Kuinka katsoa UK-televisiota ulkomailla

Kuinka katsoa UK-televisiota ulkomailla


British TV: ssä on aina jotain katsottavaa. BBC: n, ITV: n, Channel 4: n, Sky: n ja monien muiden välillä emme ole koskaan tappiollisia erinomaisesta ohjelmoinnista. Koska kukin kanava tarjoaa suoratoistosovelluksen (ajattele BBC iPlayer-, ITV Hub- tai Sky Go -sovelluksia), suosikkiohjelmasi seuraaminen on niin helppoa.

Helppo niin kauan kuin olet Yhdistyneessä kuningaskunnassa, eli.

Yritä suoratoistaa sisältöä ulkomailta, ja kertoimet saavat sinulle seuraavan viestin:

BBC iPlayer toimii vain Isossa-Britanniassa. Valitettavasti se johtuu oikeuksista.

Mutta älä huoli. Esiintymisistä huolimatta, UK-television katseleminen ulkomailla on helppoa. Olit sitten liikkeessä Yhdysvalloissa, lomalla Kyproksessa tai Maltalla ja angofiilillä Australiassa tai Kanadassa tai viettämällä talveasi Espanjassa, Portugalissa tai Ranskassa, voit silti katsella luotettavasti Britannian televisiota.

Ja tämä tietysti koskee sekä live-suoratoistoja että aiemmin näytettyjä on-demand-ohjelmointeja.

Joten mikä temppu on? Lue ja selvitä.

Kuinka katsoa UK-televisiota ulkomailla: Pikaopas

yksinkertaisin ratkaisu kiertää geoblocking ja katsella suosikki britti-TV-ohjelmasi kaikkialta maailmasta hyvä VPN.

Piilottamalla todellisen IP-osoitteesi ja korvaamalla sen yhdellä Ison-Britannian osoitteella, VPN saa sen näyttämään BBC: lle, Channel 4: lle tai muulle palvelulle ikään kuin laite sijaitsisi maassa, vaikka se ei olisi.

Toisin sanoen VPN voi antaa sinun suoratoistaa mitä tahansa aiemmin näytettyä ja live-TV-sisältöä nopeasti.

Ja myös asennus on niin helppoa. Tässä on a nopea vaihe vaiheelta -opas (suosikki TV-ohjelmasi eivät odota lopulta ketään).

 1. Valitse VPN. Käytän tällä hetkellä CyberGhostia, mutta minkä tahansa tällä sivulla tai UK VPN -luettelossa lueteltujen palveluntarjoajien pitäisi toimia hyvin.
 2. Tilaa palvelu ja asenna sovellus laitteellesi tai tietokoneellesi.
 3. Kirjaudu sisään VPN-sovellukseen.
 4. Valitse VPN-palvelin Isossa-Britanniassa ja muodosta yhteys siihen.
 5. Siirry sen televisiokanavan verkkosivustolle, jota haluat katsoa. Kanavan TV-sovellusten käyttö toimii myös.
 6. Nosta jalat ja nauti näytöstä!

Edellä olevat vaiheet työskentele minkä tahansa UK: n suoratoistopalvelun kanssa, mukaan lukien BBC iPlayer, ITV Hub, Channel Four All 4, Sky Go ja muut. Helppo, oikein?

Miksi käyttää VPN: ää katsomaan Britannian televisiota ulkomailla?

Lyhyesti sanottuna, tarvitset VPN: n katsoaksesi UK: n televisiota maan ulkopuolelta, koska ilman yhtäkään, et voi tehdä sitä.

Ison-Britannian lähetystoiminnan harjoittajat eivät aina pidä kansainvälisiä oikeuksia jokaiselle näyttämälleen elokuvalle tai sarjalle. Joten sisällönomistajien tyydyttämiseksi he estävät pääsyn kaikkiin laitteisiin, joilla on vieras IP-osoite.

Tämä tarkoittaa, että jokaiselle, joka fyysisesti sijaitsee Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella, jopa TV-lisenssimaksulle, se on turhautumista ja usein esiintyviä virheitä, kuten alla oleva.

UK-TV: tä ei voi katsella Yhdysvalloissa tai Kanadassa

VPN on täydellinen työkalu kiertää tämäntyyppisiä maantieteellisiä rajoituksia. Se voi huijata suoratoistopalvelun ajattelemalla, että laitteesi on Isossa-Britanniassa, vaikka se olisi ulkomailla. Se voi myös tehdä niin paljon luotettavammin kuin mikään näistä varjoisista live-TV-verkkosivustoista voi – ja kuvanlaatuero voi olla kuin yö ja päivä.

