5 най-бързи VPN до 2020 г. – забележителна скорост


Скоростта е жизненоважна и никой не може да отрече това. Нещо повече – това е един от най-важните компоненти, които имате предвид, когато избирате най-бързия VPN. Независимо от това, което прави една VPN услуга бърза, а друга умерена?

Без бързи скорости на връзката е предизвикателство да правите паралелни информационни задачи като поточно в HD. За всеки, който се нуждае от бърз VPN, тази статия ще помогне. Ще намерите краен избор на умишлено изпробвани VPN доставчици.

Причини да имате най-бърз VPN?

Важно е да разберете, че има много причини потребителите да търсят най-бързите VPN, когато скоростта е основен компонент. Така наречената VPN услуга може да се използва за някои цели, но по-специално за;

 • Торент – P2P – При изтегляне или споделяне на файл през P2P мрежата ви е необходима бърза скорост с добавена сигурност.
 • Видео стрийминг – Потокът на видни онлайн канали изисква бърза връзка. Бърз VPN интерфейс, който заобикаляте географското ограничение.
 • Онлайн игри – Става въпрос за скоростта. Може да се наложи най-бързия VPN, за да прекратите ограничението и да получите достъп до него от всяко място, без да търгувате извън темпото и сигурността.

Въпреки това, вашата домашна система и връзка допълнително оказват значителен ефект върху скоростта, достъпността, капацитета за пренос на данни, местоположението на сървъра, протокола за сигурност и т.н..

5 най-бързи VPN услуги до 2020 г.

Изброихме най-бързите VPN, налични за 2020 г. Факторите, които ги класират в горната част, покриват областите на наличността на сървъра, изтеглянето и скоростта на качване, Kill Switch, ограничението на честотната лента и политиката на регистриране.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN предоставя на своите клиенти сходна скорост, определена от техния интернет доставчик. Някои други съоръжения, които предоставят на своите потребители, са неограничена честотна лента, пламна скорост и смяна на сървъра.

Техните VPN сървъри са разпространени по целия свят в над 94 държави. Можете да свържете до 3 уникални устройства с един и същ акаунт. Софтуерът е лесен за употреба дори и за начинаещите. Ако имате някакъв проблем, можете да се свържете с поддръжката на клиенти 24/7, както и с бази от знания.

Единственият недостатък на ExpressVPN е, че те са малко скъпи в сравнение с другите най-бързи налични VPN услуги. Няма такова нещо като безплатна пробна версия. Вместо това можете да изберете опцията за 30-дневно връщане на пари, за да проверите дали ExpressVPN е надежден за вас или не.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN осигурява непоколебима надеждност. Загубата на скорост не се усеща независимо дали изтегляте, качвате или стриймирате. Той предлага много VPN сървъри, а не само географски ограничения.

Техните сървъри имат различни класификации, т.е. по-специално като Netflix сървъри, Double VPN сървъри, Ultra-Fast TV сървъри, Anti-DDoS сървъри и други. Това наистина отделя NordVPN от другите най-бързи VPN и говори много за отдадеността на организацията към качеството.

NordVPN е допълнително интензивен относно защитата и сигурността. Те се намират в Панама, където нямат закони за поддържане на информация. Нещо повече, те имат строго подреждане на нулеви трупи. По отношение на безопасността те използват всички протоколи за сигурност и имат някои допълнителни мерки, например Internet Killswitch и други.

3. PIA VPN

PIAVPN

Както повечето VPN администрации, PIA VPN интензивно твърди, че е „най-бързата VPN услуга в света“. Техната поддръжка на клиенти е изключителна сред другите, които видяхме, извънредно научени и бързи, а разходите са разумни и разумни.

Независимо от това, PIA VPN има много повече да предложи на своите клиенти. Нивото на сигурност е невероятно, със специфичната конвенция на организацията, спрямо стандартните, очевидно и някои допълнителни акценти в сигурността.

Можете да използвате PIA VPN в почти всякакви джаджи. Можете да свържете различни устройства – от две до пет, зависещи от вашия VPN план. PIA VPN също има един от най-големите сървъри, подредени на планетата, с над 3000+ сървъра по целия свят.

