysin hyväksyä. Suurin sallittu istunto on 200 päivässä, ja tämän rajan ylittäminen voi johtaa tilisi pysyvään keskeyttämiseen tai lopettamiseen, ellei yritys nimenomaisesti salli.

Asiakaspalvelu

Tuki tapahtuu pääasiassa 24/7/365 live-chatin muodossa, mutta se voidaan antaa myös sähköpostitse tai lipunmyyntijärjestelmällä..

PureVPN: llä on heidän sivustollaan valtava tietokanta, joka sisältää erinomaisia ​​kuvallisia vaiheittaisia ​​asennusoppaita melkein jokaiselle tuetulle alustalle.

Heillä on myös UKK-sivu, joka sisältää monia yleisiä ja teknisiä kysymyksiä sekä maksutietoja.

PureVPN ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota. Heillä on kuitenkin joitain erinomaisia ​​alennuksia. Niiden tarjoukset ovat tyypillisesti parhaimpia ja tekevät PureVPN: stä yhden edullisimmista ylimmän tason tarjoajista.

Palvelun mukana tulee myös 31 päivän rahat takaisin -takuu. Jos jostain syystä päätät, että PureVPN ei ole etsimäsi, hyvityksen saaminen on yhtä helppoa kuin ottaa yhteyttä tukeen ja kysyä sitä..

Palvelimen sijaintimaat

Missä PureVPN todella loistaa, on niiden tukemien palvelimien ja maiden lukumäärä. Heillä on tällä hetkellä 2070 palvelinta 131 maassa.

Hyvin harvat muut palveluntarjoajat voivat vastaa näitä lukuja. Vain HideMyAss-laitteistojen määrä on edessä.

Täydellinen ja ajan tasalla oleva palvelinluettelo on saatavana täältä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map