Hanki Ison-Britannian IP-osoite viidessä helpossa vaiheessa

Jos olet brittiläinen ulkomailla, maasta lomailija tai edes vain angofiili (kuten minä), kertoimet ovatko sinun kiinnostuneita pääsystä Ison-Britannian IP-osoitteeseen.


Miksi? Jokainen IP on sidottu maantieteelliseen sijaintiin. Jokainen käyttämäsi verkkosivusto tai verkkopalvelu voi nähdä sen ja sen perusteella selvittää missä olet maailmassa.

Eri syistä monet Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevat verkkosivustot ja palvelut rajoittavat pääsyä kenelle tahansa muualle kuin maahan. Kun yrität muodostaa yhteyden esimerkiksi Espanjan IP-osoitteeseen, he sulkevat portit.

Tätä kutsutaan yleisesti maantieteelliseksi estämiseksi.

Joten jos olet lomalla ja toivot saavasi Doctor Who: n uusimman jakson BBC: ssä, olet valitettavasti onnekas. Sama pätee, jos haluat käyttää UK Netflixiä, ITV Hubia tai mitä tahansa muuta UK-sivustoa (eikä vain viihde-sivustoja). Ellei IP-osoitteesi perustu Iso-Britanniaan, et yksinkertaisesti pääse läpi.

Joten miten muutat IP-osoitteesi ollaksesi Isossa-Britanniassa? Ylivoimaisesti nopein ja helpoin tapa on käyttää VPN: tä.

Miksi käyttää VPN: tä IP: n hankkimiseen Isossa-Britanniassa

VPN toimii luomalla salatun yhteyden laitteen ja ns. VPN-palvelimen välille. Laite voi olla mikä tahansa puhelimesta tai tabletista kannettavaan, pöytätietokoneeseen tai jopa reitittimeen tai älytelevisioon.

VPN-palvelin on oikeastaan ​​vain yksi tietokone, jota VPN-palveluntarjoaja hallinnoi. Se voi sijaita missä tahansa muualla maailmassa (ja se on avain pilaantumisen suhteen minne menen tämän kanssa).

Taikuus tapahtuu, kun olet kytkenyt laitteen palvelimeen. Voit tehdä sen VPN-palvelun sinulle myöntämän asiakassovelluksen kautta.

Tästä eteenpäin kaikki lähettämäsi ja vastaanottamasi tiedot kulkevat ensin palvelimen kautta. Ja mikä vielä tärkeämpää, laite käyttää nyt myös palvelimen IP: tä kaikkeen ulkoiseen viestintään.

Jos palvelin sijaitsee Isossa-Britanniassa, sillä on brittiläinen IP-osoite. Ja koska laitteesi käyttää aivan samaa IP: tä, kaikki verkkosivustosi tai palvelusi, joihin pääset, ajattelevat 100-prosenttisesti myös Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Siisti (ja erittäin kätevä), eikö se ole?

Vaiheet Ison-Britannian IP-osoitteiden saamiseksi

VPN on helppokäyttöisin ja luotettavin tapa saada UK-IP-osoite pyydettäessä. Ja sen tekeminen ei voisi olla yksinkertaisempaa. Vaiheet ovat seuraavat.

 1. Rekisteröidy VPN-palveluntarjoajan kanssa palvelimilla Isossa-Britanniassa. Suosituin palvelu on CyberGhost, mutta myös monet muut toimivat hyvin. Siellä on luettelo, jonka avulla pääset alkuun vain vähän alaspäin.
 2. Lataa palveluntarjoajan asiakassovellus ja asenna se laitteeseesi. Kaikilla palveluntarjoajilla on yksityiskohtaiset ohjeet omalle alustallesi tai käyttöjärjestelmällesi.
 3. Avaa asiakassovellus ja kirjaudu sisään VPN-palveluun.
 4. Valitse Isossa-Britanniassa sijaitseva palvelin ja muodosta yhteys siihen. Aivan kuten laitteellasi pitäisi nyt olla IP-osoite Isossa-Britanniassa. Jos haluat tarkistaa uudelleen, siirry osoitteeseen https://mylocation.org/ ja katso mikä maa näytetään sijaintisi.
 5. Nosta jalkasi ylös. Voit nyt nauttia pääsystä aiemmin estettyihin Yhdistyneen kuningaskunnan verkkosivustoihin ja palveluihin.