Mukavana bonuksena myös VPN: t lisätä yksityisyyttäsi ja turvallisuus aina, kun käytät niitä.

Ja kun olet asentanut VPN: n, voit käyttää sitä suoratoisto-ohjelmointi mistä tahansa palvelusta Ison-Britannian ulkopuolella. Se on esimerkiksi yksi parhaista tavoista katsella Netflixiä muista maista.

Kuinka valita VPN, joka virtauttaa UK-ohjelmat

Tässä on asioita, jotka ovat hieman monimutkaisempia – vaikkakaan ei niin paljon -. Useista syistä, Jotkut VPN-palvelut eivät toimi melkein yhtä hyvin kuin muutkin maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukituksen poistamisesta. BBC iPlayer, joka havaitsee VPN-käytön, on esimerkiksi tunnettu ongelma monien palveluntarjoajien kanssa – tosin yksi, jolla on yllättävän helppo kiertotapa.

Joten miten tiedät, mikä VPN voi antaa sinun luotettavasti suoratoistaa Britannian televisiota Ison-Britannian ulkopuolelta? Tässä ovat neljä suurta asiaa olla etsimässä.

 1. Useita UK-palvelimia

  Mitä enemmän palvelimia VPN: llä on Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sitä parempi.

  Sisällöntuottajat tietävät hyvin, kuinka helposti VPN: ää voidaan käyttää lohkojensa kiertämiseen. Joten he tekevät parhaansa, jotta VPN: n käyttämät UK-IP-osoitteet sisällytetään mustalle listalle ja kohtelevat heitä ikään kuin ne olisivat ulkomaalaisia.

  Sitä ei voida kiertää.

  Mutta paremmilla VPN-palveluilla on erittäin hyvä vaihtaa mustalle listalle merkittyjä IP: itä toimivien kanssa. Haittapuoli on, että tämä prosessi voi viedä jonkin aikaa – muutamasta tunnista useisiin päiviin palveluntarjoajasta riippuen.

  Käyttämällä VPN: ää, jolla on satoja brittiläisiä palvelimia, sinulla on suuri joukko IP-osoitteita, joista valita, ja sinun ei tarvitse löytää osoitetta, jonka avulla voit katsella UK-televisiota ulkomailla.

 2. Erinomaiset palvelinopeudet

  Mitä hyötyä on mahdollisuudesta suoratoistaa UK-videosisältöä, kun kaikki näkemäsi on pikselöity sotku – tai mikä pahempaa, sinut häiritsevät ärsyttävät pyörimispuskurin indikaattorit 10 sekunnin välein.

  Turhautumattoman katselukokemuksen saamiseksi – joka on erityisen tärkeää, jos haluat katsella televisiota suorana lähetyksenä – VPN: n on oltava nopeaa ja helppoa käsittelemään jopa kaikkein kaistaa kaikkein kaikkein tehokkainta toimintaa. Kaikki nopeimman VPN-sivuni palveluntarjoajat sopivat laskuun, samoin kuin kaikki alla luetellut palveluntarjoajat.

 3. Oikeat VPN-ominaisuudet

  Vuodonsuojausominaisuus on VPN-vaatimus ongelmaton katselu. Ilman sitä kaikki TV-suoratoistopalvelut voivat selvittää, että olet Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella – vaikka IP-osoitteesi toisin sanoisi.

  Toinen kätevä ominaisuus, jota jotkut palveluntarjoajat, kuten CyberGhost ja PureVPN, tarjoavat palvelimille, jotka on omistettu tietyille TV-virroille. Molemmilla on esimerkiksi erityinen BBC iPlayer -palvelin, joka on kokemukseni mukaan yksi luotettavimmista tavoista käyttää palvelua ulkomailta..

 4. Suuri asiakastuki

  Tämä voi olla ilmeistä, mutta erinomainen asiakaspalvelu on pakollinen kaikille VPN-palveluntarjoajille. Ohjelmisto on ohjelmisto, ja ongelmia voi ilmetä milloin tahansa. Live-chat-vaihtoehdon käyttäminen voi olla erityisen kätevää.

  Teknisten kysymysten ratkaisemisen lisäksi hyvä tuki voi myös ohjata sinua kohti palvelinta, joka toimii suosikkikanavasi kanssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jos sinulla on ongelmia yhteyden muodostamisessa.

