Kuinka ostaa VPN Bitcoinin avulla (ja 5 parasta VPN: tä, jotka hyväksyvät sen)

Kuinka ostaa VPN Bitcoinin ja 5 parhaan VPN: n kanssa, jotka hyväksyvät sen


Jos haluat päivittää tietosuojaasi ja käyttää Internetiä nimettömästi, VPN on tapa, jolla voit mennä. Toisin sanoen et voi olla todella anonyymi, jos valitsemasi VPN-palveluntarjoaja tietää liikaa sinusta.

Mutta sinä olet yllättynyt, kuinka monet ihmiset kirjautuvat VPN: ään luottokortilla tai PayPalilla, jättäen silmiinpistävän paperin jäljen ja paljastaen kaikenlaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja prosessissa.

Aivan oikein, ne online-yksityisyydestä huolissaan mieluummin ostavat VPN: n Bitcoinin tai muun kryptovaluutan kanssa. Se ei edelleenkään ole täydellinen menetelmä, mutta äärettömän parempi kuin luottokortin käyttö. Ja kuten näemme pian, prosessi on yhtä helppoa kuin minkä tahansa muun maksutavan käyttö.

Koska kaikki VPN: t eivät hyväksy salauksen valuuttoja, olen myös laatinut luettelon parhaista, jotka tekevät. Jos sinulla ei vielä ole erityistä palveluntarjoajaa mielessäsi tai valitsemasi VPN-palvelumahdollisuus palaa Bitcoinissa, löydät luettelon hieman kauempana artikkelista.

Kuinka ostaa VPN Bitcoinin avulla?

On olemassa kaksi asiaa, jotka sinun täytyy tehdä VPN-osto Bitcoinin avulla: lompakko ja sähköpostiosoite.

Jos sinulla ei vielä ole, valitse Bitcoin-lompakko ja määritä se helposti. Ehdotukseni on liikkua matkapuhelimen kanssa – ne tarjoavat parhaan mahdollisen mukavuuden ja nimettömyyden tasapainon.

Useimmat VPN-palveluntarjoajat pyytävät myös sähköpostiosoitetta rekisteröityessään. Jos jätät pienen polun, voit käyttää omaasi. Pidän mieluummin nimettömänä sähköpostipalveluna, ProtonMail on valittavana aseeni (vaikka on myös monia muita vaihtoehtoja).

Ja jos haluat pitää asiat entistäkin anonyymeinä, sinun on myös suoritettava VPN-rekisteröinti IP-osoitteesta, jota ei voida sitoa sinuun. Käytä mieluiten Tor-verkkoa. Mutta minkä tahansa julkisen Wi-Fi-hotspotin pitäisi toimia myös hienosti.

Kun yllä olevat kohteet on lajiteltu, tässä on vaiheet VPN: n ostamiseksi Bitcoinin kanssa.

 1. Valitse VPN-palvelu, joka sallii maksun salauksen valuutoilla. CyberGhost on kuka käytän näinä päivinä, mutta myös kaikki alla luetellut parhaimmat VPN: t toimivat erittäin hyvin (muista, että monet heistä tarjoavat myös alennuksia).
 2. Aloita valitsemasi VPN: n verkkosivustolla liittymisprosessi valitsemalla tilaussuunnitelma. Kun pääset maksuosaan, etsi ja valitse Bitcoin- tai cryptocurrency -vaihtoehto. Tässä näyttää miltä CyberGhost näyttää.

  Bitcoinin valitseminen maksamaan VPN

 3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi (jota tarvitaan melkein aina VPN-tilin aktivointiin) ja jatka. CyberGhostin tapauksessa sinut ohjataan BitPay-portaaliin. Muut palveluntarjoajat voivat käyttää muita salausmaksualan yrityksiä, mutta prosessi on hyvin samanlainen.