BBC: n iPlayer-tietokantaan saapui brittiläinen IP-osoite

Kun et enää tarvitse IP: tä Iso-Britanniasta, irrota ja sulje VPN-asiakassovellus. Toista samat vaiheet ensi kerralla (miinus tietysti rekisteröinti- ja asennusosat).

Aika yksinkertainen. Sitä vastoin samanlaiset vaiheet toimivat myös IP: n hankkimiseksi melkein missä tahansa muussa maassa maailmassa.

Yhdistyneen kuningaskunnan VPN-palvelun valitseminen

Kaiken kaikkiaan prosessi, jolla VPN perustetaan ja siihen yhdistetään IP: n muuttamiseksi Isossa-Britanniassa, on yksinkertainen. On todennäköistä, että vaikein ja aikaavievin osa on valita käytettävä VPN-palveluntarjoaja.

Tärkein osa on tietysti valita sellainen, joka tarjoaa Ison-Britannian palvelimia. Jos brittiläisiä palvelimia ei ole, et voi väärentää IP-osoitetta Isossa-Britanniassa. aika.

Jokaisen palveluntarjoajan verkkosivusto kertoo sinulle, mitä maita he tukevat. Jos he eivät ole tai Yhdistynyttä kuningaskuntaa ei ole luettelossa, siirry eteenpäin.

Ison-Britannian palvelimen saatavuuden lisäksi on olemassa myös muita tekijöitä, joilla pitäisi olla merkitys päätöksessäsi. Ne sisältävät:

 • Valitsemallasi VPN: llä pitäisi olla useita palvelimia Isossa-Britanniassa, ei vain yksi. Itse asiassa mitä enemmän, sitä parempi.

  Kuten kaikissa verkkopalveluissa tapahtuu, ylläpito tai päivitykset voivat joskus pakottaa VPN-palveluntarjoajat käyttämään palvelimia offline-tilassa (tosin lyhyesti). Muut käyttäjät käyttävät myös samaa palvelinta kuin sinä. Jos liian monet ihmiset muodostavat yhteyden samanaikaisesti, palvelin tulee ylikuormitetuksi, hitaaksi ja käyttökelvottomaksi.

  Kun VPN-palveluntarjoajalla on useita brittiläisiä palvelimia, sinulla on aina useita yhteysvaihtoehtoja. Voit saada UK-IP-osoitteesi luotettavasti milloin tahansa ulkoisista tekijöistä riippumatta.

 • Suorituskyvyllä on ehdottoman merkitystä. Vain nopeimmat VPN: t siellä toimivat. Hyvä maine vakaudelle on myös tärkeää.

  Nopeus on erityisen kriittinen, jos käytät streaming mediaa, jonka maantieteellinen rajoitus on Yhdistynyt kuningaskunta. VPN-yhteytesi on kyettävä vastaamaan korkealaatuisten, kaistaleveysvirtojen vaatimuksiin. Jos se ei ole, siitä ei ole sinulle paljon hyötyä.

 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö ja huipputasoinen salaus ovat tärkeitä, varsinkin jos arvostat yksityisyyttäsi verkossa.

  Kuten Internet-palveluntarjoajasi, VPN-palveluntarjoajalla on hyvä käsitys siitä, mitä teet verkossa ja mistä. Yksityisyytesi ja tietoturvasi suojaamiseksi kaikki tietosi olisi salattava vahvasti. VPN-palveluntarjoajan ei tulisi myöskään kerätä tai tallentaa tietoja online-toiminnoista.

