Volledige test van onzichtbare browserserversnelheden

Een VPN-service met veel te bieden, ibVPN biedt alle functies die u van een topprovider verwacht – inclusief dubbele VPN en Smart DNS – voor een lagere prijs dan de meeste concurrenten. Uitstekende privacy en een goede selectie van servers in combinatie met geweldige prestaties maken het een gemakkelijke aanbeveling.


Voordelen
 • Sterke encryptie- en beveiligingsopties
 • Goede serverprestaties
 • Functierijke client met veel geavanceerde functies
 • Ondersteunt P2P (met speciale servers)
 • Werkt met Netflix en BBC iPlayer
 • Gratis proefperiode
Nadelen
 • Ingewikkelde client-app
 • Verwarrende tariefplannen
 • Vrij klein servernetwerk

De ibVPN-snelheidstest

De website van Invisible Browsing VPN beweert stellig dat hun service over de hele wereld wordt geprezen om zijn snelheid en ondersteuning (ik raak ondersteuning verderop aan). Ik weet niet precies hoeveel lof ze krijgen, maar ze hebben het snelheidsgedeelte wel goed. Mijn tests hebben aangetoond dat hun servers meer dan hun mannetje kunnen staan ​​in een VPN-markt die veel keuzes biedt. Sterker nog, ik ga uit van een ledemaat en noem de resultaten van de ibVPN internetsnelheidstest redelijk goed.

Voor nog betere prestaties, als privacy geen grote zorg is, kunt u met ibVPN via proxy verbinding maken met al hun serverlocaties. Als u een proxy gebruikt, betekent dit dat uw verbinding niet wordt gecodeerd, maar als u geen codering heeft, kan deze ook sneller worden.

Zoals het geval is met elke VPN-provider die ik evalueer, voer ik een reeks upload- en downloadsnelheidstests uit met en zonder een VPN-verbinding met wat mijn snelste server zou moeten zijn, evenals de zeven meest populaire landen waarmee gebruikers verbinding maken.

Mijn internetverbinding is een snelle 500 Mbit down en 100 Mbit up. Die snelheden stellen ons in staat om te zien hoe goed de servers presteren zonder dat we ons zorgen hoeven te maken over eventuele limieten die door mijn ISP zijn opgelegd.

Als je nieuwsgierig bent naar hoe ibVPN zich verhoudt tot sommige andere populaire provider-opties, bekijk dan mijn tabel met VPN’s met de hoogste snelheden waar ik alle topservices vergelijk.

Beste server
ibVPN beste VPN server snelheid testresultatenMet VPN ibVPN beste server baseline snelheidstestresultatenGeen VPN
Verenigde Staten
ibVPN verenigt staten VPN server snelheid testresultatenMet VPN ibVPN verenigt staten baseline snelheidstestresultatenGeen VPN
Verenigd Koningkrijk
ibVPN Verenigd Koninkrijk VPN server snelheid testresultatenMet VPN ibVPN Verenigd Koninkrijk baseline snelheidstestresultatenGeen VPN
Canada
ibVPN Canada VPN server snelheid testresultatenMet VPN ibVPN Canada baseline snelheidstestresultatenGeen VPN
Australië
ibVPN Australia VPN server snelheid testresultatenMet VPN ibVPN Australia baseline speed test resultsGeen VPN
Nederland
ibVPN Nederland VPN server snelheid testresultatenMet VPN ibVPN Netherlands baseline speed test resultsGeen VPN
Duitsland
ibVPN Duitsland VPN server snelheid testresultatenMet VPN ibVPN Duitsland baseline snelheidstestresultatenGeen VPN
Frankrijk
ibVPN France VPN server snelheid testresultatenMet VPN ibVPN France baseline speed test resultsGeen VPN

Over IBVPN

Invisible Browsing VPN is gevestigd in Roemenië en bestaat sinds 2010, hoewel het kernteam nog zeven jaar daarvoor heeft samengewerkt aan een proxy-only service. Met zoveel ervaring achter de rug, heeft ibVPN een goed begrip van wat mensen zoeken in een VPN-provider. Het is geen wonder dat ze momenteel wereldwijd meer dan 500.000 gebruikers hebben, een aantal dat maar blijft toenemen.

Privacy en beveiliging

Als het op privacy aankomt, is ibVPN zo goed mogelijk. Ze verzamelen of loggen geen enkele verbinding of verkeersinformatie. In hun eigen woorden:

We kunnen geen specifieke activiteit relateren aan een specifieke gebruiker.

In het privacybeleid staat wel dat Invisible Browsing VPN voldoet aan de wettelijke bepalingen. Maar omdat ze eigenlijk geen gegevens hebben om over te dragen, hoeven gebruikers zich nergens zorgen over te maken. Omdat het in Roemenië is gevestigd, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over staatswetten die gegevensbewaring vereisen. Zo’n wet bestond ooit, maar werd ingetrokken nadat ze ongrondwettig was verklaard.

Alleen een geldig e-mailadres is vereist om u aan te melden voor de service van ibVPN. Er is geen naam of andere persoonlijke informatie nodig. BitCoin en verschillende andere cryptocurrencies zijn beschikbaar als betalingsopties.

Op het gebied van codering biedt de Invisible Browsing VPN-client zes protocol- / coderingsparen. Voor zover ik weet, kun je niet mixen en matchen, wat betekent dat je je versleutelingsniveau niet kunt verhogen met je favoriete protocol zoals je wilt.