  Osta VPN bitcoineilla

 4. Sinua saatetaan pyytää valitsemaan käyttämäsi lompakko ja lompakostasi riippuen, minkä kryptovaluutan kanssa haluat mennä. Koska Bitcoin-maksut ovat niin suosittuja kuin se on, niiden tulisi aina olla vaihtoehto.

  Käytettävän salaus lompakon valitseminen
  Eri salausvaluutta-VPN-maksutavat

 5. Seuraavaksi sinulle näytetään QR-koodi tai maksun URL-osoite. Valitse mikä menetelmä sopii sinulle parhaiten (jos käytät matkapuhelinta, sinun tarvitsee vain skannata QR-koodi) ja vahvistaa tapahtuma lompakossasi. Saatat joutua odottamaan muutama minuutti kaupan käsittelyyn.

  Viimeistele VPN Bitcoin -tapahtuma

 6. Kun tapahtuma on valmis, olet kaikki rekisteröitynyt. Lataa ja asenna VPN-sovellus laitteeseesi ja nauti uudestaan ​​löytämästäsi yksityisyydestä ja vapaudesta.

Kuten olen jo maininnut, kaikki VPN: t eivät hyväksy salaustekniikan valuuttoja, mukaan lukien useat isonimen toimittajat. Esimerkiksi, vaikka aiemmin pystyit, et voi enää maksaa IPVanishia Bitcoinilla.

Tästä huolimatta siellä on edelleen paljon erinomaisia ​​vaihtoehtoja. Jos olet avoin ehdotuksille, tarkista viisi alla olevaa suosikkiani.

Parhaat bitcoinia hyväksyvät VPN: t

Jotta luetteloni parhaista VPN-verkkoista, joita voit ostaa Bitcoinin kanssa, ensinnäkin palveluntarjoajan on hyväksyttävä Bitcoin (tietysti). Tämän lisäksi VPN: n on

 • Sinulla on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö
 • Käytä vahvoja salausstandardeja ja niillä on vankat vuotojen suojausominaisuudet
 • Käytä jaettuja dynaamisia palvelimen IP-osoitteita maksimoidaksesi nimettömyys
 • Suorituskyky on erinomainen ja johdonmukainen

Nyt ilman enempää huomioita, tässä on viisi parasta vaihtoehtoani.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost: n hyväksymät kryptovaluutat: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP

Maksupalveluntarjoaja: BitPay

Suuri syy siihen, miksi CyberGhost päätyi tämän listan kärkeen, johtuu siitä, kuinka helppoa sitä on käyttää. Jopa ne meistä, joilla ei ole VPN-kokemusta, voivat nousta ja ajaa nopeasti.

Helppo käyttö ei tietenkään ole ainoa syy. CyberGhost sisältää myös valtavan, maantieteellisesti monipuolisen VPN-palvelinverkon, jossa on silmiinpistävä 7159 palvelinta 90 maassa..

Kukin näistä palvelimista lähettää erinomaiset nopeustestitulokset, tukee huippuluokan salauksia ja protokollia ja on sataprosenttisesti kirjautumaton (kuten CyberGhostin vuotuiset läpinäkyvyysraportit osoittavat).

P2P: tä tuetaan, ja on olemassa jopa palvelimia, jotka on omistettu tiettyjen palveluiden suoratoistoon (esimerkiksi BBC iPlayer tai USA Netflix). Näin sinun ei tarvitse koskaan arvata mihin yhdistää parhaan kokemuksen saamiseksi.

CyberGhostista voi pitää paljon, mutta älä ota siihen vain sanani. Yritykselläsi olevan 45 päivän rahat takaisin -takuu antaa sinulle runsaasti aikaa kokeilla tätä erinomaista VPN-palvelua itsellesi.

