Kuinka muuttaa Netflix-alueesi mihin tahansa maahan

Kuinka muuttaa Netflix-alueesi mihin tahansa maahan


Yksi niistä asioista, jotka minua häiritsevät Netflixistä eniten, on kuinka dramaattisesti erilainen sisältö voi olla riippuen siitä, missä maailman osassa olen.

Esimerkiksi, jos haluaisin katsella viittä Terminator-elokuvaa, jotka ovat tällä hetkellä saatavana palveluna, minun olisi matkustettava vähintään kolmeen eri maahan: Iso-Britanniaan, Japaniin ja Kanadaan..

Tai haluaisin?

On tietysti paljon helpompi (puhumattakaan halvempi) tapa edetä siinä.

Jotta pääset mihin tahansa ohjelmaan mistä tahansa maasta, sinun tarvitsee vain muuttaa Netflix-aluetta. Se on helppo prosessi, jonka kuka tahansa voi hallita. Ainoa mitä tarvitset on virtuaalinen yksityinen verkko (VPN).

Tätä varten tässä on lyhyt opas kuinka muuttaa Netflix-tilisi maa haluamallasi tavalla.

Kuinka muuttaa Netflix-aluetta – nopea yleiskatsaus

Maasi vaihtaminen Netflixissä on yksinkertainen, nelivaiheinen prosessi. Vaikka kosketan kaikkia näitä kohtia paljon yksityiskohtaisemmin jäljempänä, tässä on nopea pilaantuminen:

 1. Valitse VPN-palveluntarjoaja, joka vapauttaa Netflixin luotettavasti. NordVPN ja PureVPN ovat liiketoiminnan parhaita.
 2. Lataa VPN-asiakassovellus ja asenna se laitteeseesi.
 3. Yhdistä VPN-sovelluksella maassa olevaan palvelimeen, jonka Netflix-kirjaston haluat suoratoistaa.
 4. Käynnistä Netflix, valitse showsi, rentoudu ja rentoudu.

Miksi tarvitset VPN-verkkoa Netflixin suoratoistoon?

Suurin syy VPN: n käyttämiseen Netflixin katselemiseen on maantieteelliset rajoitukset, joita se asettaa sisällölleen.

Toisin sanoen, Netflix USA: lla näkemäsi näyttelyt voivat poiketa huomattavasti niistä, joita näet Netflix Kanadassa, joka eroaa silti Netflix Japanista..

Lopulta Netflix ylläpitää 34 erillistä aluekohtaista luetteloa. Vaikka osa sisällöstä on päällekkäisiä maasta toiseen, katsojille, se tarkoittaa yleensä paljon erilaista suoratoistokokemusta sijaintimme perusteella.

Netflix määrittää nykyisen sijaintisi ja minkä luettelon käytät laitteen IP-osoitteen perusteella.

Yhdistäminen VPN: ään piilottaa todellisen IP: n ja korvaa sen valitsemallasi VPN-palvelimella.

Jos valitset saksalaisen palvelimen, laitteellasi on nyt saksalainen IP-osoite ja se voi suoratoistaa sisältöä Netflix Saksasta.

NordVPN muutti Netflix-alueen Saksaksi

Se on niin yksinkertaista. Ja tämä tietysti toimii kaikissa maissa.

Kuinka valita VPN Netflixille

Kun on aika valita VPN-palveluntarjoaja vaihtamaan Netflix-alueesi, on joitain asioita, jotka kannattaa pitää mielessä.

 1. Valitse VPN, joka toimii Netflixin kanssa

  Aiemmin oli mahdollista avata mikä tahansa Netflix-kirjasto miltei kaikilla VPN-palveluilla. Vuodesta 2016 lähtien kuitenkin niin ei ole enää.

  Saman vuoden tammikuussa Netflix kielsi VPN-verkot yrittäessään pitää sisältölisenssien haltijoita tyytyväisinä ja ryhtymään toimiin niiden käytön torjumiseksi..

  Vaikka heillä on ollut menestys ja monet VPN: t eivät enää toimi Netflixin kanssa, jotkut onnistuvat pysymään askeleen edellä. Yksi näistä tarjoajista on mitä tarvitset.