 • VPN-asiakkaan tulisi tukea kaikkia käyttämiäsi laitteita (alustat ja käyttöjärjestelmät). Tämä tarkoittaa myös selville, kuinka monta laitetta voit käyttää samanaikaisesti. Joissakin palveluntarjoajissa tämä määrä voi olla jopa kaksi. Toisilla ei ehkä ole mitään rajoituksia.

Paras VPN saada UK-IP

Riippuen siitä, kuinka perehtyneitä ja ajan tasalla olevia VPN-palveluita sinulla on, etsimäsi (ja yllä olevan kriteerin täyttävä) löytäminen vie jonkin verran tutkittavaa.

Usko minua, se ei ole kuitenkaan niin pelottavaa kuin miltä se voi kuulostaa. Kun olet joutunut asioiden uraan, sen pitäisi mennä melko nopeasti.

Toisin sanoen, jos haluat aloittaa lyhyemmän luettelon, nämä ovat VPN-verkkoja, joita voin luottavaisesti suositella keinona saada UK-IP-osoite.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

Kuten edellä lyhyesti mainitsin, CyberGhost on valintani pentueesta, kun tarvitsen IP-osoitteen Isossa-Britanniassa.

Ensinnäkin yli 7100 CyberGhost-palvelimesta 480 sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Vain NordVPN: llä on enemmän. Kaikki nämä palvelimet ovat jakautuneet hienosti kolmeen paikkaan.

Suorituskyvyn eturintamassa CyberGhost menee erittäin hyvin ja voi mennä kärjestä toiseen parhaiden kanssa. Kuten voit nähdä nopeustestaustuloksistani, yhteys on enemmän kuin tarpeeksi nopea mihin tahansa tehtävään. Kuka tahansa VPN-palveluntarjoaja ylpeilee ylpeilemällä näillä numeroilla.

Tietosuoja on toinen CyberGhostin vahvuuksista. Yksinkertaisesti sanottuna, he eivät kirjaa mitään.

CyberGhost sijaitsee Romaniasta. Tämän vuoksi joillakin meistä voi olla huolta tietojen säilyttämisestä ja jakamisesta. Mutta Romania on oikeastaan ​​yllättävän yksityisyyden suuntautunut. Hallituksen asettamia puunkorvausvaltuuksia ei ole, ja maa ei lainkaan leikkimässä maailman NSA: n, FBI: n tai GCHQ: n kanssa.

Lisäksi, kuten totesin, CyberGhost ei kirjaa mitään. Joten vaikka joku tuntuisi koputtavan ovelleen, heillä ei yksinkertaisesti olisi mitään jaettavaa.

UK Netflix, BBC iPlayer, ITV Hub ja kaikki muut palvelut toimivat hyvin myös CyberGhostin kanssa. Se on yksi niistä asioista, joista he ovat ylpeitä ja he varmasti toimittavat.

Plussat
 • Nollakirjaus maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi
 • Erinomainen palvelinjakelu yli 7100 palvelimen kanssa 90 maassa
 • Erittäin nopea yhteysnopeus
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin ja BBC iPlayerin kanssa
 • Mahdollistaa P2P-torrentin
 • Pitkä 45 päivän rahat takaisin -takuu
Haittoja
 • Emoyhtiö, jolla on kyseenalainen maine
 • Supistettu manuaalinen OpenVPN-asetus
 • Ei toimi Kiinasta

2. NordVPN

NordVPN-logo

Kaikista markkinoiden tarjoajista NordVPN: llä on eniten palvelimia Isossa-Britanniassa. Yhdelläkään muulla VPN-palveluntarjoajalla ei ole enemmän. Tätä kirjoitettaessa numero on 610 ja nousee melkein päivittäin (liioin vähän, mutta uudet palvelimet ilmestyvät järkyttävällä taajuudella).

NordVPN: n palvelimet ovat saatavilla vain yhdessä paikassa Englannissa.