4. Иваци VPN

IvacyVPN

Ivacy е друг най-бърз VPN, който е интензивен относно естеството на своите администрации във всички зони и скоростта е само една от тях. За някои клиенти скоростта е от съществено значение, която представлява решаващия момент за услуга, тъй като никой не трябва да има умерена връзка. С Ivacy VPN не е нужно да се стресирате заради това.

Друго нещо за Ivacy VPN е техният ангажимент за сигурност. Те предлагат всички протоколи, които са добри за бърза скорост и уединение, но по-скоро са безспорно най-бързите. По този начин, ако скоростта е това, с което сте заети, можете без много разтягане да промените настройките и да използвате най-бързия протокол.

Ако сте съгласни да приемете Ivacy VPN, ще имате възможност да се свържете с някой от техния голям брой най-бързи VPN сървъри, да използвате тяхното VoIP подчертаване и да оцените огромната скорост, обмен на информация и превключване на сървъра.

5. PureVPN

purevpn

PureVPN предлага най-голямото удобство на сървърите в сравнение с други бързи VPN. Той има 750+ сървъра в повече от 140+ места. Скоростта не е проблемът с PureVPN, тъй като предлага повече от достатъчна скорост на интернет. Сървърите бяха тествани и производителността беше постоянна по всяко време.

Още повече, PureVPN предлага бързи протоколи и високо криптиране на потребителите. Това позволява на потребителите да торент, без страх от хакване. PureVPN е бонус, тъй като осигурява пренасочване на портове чрез NAT Firewall, което поддържа скоростта на изтегляне.

За да осъществите защитената среда на други устройства, PureVPN ви покри с пет поддръжки за много вход. Недостатъкът на PureVPN е, че той има подозрителна политика без регистрация, като отчетите на VPN доставчика капят данни към компании.

Как да оценим най-бързия VPN?

Много VPN се продават на себе си като на най-бързия VPN, но те не са наистина едно, тъй като всеки човек има различни приложения на интернет, трудно е да се оправдае доставчикът на VPN, наличен в Интернет. Скоростта на изтегляне и качване са основните фактори, които трябва да бъдат тествани за определяне на VPN.

Как да тествате или VPN е бързо или не?

 • Първо, трябва да тествате интернет със и без VPN, като използвате speedtest.net.
 • Второ, изберете различен VPN сървър за всеки тест. Това е така, защото скоростта на едно място може да не е същата като тази на друго място.
 • Трето, променете протоколите, за да откриете реалните резултати. OpenVPN и PPTP може да са предпочитаният избор за тестване на различни VPN.

Най-бърз VPN протокол

PPTP: Протоколът за тунелиране от точка до точка е комбинация от PPP протокол. Това означава, че криптирането се извършва с тунелизиращо усилване.

PPTP е разпознат като най-бързият протокол, но при оценка с OpenVPN той е по-малко защитен, тъй като не разчита на криптиране. Въпреки това, PPTP е идеален за сърфиране в интернет.

Как да идентифицираме най-бързия VPN?

Повечето от хората използват VPN правят торент, игри или стрийминг. Най-добрите поточни канали в света, например Netflix, Hulu и BBC iPlayer, предоставят достъп до HD съдържание. Ако трябва да използвате подобни услуги, бързата VPN е основна мисъл.

 • Наличност на сървъра – VPN сървърите по целия свят за различни дестинации предлагат постоянна скорост. Освен това, торентите често се сблъскват с проблеми с блокирането на VPN сървъри, които възникват при сънливо изтегляне.

За да се разпореждате с такива проблеми, можете да взаимодействате с бърз сървър, който е близо до вашия район. Той ще гарантира постоянна скорост с нулеви пингови шипове.

 • Скорост на изтегляне и качване– Играе съществена роля, докато изтегляте торенти или предавате телевизионни предавания или филми от мрежата. Бързата системна връзка няма да е от полза, ако VPN намалява скоростта.

