Kuinka katsoa Yhdysvaltain Netflixiä Australiassa?

Kuinka katsoa Yhdysvaltain Netflixiä Australiassa?


Tuhansien ja tuhansien ohjelmien ja elokuvien seurauksena muutama videon suoratoistopalvelu on parempi kuin Netflix. Ja vaikka sitä on saatavana hämmästyttävässä 192 maassa, valitettavasti kaikki sen kirjastot eivät ole yhtä tasaisia.

Esimerkiksi australialaiset Netflix-tilaajat voivat katsella vain murto-osan amerikkalaisten käytettävissä olevista ohjelmista. Kyllä, ero on pienentynyt viime vuosina, mutta on vielä kaukana vähäpätöisestä.

Se sanoi, entä jos sanoisin, että asioiden ei tarvitse olla sellaisia?

Kuten käy ilmi, he eivät. Ja tässä artikkelissa esitän sinulle tarkalleen kuinka saada amerikkalainen Netflix Australiaan ja katsoa mitä tahansa ja kaikkea mitä haluat. Saatat olla yllättynyt siitä, kuinka helppoa se on.

Kuinka katsella Yhdysvaltain Netflixiä Australiassa

Nopein ja helpoin tapa päästä Netflix USA: hon alas on VPN: n käyttö. Selitän yksityiskohtaisesti, miksi se on pian, mutta toistaiseksi mainitsen vain, että se on menetelmä, joka ei ole koskaan minulta epäonnistunut.

Nämä vaiheet muuten antavat sinun poistaa Netflix-kirjastojen esto mistä tahansa maasta, ei vain Yhdysvalloista. He toimivat myös riippumatta siitä, missä maassa olet, paitsi Australiassa.

 1. Valitse ja rekisteröidy VPN-palveluntarjoajan kanssa (vain tietyt VPN: t toimivat Netflixin kanssa nykyään – pidän Surfsharkista tai NordVPN: stä parhaiten, mutta alla on myös joitain muita hyviä valintoja)..
 2. Lataa valitsemasi VPN-sovellus ja asenna se laitteeseesi.
 3. Jos käytät Netflixiä tällä hetkellä, sammuta se sitten selaimessa tai sovelluksen kautta.
 4. Käynnistä VPN-sovellus ja kirjaudu tiliisi (sinun on kirjauduttava sisään vain ensimmäistä kertaa).
 5. Valitse sovelluksessa yhdysvaltalainen palvelin tai, jos sitä on, erikoistunut Netflix USA -suoratoistopalvelin, ja muodosta yhteys siihen.
 6. Avaa Netflix selaimessa tai käynnistä Netflix-sovellus.
 7. Olet nyt käyttämässä American Netflixiä Australiasta – rentoudu ja nauti showsta.

Siirtyminen takaisin Netflix Australiaan

Kun olet katsellut Netflix USA: ta, takaisin Australian versioon on entistä helpompaa.

Sulje vain selain-välilehti tai sovellus, jota katselit Netflixiä, ja katkaise yhteys VPN-verkkoon. Sitten olet takaisin Australiassa ja sinulla on täysi pääsy paikallisiin kirjastoihin, aivan kuten aiemmin.

Miksi VPN: t estävät Netflixin estämisen?

Tutkimatta tarinan yksityiskohtia, VPN toimii salaamalla ja ohjaamalla Internet-liikennettä valitsemasi VPN-palvelimen kautta.

Kun muodostat yhteyden tällaiseen palvelimeen, kaikki vierailemasi verkkosivut tai verkkopalvelut eivät voi enää kertoa missä maassa olet. Ajattele sen sijaan, että laitteesi sijaitsee VPN-palvelimen sijaintipaikassa..

Yhdistämällä yhdysvaltalaiseen palvelimeen huijaat Netflixiä ajattelemaan, että olet Amerikassa. Siksi se antaa sinulle pääsyn kaikkiin siellä saataviin elokuviin ja ohjelmiin.

Se on yksinkertainen idea, joka toimii loistavasti.

