Surfsharkin nopeustesti

On harvinaista nähdä, että uudesta VPN-yrityksestä tulee vakava kilpailija niin nopeasti kuin Surfshark on. Mutta kun aloitat alusta alkaen ehdottomasti ilmatiivisellä tietosuojakäytännöllä, puhtaalla ja helppokäyttöisellä asiakkaalla ja varmuuskopioit sen hyvän kokoisella globaalilla palvelinverkolla, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja suoratoistoa, kaikkien on aika ottaa mukaan ilmoitus.


Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja turvallisuus ilman hakkuita
 • Erinomainen palvelimen suorituskyky
 • Poista Netflix, BBC ja monet muut käytöstä
 • Helppokäyttöinen asiakas
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • Torrentin tuki
 • halpa
Haittoja
 • Epäjohdonmukainen nopeus muutamassa paikassa
 • Melko hidas asiakastuki

Nopeuden testit

Aina huolestuttaa minua, kun en näe VPN-palveluntarjoajaa mainitsevan nopeutta heidän kotisivullaan. Loppujen lopuksi kaikki VPN: t tekevät usein liian liioiteltujen suoritusvaatimusten esittämisestä. Yrittää olla kiinnittämättä huomiota nopeuteen, jonka myötä tunnustetaan, että asiat eivät vain ole niin hyviä?

Surfsharkin tapauksessa niin ei ole lainkaan.

Kun nopeustesteini osoittavat jatkuvaa 80 Mbit / s lisäystä ja latauksia kaikille paitsi yhdelle sijainnille, jos mitään, Surfsharkin pitäisi kiinnittää huomiota niiden lukumäärään. Tarkastellaan nopeimpien VPN-verkkojen luetteloa, nämä ovat ehdottomasti korkeimman tason tuloksia.

Numerot näyttävät hieman huonommilta latausnopeuksilla, joissa yli muutama sijainti voisi käyttää parannusta. Mutta he ovat edelleen erittäin kunniallisia.

Ja kun puhutaan parannuksen tarpeesta (ja paljon siitä), Australian ylös- ja alas-numerot olivat molemmat melko kurja. Testaan ​​pian pian uudelleen toivoen saavani paremmat nopeudet. Mutta toistaiseksi, jos kyseessä on maa, johon haluat muodostaa yhteyden, kannattaa ehkä katsoa sen sijaan NordVPN: ää (jonka suorituskyky maanalaiseen maahan oli erinomainen).

Kaiken kaikkiaan, silti yhden räikeän poikkeuksen lisäksi, kiinteät nopeustestitulokset Surfsharkilta.

Ennen kuin pääset näihin tuloksiin, vain yksi nopea selitys. Minulla on melko nopea Internet-yhteys, paljon nopeammin kuin mikään VPN-palvelin pystyy kohtuudella vastaamaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tietylle sijainnille näkemäsi numerot ovat teoriassa enimmäismäärät, joita voit koskaan odottaa siitä. Omat yhteysnopeuteni eivät rajoita heitä.

Jos Internet on hitaampi kuin nämä maksimit, näet pienemmät numerot. Sitä ei vain ole olemassa.

Koska tämä pieni varoitus ei ole näkyvissä, alla on Surfsharkin nopeustestaustulokset seitsemästä sijainnista, joita meille VPN-käyttäjien suosituimmista kohteista on. Mukana oli myös se, mikä asiakkaan mielestä oli paras (ja oletettavasti nopein) palvelin, johon yhdistää.

Paras palvelin
Surfsharkin parhaat VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Surfsharkin parhaat palvelimen perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Yhdysvallat
Surfshark yhdistää VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Surfshark yhdistää perustiedot nopeuden testituloksistaEi VPN: tä
Yhdistynyt kuningaskunta
Surfshark Yhdistyneen kuningaskunnan VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Surfshark Yhdistyneen kuningaskunnan perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Kanada
Surfshark Canada VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Surfsharkin Kanadan perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Australia
Surfshark Australia VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Surfsharkin Australian nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Alankomaat
Surfshark Netherlands VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Surfsharkin Hollannin perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Saksa
Surfshark Germany VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Surfsharkin Saksan nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Ranska
Surfshark France VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa Surfshark Ranskan perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä

Tietoja Surfsharkista

Surfshark on suhteellisen uusi tulokas VPN-markkinoilla, mutta kuten kerron yksityiskohtaisesti täydellisessä katsauksessa, palvelusta on jo jo paljon kuin pidät..

Ensinnäkin Surfshark perustuu Brittiläisiin Neitsytsaarten alueelle, joka on itsenäinen alue, jolla ei ole VPN-palveluiden (tai muun asiaan liittyvän tiedon) säilyttämistä koskevia lakeja. Se on hieno uutinen yksityisyydelle.