Plussat
 • Nollakirjaus maksimaalisen yksityisyyden suojaamiseksi
 • Erinomainen palvelinjakelu yli 7100 palvelimen kanssa 90 maassa
 • Erittäin nopea yhteysnopeus
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin ja BBC iPlayerin kanssa
 • Mahdollistaa P2P-torrentin
 • Pitkä 45 päivän rahat takaisin -takuu
Haittoja
 • Emoyhtiö, jolla on kyseenalainen maine
 • Supistettu manuaalinen OpenVPN-asetus
 • Ei toimi Kiinasta

2. Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys -logo

PIA: n hyväksymät kryptovaluutat: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Zcash

Maksupalveluntarjoaja: BitPay

PIA oli yksi ensimmäisistä VPN-palveluista, joka hyväksyi Bitcoinin, ja todellakin niin tänään. Palvelinluettelossa, joka sisältää 3235 palvelinta 50 paikkakunnalla, Yksityinen Internet-yhteys yhdistää käytön helppouden ja huippuluokan ominaisuudet yhteen loistavaan monipuoliseen VPN-ratkaisuun.

Heillä on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö (ja ne ovat ainoita ylimmän tason VPN-palveluita, jotka todistavat tämän oikeudessa), huippuluokan salaus ja nopeudet, jotka antavat sinulle mahdollisuuden suorittaa jopa kaistanleveimmän online-toiminnan.

Ja jos kyseessä on etsimäsi lopullinen maksun nimettömyys – jopa pidemmälle kuin kryptovaluutat voivat antaa – PIA on yksi harvoista VPN-verkoista, jotka hyväksyvät myymälöissä ostettuja lahjakortteja, joista voit maksaa käteisellä.

Yksityisellä Internet-yhteydellä on ehdoton 30 päivän rahat takaisin -takuu. Ja voit saada hyvityksen, vaikka peruutatkin aikaisemmin, jos vähintään kolme kuukautta on kulunut. Kokeile PIA: ta ja jos et ole aivan onnellinen, voit odottaa kolme kuukautta ja yrittää uudelleen. Ei ole mitään menetettävää.

Plussat
 • Todistettu, ettei lokien toimittajaa ole
 • Huippuluokan salaus ja turvallisuus
 • Erittäin edullinen
 • Hyvät palvelimen nopeudet
 • Erinomaiset äskettäin uusitut sovellukset
 • Mahdollistaa torrentin ja P2P: n
Haittoja
 • Sijaitsee Yhdysvalloissa – ei ihanteellinen yksityisyydelle
 • Huono Netflix- ja BBC iPlayer -tuki

3. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN: n hyväksymät kryptovaluutat: Bitcoin, Bitcoin Cash, BTT, Dash, Ethereum, Litecoin, Monero, TRON, XRP, Zcash

Maksujärjestelmä: CoinPayments

Koska kiistatta VPN-verkkojen maailman tunnetuin nimi, ei pitäisi olla yllättävää, että NordVPN teki tämän luettelon.

Vahva globaali verkko, joka sisältää yli 5600 palvelinta 58 maassa, tarjoaa sinulle runsaasti yhteysvaihtoehtoja. Ja koska palvelu perustuu murtumattomaan AES-256-salaukseen, ne ovat myös erinomainen valinta turvallisuudelle.

NordVPN tarjoaa runsaasti ominaisuuksia. Kaksoisista VPN-kokoonpanoista ja kill-kytkimistä TOR: iin VPN: n ja SmartPlay DNS: n kautta, jotta vaivatonta kansainvälistä suoratoistoa ei olisi, kaikki on siellä. Toisin sanoen, mikään NordVPN ei anna sinun tehdä.

Kaikkien luettelossa olevien tarjoajien pisin luettelo hyväksytyistä kryptovaluutoista, erinomainen asiakastuki ja pitkä 30 päivän rahat takaisin -takuu ovat tämän VPN: n, johon kuka tahansa on tyytyväinen.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja nolla puunkorjuuta
 • Laaja (ja jatkuvasti kasvava) palvelinverkko
 • Hyvä yhteyden suorituskyky
 • Erikoispalvelimet (mukaan lukien kaksinkertainen VPN, häiriintynyt ja Tor VPN: n yli)
 • Puhdas, helppokäyttöinen asiakas
 • Toimii Netflixin ja useimpien muiden suoratoistopalveluiden kanssa
 • Mahdollistaa torrentin ja P2P: n
 • Tarjoaa omistettuja IP-osoitteita
Haittoja
 • Ei jaettua tunnelointitoimintoa
 • Hieman kallis lyhytaikaisiin suunnitelmiin