Parhaat VPN: t saada American Netflix Australiassa

Kun valitset VPN: n katsomaan Yhdysvaltain Netflixiä Australiassa, on pidettävä mielessä yksi asia, että kaikki palveluntarjoajat eivät ole luoneet yhtäläisiä.

Netflix tietää täysin, kuinka helposti VPN voi ohittaa niiden maantieteelliset rajoitukset, ja tammikuussa 2016 tuijottuaan se on torjunut tiukasti niiden käyttöä.

Vain muutamat palvelut – joilla on resursseja niin – toimivat edelleen hyvin. Tässä mielessä tässä on luettelo parhaista VPN-verkoista katsomassa Australian American Netflixiä.

1. Surfshark

Surfsharkin logo

Surfshark, joka on yksi parhaista Netflix-VPN-verkoista, toimii kaikkien tärkeimpien Netflix-kirjastojen kanssa sekä Australiasta että muualta maailmasta. Yhdistä vain ja katso – se on niin yksinkertaista.

Netflix USA: n suoratoisto Australiassa Surfsharkin kanssa

Surfshark varmistaa heidän tuntemattoman kykynsä poistaa Netflixin esto erinomaisilla palvelinopeuksilla, joten voit aina lähettää suosikkiohjelmasi teräväpiirtoisena.

Jos haluat käyttää Netflix-kirjastoa muussa maassa kuin Yhdysvalloissa, Surfshark voi auttaa sinua myös siellä. Heidän palvelinverkkonsa kattaa 63 maata, joten kaikki suuret kirjastot ovat helposti ulottuvilla.

Surfshark on myös ainoa VPN-palveluntarjoaja, joka sallii rajoittamattoman samanaikaisen yhteyden. Joten, voit suoratoistaa niin monella näytöllä, kuin Netflix antaa sinulle samanaikaisesti.

Ja jos se ei riittänyt, ne ovat myös kaikkien tässä lueteltujen palveluntarjoajien halvin VPN – etenkin jos käytät jotakin heidän nykyisistä alennuksistaan.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja turvallisuus ilman hakkuita
 • Erinomainen palvelimen suorituskyky
 • Poista Netflix, BBC ja monet muut käytöstä
 • Helppokäyttöinen asiakas
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • Torrentin tuki
 • halpa
Haittoja
 • Epäjohdonmukainen nopeus muutamassa paikassa
 • Melko hidas asiakastuki

2. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN on toinen erinomainen valinta markkinoiden ulkopuolella sijaitsevan Netflix-katseluun Australiassa. Se vapauttaa kirjastot maailmanlaajuisesti kuten vuonna 2014 – vuotta ennen kuin Netflix otti käyttöön VPN-kiellon.

Katsomassa Netflix USA: ta Australiasta NordVPN: n kanssa

Palvelimen suorituskyky on niin hyvä kuin se saa, joten sinulla ei ole ongelmia suoratoistossa edes erittäin teräväpiirto-asetuksissa. Ja palvelinluettelo, joka kattaa 58 maata, tarkoittaa, että sinun ei tarvitse rajoittua vain katsomaan vain Netflix USA: ta.

NordVPN: n avulla voit kytkeä jopa kuusi laitetta samanaikaisesti – runsaasti jopa suurimmalle perheelle.

Ja samoin kuin NordVPN Netflix -yhdistelmä toimii, jos sinulla on hikeitä, hyödyllistä asiakastukea on saatavana päivisin tai öisin keskustelun tai sähköpostin välityksellä..

