5 hurtigste VPN’er i 2020 – bemærkelsesværdig hastighed


Hastighed er afgørende, og ingen kan benægte dette. Hvad mere er, det er en af ​​de mest betydningsfulde komponenter, du overvejer, mens du vælger den hurtigste VPN. Ikke desto mindre er det, der gør en VPN-service hurtig og en anden moderat?

Uden hurtige forbindelseshastigheder er det udfordrende at udføre parallelle informationsopgaver som streaming i HD. For alle, der har brug for en hurtig VPN, hjælper denne artikel. Du finder et endeligt valg af bevidst prøvede VPN-udbydere.

Årsager til at have en hurtigste VPN?

Det er vigtigt at forstå, at der er mange grunde til, at brugere ser efter de hurtigste VPN’er, når hastighed er en grundlæggende komponent. En såkaldt VPN-tjeneste kan bruges til nogle formål, men alligevel især til;

 • Torrenting – P2P – Når du downloader eller deler en fil gennem P2P-netværket, skal du have hurtig hastighed med ekstra sikkerhed.
 • Video streaming – Streaming af prominente onlinekanaler kræver en hurtig forbindelse. En hurtig VPN-interface, som du omgår den geografiske begrænsning.
 • Online spil – Det handler om hastighed. Du kan kræve den hurtigste VPN til at afgrænse begrænsningen og få adgang til den hvor som helst uden at handle uden tempo og sikkerhed.

Trods dette har dit hjemmesystem og din forbindelse desuden en betydelig indflydelse på hastighed, tilgængelighed, dataoverførselskapacitet, serverplacering, sikkerhedsprotokol osv..

5 hurtigste VPN-tjenester i 2020

Vi har listet de hurtigste VPN’er, der er tilgængelige for året 2020. De faktorer, der rangerer dem øverst, dækker områderne med servertilgængelighed, download og uploadhastighed, Kill Switch, båndbreddebegrænsning og logningspolitik.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN giver sine kunder den samme hastighed, der er udpeget af deres internetudbyder. Nogle andre faciliteter, de giver deres brugere med, er ubegrænset båndbredde, flammende hastighed og serverskift.

Deres VPN-servere er spredt over hele kloden i over 94 lande. Du kan knytte op til 3 unikke enheder til den samme konto. Softwaren er brugervenlig selv for nybegynderne. Hvis du har problemer, kan du kontakte kundesupport døgnet rundt samt videnbaser.

Den ene ulempe ved ExpressVPN er, at de er lidt dyre sammenlignet med andre hurtigste VPN-tjenester, der er tilgængelige. Der er ikke sådan noget som en gratis prøveperiode. I stedet kan du vælge 30-dages pengene-tilbage-facilitet til at teste, om ExpressVPN er pålidelig for dig eller ej.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN giver urokkelig pålidelighed. Hastighedstab mærkes ikke, uanset om du downloader, uploader eller streamer. Det tilbyder masser af VPN-servere, ikke kun vedrørende geografiske begrænsninger.

Deres servere har forskellige klassifikationer, dvs. især som Netflix-servere, Double VPN-servere, Ultra-Fast TV-servere, Anti-DDoS-servere og andre. Dette adskiller virkelig NordVPN fra andre hurtigste VPN’er og siger meget om organisationens hengivenhed for kvalitet.

NordVPN er desuden intens omkring beskyttelse og sikkerhed. De er beliggende i Panama, hvor de ikke har nogen lov om vedligeholdelse af oplysninger. Mere, de har en streng nul-logsordning. Hvad angår sikkerhed, bruger de alle sikkerhedsprotokoller og har nogle ekstra foranstaltninger, for eksempel Internet Killswitch og andre.

3. PIA VPN

PIAVPN

Som de fleste VPN-administrationer hævder PIA VPN intenst at være ”verdens hurtigste VPN-service.” Deres kundesupport er fremragende blandt andre, vi har set, ekstraordinært lært og hurtig, og omkostningerne er fornuftige og rimelige.

Ikke desto mindre har PIA VPN meget mere at tilbyde sine kunder. Sikkerhedsniveauet er utroligt med organisationens særlige konvention over de almindelige standarder, selvfølgelig, og nogle ekstra sikkerhedshøjdepunkter.