Näiltä palvelimilta saamasi suorituskyky on huippuluokkaa. Vaikka tämä ei ole nopein, tämä on VPN, joka sijoittuu jatkuvasti kaikkien testattujen palveluntarjoajien viiden parhaan joukkoon (ja tarkistan paljon niitä). Katso itse NordVPN: n nopeustestaustulokset. Melko vaikuttava.

Tietosuojakäytännössä myös NordVPN antaa hyvät tulokset. He asuvat Panamasta, maasta, jossa sellaiset termit kuin tietojen säilyttäminen, Internet-sensuuri ja valvonta eivät kuulu kenenkään sanastoon. Kaupan makeuttamiseksi Nordillä on myös tiukat puunkorjuupolitiikat.

Hyvin harvojen VPN-verkkojen tarjoama potentiaalisesti hyödyllinen ominaisuus on staattinen UK-IP-osoite. Kuten jäljempänä nähdään, PureVPN on yksi poikkeuksista. Niin on myös NordVPN.

Omistetulla VPN-IP-osoitteella on monia etuja verrattuna jaettuun. Jos et pidä ajatuksesta, että sillä on sama osoite kuin satoilla muilla ihmisillä, tai et ole innoissasi siitä, että saat toisen IP-osoitteen joka kerta, kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen (molemmat tapahtuvat jaettujen IP-osoitteiden kanssa), tämä on ominaisuus sinulle.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, NordVPN toimii kuin unelma BBC: n iPlayerin ja melkein kaikkien Ison-Britannian suoratoistopalveluiden kanssa. Monilla muilla palveluntarjoajilla on taipumus taistella. Mutta vaikuttaa siltä, ​​että ei ole väliä mitä BBC heittää NordVPN: ään, se onneksi onneksi.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja nolla puunkorjuuta
 • Laaja (ja jatkuvasti kasvava) palvelinverkko
 • Hyvä yhteyden suorituskyky
 • Erikoispalvelimet (mukaan lukien kaksinkertainen VPN, häiriintynyt ja Tor VPN: n yli)
 • Puhdas, helppokäyttöinen asiakas
 • Toimii Netflixin ja useimpien muiden suoratoistopalveluiden kanssa
 • Mahdollistaa torrentin ja P2P: n
 • Tarjoaa omistettuja IP-osoitteita
Haittoja
 • Ei jaettua tunnelointitoimintoa
 • Hieman kallis lyhytaikaisiin suunnitelmiin

3. PureVPN

PureVPN-logo

Kuuma kahden muun palveluntarjoajan kannassa, PureVPN on toinen erinomainen vaihtoehto IP-osoitteen saamiseksi Isosta-Britanniasta.

Vaikka PureVPN: llä on vähemmän UK-pohjaisia ​​palvelimia kuin sekä CyberGhost että NordVPN, tällä hetkellä 168, nämä palvelimet ovat lihavempia. He ovat myös äskettäin käyneet läpi joitain massiivisia päivityksiä. Kaikessa nopeudesta yleiseen luotettavuuteen on tapahtunut huomattavaa parannusta (sen lisäksi, mikä oli jo aika vaikuttavaa suorituskykyä).

PureVPN: n palvelimet on jaettu neljään paikkaan Englannissa. Niitä ovat Lontoo, Manchester, Maidenhead ja Gosport.

Kuten mainittiin, PureVPN: n palvelinten nopeudet ovat siellä parhaimmillaan. Suoratoista 4K-videoita, lataa suuria tiedostoja, sillä ei ole väliä. Huomaat hyvin vähän eroja suorituskyvyssä verrattuna tavalliseen Internet-yhteyteesi.

Ja 4K-videon suhteen BBC iPlayer ja tosiasiallisesti kaikki muut UK: n suoratoistopalvelut toimivat loistavasti PureVPN: n kanssa.

Yksityisyyden suojan perusteella PureVPN ei ole täydellinen. He eivät edelleenkään kirjaa mitään erityistä tekemääsi, kuten millä sivustoilla vierailet tai mitä lataat. Ne seuraavat kuitenkin nimettömästi yhteyden aikaleimoja ja kaistanleveyden käyttöä (palvelun laatuun liittyvistä syistä).