Препоръчваме на нетизените да избират най-бързия VPN, който не го заглушава. Освен това най-добрите торент администрации казаха, че предлагат безгранична скорост за взривяване на бърз торент или изтегляне, когато пожелаете.

 • Превключвател за Интернет – Това е способен компонент, предлаган от най-бързата VPN услуга. Той гарантира, че IP адресът на клиента никога не бъде разкрит в мрежата, в случай че VPN връзката падне (разделя се).

За да гарантира застраховка за самоличност, той незабавно убива уеб връзката, когато VPN е случайно разделен, което позволява никоя активност да не влиза или да излиза. Освен това, ако превключвателят за интернет убийства се деактивира, вашето устройство следователно се свързва с интернет, като раздава вашия уникален IP адрес и зона.

Това ви прави безсилни срещу широк спектър от цифрови опасности, задълбочена оценка на пратките на ISP и държавно наблюдение. Най-бързата VPN услуга с бутона Internet Kill Switch е дълбоко предписана за торент клиенти.

 • Политика за регистрация – Това е един от скритите условия на VPN услуга. В по-голямата си част VPN поддържат онлайн дейности на своите клиенти и след това предават регистрационните файлове на органите на реда при запитване.

Как да подобрите вашата съществуваща VPN скорост?

Ако вече имате VPN и все още изпитвате умерена скорост, не стресирайте, има очаквания! Това е следствие от много активност, преминаваща през VPN сървър. При изключен шанс, че седенето здраво на дивана ви не коригира проблема, опитайте съветите за скорост отдолу.

 1. Смяна на сървърите – Физическата раздяла между вас и VPN сървъра, с който сте свързани, влияе дълбоко на VPN скоростта. В случай, че не е нужно да се свързвате със сървъри на конкретна държава. Направете раздел при смяна на по-близка страна, за да проверите дали проблемът с връзката се утаява или не.
 2. Превключване на устройства – Някои устройства, свързани с уеб, просто не работят за бързина. Възможно е мрежата да се почувства сънлива на вашия мобилен телефон, да се свържете от компютър, компютър с работна зона или таблет, за да проверите дали проблемът продължава.
 3. Използвайте кабелна асоциация – Wi-Fi може да бъде несигурен по отношение на скоростта, особено в случай, че живеете в регион, където купища различни отдалечени системи са в близост. По същество преминаването към свързване на твърда системна връзка може да разреши различни проблеми със скоростта.
 4. Деактивирайте инсталирания софтуер за сигурност – Защитните стени и антивирусният софтуер могат да причинят истински проблеми със закъсненията при уеб връзките, докато те изследват приближаващите се пакети информация. Деактивирайте ги случайно, за да проверите дали това изчиства проблема със скоростта.
 5. Промяна на портове или протоколи – VPN софтуерът свързва, използвайки определен номер на порт и протокол. Някои системи наблизо ограничават скоростта на тези портове, което ще навреди на връзката ви независимо от това колко бързо се предава VPN услугата. Проверете избора си на VPN, за да превключите портовете за моментна поддръжка на скорост.
 6. Рестарт – Когато всичко останало не работи, затворете VPN софтуера и рестартирайте устройството си.

Заключителни думи

Най-полезният компонент, който трябва да търсите, е VPN с безплатна пробна версия. Защо това е критично? По-добре е да се запознаете с функционалностите на бърз VPN, преди да се абонирате за неговия план. Трябва да проверите няколко акцента и общо изпълнение.

Най-добрата тактика е да стартирате тест за скорост с вашата ISP връзка и след това да я повторите с включен VPN и да разгледате резултатите. Вашият VPN бърз ли е или не? В интернет има платформи, които тестват вашия ping или неактивност. По-ниските скорости на изтегляне / качване означават по-бавен VPN.

Ние гарантирахме, че всички най-бързи VPN в нашия списък отговарят на критичните стандарти по отношение на скоростта. Те придружават страхотни функции за сигурност, тъй като ги правят похвални, ако вашият VPN не прави каквото трябва – гарантирайте вашия компютър и вашата онлайн защита.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map