Yhtiö on myös jo edistynyt tarjoten laajan valikoiman laitetukea, kilpailukykyistä hinnoittelua, erinomaista turvallisuutta ja yksityisyyttä sekä runsaasti käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia.

He ovat feisty VPN-tulokkaita, jotka ovat selkeästi sitoutuneet toimittamaan kaiken, mitä odotat huippuluokan palvelulta, ja ovat hyvin alukkaita haastamaan suurempia kilpailijoita..

Yksityisyys ja turvallisuus

Jos etsit VPN: ää, joka tarjoaa erinomaista yksityisyyttä ja turvallisuutta, Surfshark on tutustumisen arvoinen.

Kuten aiemmin mainittiin, heidän kotipaikka on Brittiläiset Neitsytsaaret. Sellaisenaan he ovat immuuneja mahdollisille sisäisten tai ulkomaisten viranomaisten tietopyyntöille.

Lisäksi Surfshark noudattaa tiukkaa kirjautumisen estämistä koskevaa käytäntöä eikä tallenna tietojasi sähköpostiosoitteen ja salatun tilin salasanan ulkopuolelle. Niiden avulla voit jopa maksaa palvelusta kryptovaluutalla, anonyymisti lisäämällä sen käyttöä.

Operatiivisen yksityisyyden ja turvallisuuden kannalta Surfshark menee myös pidemmälle ja suojaa sitä, että tietoasi tai Internet-toimintaa ei voida paljastaa kenellekään milloin tahansa..

Heidän ponnistelujensa ydin alkaa huipputeknisellä 256-bittisellä AES-standardin salauksella. Se on standardi, jota pidetään murtumattomana nykypäivän tekniikan kanssa.

Järjestelmä käyttää myös SHA512-todennushajaketta ja 2048-bittistä DHE-RSA-avaimenvaihtoa ja PFS: ää, jotka suojaavat edelleen kaikkia VPN-yhteyksien vaiheita.

Koska Surfshark on monialustainen palvelu, ne tarjoavat salauksensa kahdessa protokollamaussa: OpenVPN ja IKEv2.

Molempia standardeja pidetään huippuluokan ominaisuuksina, ja ne varmistavat, että Surfshark voi laajentaa suojaansa lähes kaikkiin Internet-yhteyden muodostamiin laitteisiin, jotka on rakennettu viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana..

Jos olet joku erityisen tietoinen turvallisuudesta, Surfshark antaa sinun toimia jopa monimuotoisessa tilassa (tunnetaan joskus kaksinkertaisena VPN: nä) siirtämällä tietosi useamman kuin yhden VPN-palvelimen kautta ylimääräisen turvallisuuden ja yksityisyyden tason saavuttamiseksi..

Tärkeintä on, Surfshark on tosissaan suojelemassa sinua verkossa. Heille tehtiin jopa äskettäin riippumaton turvallisuustarkastus todistaakseen niin paljon. Onnea jokaiselle, joka yrittää hakkeroida tai päästä yli monikerroksisen suojausjärjestelmänsä, jonka he ovat ottaneet käyttöön.

ominaisuudet

Surfshark on rakennettu alusta alkaen niin käytännölliseksi ja täydelliseksi kuin se tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen sopivuuden kaikenlaisiin VPN-käyttäjiin.

Merkittäviä ovat:

 • Sisäänrakennettu tappajakytkin

  Surfshark-asiakas poistaa Internet-yhteyden käytöstä, jos VPN putoaa tai muuten vaarantuu. Se tapahtuu.

  Tappokytkin estää sinua lähettämästä tai vastaanottamasta tietoisesti selkeää tietoa tavallisen Internet-yhteytesi kautta. Se auttaa ylläpitämään yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi jatkuvasti.

 • Yksityiset DNS-palvelimet ja vuodonsuojaus

  Surfshark käyttää omia DNS-palvelimia (joissa ei ole nimeltarkkuuslokeja), ja asiakasohjelmisto valvoo sen käyttöä, kun muodostat yhteyden. Tämä on olennainen ominaisuus. DNS-haut voivat paljastaa Internet-aktiviteetin kaikille, joilla on pääsy käyttämäsi DNS-palvelimeen.

  Esimerkiksi, jos käytät VPN: ää palveluntarjoajan tarjoamien DNS-palvelimien kanssa, Internet-palveluntarjoaja tietää silti kaikki verkkosivustot, joihin olet yrittänyt päästä, vaikka liikenteesi olisi salattu koko ajan..

 • Naamiointitila

  Surfsharkin VPN-palvelu tarjoaa naamiointitilaksi kutsutun ominaisuuden, joka naamioi VPN-liikenteen tavalliseksi verkkoliikenteeksi. Tästä voi olla apua yritettäessä kiertää Internet-palveluntarjoajan kuristinta tai tukkeutumista.