Kyllä, hyvän VPN: n löytäminen UK: n television katselemiseen ulkomailla voi viedä vähän työtä. Se on kuitenkin välttämätön paha välttää pettymykset myöhemmin. Ja rehellisesti, se on todennäköisesti helpompaa kuin miltä kuulostaa – varsinkin kun voit käyttää lähtökohdani (lueteltu alla) lähtökohtana.

Parhaat VPN: t UK-television katseluun ulkomailla

Alla on luettelo siitä, mitkä ovat kokemukseni mukaan parhaimmat VPN: t katsomassa brittiläistä televisiota Ison-Britannian ulkopuolella. BBC: stä ja ITV: stä Channel Four: iin ja jopa Netflix UK: han nämä palveluntarjoajat antavat sinun pysyä ajan tasalla suosikkitelevisio-ohjelmissasi riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost on nykyinen valintani parhaaksi VPN: ksi käyttää UK-televisiota ulkomailla. 480 brittiläisellä palvelimella kolmessa eri paikassa et koskaan menetä valintaa. VPN toimii hyvin kaikkien tärkeimpien kanavien kanssa ja tarjoaa jopa palvelimia, jotka on nimenomaan omistettu BBC iPlayerin ja Netflix UK: n suoratoistoon..

Suorituskyky ei ole huolenaihe erinomaisista nopeustestituloksista Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja todellakin melkein muualla maailmassa.

Ja puhumalla muusta maailmasta, CyberGhostin palvelinverkko kattaa yhteensä 90 maata. Tämä tarkoittaa, että voit muodostaa yhteyden melkein minne tahansa, jos haluat joskus suoratoistaa sisältöä muista maista kuin Iso-Britanniasta.

CyberGhost tarjoaa pisin rahat takaisin -takuu kaikista VPN-palveluntarjoajista – saat täydet 45 päivää kokeilla palvelua täysin riskittömästi. Ja heidän nykyisissä tarjouksissaan tämä on myös erittäin edullinen palvelu.

Plussat
 • Nollakirjaus maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi
 • Erinomainen palvelinjakelu yli 7100 palvelimen kanssa 90 maassa
 • Erittäin nopea yhteysnopeus
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin ja BBC iPlayerin kanssa
 • Mahdollistaa P2P-torrentin
 • Pitkä 45 päivän rahat takaisin -takuu
Haittoja
 • Emoyhtiö, jolla on kyseenalainen maine
 • Supistettu manuaalinen OpenVPN-asetus
 • Ei toimi Kiinasta

2. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN, jolla on 610 palvelinta Isossa-Britanniassa ja yli 5600 80 toimipisteessä ympäri maailmaa, on toinen erinomainen valinta kaikkiin televisiolähetysten tarpeisiin. He ovat tunnettuja siitä, että heillä on tuntematon kyky poistaa esto lähes kaikesta maantieteellisesti rajoitetusta sisällöstä sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa että sen ulkopuolella..

Palvelimen suorituskyky on huippuluokkaa, joten online-television katseleminen jopa korkeimmilla videon laatuasetuksilla ei ole ongelma.

NordVPN: n asiakas on puhdas ja uskomattoman helppokäyttöinen. Se tukee Windows PC: tä ja tabletteja, macOS, iOS (iPhone ja iPad), Android (puhelin ja tabletti), Android TV ja Linux. Chrome- ja Firefox-selainlaajennukset ovat myös saatavana.

Vaikka kertoimet ovat ylivoimaiset, ettet tarvitse niitä, ystävällinen chat-tuki on saatavana ympäri vuorokauden. Ja ilman NordVPN: n esittämiä kysymyksiä 30 päivän rahat takaisin -takuulla, sinulla on runsaasti aikaa testata palvelua, joka arvioidaan jatkuvasti yhdeksi markkinoiden parhaista VPN-verkoista..

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja nolla puunkorjuuta
 • Laaja (ja jatkuvasti kasvava) palvelinverkko
 • Hyvä yhteyden suorituskyky
 • Erikoispalvelimet (mukaan lukien kaksinkertainen VPN, häiriintynyt ja Tor VPN: n yli)
 • Puhdas, helppokäyttöinen asiakas
 • Toimii Netflixin ja useimpien muiden suoratoistopalveluiden kanssa
 • Mahdollistaa torrentin ja P2P: n
 • Tarjoaa omistettuja IP-osoitteita
Haittoja
 • Ei jaettua tunnelointitoimintoa
 • Hieman kallis lyhytaikaisiin suunnitelmiin

3. Surfshark

Surfsharkin logo

Toinen VPN-palvelu, joka kannattaa harkita UK: n television katselemista ulkomailla, on Surfshark. Yksinkertaisesti sanottuna ne tekevät suoratoistosisällöstä BBC: stä, ITV: ltä, Channel Four: lta ja Netflix UK: lta helppoa. Jopa toisinaan vaikea päästä liikkumaan Sky Go toimii hyvin.

