5 najhitrejših VPN-jev leta 2020 – izjemna hitrost


Hitrost je življenjskega pomena in tega nihče ne more zanikati. Še več, to je ena najpomembnejših komponent, ki jo upoštevate pri izbiri najhitrejšega VPN-ja. Kljub temu je ena storitev VPN hitra, druga pa zmerna?

Brez hitrih hitrosti povezave je zahtevno izvajati vzporedne informacijske naloge, kot je pretakanje v HD. Vsem, ki potrebujejo hiter VPN, bo ta članek pomagal. Poiščite končno izbiro namerno preizkušenih ponudnikov VPN.

Razlogi za najhitrejši VPN?

Ključno je razumeti, da obstaja veliko razlogov, zakaj uporabniki iščejo najhitrejše VPN-je, kadar je hitrost temeljna sestavina. Tako imenovano storitev VPN je mogoče uporabiti za nekatere namene, še posebej za;

 • Torrenting – P2P – Pri prenosu ali skupni rabi datoteke prek omrežja P2P potrebujete hitro hitrost z dodano varnostjo.
 • Pretok videa – Za pretakanje uglednih spletnih kanalov je potrebna hitra povezava. Hiter vmesnik VPN, ki ga zaobidete geografske omejitve.
 • Spletne igre – Gre za hitrost. Morda boste potrebovali najhitrejši VPN, da prekine omejitev in dostopa do nje od koder koli, ne da bi trgoval hitrosti in varnosti.

Kljub temu vaš domači sistem in povezava poleg tega pomembno vplivata na hitrost, dostopnost, zmogljivost prenosa podatkov, lokacijo strežnika, varnostni protokol itd..

5 najhitrejših storitev VPN leta 2020

Našteli smo najhitrejše VPN-je, ki so na voljo za leto 2020. Dejavniki, ki jih uvrščajo na vrh, pokrivajo področja razpoložljivosti strežnika, hitrosti prenosa in nalaganja, Kill Switch, omejitve pasovne širine in pravilnika beleženja.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN svojim strankam zagotavlja podobno hitrost, ki jo je določil njihov ponudnik internetnih storitev. Nekatere druge zmogljivosti, ki jih nudijo svojim uporabnikom, so neomejena pasovna širina, utripajoča hitrost in menjava strežnika.

Njihovi VPN strežniki so razširjeni po vsem svetu v več kot 94 državah. Z istim računom lahko povežete do 3 edinstvene naprave. Programska oprema je uporabnikom prijazna tudi za novorojenčke. Če imate kakršne koli težave, se lahko obrnete na podporo za stranke 24/7 in na baze znanja.

Edina pomanjkljivost ExpressVPN je, da so v primerjavi z drugimi najhitrejšimi storitvami VPN nekoliko dražje. Brezplačnega preskušanja ni. Namesto tega se lahko odločite za 30-dnevno varčevanje denarja in preverite, ali je ExpressVPN za vas zanesljiv ali ne.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN zagotavlja zanesljivo zanesljivost. Ne izgubite hitrosti, ne glede na to, ali prenašate, nalagate ali pretakate. Ponuja veliko VPN strežnikov, ne le glede geografskih omejitev.

Njihovi strežniki imajo različne klasifikacije, to so zlasti Netflix strežniki, Double VPN strežniki, Ultra-Fast TV strežniki, Anti-DDoS strežniki in drugi. To resnično loči NordVPN od drugih najhitrejših VPN-jev in pove veliko o predanosti organizacije kakovosti.

NordVPN je še posebej intenziven glede zaščite in varnosti. Nahajajo se v Panami, kjer nimajo zakonov o vzdrževanju informacij. Še več, imajo strogo ureditev ničelnih dnevnikov. Kar zadeva varnost, uporabljajo vse varnostne protokole in imajo nekaj dodatnih ukrepov, na primer Internet Killswitch in drugi.

3. PIA VPN

PIAVPN

Kot večina VPN uprav, tudi PIA VPN odločno trdi, da je “najhitrejša storitev VPN na svetu”. Njihova podpora strankam je med drugimi, ki smo jih videli, izjemna in hitra, stroški pa so razumni in razumni.

Ne glede na to ima PIA VPN svojim strankam veliko več ponuditi. Raven varnosti je očitno, s posebno konvencijo organizacije, nad standardnimi, očitno in nekaj dodatnih varnostnih poudarkov.

PIA VPN lahko uporabljate na skoraj katerem koli pripomočku. Lahko povežete različne naprave – od dve do pet, odvisno od vašega VPN načrta. Tudi PIA VPN ima enega največjih strežnikov na svetu, z več kot 3000 strežniki po vsem svetu..

4. Ivacy VPN

IvacyVPN

Ivacy je še en najhitrejši VPN, ki intenzivno govori o naravi svojih uprav na vseh območjih in hitrost je le ena izmed njih. Za nekatere stranke je nujna hitrost, ki predstavlja odločilen trenutek storitve, saj nikomur ni treba imeti zmerne povezave. Pri Ivacy VPN vam zaradi tega ni treba poudarjati.

Druga stvar pri Ivacy VPN je njihova zavezanost varnosti. Ponujajo vse protokole, ki so dobri za hitro hitrost in zasebnost, vendar so nedvomno najhitrejši. Če ste s tem zasedeni hitrost, lahko brez večjih raztezkov spremenite nastavitve in uporabite najhitrejši protokol.

