5 cele mai rapide VPN-uri din 2020 – Viteză remarcabilă


Viteza este vitală și nimeni nu poate nega acest lucru. Mai mult, este una dintre cele mai importante componente pe care le iei în considerare în timp ce alegi cel mai rapid VPN. Cu toate acestea, ceea ce face ca un serviciu VPN să fie rapid și altul moderat?

Fără viteze de conectare rapide, este dificil să efectuați sarcini de informații paralele, precum streamingul în HD. Pentru oricine are nevoie de un VPN rapid, acest articol vă va ajuta. Veți găsi o alegere finală a furnizorilor VPN încercați în mod deliberat.

Motive pentru a avea un VPN cel mai rapid?

Este esențial să înțelegem că există multe motive pentru care utilizatorii caută cele mai rapide VPN-uri atunci când viteza este o componentă fundamentală. Un așa-numit serviciu VPN poate fi utilizat în anumite scopuri, dar în special pentru;

 • Torrenting – P2P – Când descărcați sau partajați un fișier prin rețeaua P2P, aveți nevoie de viteză rapidă, cu securitate suplimentară.
 • Streaming video – Transmiterea canalelor online proeminente necesită o conexiune rapidă. O interfață VPN rapidă ocolind restricția geografică.
 • Jocuri online – Este vorba despre viteză. Este posibil să solicitați ca cel mai rapid VPN să evite limitarea și să îl acceseze de oriunde fără a tranzacționa în afara ritmului și securității.

În ciuda acestui fapt, sistemul dvs. de acasă și conexiunea au un efect semnificativ asupra vitezei, accesibilității, capacității de transfer de date, locației serverului, protocolului de securitate etc..

5 cele mai rapide servicii VPN din 2020

Am enumerat cele mai rapide VPN-uri disponibile pentru anul 2020. Factorii care îi clasează în partea de sus acoperă domeniile de disponibilitate a serverului, de descărcare și de încărcare a vitezei, de schimbare a lățimii de bandă, de limitare a lățimii de bandă și de logare..

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN pune la dispoziția clienților săi viteza similară desemnată de ISP-ul lor. Unele alte facilități pe care le oferă utilizatorilor lor sunt lățimea de bandă nelimitată, viteza de aprindere și comutarea serverului.

Serverele lor VPN sunt răspândite pe tot globul în peste 94 de țări. Puteți asocia până la 3 dispozitive unice cu același cont. Software-ul este ușor de utilizat chiar și pentru noii. Dacă aveți vreo problemă, puteți contacta serviciul de asistență 24/7, precum și baze de cunoștințe.

Unul dezavantaj al ExpressVPN este că acestea sunt puțin scumpe în comparație cu alte servicii VPN cele mai rapide disponibile. Nu există un proces gratuit. În schimb, puteți opta pentru facilitatea de returnare a banilor de 30 de zile pentru a testa dacă ExpressVPN este de încredere pentru dvs. sau nu.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN oferă o fiabilitate de neclintit. Pierderea vitezei nu se simte dacă descărcați, încărcați sau transmiteți în streaming. Acesta oferă o mulțime de servere VPN, nu doar în ceea ce privește restricțiile geografice.

Serverele lor au diverse clasificări, adică, în special, cum ar fi serverele Netflix, serverele VPN duble, serverele TV ultra-rapide, serverele anti-DDoS și altele. Acest lucru separă cu adevărat NordVPN de alte VPN-uri mai rapide și spune multe despre devotamentul organizației față de calitate.

NordVPN este în plus intens în ceea ce privește protecția și securitatea. Acestea sunt situate în Panama, unde nu au nicio lege de întreținere a informațiilor. Mai mult, au un aranjament strict de jurnaluri zero. În ceea ce privește siguranța, utilizează toate protocoalele de securitate și au unele măsuri suplimentare, de exemplu, Internet Killswitch și altele.

3. VPN PIA

PIAVPN

La fel ca majoritatea administrațiilor VPN, VPN PIA susține intens că este „cel mai rapid serviciu VPN din lume”. Asistența lor pentru clienți este excepțională, printre altele pe care le-am văzut, extraordinar de învățate și rapide, iar costurile sunt sensibile și rezonabile.

Cu toate acestea, PIA VPN are mult mai multe de oferit clienților săi. Nivelul de securitate este incredibil, cu convenția particulară a organizației, peste cele standard, în mod evident, și câteva aspecte suplimentare de securitate.

