ZenMate Speed ​​Testi

ZenMate ei aivan vastaa parhaimpia kilpailijoitaan lisäominaisuuksien tai palvelinpaikkojen lukumäärän suhteen, mutta ne ovat silti VPN, joka kannattaa harkita. Laajasta laitetuesta ja jatkuvasti nopeista palvelimista vankkaan tietoturvaan ja alhaisimpiin hintoihin, on paljon.


Plussat
 • Hyvä, tasainen nopeus
 • Tukee paljon laitteita
 • Mahdollistaa P2P-liikenteen
 • Erittäin edullinen
 • Onko ilmainen kokeilu
Haittoja
 • Huono asiakastuki
 • Jotkut yksityisyyskysymykset
 • Asiakassovellus tarvitsee työtä

Nopeustesti

Salamanopeudet. Näin ZenMate kuvaa palvelimien suorituskykyä. En menisi niin pitkälle, mutta kaiken kaikkiaan, ZenMate teki vaikutuksen.

Vaikka ZenMate ei rikkoi mitään VPN-nopeustietueita, testini osoittivat todellakin erittäin kunniallisia tuloksia.

Paras palvelin, jonka ZenMate’n asiakas valitsi ja jonka odottaisin olevan nopein, kellonopeus oli vain yli 80 Mbit / s latauksissa ja 60 Mbit / s latauksessa. Se on nopea nopea melkein mitä tahansa varten, korkealaatuisen videon suoratoistosta torrentioon ja suurten tiedostojen vetämiseen.

Kauempana myös ZenMate menestyi hyvin, keskimääräiset latausnopeudet olivat 50–60 Mbit / s. Lähetykset olivat suurimmaksi osaksi samalla alueella. Jälleen sellainen esitys tekee hienoa mistään.

Mikä minua tosin vaikutti, on se, kuinka nopeudet olivat tasaisia. Kun Australia oli ainoa poikkeus, numerot kaikissa muissa paikoissa laskivat samaan alueeseen.

Pidän siitä, että tiedän, että riippumatta siitä missä yhdistän, voin odottaa samanlaisia ​​tuloksia. Hyvin harvat palveluntarjoajat tarjoavat samanlaista johdonmukaisuutta, jota ZenMate tarjoaa, etenkin nopeuksilla, jotka ovat pohjoisessa 50 Mbit / s.

Toinen asia, jonka minun on mainittava, on se, että melko suuri suoritusero ei-VPN- ja VPN-ajojen välillä ei ole mitään hätää. Kaikki nopeustesteini osoittavat sen.

Käytän tarkoituksella Internet-yhteyttä, joka on paljon nopeampi kuin mitä kuluttaja-VPN tarjoaa. Tällä tavalla saamme nähdä absoluuttisen maksimaalisen suorituskyvyn, mitä ikinä voimme odottaa, lukujen sijaan, jotka yhteydeni rajoittaa.

Joten, ilman enempää, tässä on ZenMaten nopeimman testin tulokset parhaalle palvelimelleni, samoin kuin seitsemälle suosituimmalle sijainnille ympäri maailmaa, VPN-käyttäjillä on taipumus muodostaa yhteys.

Paras palvelin
ZenMate parhaat VPN-palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ZenMate-palvelimen parhaat nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Yhdysvallat
ZenMate yhdistää VPN-palvelimen nopeuden testituloksetVPN: n kanssa ZenMate yhdistää perusnopeuden testituloksetEi VPN: tä
Yhdistynyt kuningaskunta
ZenMate United Kingdom VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ZenMate Yhdistyneen kuningaskunnan perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Kanada
ZenMate Canada VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ZenMate Kanadan perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Australia
ZenMate Australia VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ZenMate Australian perustason nopeustestituloksetEi VPN: tä
Alankomaat
ZenMate Netherlands VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ZenMate Alankomaiden perustiedot nopeustestistäEi VPN: tä
Saksa
ZenMate Germany VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ZenMate Saksan nopeuden testituloksetEi VPN: tä
Ranska
ZenMate France VPN -palvelimen nopeustestituloksetVPN: n kanssa ZenMate Francen nopeuden testituloksetEi VPN: tä

Tietoja ZenMate

Aikuisten ja kukoistavien VPN-markkinoiden markkinoilla näyttää siltä, ​​että uudet palveluntarjoajat ilmestyvät melkein tunnin välein. Vertailun vuoksi ZenMatea voidaan pitää jollain alan vanhemmalla valtiomiehellä, joka on aloittanut toimintansa takaisin vuonna 2013.

Isle of Manin kyberturvallisuusyritys Kape Technologies on ostanut platformin takana olevan yrityksen ZenGuard GmbH (vaikka ZenMate jatkaa toimintaansa Saksasta)..