Se ei ole massiivinen sopimus. Pysyt edelleen nimettömänä ja turvassa. Mutta puunkorjuu on puunkorjuuta, ja he voisivat tehdä siellä paremmin.

Yhdessä NordVPN: n kanssa PureVPN on myös yksi harvoista “one-hand” VPN-palveluntarjoajista, jotka tarjoavat Isossa-Britanniassa staattisen IP-osoitteen. He tekevät niin myös halvemmalla.

Ja kaiken kaikkiaan, PureVPN tarjoaa erinomaisen arvon. Markkinoiden alhaisimmista hinnoista saat yhden parhaista saatavilla olevista VPN-palveluista, jotka toimivat missä tahansa kuviteltavissa olevassa laitteessa.

Pienenä syrjintänä, jos olet kiinnostunut IP-osoitteista Ison-Britannian ulkopuolella, PureVPN: llä on palvelimia yhteensä 131 maassa. Vain yksi muu palveluntarjoaja, HideMyAss!, Voi parantaa numeroa.

Plussat
 • Erinomaiset nopeudet
 • Valtava palvelinverkko (131 maata)
 • Poista Netflix, iPlayer ja yli 70 muun streaming-palvelun esto
 • Yhteensopiva yli 50 laitteen ja alustan kanssa
 • Riippumattomasti todennettu nollalokin VPN-palveluntarjoaja
 • Omistettu IP-vaihtoehto
 • Suuri arvo
Haittoja
 • Sovellukset voisivat käyttää hiukan enemmän kiillotusta
 • Jotkut ajoittaiset yhteysongelmat

Muut Yhdistyneen kuningaskunnan IP-osoitteen edut

On monia syitä, miksi saatat haluta Ison-Britannian IP-osoitteen. Kuten olemme jo keskustelleet, se on ainoa tapa katsoa UK-televisiota ulkomailla. Mutta on myös muita vähemmän ilmeisiä syitä.

 • Maantieteellinen esto ei ole rajoitettu viihdesivustoihin. Riippuen siitä missä maapallossa olet, pääsy sosiaaliseen mediaasi ja jopa suosikkiuutisivustoillesi voi myös olla vakavasti rajoitettu.

  Iso-Britannia ei rajoita pääsyä tällaisiin palveluihin. Pyydä IP-osoitteesi olemaan Isossa-Britanniassa. Seuraavan kerran kun matkustat Kiinaan, voit silti päästä Facebookiin ja silti lukea uutisia länsimaan silmin nähden..

 • Älä lukitse rahalaitoksiasi. Ison-Britannian immateriaalioikeudet voivat olla hyödyllisiä estämällä esimerkiksi brittiläisen pankkitilin tukkeutuminen ulkomailla.

  Pankit ja muut organisaatiot käyttävät IP-osoitteiden sijaintitietoja suojautuakseen laittomilta tai muuten epäilyttäviltä online-toimilta. Jopa lailliset yritykset käyttää omaa tiliäsi ulkomailta saattaisivat aiheuttaa punaisia ​​lippuja.

  Tällaiset punaiset liput laukaisevat usein vain yksinkertaisen sisäisen toiminnan tarkastelun. Toisinaan tilisi saattaa lukita, ja pakotit soittamaan ongelman korjaamiseksi. Pitämällä IP-osoitteesi Isossa-Britanniassa voit säästää aikaa ja päänsärkyä.

 • Suojaa tietosi ja henkilökohtaiset tietosi. Tämä on erityisen tärkeää, kun käytät suojaamattomia tai julkisia Wi-Fi-yhteyspisteitä (kahviloita, hotelleja, lentokenttiä jne.)

  Jos olet maassa, jossa et tiedä vahvoja verkkoturvallisuus- tai yksityisyyslakeja (tai tiedät monipuolisia hakkereita), siitä tulee entistä tärkeämpää..