  Edellä mainitut NordVPN ja PureVPN ovat hyviä valintoja. Siellä on myös kourallinen muita, mukaan lukien kaikki merkinnät parhaassa Netflix-VPN-luettelossani.

 2. VPN-palvelimet maissa, jotka haluat avata

  Et voi muuttaa Netflix-aluettasi tiettyyn maahan, jos VPN: lläsi ei ole palvelimia siellä.

  Toisin sanoen, jos haluat suoratoistaa Netflix Francea, tarkista, että valitulla VPN: llä on ranskalaiset palvelimet (tässä on luettelo parhaista ranskalaisista VPN-verkoista, jos todella etsit sellaista).

  Kaikkien VPN-verkkojen avulla voit muodostaa yhteyden suosittuihin maihin, kuten Yhdysvaltoihin, Iso-Britanniaan, Kanadaan tai Australiaan. Mutta jos haluat muuttaa esimerkiksi alueet Japaniksi, kertoimet, jotka tehdään vain palveluntarjoajilla, joilla on suuret palvelinluettelot, tehdään.

 3. Erinomainen latausnopeus

  Hyväksi Netflix-suoratoistokokemukseksi mistä päin maailmaa tahansa tarvitaan nopea VPN – joka ylläpitää nopeaa ja luotettavaa yhteyttä.

  Muutoin, vaikka saatat saada pääsyn markkinoilta poistuvaan Netflix-sisältöön, se on todennäköisesti pikselöity sotku – usein häiritsevät ärsyttävät puskurinäytöt.

  Ja sitä ei voida katsella.

 4. Useita yhteyksiä sallittu

  Jos et ole talosi ainoa henkilö, joka haluaa katsella Netflix-ohjelmia muista maista, tarvitset VPN: n, joka sallii useiden yhteyksien samanaikaisesti.

  Nykyään useimmat palveluntarjoajat antavat sinulle vähintään viisi. Mutta jotkut korkottavat sinut silti kahdessa. Joten se on varmasti jotain huomioitavaa.

 5. Hyvä asiakastuki

  Kuten mainitsin, Netflix yrittää kovasti estää alueelliset muutokset VPN: ien avulla. Ja jopa parhaat palveluntarjoajat kokevat ajoittain tilapäisen katkoksen.

  Kun näin tapahtuu, hyvä tukiosasto on painonsa arvoinen kultaa. Ne auttavat sinua nousemaan ylös ja käynnistämällä vianetsinnän yhteydestäsi ja osoittamalla oikeille VPN-palvelimille – ne, jotka edelleen toimivat.

Kuinka katsella Netflixiä muista maista

VPN: n käyttäminen Netflix-sijaintisi muuttamiseen on yllättävän helppoa. Tässä on yksinkertainen vaihe vaiheelta -opas.

 1. Valitse hyvä VPN

  Kuten yllä olevassa osassa kerrotaan, ensimmäinen askel markkinoiden ulkopuolelle jäävän Netflix-sisällön virtauttamisessa on valita VPN, joka sopii työhön.

  Olettaen, että olet noudattanut viittä pistettä, jotka esitin valitessasi palveluntarjoajaasi, sinulla on hyvä mennä. Rekisteröidy ja olet askeleen lähempänä katsomassa mitä tahansa ja kaikkea mitä Netflixillä on tarjota.

 2. Asenna VPN-asiakassovellus laitteellesi

  Kun olet määrittänyt VPN-tilisi, lataa asiakas. Kaikilla palveluntarjoajilla on verkkosivustollaan VPN-sovellukset-osio, josta löydät käyttöjärjestelmällesi sopivan ohjelmiston.

  Jokaisessa puoliksi kunnossa olevassa VPN: ssä on ohjelmisto Windowsille, macOS, iOS ja Android.

  Jos kuitenkin haluat katsoa Netflixiä harvemmin käytetyllä laitteella – kuten Linux-ruudulla tai Smart TV: llä -, voi olla kyse vähän käsityöstä..

  Sinun pitäisi kuitenkin löytää yksityiskohtaiset vaiheittaiset asennusohjeet palveluntarjoajan verkkosivustolta. Ja jos törmäät ongelmiin, mainitsemani hyvä asiakastuki auttaa mielellään.