Saat 30 päivän rahat takaisin -takuun myös täydelliseen mielenrauhaan.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja nolla puunkorjuuta
 • Laaja (ja jatkuvasti kasvava) palvelinverkko
 • Hyvä yhteyden suorituskyky
 • Erikoispalvelimet (mukaan lukien kaksinkertainen VPN, häiriintynyt ja Tor VPN: n yli)
 • Puhdas, helppokäyttöinen asiakas
 • Toimii Netflixin ja useimpien muiden suoratoistopalveluiden kanssa
 • Mahdollistaa torrentin ja P2P: n
 • Tarjoaa omistettuja IP-osoitteita
Haittoja
 • Ei jaettua tunnelointitoimintoa
 • Hieman kallis lyhytaikaisiin suunnitelmiin

3. CyberGhost

CyberGhost-logo

Jotkut VPN-palveluntarjoajat tekevät Netflixille käytettävän palvelimen hiukan arvaamaan. Ei niin CyberGhostin kanssa. Heidän tarkoitukseensa optimoitu Yhdysvaltain Netflix-palvelin on merkitty niin selkeäksi kuin se voi olla.

USA Netflixin suoratoisto Australiassa CyberGhostin avulla

Suorituskyky on erinomainen. Paras mitattu CyberGhost-latausnopeus oli 103,1 Mbit / s – paljon nopeampi kuin mitä Netflix ehdottaa, että sinulla tulisi olla paras mahdollinen laatu. Ja todellakin, koko 90 maan palvelinverkko on melkein yhtä nopea.

CyberGhostin asiakas on helppokäyttöinen ja mahdollistaa antelias seitsemän samanaikaista yhteyttä.

Saat myös täydet 45 päivää kokeilla palvelua. Se on pisin rahat takaisin -takuu kaikille korkeatasoisille VPN-palveluille ja todistus siitä, kuinka paljon CyberGhost luottaa tarjoamiensa tuotteiden laatuun.

Hyödynnä myös kaikki nykyiset CyberGhost-myynnit. Se tekee tästä palveluntarjoajasta yhden parhaista tarjouksista.

Plussat
 • Nollakirjaus maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi
 • Erinomainen palvelinjakelu yli 7100 palvelimen kanssa 90 maassa
 • Erittäin nopea yhteysnopeus
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin ja BBC iPlayerin kanssa
 • Mahdollistaa P2P-torrentin
 • Pitkä 45 päivän rahat takaisin -takuu
Haittoja
 • Emoyhtiö, jolla on kyseenalainen maine
 • Supistettu manuaalinen OpenVPN-asetus
 • Ei toimi Kiinasta

4. PureVPN

PureVPN-logo

PureVPN on ylpeä siitä, että antaa sinun katsoa maantieteellisesti estettyä sisältöä mistä päin maailmaa tahansa, ja he eivät varmasti petä Netflix USA: ta. Liitä vain heidän selvästi merkittyyn erikoistuneeseen palvelimeen, ja lähdetkin.

Yhdysvaltain Netflix työskentelee Australiassa PureVPN: n kanssa

Heidän valtavan palvelinluettelonsa, joka kattaa 131 maata, avulla voit muodostaa yhteyden mihin tahansa Netflix-kirjastoon, ei vain Yhdysvaltojen versioon. Netflix Brasilia, kuka tahansa?

Pikatesteihini perustuen PureVPN on myös nopein VPN, johon voit saada käsiisi, joten puskurointiin tai kuvan tukkeutumiseen ei liity ongelmia.

Voit käyttää PureVPN: ää myös kaikenlaisissa laitteissa. Windows, macOS, Android ja iOS ovat tietysti tietyt. Mutta Linux, Android TV, Apple TV, BoxeeBox, Roku, Firestick, Kodi, useita reitittimiä ja yli 20 muuta alustaa tekevät myös luettelon.

Ja hinta on oikea – varsinkin jos tarjouskoodia on tällä hetkellä saatavana. PureVPN tarjoaa loistavan arvon ottaen huomioon vain kuinka paljon saat.

