5 најбржих ВПН-ова у 2020. години – изузетна брзина


Брзина је од виталне важности и то нико не може порећи. Штавише, то је једна од најзначајнијих компоненти које узимате у обзир приликом избора најбржег ВПН-а. Ипак, једна ВПН услуга постаје брза, а друга умерена?

Без велике брзине везе, изазовно је обављати паралелне информационе задатке попут струјања у ХД резолуцији. За све којима је потребан брзи ВПН, овај ће чланак помоћи. Пронаћи ћете коначни избор намерно испробаних ВПН провајдера.

Разлози да имате најбржу ВПН?

Кључно је схватити да постоје многи разлози због којих корисници траже најбрже ВПН-ове када је брзина основна компонента. Такозвана ВПН услуга може се користити у неке сврхе, а посебно за;

 • Торент – П2П – При преузимању или дељењу датотеке преко П2П мреже потребна вам је брза брзина са додатном сигурношћу.
 • Видео стриминг – Стреаминг истакнутих интернетских канала захтијева брзу везу. Брзи ВПН интерфејс којим заобилазите географско ограничење.
 • Онлине Гаминг – Ради се о брзини. Можда ће вам требати најбржи ВПН да избјегне ограничење и приступите му с било којег мјеста без трговања ван брзине и сигурности.

Упркос томе, ваш кућни систем и веза додатно значајно утичу на брзину, приступачност, капацитет преноса података, локацију сервера, сигурносни протокол итд..

5 најбржих ВПН услуга у 2020. години

Навели смо најбрже доступне ВПН-ове за 2020. годину. Фактори који их рангирају на врху покривају подручја доступности сервера, преузимања и брзине преноса, Килл Свитцх-а, ограничења пропусне ширине и политике евидентирања..

1. ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН пружа својим клијентима сличну брзину коју је одредио њихов ИСП. Неки други садржаји које пружају својим корисницима су неограничени пропусни опсег, блистава брзина и пребацивање сервера.

Њихови ВПН сервери су раширени широм света у преко 94 земље. Можете да повежете до 3 јединствена уређаја са истим налогом. Софтвер је корисник прилагођен чак и за новорођенчад. Ако имате било каквих проблема, можете контактирати службу за кориснике 24/7 као и базе знања.

Једина мана ЕкпрессВПН-а је што су они мало скупљи у поређењу са осталим најбржим доступним ВПН услугама. Нема тога као што је бесплатно суђење. Уместо тога, можете се одлучити за могућност поврата новца у року од 30 дана како бисте тестирали да ли вам је ЕкпрессВПН поуздан или не.

2. НордВПН

НордВПН

НордВПН пружа непоколебљиву поузданост. Губитак брзине се не осећа без обзира да ли преузимате, преузимате или стримујете. Нуди пуно ВПН сервера, не само у погледу географских ограничења.

Њихови сервери имају различите класификације, тј. Нарочито Нетфлик сервере, Доубле ВПН сервере, Ултра-Фаст ТВ сервере, Анти-ДДоС сервере и друге. Ово заиста раздваја НордВПН од осталих најбржих ВПН-а и говори много о посвећености организације квалитету.

НордВПН је додатно интензиван по питању заштите и сигурности. Они су смештени у Панами, где немају законе о одржавању информација. Штавише, имају строг распоред нула дневника. Што се тиче сигурности, они користе све сигурносне протоколе и имају неке додатне мере, на пример, Интернет Киллсвитцх и друге.

3. ПИА ВПН

ПИАВПН

Као и већина ВПН администрација, ПИА ВПН интензивно тврди да је „најбржа ВПН услуга на свету“. Њихова корисничка подршка је изванредна међу осталим које смо видели, необично научени и брзи, а трошкови су разумни и разумни.

Без обзира на то, ПИА ВПН нуди много више за понудити својим клијентима. Ниво сигурности је невероватан, уз посебну конвенцију организације, преко стандардне, очигледно и неке додатне сигурносне карактеристике.