4. Surfshark

Surfsharkin logo

Salausmaksutavat: Palkki, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Nano, TRON, XRP

Maksupalveluntarjoaja: CoinGate, CoinPayments

Suhteellinen uusi tulokas, Surfsharkista on nopeasti tullut yksi parhaista VPN-palveluntarjoajista. Huolimatta siitä, että olet nuori yritys, saat vain yhtä paljon – ellei enemmän – kuin vakiintuneella kilpailulla. Ota heidän vaikuttavan nopean ja suuren palvelinverkonsa, joka kattaa esimerkiksi vähintään 63 maata.

Surfshark on myös ainoa VPN-palvelu, jolla ei ole samanaikaisia ​​yhteysrajoituksia – voit käyttää sitä niin monella laitteella kuin haluat kaikki kerralla. Jokainen laite hyötyy turvallisesta 256-bittisestä salauksesta, nollakirjautumiskäytännöstä ja yhdestä parhaista streaming- ja torrent-kokemuksista.

Maksat sitten Bitcoinilla, Ethereumilla tai Ripplella, saat hyvityksen jopa 30 päiväksi. Ja mainitsinko, että Surfshark on halvin VPN tässä luettelossa? Kukaan muu palveluntarjoaja ei anna sinulle niin paljon niin vähän.

Plussat
 • Erinomainen yksityisyys ja turvallisuus ilman hakkuita
 • Erinomainen palvelimen suorituskyky
 • Poista Netflix, BBC ja monet muut käytöstä
 • Helppokäyttöinen asiakas
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • Torrentin tuki
 • halpa
Haittoja
 • Epäjohdonmukainen nopeus muutamassa paikassa
 • Melko hidas asiakastuki

5. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN: n hyväksymät kryptovaluutat: Bitcoin

Maksun suoritin: BitPay

Viimeinen, mutta ei vähäisimpänä, on ExpressVPN. Verkolla, joka ylpeilee 3000 palvelimella mahtavaan 151 sijaintiin, leviää 95 maahan, ei ole läheskään maapallon nurkkaa, johon ExpressVPN ei pääse. Heidän palvelimet tunnetaan myös erinomaisista nopeuksista.

ExpressVPN: llä on kirjautumattomuuskäytäntö, se tukee torrenttia ja tarjoaa tappikytkimen ja DNS-vuodonsuojauksen loistavan sovelluksen kaikissa versioissa. Niiden räätälöityjen DNS-palvelimien avulla on helppo suoratoistaa suosikkipalveluitasi kytketyssä televisiossa tai digisovittimessa ilman ärsyttäviä alueellisia rajoituksia.

Yksi haittapuoli on, että ExpressVPN hyväksyy vain Bitcoin-maksut (tietysti perinteisten menetelmien lisäksi). Se ei ole valtava kauppa, kun otetaan huomioon Bitcoinin suosio, mutta silti muut salausvaihtoehdot olisivat hienoja.

Mutta vaikka tämäkin otetaan huomioon, kun otetaan huomioon ExpressVPN: n hyvä palvelu, erinomainen asiakastuki ja 30 päivän rahat takaisin -takuu, johon ei ole esitetty kysymyksiä, he ovat enemmän kuin ansaitsevat paikan tässä parhaassa VPN-luettelossa.

Plussat
 • Ominaisuusrikas ja intuitiivinen asiakas
 • Vahva taustatekniikka
 • Paljon palvelimia ja palvelinpaikkoja
 • Nopeat ja tasaiset yhteysnopeudet
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin kanssa
 • Huippuluokan asiakastuki
Haittoja
 • Jotkut aggregoidut hakkuut
 • Ei halvin

Miksi ostaa VPN-salaustoimintoa?