Yrityskauppa tekee ZenMatesta VPN-palvelun CyberGhost-serkun. ZenMatella on myös ainutlaatuinen ero sillä, että se on ainoa VPN-palvelu, jota voit ostaa Yhdysvaltain kauppapaikkakunnan jättiläisen QVC-verkon kautta..

ZenMate tarjoaa kattavan sarjan VPN-tuotteita, jotka kattavat useita suosittuja laitteita, alustoja ja selaimia. Palvelu on saatavana myös monissa mauissa, osittain rajoitetusta ilmaisesta versiosta aina lopulliseen suunnitelmaan, joka on suunniteltu vastaamaan kaikkien tarpeita, jotka tarvitsevat taattua kaistanleveyttä ja OpenVPN: n alan standardin mukaista salausta..

Yksityisyys ja turvallisuus

Turvallisuusnäkymästä ZenMate on huippuluokkaa. Heidän palvelunsa perustuu TLS 1.2 -protokollaan 128-bittisellä AES-salauksella selainlaajennuksen kautta ja 256-bittisellä AES-työpöydällä ja mobiilisovelluksissa..

Kun sekoitukseen on lisätty täydellistä eteenpäin suuntautuvaa salausta (PFS), sinulla on ilmatiivis salausjärjestelmä, joka tekisi kaikesta paitsi mahdotonta kurkistaa tietosi. Kuten mainittiin, jotkut ZenMate-suunnitelmista tarjoavat myös OpenVPN-tuen, joka lisää sekoitukseen uuden luodinkestävän suojausvaihtoehdon.

Yksityisyyden suhteen tämä on palveluntarjoaja, joka näyttää saaneen sinut myös suojaamaan. ZenMate’n tietosuojakäytännön mukaan he noudattavat tiukkaa sataprosenttista kirjautumiskäytäntöä. Toisin sanoen, ei ole mahdollista, että kuka tahansa voisi saada palvelusi käyttäjän toiminnasta.

ZenMate kerää tietysti tilisi avaamiseen ja ylläpitämiseen tarvittavat henkilökohtaiset tiedot (nimi, maksutiedot, kirjautumistiedot). Mutta sitä voidaan odottaa kaikilta uskottavilta VPN-palveluilta.

Ainoa varoitus tässä on, että ZenMate toimii Saksasta, joka on ns. 14 Eyes -sopimuksen jäsen. Tämä tarkoittaa, että on mahdotonta sulkea pois mahdollisuutta, että heidät voitaisiin pakottaa seuraamaan käyttäjiään tietyissä olosuhteissa.

Silti on syytä huomata, että Saksa on yksi Euroopan suurimmista henkilötietojen yksityisyyden puolustajista (joka on johtanut GDPR: n ohi), joten on epätodennäköistä, että ZenMate joutuisi tilanteeseen..

ominaisuudet

ZenMate on monipuolinen ja tukee käytännöllisesti katsoen mitä tahansa nykyaikaista, Internetiin kytkettävää laitetta. VPN: ää voidaan käyttää korkeintaan viiden laitteen kanssa samanaikaisesti, joten yksi tili voi suojata pientä tai keskikokoista perhettä (riippuen heidän teknisestä pakkomielleisyydestään).

Alustan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Kill Switch -tekniikka

  ZenMate-työpöytäasiakkaat sisältävät sisäänrakennetun tap-kytkimen, joka estää kaiken Internet-yhteyden, jos olet joskus irrotettuna VPN-palvelimesta.

  Se auttaa varmistamaan, että et vahingossa lähetä mitään tietoja salaamattoman Internet-palveluntarjoajan tarjoaman yhteyden kautta ymmärtämättä sitä.

 • DNS-vuodonsuojaus

  ZenMate-työpöytäasiakkaat sisältävät myös toiminnon, joka pakottaa kaikki DNS-pyynnöt käyttämään ZenMate-palvelimia ja estää aktiivisesti kaikki pyynnöt menemästä palveluntarjoajan tarjoamista palvelimille..

  Tämä eliminoi mahdollisuuden, että Internet-palveluntarjoaja voi seurata käyttäytymistäsi kirjaamalla DNS-pyynnöt (jotka tunnistaisivat käymäsi sivustot).

 • Automaattinen käynnistys

  ZenMate antaa sinulle myös mahdollisuuden käynnistää VPN-yhteys tietokoneellasi tai laitteellasi, varmistaa automaattisen suojauksen virran kytkemisestä virran katkaisuun..