  Pidän aina mielenrauhasta, että tietoni ovat turvassa. Kun yhteys VPN-verkkoon on riippumatta siitä, minne menet, Internet-liikenne salataan automaattisesti. Tämä salaus estää tietoja joutumasta kenenkään käsiin, jolla ei pitäisi olla pääsyä siihen.

Miksi ilmaiset VPN-verkot eivät ole ihanteellisia

Kun aloitat VPN-verkkojen tutkimisen, törmäät monenlaisiin ilmaisiin palveluihin. Vaikka nämä vaihtoehdot ovatkin jonkin verran toteuttamiskelpoisia, suhtaudu niihin skeptisesti. Ilmaiset ja maksetut VPN: t ovat melko erilaisia.

Ilmaiset palveluntarjoajat voivat itse asiassa auttaa sinua saamaan Englannin IP-osoitteen. Mutta kuten olen varma, että olemme kaikki tienneet jossain vaiheessa, saat usein elämässäsi sen, minkä maksat. Ja tämä pätee hyvin myös tässä tapauksessa.

Vaikka ilmaiset palvelut eivät veloita niiden käyttämisestä, he ansaitsevat rahaa edelleen muilla tavoilla. Heidän täytyy. Muuten kuka maksaa kaikesta tuosta infrastruktuurista?

Se, kuinka ilmaiset VPN-palveluntarjoajat ansaitsevat rahaa, on usein vähemmän kuin ihanteellista. Monet kattavat kustannuksensa myymällä tietoja selauskäytännöistäsi mainosyrityksille (ts. Ne kirjaavat ja luetteloivat mitä teet verkossa). Toiset lisäävät mainoksia suoraan selaimeesi, kun olet yhteydessä heidän palveluun. Jotkut tekevät molemmat.

Lyhyesti sanottuna, kun kyse on ilmaisista VPN-palveluista, et maksa rahalla. Maksat sen sijaan yksityisyytesi ja henkilötietojesi kanssa.

Ilmaiset Ison-Britannian VPN-verkot voivat myydä käyttäjätietoja

Toinen ilmaisten VPN-verkkojen ongelma on, että useimmiten huomaat, että he eivät avaa pääsyä BBC iPlayer-, ITV Hub- tai jopa Channel 4 -käyttöoikeuksiin..

Näiden suosittujen palvelujen kanssa toimivien IP-osoitteiden ylläpitäminen vie yllättävän paljon resursseja. Ensiluokkaiset VPN-palveluntarjoajat pysyvät tämän kaltaisten asioiden päällä. Ilmaiset VPN-palveluntarjoajat eivät.

Muita tapoja saada brittiläinen IP

VPN ei ole ainoa tapa hankkia Ison-Britannian IP. Muita vaihtoehtoja on olemassa. Nämä vaihtoehdot eivät ole läheskään yhtä joustavia tai luotettavia, varsinkin jos yrität kiertää maantieteellisiä rajoituksia. Mutta se ei tarkoita, että heille ei ole aikaa ja paikkaa.

SmartDNS

Yksi suosituimmista VPN-vaihtoehdoista ei sisällä Yhdistyneen kuningaskunnan IP-osoitteen saamista ollenkaan (tiukasti sanottuna). Sitä kutsutaan SmartDNS.

SmartDNS voi auttaa sinua välttämään maantieteellisiä rajoituksia peittämällä sinne, missä maailmassa vain osa liikenteestäsi tulee.

Kun olet asentanut sen, SmartDNS-palvelin reitittää läpinäkyvästi kaikki tiedot, joita tarvitaan estettyjen sivustojen käyttämiseen, alueiden kautta, joille on pääsy siihen. Kaikki muut tiedot käyttävät edelleen tavallista Internet-yhteyttäsi.