Suurin syy VPN-salausostojen tekemiseen on parantunut nimettömyys verrattuna useimpiin muihin maksutapoihin. Kun maksat Bitcoinilla tai jollakin sen veljellä, henkilökohtaisia ​​tietoja ei ole siirretty.

Vaikka tämä ei takaa täydellistä nimettömyyttä, on parempi kuin sokeasti luottaa yritykseen, josta tiedät viime kädessä hyvin vähän luottokortillasi ja henkilökohtaisilla tiedoillasi.

Ainakin Bitcoin-maksut tarjoavat ylimääräisen suojauskerroksen, joka tekee kenelle tahansa huomattavasti vaikeamman yhteyden muodostamisen VPN-tiliisi, ja laajentumalla huomattavasti vaikeampi yhdistää sinut mihin tahansa online-toimintaan..

Ovatko kryptovaluutat täysin nimettömiä?

Lyhyt vastaus on ei, kryptovaluutat eivät ole täysin nimettömiä. Vaihdot ovat mikroskoopin alla paljon enemmän kuin ennen. Jatkaakseen toimintaansa useimpien on kerättävä ja ilmoitettava erityyppisiä tietoja käyttäjistään (ensisijaisesti verotuksellisia tarkoituksia varten)..

Monet maailman vakoojat ja lainvalvontaviranomaiset, mukaan lukien NSA, haluavat myös pitää välilehtiä vaihtoista ja siitä, mihin niitä käytetään.

Tästä huolimatta, vaikka joku tarkkailee mahdollisesti aina, ellet ole tekemässä kansainvälistä rahanpesua tai muuta vastaavasti luonnosteltavaa toimintaa, sinulla ei ole mitään hätää.

Viime kädessä Bitcoinin käyttäminen maksutapana VPN-tilaukselle antaa erinomaisen lisäkerroksen yksityisyyttä ja nimettömyyttä. Ei, se ei ole täydellinen, mutta valintani mukaan se on silti sen arvoinen.

Pitäisikö sinun maksaa VPN: stä kryptovaluutoilla?

Kun olet sanonut kaiken tämän, sinun pitäisi ostaa VPN Bitcoinin kanssa? Se riippuu siitä, mitä teet ja kuinka huolissasi olet yksityisyydestäsi.

Tavalliselle henkilölle, joka käyttää VPN: tä estämään Internet-palveluntarjoajan lataamista tai virtaamaan geosuojattua sisältöä, vastaus ei todennäköisesti ole. Vaikka käytätkin BitTorrent-sovellusta, niin kauan kuin käytät todistettua no-log-VPN-yhteyttä, vastaus on todennäköisesti ei.

Mutta jos sinulla on jo Bitcoin-lompakko ja jokin kolikko kätevä, ei ole mitään haittapuolia sen käyttämiselle VPN: n maksamiseen. Mielestäni myös, jos olet kuollut siihen, että et jaa henkilökohtaisia ​​tietojasi kenellekään, joka ei oikeasti tarvitse niitä.

Joten loppukyky useimmille meistä on tämä – käytä kryptovaluuttoja, jos se on kätevää, mutta älä hikoile sitä liikaa, jos et.

johtopäätös

Monien mielestä se ei ole luodinkestävä nimettömyysvaihtoehto, kun ostat VPN: n Bitcoineilla, saat vahvan ylimääräisen tietosuojakerroksen, jota et muuten saa. Mutta ehdottoman välttämätöntä, se ei ole.

VPN-palvelujakson hankkiminen on kuitenkin sen arvoista. Kun on niin paljon etuja, jotka liittyvät yhden, Bitcoin-maksun käyttöön vai ei, voit olla iloinen siitä, että teit.

Saatat pitää myös:
 • Paras No Log VPN -verkot vuonna 2020
 • Kuinka estää Internet-palveluntarjoajaasi seuraamasta sinua
 • 4 helppoa tapaa piilottaa IP
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map