 3. Yhdistä VPN-palvelimeen maassa, jota haluat katsella Netflix In

  Kun VPN-sovelluksesi on asennettu, olet nyt valmis käyttämään toista Netflix-aluetta. Avaa asiakas, valitse maa, josta haluat suoratoistaa sisältöä, ja muodosta yhteys. Jos haluat saada Netflix USA: n esimerkiksi Australiassa, sinun on muodostettava yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen.

  Useimmissa VPN-sovelluksissa on kartta tai luettelo, joka helpottaa yhteyden muodostamista tiettyyn maahan. Tässä näyttää miltä näyttää NordVPN: ltä.

  Netflix-maan vaihtaminen NordVPN-asiakkaassa

  Muut palveluntarjoajat voivat sisältää erikoistuneita Netflix-palvelimia. Jos he tekevät niin, käytä jotain näistä. PureVPN tekee tämän.

  Netflix-alueen muuttaminen valitsemalla VPN-palvelin PureVPN: llä

 4. Katso Netflix muilta alueilta

  Kun laite on kytketty VPN-verkkoon, käynnistä Netflix. Näkemäsi sisältö on nyt valitsemasi alueen sisältöä.

  Ainoa jäljellä on rentoutua ja nauttia esityksestä.

Mihin Netflix-maihin pääsen VPN: n avulla?

Lyhyt vastaus ovat ne kaikki.

Pitkä vastaus on, että vaikka Netflixiä on saatavana yli 190 maassa, siinä on vain 34 maakohtaista luetteloa – useiden niistä päällekkäisyys on hyvä..

Joten käytännössä niin kauan kuin pääset noihin 34 maahan, näet kaiken, mitä streaming-jättiläisellä on tarjota (taulukko on lajiteltavissa sarakkeittain, jos haluat tehdä niin).

34 Netflix-aluetta ovat seuraavat:

ArgentiinaAustraliaBelgia
BrasiliaKanadaTšekin tasavalta
RanskaSaksaKreikka
HongkongUnkariIslanti
IntiaIsraelItalia
JapaniLiettuaMeksiko
AlankomaatPuolaPortugali
RomaniaVenäjäSingapore
slovakiaEtelä-AfrikkaEtelä-Korea
EspanjaRuotsiSveitsi
ThaimaaTurkkiYhdistynyt kuningaskunta
Yhdysvallat

Suurimmalle osalle tärkein käyttöluettelo on Netflix USA. Se on yksi suurimmista markkinoista ja, mikä vielä tärkeämpää, sillä on ylivoimaisesti suurimmat julkaisut.

Näin otsikko-, elokuva- ja sarjanumerot jakautuvat kahdeksaan yleisimmin käytettyyn Netflix-maahan.

MaaYhteiset nimikkeetElokuvatSarja
Yhdysvallat582939221907
Yhdistynyt kuningaskunta595339482005
Australia555436431911
Kanada589640711825
Ranska422326431580
Saksa449529561539
Japani514133561785
Alankomaat406626411425

Yllä olevat tiedot ovat peräisin epävirallisesta Netflix-verkoston Global Search -sivustosta.

Voinko katsoa Netflixiä ulkomailla?

Jos matkustat johonkin 190 plus -maasta, jossa se on saatavana, voit käyttää Netflixiä ulkomailla. Oletusarvoisesti pystyt kuitenkin suoratoistamaan sisältöä vain maasta, jossa olet.

Mutta aivan kuten voit muuttaa Netflix-aluetta käyttämällä VPN: ää kotona, voit tehdä samoin myös matkalla. Toisin sanoen voit jatkaa pääsyäsi tarkkaan kirjastoon, joka sinulla on aina, muodostamalla yhteyden VPN-palvelimeen, joka sijaitsee asuinpaikassa.

Netflixiä voidaan käyttää askel askeleen eteenpäin jopa eri maissa samanaikaisesti.

Niin kauan kuin et ylitä suunnitelmasi sallimaa samanaikaisten katselukertojen määrää, voit jakaa Netflix-tilisi kansainvälisten rajojen yli..

Joten kun suoratoistat suosikkiohjelmasi seuraavaa lomaasi, kuka tahansa, jolla on pääsy Netflixiin, voi katsoa myös takaisin kotiin.

Salliiko Netflix VPN-käytön?