Tämän tyyppiset palvelut on asetettu toimimaan suhteellisen pienen verkkosivustojen alajoukon kanssa. Niillä on taipumus toimia melko hyvin, mutta ne ovat yleensä paljon rajoittavampia kuin VPN.

Joitakin suosituimpia SmartDNS-palveluita ovat Unlocator, SmartyDNS ja Smart DNS Proxy. Muutama VPN-palveluntarjoaja sisältää myös SmartDNS-palvelun osana palveluaan, joista merkittävin on Invisible Browsing VPN.

välityspalvelimet

SmartDNS-palvelut ovat vaihtoehto Internet-välityspalvelimille, joita voidaan käyttää myös estämään maantieteellisesti rajoitettujen brittiläisten verkkosivustojen estäminen.

Välityspalvelin on samanlainen kuin VPN, koska se reitittää kaiken Internet-liikenteen palvelimen kautta. Saat valita, missä maassa palvelin sijaitsee.

Ero, ja se on tärkeä, on, että välityspalvelimet ovat lähes aina salaamattomia. Et saa mitään yksityisyyden ja turvallisuuden eduista, jotka tulevat VPN: n käytöstä.

Useimmiten välityspalvelimia hoitavat myös sinä ja minä. Se tekee heistä paljon vähemmän luotettavia, sekä suorituskyvyn että sen suhteen, onko käyttämäsi välityspalvelin vielä muutamassa tunnissa.

Valinnan tekeminen

Riippumatta syystä tarvitset sellaista, VPN-palvelu antaa sinulle parhaan vaihtoehdon saada UK-IP-osoite. Ne ovat luotettavia, turvallisia ja tarjoavat runsaasti etuja, joita muut menetelmät eivät vastaa.

Varmista, että valitset oikean Ison-Britannian VPN-palvelun ja olet valmis. Minkä tahansa sisällön käyttö on aina hyppysissäsi.

Tämän pitäisi olla loistava uutinen brittiläisille ulkomaalaisille ja kaikille muille, jotka haluavat hyödyntää sitä, mitä Yhdistyneellä kuningaskunnalla on tarjota verkossa. Ja voit tehdä niin mistä päin maailmaa tahansa oletkin.

Paras Ison-Britannian IP-osoitteen VPN-vertailu

ProviderUK-palvelimetFeaturesCost

Nopeustesti | Palvelinluettelo
palvelimet:480
Toimipaikat:3
Maat:90
palvelimet:7159
protokollat:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Platforms:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, reitittimet
liitännät:7
puunkorjuun:Ei kirjautumista
Sijainti:Romania
1 kuukauden suunnitelma:$ 12,99 / kk
Vuotuinen suunnitelma:$ 2,75 / kk
Ilmainen kokeilu:Joo
Rahat takaisin:45 päivää
maksu:Luottokortti, PayPal, Bitcoin

Katsaus | Nopeustesti | Palvelinluettelo
palvelimet:610
Toimipaikat:1
Maat:58
palvelimet:5645
protokollat:OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
Platforms:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, reitittimet
liitännät:6
puunkorjuun:Ei hakkuita
Sijainti:Panama
1 kuukauden suunnitelma:$ 11,95 / kk
Vuotuinen suunnitelma:$ 3,49 / kk
Ilmainen kokeilu:Ei
Rahat takaisin:30 päivää
maksu:Luottokortit (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Muu

Nopeustesti | Palvelinluettelo
palvelimet:168
Toimipaikat:4
Maat:131
palvelimet:2070
protokollat:OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
Platforms:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, reitittimet
liitännät:5
puunkorjuun:Yhteyspäivä, käytetty kaistanleveys kokonaisuudessaan
Sijainti:Hongkong
1 kuukauden suunnitelma:$ 10,95 / kk
Vuotuinen suunnitelma:$ 3,33 / kk
Ilmainen kokeilu:Ei
Rahat takaisin:31 päivää
maksu:Luottokortti, PayPal, BitCoin, Alipay, Suuret lahjakortit, CashU, muut kryptovaluutat, Paymetwall
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me