Van de zes koppelingen heeft één 128-bits codering (wat vrij licht is, en de klant stelt dat wel), 4 hebben 256-bits codering (een goede balans tussen downloadsnelheid en beveiliging) en één heeft 2048-bit codering. De laatste gebruikt SSTP als protocol. Als u op zoek bent naar sterke versleuteling met een ander protocol, biedt ibVPN dat momenteel niet.

Kenmerken

ibVPN biedt alle functies die u mag verwachten van een VPN-provider van het hoogste niveau, evenals een paar extra’s. Een Smart DNS-service is daar een van. Hoewel het niet veel doet voor privacy, is deze service ideaal voor het streamen van geografisch geblokkeerde inhoud. In mijn tests waren zowel US Netflix als de iPlayer van de BBC ontgrendeld tijdens het gebruik ervan.

Een ander kenmerk dat opvalt, hoewel ik zie dat steeds meer providers dit aanbieden, is een dubbele VPN. ibVPN doet er niet alles aan om het te promoten, maar het is er. Er zijn zes dubbele VPN-verbindingsopties met servers in de Verenigde Staten, Nederland en Singapore. Dit betekent dat u via Nederland verbinding kunt maken met de VS, met Nederland via de VS, met Singapore via Nederland, enz..

Ik vond de clientsoftware volledig uitgerust en gemakkelijk te achterhalen en te gebruiken, zij het soms onstabiel op Windows (maar verre van een dealbreaker). De software is beschikbaar voor alle belangrijke platforms. Er zijn zelfs extensies / add-ons voor Chrome, Firefox en Opera.

Iets wat de klant doet waarvan ik dacht dat het vooral leuk was, wat maar weinig andere services doen, is het weergeven van realtime belasting naast elke serveroptie. Deze functie haalt al het giswerk uit met welke server verbinding moet worden gemaakt.

Beperkingen

Zoals de meeste VPN-providers doen, beperkt Invisible Browsing VPN het maximale aantal gelijktijdige verbindingen. Ze stellen dat aantal in op drie als je het Ultimate-abonnement krijgt, en op één voor lagere accounts.

Aangezien het Ultimate-abonnement slechts $ 2 per maand meer is dan de andere opties en extra functies biedt zoals proxy’s, browserextensies en P2P toestaat, denk ik dat het de extra kosten waard is. Zelfs dan is het nog steeds goedkoper dan de meeste concurrenten. Als deze verbindingsnummers niet voldoende zijn, moet u mogelijk uw toevlucht nemen tot de installatie van ibVPN op uw router, wat wordt ondersteund.

Anders dan dat, is de service van ibVPN onbeperkt. Er zijn geen grenzen aan bandbreedte, gegevensoverdracht of serversnelheid, of aan het aantal serverswitches.

Door de Servicevoorwaarden te bladeren, kwamen er twee extra dingen naar voren die iedereen die P2P gebruikt op de hoogte moet zijn:

 • U stemt ermee in geen robot, zoals ReGet, GetRight, Go! Zilla of vergelijkbare programma’s, te gebruiken om continu inhoud te downloaden zonder toezicht of zonder toezicht.
 • U stemt ermee in de Service te gebruiken voor peer-to-peer bestandsoverdracht of torrent-downloads alleen op de servers in Luxemburg, Zweden, Nederland, Canada, Rusland, Litouwen en Hong Kong.

Klantenservice

ibVPN biedt verschillende ondersteuningsopties, waaronder Live Chat, e-mail en een ticketsysteem. Live Chat wordt aangeboden via hun website en er wordt gezegd dat het 24/7 is voor zowel technische als verkoopkwesties. Ik vond dat juist. Elke keer dat ik het probeerde, was er iemand om mijn vragen te beantwoorden.

Het ondersteuningsteam bestaat uit tien personen. Alle reacties die ik heb ontvangen waren volledig, deskundig en volgden absoluut geen vooraf bepaald script. De website van Invisible Browsing VPN bevat ook vrij grote Knowledge Base- en FAQ-secties, die de meest voorkomende problemen aanpakken. Er bestaat ook een communityforum.

Alle abonnementen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 15 dagen. Ik heb alle polissen doorgenomen en er lijken geen verplichtingen aan de terugbetalingen te zijn verbonden, zoals een maximaal downloadbedrag of een maximumaantal verbindingen. Dit gebrek aan beperkingen betekent dat je de eerste 15 dagen kunt besteden aan het gooien van alles wat je hebt gekregen om ervoor te zorgen dat het volledig aan je behoeften voldoet.

U kunt ibVPN ook 24 uur volledig gratis testen voordat u een betaling doet. Een gratis proefversie is iets dat maar heel weinig providers doen en het is de moeite waard om hiervan te profiteren. Als je wilt, kun je rechtstreeks naar de aanmeldingspagina gaan door hier te klikken.

U kunt ibVPN ook 6 uur volledig gratis testen voordat u een betaling doet.

Landen voor serverlocatie

Invisible Browsing VPN biedt momenteel 173 servers op 97 locaties in 47 landen. Dat zijn zeer respectabele cijfers die voor de meeste gebruikers meer dan voldoende zouden moeten zijn. Als u dieper wilt graven, is dit de meest actuele lijst met ibVPN-servers.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me