Du kan bruge PIA VPN på stort set enhver gadget. Du kan tilslutte forskellige enheder – fra to til fem afhængigt af din VPN-plan. PIA VPN har ligeledes en af ​​de største servere, der arrangeres på planeten, med mere end 3000+ servere over hele kloden.

4. Ivacy VPN

IvacyVPN

Ivacy er en anden hurtigste VPN, der er intens om arten af ​​dens administrationer i alle zoner, og hastighed er kun en af ​​dem. For nogle klienter er hastigheden afgørende, der repræsenterer det afgørende øjeblik en tjeneste, fordi ingen behøver at have en moderat forbindelse. Med Ivacy VPN behøver du ikke stresse over det.

En anden ting ved Ivacy VPN er deres forpligtelse til sikkerhed. De tilbyder alle de protokoller, der er gode til hurtig hastighed og privatliv, men snarere er uden tvivl de hurtigste. På denne måde, hvis hastighed er det, du er optaget af, kan du uden meget af en strækning ændre indstillingerne og bruge den hurtigste protokol.

Hvis du accepterer at acceptere Ivacy VPN, har du kapacitet til at oprette forbindelse til en af ​​deres store antal hurtigste VPN-servere, bruge deres VoIP-fremhævning og værdsætte den enorme hastighed, informationsudveksling og serverskift.

5. PureVPN

purevpn

PureVPN tilbyder serveres bredeste bekvemmelighed sammenlignet med andre hurtige VPN’er. Det har 750+ servere på mere end 140+ placeringer. Hastighed er ikke problemet med PureVPN, da det tilbyder mere end nok internethastighed. Serverne blev testet, og ydelsen var konstant på alle tidspunkter.

Mere, PureVPN tilbyder hurtige protokoller og høj kryptering til brugerne. Dette giver brugerne mulighed for at torrent uden frygt for hacking. PureVPN er en bonus, da det giver portvideresendelse gennem NAT Firewall, som opretholder downloadhastighed.

For at udføre det sikrede miljø på andre enheder har PureVPN fået dig dækket med fem multi-login support. Ulempen i PureVPN er, at den har mistænkelige no-logs-politik, med rapporter fra VPN-udbyderen, der drypper data til virksomheder.

Sådan vurderes den hurtigste VPN?

Mange VPN’er markedsfører dem selv som den hurtigste VPN, men de er ikke virkelig en, da hver person har forskellige anvendelser af Internettet, det er svært at retfærdiggøre den VPN-udbyder, der er tilgængelig på Internettet. Download- og uploadhastigheden er de vigtigste faktorer, der skal testes for at bestemme en VPN.

Hvordan man tester enten VPN er hurtig eller ikke?

 • Først skal du teste internettet med og uden VPN ved hjælp af speedtest.net.
 • For det andet skal du vælge en anden VPN-server til hver test. Det skyldes, at hastigheden på et sted muligvis ikke er den samme som på andre placeringer.
 • For det tredje skal du ændre protokollerne for at finde de faktiske resultater. OpenVPN og PPTP er muligvis de foretrukne valg til test af forskellige VPN’er.

Hurtigste VPN-protokol

PPTP: Punkt-til-punkt-tunneling-protokollen er en kombination af PPP-protokol. Det betyder, at krypteringen udføres med tunnelforstærkning.

PPTP genkendes som den hurtigste protokol, men i evaluering med OpenVPN er den mindre sikker, da den ikke er afhængig af kryptering. PPTP er dog ideel til internet-browsing.

Sådan identificeres en hurtigst VPN?

De fleste af mennesker bruger VPN torrent, spil eller streaming. Verdens top streamingkanaler, f.eks. Netflix, Hulu og BBC iPlayer giver adgang til HD-indhold. Hvis du har brug for at bruge disse slags tjenester, er en hurtig VPN en vigtig tanke.

 • Servertilgængelighed – VPN-servere over hele kloden over forskellige destinationer tilbyder ensartet hastighed. Derudover konfronterer torrenter ofte problemer med blokering af VPN-servere, der resulterer i døsig downloading.

For at bortskaffe sådanne problemer kan du interface med en hurtig server, der ligger tæt på dit distrikt. Det garanterer konstant hastighed med nul ping-pigge.

 • Download- og uploadhastighed– Det spiller en betydelig rolle, mens der downloades torrenter eller streaming af tv-shows eller film fra internettet. En hurtig systemforbindelse gør det ikke stort, hvis en VPN betoner hastigheden.