Puteți utiliza PIA VPN pe aproape orice gadget. Puteți conecta diferite dispozitive – de la două la cinci, în funcție de Planul VPN. De asemenea, PIA VPN are unul dintre cele mai mari servere aranjate de pe planetă, cu peste 3000 de servere peste tot pe glob.

4. VPN Ivacy

IvacyVPN

Ivacy este un alt VPN cel mai rapid care este intens cu privire la natura administrațiilor sale în toate zonele și viteza este doar una dintre ele. Pentru unii clienți, viteza este esențială care reprezintă momentul decisiv al unui serviciu, deoarece nimeni nu trebuie să aibă o conexiune moderată. Cu Ivacy VPN, nu trebuie să vă stresați.

Un alt lucru despre Ivacy VPN este angajamentul lor pentru securitate. Ele oferă toate protocoalele care sunt bune pentru viteză rapidă și confidențialitate, dar, mai degrabă, sunt cel mai rapid. În acest fel, dacă viteza este cu care sunteți ocupat, puteți, fără o mare întindere, să modificați setările și să utilizați cel mai rapid protocol.

Dacă sunteți de acord să acceptați Ivacy VPN, veți avea capacitatea de a vă conecta cu oricare dintre numeroasele lor servere VPN cele mai rapide, de a utiliza evidenția VoIP și de a aprecia viteza extraordinară, schimbul de informații și comutarea serverului.

5. PureVPN

purevpn

PureVPN oferă cea mai largă comoditate de servere în comparație cu alte VPN-uri rapide. Are peste 750 de servere în mai mult de 140+ locații. Viteza nu este problema cu PureVPN, deoarece oferă mai mult decât suficientă viteză la internet. Serverele au fost testate, iar performanța a fost constantă în orice moment.

Mai mult, PureVPN oferă utilizatorilor protocoale rapide și criptare ridicată. Acest lucru permite utilizatorilor să se torrente fără teama de a pirata. PureVPN este un bonus, deoarece oferă redirecționarea porturilor prin firewallul NAT, care menține viteza de descărcare.

Pentru a realiza mediul securizat pe alte dispozitive, PureVPN te-a acoperit cu cinci suporturi de conectare multiple. Dezavantajul în PureVPN este faptul că are o politică suspectă fără jurnaluri, raporturile furnizorului VPN scurgând date către companii.

Cum să evaluați cel mai rapid VPN?

Multe VPN le comercializează ca fiind cea mai rapidă VPN, dar nu sunt cu adevărat una întrucât fiecare persoană are diferite utilizări ale Internetului, este greu de justificat furnizorul VPN disponibil pe Internet. Viteza de descărcare și încărcare sunt principalii factori care ar trebui testați pentru a determina o VPN.

Modul de testare a VPN este rapid sau nu?

 • În primul rând, trebuie să testați internetul cu și fără VPN folosind speedtest.net.
 • În al doilea rând, alegeți un server VPN diferit pentru fiecare test. Se datorează faptului că viteza într-o locație ar putea să nu fie aceeași cu cea din altă locație.
 • În al treilea rând, schimbați protocoalele pentru a descoperi rezultatele reale. OpenVPN și PPTP ar putea fi alegerile preferate pentru testarea diferitelor VPN-uri.

Cel mai rapid protocol VPN

PPTP: Protocolul de tunelare punct la punct este o combinație de protocol PPP. Înseamnă că criptarea se realizează cu amplificare în tunel.

PPTP este recunoscut drept cel mai rapid protocol, dar în evaluare cu OpenVPN, este mai puțin sigur, deoarece nu se bazează pe criptare. Cu toate acestea, PPTP este ideal pentru navigarea pe internet.

Cum se identifică o VPN cea mai rapidă?

Cei mai mulți oameni folosesc VPN efectuează torrenting, jocuri sau streaming. Cele mai bune canale de streaming din lume, de exemplu, Netflix, Hulu și BBC iPlayer oferă acces la conținut HD. Dacă trebuie să utilizați aceste tipuri de servicii, atunci o VPN rapidă este un gând esențial.

 • Disponibilitate server – Serverele VPN de pe tot globul pe diferite destinații oferă viteză constantă. În plus, torrenții se confruntă frecvent cu probleme de blocare a serverului VPN care decurg din descărcarea somnolentă.

Pentru a elimina astfel de probleme, puteți interfața cu un server rapid care este aproape de districtul dvs. Acesta va garanta o viteză constantă cu vârfuri de ping zero.

 • Viteza de descărcare și încărcare– joacă un rol semnificativ în timpul descărcării de torrenturi sau streaming de emisiuni TV sau filme de pe web. O conexiune rapidă la sistem nu va face mare lucru dacă un VPN accelerează viteza.