  Se voi myös auttaa sinua kiertämään monimutkaisia ​​Internet-sensuurijärjestelmiä, kuten Kiinassa tai Iranissa.

 • monihyppyasennoitu-

  Kuten aiemmin mainittiin, Surfshark tukee tietojen siirtämistä useiden VPN-palvelimien kautta. Se lisää entisestään nimettömyyttäsi ja turvallisuutta.

Paras uutinen Surfsharkin pitkästä ominaisuusluettelosta on, että ne tarjoavat tukea lähes jokaiselle laitteelle, jonka voit kuvitella, mukaan lukien:

 • Windows-laitteet
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • iOS
 • Android
 • FireTV
 • Linux
 • SmartDNS-tuki Xboxille, PlayStationille ja muille laitteille, jotka sallivat käyttäjän määrittämät DNS-asetukset
 • Selaimen laajennukset Chromelle ja Firefoxille

Surfshark pitää tervetulleena myös palvelimillaan BitTorrent- ja muita P2P-tiedostojako-asiakkaita ja antaa jopa estää aluerajoitetun höyrytyspalvelun, kuten Netflix.

Kuten tämän tyhjentävän luettelon perusteella voitte kertoa, Surfshark näyttää tekevän parhaansa, jotta mikään kivi ei olisi kääntynyt meille VPN-käyttäjille.

rajoitukset

Verrattuna Surfsharkin tarjoamaan pitkään ominaisuusluetteloon, niiden rajoitusluettelo on virkistävän ohut. Itse asiassa he eivät aseta kovia rajoituksia palvelunsa käytölle yleisen laittoman toiminnan kiellon lisäksi, mikä loukkaa Surfsharkin palvelusehtoja..

Surfshark tarjoaa myös varoituksen käyttäjille rajoittamattomien laiteyhteyksien väärinkäytöstä, jonka tarkoituksena on estää jälleenmyyjät ja muu luvaton tilien jakaminen.

Mutta näiden yksinkertaisten ja vakiorajoitusten lisäksi Surfshark antaa sinulle ilmaisen hallinnan siitä, mihin palveluun käytät ja miten se tehdään.

Asiakaspalvelu

Koska mikään VPN-palvelu ei voi toimia jatkuvasti ilman häiriöitä tai teknisiä vaikeuksia, asiakaspalvelulla on suuri merkitys meille kaikille riippumatta siitä, kuinka teknisiä taitaja olemme. Surfshark on peittänyt meidät myös siellä.

Ne tarjoavat 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa live-tukea chatin tai sähköpostin välityksellä. Useimmat sähköpostit saavat vastauksen kahden tunnin sisällä.

Ainoa haittapuoli näyttää olevan se, että Surfsharkin online-apuosa ei ole kovin kattava. Se ei kuitenkaan ole kohtuutonta uudelle palvelulle, ja odotan sen paranevan ajan myötä.

Varmistaaksesi, että kaikki uudet käyttäjät ovat tyytyväisiä, Surfshark antaa sinulle myös ilmaisen kokeilun heidän palvelustaan ​​30 päivän vaivattoman palautuskäytännön muodossa..

Peruuttaaksesi milloin tahansa kyseisenä ajanjaksona, sinun on vain otettava yhteyttä asiakastukeen Surfsharkin sivustolla olevan live-chatin tai sähköpostin linkin kautta. Kerro heille, että haluat hyvityksen, ja jos et ole tehnyt mitään palvelusehtojen rikkomiseksi, saat rahat takaisin paikan päällä..

Kun kirjaudut, muista myös käyttää yhtä Surfsharkin kuponkikoodeista. Tällä tavoin, jos päätät pitää palvelun, se maksaa sinulle vain 1,99 dollaria kuukaudessa. Tämä on hinta, jota mikään muu tämän kaliiperin VPN-palveluntarjoaja ei voi koskea.

Palvelimen sijainnit

Niille meistä, jotka ovat teknisesti taipuvaisempia, tai jokaiselle, joka yrittää käyttää VPN: ää kiertääkseen sisältöä tai palvelun maantieteellisiä rajoituksia, palveluntarjoajan palvelimien lukumäärä ja sijainti ovat iso juttu. Alan suhteellisen tulokkaana saatat odottaa, että Surfshark jää hieman alle tällä alueella.

Mutta jälleen kerran ne näyttävät olevan käyrän edellä. Tätä kirjoitettaessa Surfsharkin verkko koostuu yli 1040 palvelimesta 63 maassa, Albaniasta Vietnamiin ja kaikkialle väliin. Tällaisen maantieteellisen leviämisen myötä vedon, että sinulla ei ole vaikeuksia löytää palvelinta tarvitsemastasi sijainnista.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me