Virallisesti Netflix ei halua meidän olevan yhteydessä heidän palveluunsa VPN: llä, koska heidän velvollisuutensa on valvoa lisenssisopimuksia sisällöntuottajien kanssa.

Tästä syystä tammikuussa 2016 yritys on ottanut käyttöön kaikkien Internet-sisällöntuottajien hienoimpia VPN-havaitsemis- ja estämisjärjestelmiä..

Käytännössä ei kuitenkaan ole ollut julkisia raportteja siitä, että Netflix olisi rangaissut tilaajia VPN: n kanssa hyppäämisestä maahan – tietysti estänyt meitä suoratoistosta, kun olet yhteydessä yhteen.

Tämä on täysin järkevää. Netflixillä ei ole mitään kannustinta järkyttää meitä tilaajia liikaa oikeuksien haltijoiden pyynnöstä.

VPN-käytön täydellinen kieltäminen on joka tapauksessa erittäin vaikea ongelma ratkaista, ja niin kauan kuin Netflix ainakin näyttää siltä kuin se yrittää, sisällöntuottajat näyttävät olevan tyytyväisiä.

Tärkeintä on, että jos olet valmis tekemään kaiken tarvittavan Netflix-alueiden vaihtamiseksi VPN: llä – mikä ei ole niin vaikeaa – kukaan ei aio rangaista sinua siitä.

Voinko käyttää ilmaisia ​​VPN-verkkoja Netflix-alueiden muuttamiseen?

Vaikka on ehdottomasti mahdollista käyttää ilmaista VPN-verkkoa Netflix-maan muuttamiseen onnistuneesti, se on yleensä haastavaa tehdä. Ja usein se voi olla jopa huono idea yrittää.

Suurin osa ilmaisista VPN-palveluista on jo Netflixin estettyjen luetteloissa. He eivät voi muodostaa yhteyttä, ja on epätodennäköistä, että he koskaan tekevät – ilmaisella palveluntarjoajalla ei ole resursseja (tai edes taipumusta) yrittää jatkuvasti kiertää Netflixin VPN-kieltoa..

Useimmissa ilmaisissa VPN-verkoissa on myös datarajoituksia. Vaikka voit poistaa esityksen toiselta alueelta, saatat saavuttaa tietorajasi, ennen kuin voit katsoa sitä alusta loppuun – jopa Netflixin heikoimmissa laatuasetuksissa.

Entä jos onnistut löytämään ilmaisen palveluntarjoajan ilman tietokattoja? Kertoimet ovat myös muilla. Sinulla on todennäköisesti ylikuormitettuja palvelimia, huono suorituskyky ja yleinen kurja streaming-kokemus.

Sitten on tietysti kyseenalainen monien ilmaisten VPN-verkkojen turvallisuus- ja yksityisyyskäytäntö.

Voit joutua alttiiksi mainosten injektiolle, tunkeilevalle tiedonkeruulle ja äärimmäisissä tapauksissa haittaohjelma-tartunnalle.

Kun joidenkin parhaimpien VPN-palveluntarjoajien kuukausihinta on murto-osa siitä, mitä Netflix-tilaukset maksavat minulle, yhden käyttäminen on no-brainer.

Toisin sanoen, jos sinulla on edelleen houkutus mennä ilmaiseksi VPN-reitille tyydyttääksesi ainakin markkinoidemme Netflix -haluasi, älä aloita sokeasti ensimmäistä löytämääsi tarjoajaa. Tee ensin vähän tutkimusta.

Muuta Netflix-alueen johtopäätöksiä

Netflix-sisällön suoratoisto mistä tahansa maailman maasta ei ole monimutkaista. Niin kauan kuin sinulla on oikea VPN-palveluntarjoaja ja noudatat muutamia yllä kuvattuja yksinkertaisia ​​vaiheita, voit muuttaa Netflix-aluetta niin paljon kuin haluat.

Asennus vie vain muutaman minuutin. Saa aikaan sen, ja voit katsella mitä tahansa Netflixin tarjottavaa ohjelmaa riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet.

Saatat pitää myös:
 • Parhaat Netflix-VPN: t
 • Toimiiko NordVPN Netflixin kanssa?
 • Toimiiko yksityinen Internet-yhteys Netflixin kanssa?
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me