Можете користити ПИА ВПН на скоро сваком уређају. Можете да повежете разне уређаје – од два до пет, који зависе од вашег ВПН плана. ПИА ВПН такође има један од највећих сервера распоређених на планети, са више од 3000 сервера широм света.

4. Иваци ВПН

ИвациВПН

Иваци је још један најбржи ВПН који интензивно говори о природи својих администрација у свим зонама и брзина је само једна од њих. За неке клијенте потребна је брзина која представља одлучујући тренутак за услугу, јер нико не мора да има умерену везу. Уз Иваци ВПН, не треба вам стрес због тога.

Још једна ствар око Иваци ВПН-а је њихова посвећеност безбедности. Они нуде све протоколе који су добри за брзу брзину и приватност, али су, без сумње, најбржи. На овај начин, ако је брзина оно чиме сте заокупљени, можете без већег растезања променити подешавања и искористити најбржи протокол.

Ако пристанете да прихватите Иваци ВПН, имат ћете могућност повезивања са било којим од њиховог великог броја најбржих ВПН сервера, искористити њихов ВоИП истицање и цијенити огромну брзину, размјену информација и пребацивање сервера..

5. ПуреВПН

пуревпн

ПуреВПН нуди највећу погодност сервера у поређењу са другим брзим ВПН-овима. Има 750 сервера на више од 140 локација. Брзина није проблем код ПуреВПН-а, јер нуди више него довољну брзину интернета. Сервери су тестирани, а перформансе су биле константне у сваком тренутку.

Штавише, ПуреВПН корисницима нуди брзе протоколе и велику енкрипцију. Ово омогућава корисницима торенте без страха од хаковања. ПуреВПН је бонус јер пружа прослеђивање порта преко НАТ заштитног зида који одржава брзину преузимања.

Да бисте извршили заштићено окружење на другим уређајима, ПуреВПН вам је пружио пет подршке за вишеструку пријаву. Недостатак ПуреВПН-а је то што има сумњиву политику непојављивања, а извештаји ВПН провајдера капљају податке компанијама.

Како оценити најбржи ВПН?

Многи ВПН-ови себе продају као најбржи ВПН, али они заиста нису једно јер свака особа има различиту употребу Интернета, тешко је оправдати ВПН провајдера доступан на Интернету. Брзина преузимања и преноса главни су фактори које треба тестирати како би се утврдило ВПН.

Како тестирати или је ВПН брз или не?

 • Прво морате тестирати Интернет са и без ВПН-а користећи спеедтест.нет.
 • Друго, одаберите други ВПН сервер за сваки тест. То је зато што брзина на једној локацији можда није иста као код друге локације.
 • Треће, промените протоколе да бисте открили стварне резултате. ОпенВПН и ППТП би могли бити преферирани избори за тестирање различитих ВПН-ова.

Најбржи ВПН протокол

ППТП: Протокол тунелирања од тачке до тачке је комбинација ППП протокола. То значи да се шифровање врши тунелским појачањем.

ППТП је препознат као најбржи протокол, али у процени помоћу ОпенВПН-а је мање сигуран, јер се не ослања на шифровање. Међутим, ППТП је идеалан за прегледавање интернета.

Како препознати најбржи ВПН?

Већина људи који користе ВПН врше торрентинг, играње или стреаминг. Најпопуларнији свјетски канали за пренос, нпр. Нетфлик, Хулу и ББЦ иПлаиер, пружају приступ ХД садржају. Ако требате да користите ове врсте услуга, онда је брза ВПН суштинска мисао.

 • Доступност сервера – ВПН сервери широм света преко различитих одредишта нуде сталну брзину. Поред тога, бујице се често суочавају са проблемима блокирања ВПН сервера који настају успаваним преузимањем.

Да бисте решили такве проблеме, можете да се повежете са брзим сервером који је близу вашег округа. То ће гарантовати константну брзину са нула пингова.

 • Брзина преузимања и преноса– Игра значајну улогу током преузимања бујица или струјања ТВ емисија или филмова са интернета. Брза системска веза неће имати ништа ако ВПН смањује брзину.