Surfsharkin verkko muodostuu yli 1040 palvelimesta 63 maassa ja se sisältää useita UK-sijainteja. Odotetusti suorituskyky on erinomainen.

Surfshark toimitetaan yksityisyyden suojaamisesta ja suojaamisesta vuodonsuojauksesta ja tappikytkimestä kaksinkertaiseen VPN-yhteyteen ja naamiointitilaan. He ovat myös varmennettuja kirjautumattomuuskäytäntöjen tarjoajia, jotka perustuvat yksityisyyttä edistävään Brittiläiseen Neitsytsaareen.

Surfshark tarjoaa 24/7 chat-tuki, ja kaikilla suunnitelmilla on 30 päivän takuu.

Missä palveluntarjoaja todella paistaa, on kuitenkin arvo. Tämän listan halvin merkintä, mikään muu ylimmän tason VPN ei tarjoa yhtä paljon kuin Surfshark tekee niin pienestä.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja turvallisuus ilman hakkuita
 • Erinomainen palvelimen suorituskyky
 • Poista Netflix, BBC ja monet muut käytöstä
 • Helppokäyttöinen asiakas
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • Torrentin tuki
 • halpa
Haittoja
 • Epäjohdonmukainen nopeus muutamassa paikassa
 • Melko hidas asiakastuki

4. PureVPN

PureVPN-logo

PureVPN: n väite kuuluisuuteen on heidän 2070-vahva palvelinluettelo, joka kattaa valtavan 131 maan. Näistä palvelimista 168 on Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jaettu neljään sijaintiin.

PureVPN, joka on aina markkinoinut itseään suosituimpana suoratoistona, ei todellakaan petä. Heidän palvelinopeutensa ovat luokan parhaat, ja kymmenien palvelimien kanssa, jotka on määritetty toimimaan erityisesti valittujen kanavien kanssa (mukaan lukien BBC, ITV ja Channel Five), tarkoitetaan, että voit katsella mitä haluat milloin haluat, mistä tahansa..

Asiakas tukee yli 50 erilaista käyttöjärjestelmää ja laitetta, ja mukana on paljon edistyneitä ominaisuuksia. Suoratoisto-välttämättömyydet ja mukavat-tarpeelliset, kuten vuodonsuojaus, jaettu tunnelointi ja Internet-tap-kytkin, tekevät luettelosta kaikki.

Jos aiot hankkia tilauksen (joka muuten mukana tulee 31 päivän palautustakuu), muista käyttää kaikkia nykyisiä PureVPN-alennuksia – älä maksa täydellistä hintaa.

Plussat
 • Erinomaiset nopeudet
 • Valtava palvelinverkko (131 maata)
 • Poista Netflix, iPlayer ja yli 70 muun streaming-palvelun esto
 • Yhteensopiva yli 50 laitteen ja alustan kanssa
 • Riippumattomasti todennettu nollalokin VPN-palveluntarjoaja
 • Omistettu IP-vaihtoehto
 • Suuri arvo
Haittoja
 • Sovellukset voisivat käyttää hiukan enemmän kiillotusta
 • Jotkut ajoittaiset yhteysongelmat

5. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Alan todennäköisesti arvostetuin VPN-palveluntarjoaja ExpressVPN toimittaa kaikin tavoin, mukaan lukien pääsyn UK: n online-sisältöön ulkomailta..

Yli sata suurnopeuspalvelinta neljässä Ison-Britannian sijaintipaikassa odottaa erinomaista suoratoistokokemusta jopa videonlaadun ollessa täydellä paineella.

ExpressVPN: n asiakas on hyvin harkittu ja kypsä. VPN-aloittelijoille on erittäin helppo aloittaa. Mutta se on silti täynnä runsaasti edistyneitä ominaisuuksia virrankäyttäjillemme.

Asiakastukea pidetään yleisesti alan parhaana. Jos sinulla on ongelmia suosikkisisällön toistamiseen, he järjestävät sinut nopeasti.