Vi anbefaler netizens at vælge den hurtigste VPN, der ikke bremser den. Desuden tilbyder de bedste torrentadministrationer ubegrænsede hastigheder til sprængning af hurtig torrent eller download, når du vil.

 • Internet Kill Switch – Det er en kapabel komponent, der tilbydes af den hurtigste VPN-tjeneste. Det garanterer, at en klients IP-adresse aldrig afsløres på nettet, i tilfælde af at VPN-forbindelsen falder (adskilles).

For at garantere identitetsforsikring dræber den straks webforbindelsen, når VPN tilfældigt er adskilt, hvilket gør det ikke muligt for nogen aktivitet at komme igennem eller gå ud. Hvis internet-dræbsknappen også deaktiveres, samles din enhed derfor med internettet, der overleverer din unikke IP-adresse og -område.

Dette gør dig magtesløs mod en bred vifte af digitale farer, ISP-dyb pakkevurdering og statsobservation. Den hurtigste VPN-service med knappen Internet Kill Switch er dybt foreskrevet til torrenting af klienter.

 • Logningspolitik – Det er et af de skjulte betingelser for en VPN-tjeneste. For det meste afholder VPN’er onlineaktiviteter for deres klienter og overleverer derefter logfilerne til retshåndhævende kontorer efter undersøgelser.

Sådan forbedres din eksisterende VPN-hastighed?

Hvis du allerede har en VPN og stadig oplever moderat hastighed, skal du ikke stresse, der er forventning! Dette er en konsekvens af meget aktivitet gennem en VPN-server. Hvis du er ude af chancen for at sidde tæt på din sofa ikke retter problemet, kan du prøve hastighedstipene nedenunder.

 1. Skift servere – Den fysiske adskillelse mellem dig og VPN-serveren, som du har forbindelse til, påvirker VPN-hastigheden dybt. I tilfælde af at du ikke behøver at interface med en bestemt lands servere. Tag en fane ved at skifte til et nærmere land for at kontrollere, om forbindelsesproblemet sætter sig ned eller ej.
 2. Skift enheder – Nogle webtilsluttede enheder fungerer simpelthen ikke for hastighed. Fra en chance for, at internettet føles døsigt på din mobil, skal du køre til forbindelse fra en pc, arbejdsområde-pc eller tablet for at kontrollere, om problemet fortsætter.
 3. Brug en kabelforbindelse – Wi-Fi kan være upålideligt med hensyn til hastighed, især i tilfælde af at du bor i et område, hvor masser af forskellige fjernsystemer er i nærheden. I det væsentlige at skifte til en hård systemlinkforening kan løse forskellige hastighedsproblemer.
 4. Deaktiver installeret sikkerhedssoftware – Firewalls og antivirus-software kan forårsage ægte forsinkelsesproblemer med webforbindelser, når de undersøger tilgængelige pakker med information. Deaktiver dem tilfældigvis for at kontrollere, om det løser hastighedsproblemet.
 5. Skift porte eller protokoller – VPN-software forbinder ved hjælp af et bestemt portnummer og -protokol. Nogle nærliggende systemer begrænser hastigheden af ​​disse porte, som vil skade din forbindelse, uanset hvor hurtig VPN-tjenesten formidler. Kontroller din VPN’s valg om at skifte porte til et øjeblik support i hastighed.
 6. reboot – Når alt andet ikke fungerer, skal du lukke din VPN-software og genstarte din enhed.

Afsluttende ord

Den mest nyttige komponent, du skal søge efter, er en VPN med en gratis prøveversion. Hvorfor er dette kritisk? Det er bedre, at du bliver fortrolig med funktionaliteterne i en hurtig VPN, før du abonnerer på dens plan. Du skal kontrollere flere højdepunkter og generel udførelse.

Den bedste taktik er at køre en hastighedstest med din ISP-forbindelse og derefter køre den igen med din VPN tændt og se på resultaterne. Er din VPN hurtig eller ikke? Der er tilgængelige platforme på nettet, der tester din ping eller inaktivitet. Lavere download / upload hastigheder betyder en langsommere VPN.

Vi sørgede for, at alle de hurtigste VPN’er på vores liste opfylder de kritiske standarder med hensyn til hastighed. De ledsager fantastiske sikkerhedsfunktioner, hvilket gør dem prisværdige, hvis din VPN ikke gør, hvad den skal – sikre din pc og din online beskyttelse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map