Препоручујемо нетизенима да одаберу најбржи ВПН који га не гаси. Штавише, најбоље торрент администрације кажу да нуде безграничну брзину за брзо пуштање бујице или преузимање кад год желите.

 • Интернет Килл Свитцх – То је способна компонента коју нуди најбржи ВПН сервис. Гарантује да клијентова ИП адреса никада неће бити откривена на вебу, у случају да ВПН веза падне (раздвоји се).

Да би се загарантовало осигурање идентитета, оно одмах прекида веб везу када је ВПН случајно раздвојен, омогућујући ниједној активности да прође или изађе ван. Такође, ако се прекидач за Интернет килл онемогући, ваш уређај ће последично интерферовати са Интернетом предајући вашу јединствену ИП адресу и подручје.

То вас чини немоћнима против широког спектра дигиталних опасности, дубинске процене пошиљки ИСП-а и државног посматрања. Најбржи ВПН услуга с типком Интернет Килл Свитцх дубоко је прописана за клијенте који врше торрент.

 • Политика евидентирања – То је један од скривених услова ВПН услуге. ВПН-ови углавном обављају мрежне активности својих клијената и након тога предају записнике канцеларијама за спровођење закона на упите.

Како побољшати вашу постојећу ВПН брзину?

Ако већ имате ВПН и даље осећате умерену брзину, не стресујте се, очекујемо! То је последица многих активности које пролазе кроз ВПН сервер. У случају шансе да сједење чврсто на каучу не реши проблем, покушајте савет за брзину испод.

 1. Промена сервера – Физичко раздвајање између вас и ВПН сервера са којим сте повезани дубоко утиче на брзину ВПН. У случају да не морате да се повежете са серверима одређене државе. Промените картицу при преласку у неку ближу земљу да бисте проверили да ли се проблем везе успоставља или не.
 2. Пребацивање уређаја – Неки уређаји повезани са веб-ом једноставно не раде брзину. Ако сте искључени, веб се гуши на вашем мобилном телефону, повежите се са рачунаром, рачунаром радног подручја или таблета да бисте проверили да ли се проблем наставља.
 3. Употријебите жично удружење – Ви-Фи може бити непоуздан у погледу брзине, посебно у случају да живите у региону у којима се гомила различитих удаљених система налази у непосредној близини. Суштински прелазак у везу са чврстим системским везама може ријешити различите проблеме с брзином.
 4. Онемогућите инсталирани сигурносни софтвер – Заштитни зидови и антивирусни софтвер могу проузроковати праве проблеме са веб везама док прегледају приступне пакете информација. Онемогућите их онемогућити да провјере да ли ће то ријешити питање брзине.
 5. Промените портове или протоколе – ВПН софтвер повезује користећи одређени број порта и протокол. Неки оближњи системи ограничавају брзину ових портова што ће наштетити вашој вези без обзира на брзину преноса ВПН услуге. Проверите да ли је ВПН одабрао могућност да на брзину пребаците портове за подршку на тренутак.
 6. Рестарт – Када све остало не ради, затворите ВПН софтвер и поново покрените уређај.

Завршне речи

Најкориснија компонента коју бисте требали потражити је ВПН са бесплатном пробном верзијом. Зашто је то критично? Боље је да се упознате са функцијама брзог ВПН-а пре него што се претплатите на његов план. Морате да проверите неколико истакнутих материјала и опште извршење.

Најбоља тактика је покренути тест брзине са ИСП везом и након тога поново покренути са укљученом ВПН и погледати исходе. Је ли ваш ВПН брз или не? На мрежи су доступне платформе које тестирају ваш пинг или неактивност. Ниже брзине преузимања / преноса значе спорији ВПН.

Осигурали смо да сви најбржи ВПН-ови на нашој листи испуњавају критичне стандарде у погледу брзине. Прате им сјајне безбедносне карактеристике због којих их чини похвалнима ако ваш ВПН не уради оно што треба – осигурајте свој рачунар и он-лине заштиту.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map