Recomandăm internauților să aleagă cel mai rapid VPN care nu îl accelerează. Mai mult decât atât, cele mai bune administrații de torrent au spus că oferă viteză nelimitată pentru a exploda sau descărca rapid torrent ori de câte ori doriți.

 • Internet Kill Switch – Este o componentă capabilă oferită de cel mai rapid serviciu VPN. Acesta garantează că adresa IP a unui client nu este niciodată descoperită pe web, în ​​cazul în care conexiunea VPN scade (se separă).

Pentru a garanta o asigurare de identitate, aceasta ucide prompt conexiunea web atunci când VPN este separat accidental, permițând nicio activitate să nu apară sau să iasă. De asemenea, dacă comutatorul de ucidere pe internet este dezactivat, dispozitivul dvs. interfață în consecință cu distribuirea internetului și a adresei dvs. IP unice.

Acest lucru te face neputincios împotriva unei game largi de pericole digitale, evaluarea profundă a coletelor ISP și observarea statului. Cel mai rapid serviciu VPN cu butonul Internet Kill Switch este foarte prescris pentru clienții torrentici.

 • Politica de logare – Este unul dintre termenii ascunși ai unui serviciu VPN. În cea mai mare parte, VPN-urile dețin activități online ale clienților lor și ulterior predă jurnalele birourilor de aplicare a legii la întrebări.

Cum să vă îmbunătățiți viteza VPN existentă?

Dacă aveți deja un VPN și încă experimentați o viteză moderată, nu vă stresați, există așteptări! Aceasta este o consecință a multor activități care trec printr-un server VPN. Dacă ai șansa să stai bine pe canapeaua ta, nu rezolvă problema, încercați sfaturile de viteză de dedesubt.

 1. Schimbați serverele – Separarea fizică dintre dvs. și serverul VPN cu care v-ați conectat afectează profund viteza VPN. În cazul în care nu trebuie să interfațați cu serverele unei anumite țări. Faceți o filă pentru a vă schimba într-o țară mai apropiată pentru a verifica dacă problema conexiunii se rezolvă sau nu.
 2. Comutați dispozitivele – Unele dispozitive conectate la web pur și simplu nu sunt funcționate la viteză. Dacă aveți șansa ca web-ul să se simtă somnolent pe mobil, să vă conectați de la un computer, de la un computer sau din o tabletă pentru a verifica dacă problema continuă.
 3. Utilizați o asociație cu fir – Wi-Fi-ul poate fi de încredere în ceea ce privește viteza, în special în situația în care locuiți într-o regiune în care se află numeroase sisteme de la distanță. În mod esențial, trecerea la o asociere de legături de sistem greu poate rezolva diverse probleme de viteză.
 4. Dezactivați software-ul de securitate instalat – Firewall-urile și software-ul antivirus pot provoca probleme reale de retard la conexiunile web, deoarece examinează abordarea pachetelor de informații. Dezactivați-le accidental pentru a verifica dacă asta rezolvă problema vitezei.
 5. Schimbă porturile sau protocoalele – Software-ul VPN se conectează folosind un anumit număr de port și protocol. Unele sisteme din apropiere limitează viteza acestor porturi, ceea ce vă va răni conexiunea, indiferent de cât de rapid transmite serviciul VPN. Verificați opțiunile VPN-ului dvs. de a schimba porturile pentru un moment de asistență în viteză.
 6. reboot – Când toate celelalte nu funcționează, închideți software-ul VPN și reporniți dispozitivul.

Cuvinte finale

Cea mai utilă componentă pe care ar trebui să o căutați este o VPN cu proces gratuit. De ce este această critică? Este mai bine să vă familiarizați cu funcționalitățile unui VPN rapid înainte de a vă abona la planul său. Trebuie să verificați mai multe evidențe și execuție generală.

Cea mai bună tactică este să executați un test de viteză cu conexiunea dvs. ISP și să o rulați apoi cu VPN-ul pornit și să analizați rezultatele. VPN-ul dvs. este rapid sau nu? Există platforme disponibile pe web care îți testează ping-ul sau inactivitatea. Vitezele mai mici de descărcare / încărcare înseamnă o VPN mai lentă.

Ne-am asigurat că toate cele mai rapide VPN-uri din lista noastră îndeplinesc standardele critice în ceea ce privește viteza. Acestea însoțesc funcții de securitate deosebite, ceea ce le face lăudabile dacă VPN-ul dvs. nu face ceea ce ar trebui – să vă asigurați computerul și protecția online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map