 • Älykkäät sijainnit

  Asiakasohjelmiston avulla voit määrittää ennalta, mitä palvelinta käytetään tietyille sivustoille ja palveluille. Se on hyödyllistä, jos haluat käyttää maantieteellisesti rajoitettuja sivustoja, jotka tarvitsevat vaihtamaan palvelimen sijainteja toimiakseen.

  Älykkäiden sijaintien avulla ZenMate-sovellus käsittelee yhteyden vaihtamista taustalla, joten voit vain muodostaa yhteyden ja siirtyä minne haluat verkossa.

Kuten aiemmin mainittiin, ZenMate on saatavana monilla alustoilla, selaimilla ja laitteilla, mukaan lukien:

 • Windows
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • Linux
 • iOS
 • Android
 • Google Chrome
 • Firefox
 • Ooppera

Lisäksi ZenMate tarjoaa OpenVPN-tukea. Tämä toiminnallisuus laajentaa sen ulottuvuutta mihin tahansa laitteeseen, joka pystyy käyttämään suosittua avoimen lähdekoodin VPN-standardia.

rajoitukset

Virallisesti ZenMate ei aseta todellisia rajoituksia palvelusi käyttämiselle. Tämä tarkoittaa, että he eivät kurista yhteyksiä tai estä pääsyä mihinkään tiettyyn sivustoon ja palveluun. Se on varmasti jotain, jota voisin odottaa suurelta VPN-palveluntarjoajalta.

Ei rajoituksia tarkoita, että voit vapaasti käyttää ZenMatea haluamallasi tavalla. Mutta on hieno tulosta harkita.

ZenMate-palvelun käyttöehdoissa kielletään nimenomaan palvelun käyttö lakien rikkomiseen, mukaan lukien digitaalisen median tekijänoikeussuojaukset. Tämä tarkoittaa, että vaikka voit käyttää BitTorrentia missä tahansa ZenMate’n VPN-palvelimessa, he pidättävät oikeuden lopettaa tilisi, jos käytät sitä laittomasti musiikin ja elokuvien tai muun sellaisen lataamiseen, johon sinulla ei ole oikeutta.

Tämä erityinen kielto herättää joitain hankalia kysymyksiä ZenMate-käyttäjän kirjautumattomuuspolitiikasta. En ole varma, kuinka he voisivat panna tällaisen kiellon täytäntöön ilman, että seuraat toimintaasi jollain tavalla.

Kun katsot, että Saksa on kuuluisa siitä, että sitä vaivaa tekijänoikeuspetokset, jotka uhkaavat käyttäjiä sakkoilla tekijänoikeusrikkomuksista (joskus teoksista, joita he eivät edes omista), TOS-kielen ja ZenMate-toiminnan yhdistelmä saa sinut ihmettelemään.

Asiakaspalvelu

Jos on osa ZenMate-palvelusta, joka olen aina löytänyt puuttuvan, se on heidän asiakaspalvelu. Ei ole niin, että heidän asiakaspalvelustaan ​​ei ole apua. Kaukana siitä. He pystyvät vastaamaan kysymyksiin useimmissa tapauksissa.

Ongelmana on, että ei ole kovin helppoa ottaa yhteyttä jokuin, joka voi auttaa.

Aluksi ZenMate ei tarjoa 24/7-livekeskustelua. Sen sijaan he saavat sinut lähettämään sähköpostitukipyynnön heidän verkkosivustonsa kautta.

Pyyntöihin vastataan suurimmaksi osaksi 24 tunnin sisällä, mutta ne toimitetaan usein säilötyinä vastauksina, jotka eivät välttämättä vastaa todellista kysymystäsi. Tämä tarkoittaa, että voi olla päiviä aiheen esille ottamisen ja tarkoituksenmukaisen avun saamisen välillä.

Vaikka ZenMate’n perusteellinen ja kattava ohjeosasto kattaa melkein kaikki tavalliset ongelmat, joita käyttäjillä voi olla, suoran tuen puute saattaa olla uraauurtava aloitteleville VPN-käyttäjille..

Palvelimen sijainnit

Jokaiselle meistä, joka vaatii joustavan VPN: n, jossa on runsaasti palvelimia ja sijainteja, ZenMate on paljon, mitä pidät. Tätä kirjoitettaessa heidän palvelimet ovat saatavilla 74 maassa.

Vaikka tämä ei ole kaukana paketin johtamisesta, ZenMate’n infrastruktuuri kattaa melkein kaikki maapallon alueet ja suurimman väestökeskuksen, mitä useimmat meistä haluavat, kaikkiin tarkoituksiin ja tarkoituksiin. Ne ovat loistava ratkaisu, jos haluat kiertää verkkosivustojen tai verkkopalveluiden maantieteellisiä rajoituksia.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me