Plussat
 • Erinomaiset nopeudet
 • Valtava palvelinverkko (131 maata)
 • Poista Netflix, iPlayer ja yli 70 muun streaming-palvelun esto
 • Yhteensopiva yli 50 laitteen ja alustan kanssa
 • Riippumattomasti todennettu nollalokin VPN-palveluntarjoaja
 • Omistettu IP-vaihtoehto
 • Suuri arvo
Haittoja
 • Sovellukset voisivat käyttää hiukan enemmän kiillotusta
 • Jotkut ajoittaiset yhteysongelmat

5. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Vaikka se ei ollut aina ensimmäisessä kokeilussa, minulla ei ollut nolla ongelmaa American Netflixin estämisessä ExpressVPN: n avulla. Riippumatta siitä, mitä virtaus jättiläinen heittää heihin, he jatkavat työskentelyä. Ja siksi niin monet ihmiset jatkavat niiden käyttöä.

ExpressVPN vapauttaa amerikkalaisen Netflixin

Yksi rajoittava tekijä ExpressVPN: n kanssa voi olla, että ne sallivat vain kolme laiteyhteyttä samanaikaisesti. Useimmille meistä tämän ei pitäisi olla ongelma, mutta se on mielessä pidettävä asia.

Paitsi, että ExpressVPN antaa sinun katsella kaikkia Netflix-kirjastoja ja kaikkia muita palveluntarjoajia. Jatkuvasti hyvät nopeudet ja pitkä palvelinluettelo varmistavat sen.

ExpressVPN: n erottuvuusominaisuuksia ovat erittäin intuitiivinen sovellus ja erinomainen asiakastuki – jälkimmäinen, kuten tarkistuksessa väitän, on ylivoimaisesti paras liiketoiminnassa.

Valitettavasti ExpressVPN ei ole halvin VPN: stä, edes kuponkikoodi kädessä. Mutta mielestäni sinulla on enemmän kuin se, mitä maksat.

Plussat
 • Ominaisuusrikas ja intuitiivinen asiakas
 • Vahva taustatekniikka
 • Paljon palvelimia ja palvelinpaikkoja
 • Nopeat ja tasaiset yhteysnopeudet
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin kanssa
 • Huippuluokan asiakastuki
Haittoja
 • Jotkut aggregoidut hakkuut
 • Ei halvin

Netflix AUS vs. Netflix USA

Joten kuinka paljon australialainen ja yhdysvaltalainen Netflix-versio eroavat toisistaan? Melko vähän.

Tätä kirjoitettaessa American Netflixillä on yhteensä 5829 nimikettä. Niistä 3922 ovat elokuvia ja 1907-sarja.

Vertailun vuoksi Australia voi käyttää 3643 elokuvaa ja 1911-sarjaa, yhteensä 5554 nimikettä.

Muista, että kaikki nämä nimikkeet eivät myöskään ole päällekkäisiä, eli käytännössä ero on paljon suurempi.

Älä ymmärrä minua väärin. Australialainen Netflix-kirjasto on erinomainen, ja laittaisin sen ehdottomasti viiden parhaan joukkoon. Mutta Yhdysvaltojen käytettävissä on vielä monia nimikkeitä, jotka puuttuvat. Joitakin suosituimpia ovat:

 • Parempi soittaa Saulille
 • Breaking Bad
 • Soita kätilölle
 • Salama
 • Greyn anatomia
 • Renkaat-herra -trilogia
 • Sherlock
 • Super tyttö
 • Kävelevä kuollut

Siellä missä australialaiset saavat paremman kaupan, on kuitenkin hinnoittelu. Netflixin kolme tasoa ovat 20–25 prosenttia halvempia kuin Yhdysvalloissa.

PlanUS Hinta (USD) Australia Hinta (AUD)
perustiedot$ 8.99$ 9.99
standardi$ 12.99$ 13.99
palkkio$ 15.99$ 19.99

Netflix ja Geo-Blocking

Maantieteellinen esto tapahtuu, kun sisältöä rajoitetaan – olipa se muutettu tai rajoitettu – maantieteellisen sijaintisi perusteella. Ja Netflix on erittäin estetty verkkosivusto.

Miksi Netflix Geo-Block -sisältöä Australiassa

Netflix tuottaa paljon sisällöstä, mutta lisensoi vielä enemmän. Tämä lisensoitu sisältö on syy siihen, miksi yritys käyttää geo-estämistä.