ExpressVPN on valitettavasti yksi kalliimmista tarjoajista. Se, mitä saat, on puhdasta laatua. Ja yleensä on olemassa alennus, jota voit hyödyntää plus nolla kysymystä, joille kysytään 31 päivän rahat takaisin -takuu, jotta palaat takaisin.

Plussat
 • Ominaisuusrikas ja intuitiivinen asiakas
 • Vahva taustatekniikka
 • Paljon palvelimia ja palvelinpaikkoja
 • Nopeat ja tasaiset yhteysnopeudet
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin kanssa
 • Huippuluokan asiakastuki
Haittoja
 • Jotkut aggregoidut hakkuut
 • Ei halvin

Mitä Yhdistyneen kuningaskunnan TV-palveluita voin katsoa ulkomailla?

Kun käytät VPN-verkkoa, sinun pitäisi pystyä poistamaan esto seuraavista Yhdistyneen kuningaskunnan televisiokanavista ja suoratoistamaan televisiota, katselemaan tilauksen mukaisia ​​ohjelmia tai lataamaan ohjelmia myöhempää katselua varten (olettaen, että toiminnallisuus on olemassa).

 • BBC iPlayer (mukaan lukien BBC One, BBC, Two, BBC Three, BBC Four sekä kaikki erikoiskanavat)
 • ITV-keskitin (a.k.a. ITV Player)
 • Kanava 4 Kaikki 4 (a.k. 4oD)
 • Kanava 5 My5
 • Sky Go ja Sky Sports
 • BT Sport
 • Nyt TV
 • Amazon Prime Video UK
 • Netflix UK

Voinko katsoa UK-televisiota ilmaisella VPN: llä?

Teoriassa kyllä, ilmainen VPN voi estää britti-TV: n esto ulkomailla. Käytännössä, sinut kuitenkin tapataan melkein aina pettymys.

Kuten aiemmin mainittiin, Ison-Britannian suoratoistopalvelut tietävät kaiken VPN-verkoista ja tekevät parhaansa estääkseen sinua käyttämästä niitä. He tekevät sen mustalla listalla palvelimen IP-osoitteita, jotka VPN korvaa sitten, ja kierrämme ja kierrämme.

IP-osoitteiden korvaaminen ei ole halpaa ja maksaa resursseja, joita ilmaisilla palveluntarjoajilla usein ei ole. Ei-tilauksellisten VPN-verkkojen kanssa se on yleensä se, kun IP lakkaa toimimasta.

Toisin sanoen saatat olla vaikea löytää palvelinta, joka vapauttaa kaiken.

Jos löydät toimivan palvelimen – mikä tosin on mahdollista – ilmaiset palveluntarjoajat yleensä asettavat nopeusrajoituksia ja datakattoja. Tuloksena on videon alhaisempi laatu, puskurointi usein ja keskeneräiset ohjelmat, kun poltat kaistanleveysrajasi puolivälissä katsellen.

Siinä ei edes mainita usein epämääräisiä tapoja, joilla ilmaiset VPN: t ansaitsevat rahaa – kaikki mainosten lisäämisestä tietojen keräämiseen ja myyntiin on reilua peliä. Ja tiesitkö, että monista ilmaisista VPN-sovelluksista Google Play -kaupassa, uskomaton 38% sisälsi haittaohjelmia?

Kaikki sanottava, jos haluat katsoa Yhdistyneen kuningaskunnan televisiota ulkomailla mahdollisimman pienellä turhautumisella, ilmaiset VPN: t eivät ole vastaus.

Viimeiset ajatukset: Katso UK-televisiota mistä tahansa

On varmasti järkevää, miksi BBC iPlayerin ja ITV Hubin tykkäämät asettavat geoblokit paikalleen. Se ei kuitenkaan tee siitä vähemmän turhauttavaa, kun yrität katsella UK-televisiota ulkomailla.

Hyvä VPN on helppo ja luotettava ratkaisu ongelmaan, johon monet meistä ovat luottaneet vuosien ajan ja jatkavat niin. Ja nyt kun olet mukana myös salaisuudessa, katsot iloisesti!

Saatat pitää myös:
 • Mitä tehdä, jos BBC iPlayer VPN ei toimi
 • Hanki Ison-Britannian IP-osoite viidessä helpossa vaiheessa
 • Ovatko VPN: t lailliset Yhdistyneessä kuningaskunnassa
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me