Suosituimmat ohjelmat ja elokuvat ovat kuuma virta verkkovirtamaailmassa, ja oikeudet niihin myydään usein maittain..

Koska Netflix ei aina pysty noutamaan ohjelmiin liittyviä oikeuksia – esimerkiksi toisen palvelun kanssa tehtävä sopimus saattaa olla jo olemassa – heidän Australian kirjasto eroaa amerikkalaisesta (ja tosiaankin kaikkien muiden maiden).

Ja sisällön tekijänoikeuksien haltijoiden kanssa tehtyjen sopimusrikkomusten välttämiseksi Netflixin on yritettävä estää sinua pääsemästä näille vain Yhdysvalloissa pidettäville näyttelyille. Siksi, geo-estäminen.

Jos olet joskus kiinnostunut siitä, kuinka erilaisia ​​Netflix-kirjastot ovat ja mistä voit mahdollisesti puuttua kiinnittymällä vain Australiaan, tutustu uNoGS.com-sivustoon..

Kuinka Netflix Geo-Block -sisältöä toimii

Joten kuinka Netflix tietää, että olet Australiassa? Tarkastelemalla laitteesi helposti jäljitettävää IP-osoitetta.

Kaikilla Internet-yhteyksillä, tietokoneesta ja matkapuhelimesta älytelevisioon, on IP-osoite. Ja jokainen IP on sidottu tiettyyn maantieteelliseen alueeseen.

Voit ajatella laitteen IP: tä vastaavan kodin sähköpostiosoitetta. Se on siellä, että Netflix-palvelimet – ja tietysti kaikki muut verkkopalvelut ja verkkosivut – tietävät mihin tiedot lähetetään.

Mitä VPN tekee, se piilottaa ensin IP-osoitteesi. Sitten se määrittää sinulle erilaisen kuin se maa, jossa VPN-palvelin, johon yhteyden muodostat, sijaitsee.

Kun VPN antaa sinulle pääsyn American Netflixiin tekemällä siitä, että olet kuin olet Yhdysvalloissa, ei Australiassa..

VPN ei toimi Netflix USA: n kanssa?

Jopa parhaat VPN: t, ne, jotka yleensä voivat poistaa amerikkalaisen Netflixin estämättä hikeä, kokevat katkoksia ajoittain. Kun näin tapahtuu, näet seuraavan näytön:

Netflix USA estetty käytettäessä VPN: tä

Edellä oleva viesti tarkoittaa, että yhteyteen muodostunut VPN-palvelin on lisännyt Netflix mustalle listalle, eikä se enää toimi.

Niin vakavasti kuin se kuulostaa, siitä ei ole mitään huolta ja se on helppo korjata. Vain siksi, että yksi palvelin on mustassa listassa, ei tarkoita, että he kaikki ovat.

Yksinkertaisin ratkaisu on kokeilla toista palvelinta. Hyvällä VPN: llä on taipumus korjata ne nopeasti, joten työn tulisi aina olla runsaasti.

Voit myös yrittää tavoittaa VPN-palveluntarjoajasi asiakastuen. He osoittavat mielellään hyvälle palvelimelle. Jokaisella ylläpitämäni palveluntarjoajalla on suorakeskustelu, joten vastauksen saaminen vie vain muutaman minuutin.

Kuten olen aiemmin sanonut, oikealla VPN: llä en ole koskaan pystynyt estämään markkinoiden ulkopuolisen Netflixin estämistä. Satunnaisia ​​hikkauksia voi tapahtua, mutta viime kädessä se on menetelmä, joka toimii edelleen erittäin hyvin.

Onko laillista katsella Netflixiä VPN: n kanssa Australiassa?

Netflix-alueen vaihtamisella Australiasta Yhdysvaltoihin on monia etuja. Ja kuten näette, sen tekeminen ei ole ollenkaan vaikeaa. Seuraava kysymys on kuitenkin laillinen – sekä Australian että Netflixin näkökulmasta.

Ovatko VPN: t lailliset Australiassa?

Kyllä, nykyisten Australian lakien mukaan VPN: n käyttö on laillista. Ja vaikka VPN: ää käytetään kiertämään sisältöä, maantieteellinen estäminen voi olla hiukan enemmän harmaa alue, myöskään se ei ole laitonta.

Toisin sanoen, ei ole Australian lakeja, jotka kieltäisivät sinua suoratoistamasta Netflix-ohjelmointia Yhdysvalloista.

Streaming Netflix VPN-lailla?

Netflix on rajoittanut VPN: n käyttöä usean vuoden ajan, joten selvästi he mieluummin emme käytä heitä pääsemään heidän palveluunsa. Miksi? Koska he ovat laillisesti velvollisia yrittämään valvoa lisenssisopimuksiaan sisällön omistajien kanssa.

Kokeile on kuitenkin avainsana täällä. Ja mitä he näyttävät tekevän, se yrittää vain kovasti tyydyttää oikeudenhaltijoita häiritsemättä meitä tilaajia liikaa.

Vaikka Netflix voisi helposti kieltää palvelunsa käytöltä ketään VPN: ää käyttävää, niin ei ole tapahtunut kerran. Loppujen lopuksi satojen tuhansien (ellei miljoonien) VPN-käyttäjiä käyttävien tilaajien pudottaminen ei näytä niin mahtavalta taseissa, eikö se?

Joten viime kädessä, vaikka VPN: tä käytetään virallisesti Netflixin seuraamiseen, rypistetään kulmaan, käytännössä kukaan ei rankaise sinua tekemästäsi niin..

Älä ilmaisia ​​VPN: itä estä Australian American Netflixin estämistä?

Voit teoriassa poistaa Yhdysvaltain Netflix-sovelluksen käytöstä ilmaisella VPN: llä. Käytännössä sen toimivuuden todennäköisyys on kuitenkin vähäinen.

Jos löydät palveluntarjoajan, joka toimii, pidä itsesi onnekkaana. Mutta tiedä myös, että se ei kestä.

Netflix mustuttaa rutiininomaisesti VPN-palvelimet. Maksetuilla VPN-palveluntarjoajilla on resursseja korvata nämä palvelimet nopeasti, ja useimmiten ne voivat pysyä askeleen edellä Netflixistä kokonaan. Ilmaiset palveluntarjoajat eivät voi tehdä niin.

Myös ilmaisissa VPN-yhteyksissä on yleensä kaistanleveysrajoituksia, ja palvelimet ylikuormittuvat. Molemmat asiat tuottavat vähemmän optimaalisen videon suoratoistokokemuksen – etenkin korkealaatuisena.

Vältä myös ilmaisia ​​palveluntarjoajia yksityisyyden ja turvallisuuden vuoksi.

Toisin kuin maksetut VPN: t, monet ilmaiset vaihtoehdot eivät vain kirjaa verkkotoimintaasi, vaan myös myyvät tietosi mainostajille. Koska he eivät veloita tilauksia, heidän on löydettävä muita tulolähteitä selviytyäkseen.

Joten niin paljon kuin haluan säästää rahaa, siellä ei valitettavasti ole hyvää ilmaista tapaa – VPN: ää tai muuta – suoratoistaa Netflix US Australiasta.

Viimeiset sanat

Niin hyvä kuin Netflix Australia on, ohjelmointivalinta Yhdysvalloissa on vain paljon parempi. Ja paljon suosituimpia esityksiä on saatavana vain siellä.

Miksi rajoittaa katseltavaa, kun saat American Netflixin Australiassa niin helposti. Anna itsellesi valtuudet päästä käsiksi kaikkiin, joita streaming-jättiläinen tarjoaa. Sitten, rentoudu ja rentoudu.

Saatat pitää myös:
 • Parhaat Netflix-VPN: t
 • Toimiiko yksityinen Internet-yhteys Netflixin kanssa?
 • Toimiiko IPVanish Netflixin kanssa?
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map