Če se strinjate, da sprejmete Ivacy VPN, boste imeli možnost vzpostaviti povezavo s katerim koli od njihovega velikega števila najhitrejših strežnikov VPN, uporabiti njihovo VoIP poudarjanje in ceniti izjemno hitrost, izmenjavo informacij in preklapljanje strežnikov..

5. PureVPN

purevpn

PureVPN ponuja največjo udobje strežnikov v primerjavi z drugimi hitrimi VPN-ji. Ima 750+ strežnikov na več kot 140+ lokacijah. Hitrost pri PureVPN ni težava, saj ponuja več kot dovolj hitrosti interneta. Strežniki so bili testirani, zmogljivost pa je bila ves čas konstantna.

Še več, PureVPN uporabnikom ponuja hitre protokole in visoko šifriranje. To uporabnikom omogoča hudournik brez strahu pred krampami. PureVPN je bonus, saj omogoča posredovanje vrat prek NAT požarnega zidu, ki ohranja hitrost prenosa.

Za izvajanje zavarovanega okolja na drugih napravah vas PureVPN pokriva s petimi podpori za več prijav. Pomanjkljivost PureVPN je, da ima sumljivo politiko brez zapisov, poročila ponudnika VPN pa kapljajo podatke podjetjem.

Kako oceniti najhitrejši VPN?

Veliko VPN-jev jih trži kot najhitrejše VPN, vendar v resnici niso eno, saj ima vsak človek različne uporabe interneta, težko je utemeljiti ponudnika VPN, ki je na voljo v internetu. Hitrost prenosa in nalaganja sta glavna dejavnika, ki ju je treba preizkusiti za določitev VPN-ja.

Kako preveriti, ali je VPN hiter ali ne?

 • Najprej morate preskusiti internet z in brez VPN z uporabo speedtest.net.
 • Drugič, za vsak test izberite drug strežnik VPN. Ker hitrost na eni lokaciji morda ni enaka hitrosti na drugi lokaciji.
 • Tretjič, spremenite protokole, da boste odkrili dejanske rezultate. OpenVPN in PPTP bi lahko bili najprimernejša izbira za preizkušanje različnih VPN-jev.

Najhitrejši protokol VPN

PPTP: Protokol tuneliranja od točke do točke je kombinacija protokola PPP. Pomeni, da se šifriranje izvaja s tunelskim ojačanjem.

PPTP je prepoznan kot najhitrejši protokol, toda pri oceni z OpenVPN je manj varen, saj se ne zanaša na šifriranje. Vendar je PPTP idealen za brskanje po internetu.

Kako prepoznati najhitrejši VPN?

Večina ljudi, ki uporabljajo VPN, naredi hudournike, igre ali pretakanje. Najboljši svetovni pretočni kanali, npr. Netflix, Hulu in BBC iPlayer, omogočajo dostop do HD vsebine. Če morate uporabljati tovrstne storitve, je hitra VPN bistvena misel.

 • Razpoložljivost strežnika – VPN strežniki po vsem svetu ponujajo konstantno hitrost. Poleg tega se hudourniki pogosto soočajo z težavami z blokiranjem strežnika VPN, ki se pojavijo pri zaspano nalaganju.

Če želite rešiti takšne težave, se lahko povežete s hitrim strežnikom, ki je blizu vašega okrožja. Zagotovila bo konstantno hitrost z ničelnimi trni pingov.

 • Hitrost prenosa in prenosa– Ima pomembno vlogo med nalaganjem hudournikov ali pretakanjem televizijskih oddaj ali filmov s spleta. Hitra sistemska povezava ne bo prav nič uspešna, če VPN zmanjša hitrost.

Netizenom priporočamo, da izberejo najhitrejši VPN, ki ga ne ugasne. Poleg tega najboljše uprave hudournikov navajajo, da ponujajo brezmejno hitrost za hitro miniranje hudournika ali prenos kadar koli želite.

 • Internet Kill stikalo – Je sposobna komponenta, ki jo ponuja najhitrejša storitev VPN. Zagotavlja, da odjemalčev IP naslov ni nikoli odkrit v spletu, če povezava VPN pade (loči).

Če jamčimo zavarovanje identitete, spletno povezavo takoj prekine, ko je VPN slučajno ločen, kar omogoča, da nobena dejavnost ne pride skozi ali ugasne. Če se stikalo za internetni izklop onemogoči, je vaša naprava posledično vmesnik z internetom, ki preda vaš edinstven IP naslov in območje.

Tako ste brez moči pred številnimi digitalnimi nevarnostmi, temeljitim ocenjevanjem paketov ponudnika internetnih storitev in opazovanjem države. Najhitrejša storitev VPN z gumbom Internet Kill Switch je globoko predpisana za stranke, ki se mučijo.

 • Politika beleženja – To je eden od skritih pogojev storitve VPN. VPN-ji večinoma opravljajo spletne dejavnosti svojih strank in nato po vpraševanju predajo dnevnike uradom pregona..

Kako izboljšati vašo obstoječo hitrost VPN?

Če že imate VPN in še vedno doživljate zmerno hitrost, ne stresujte, pričakujemo! To je posledica veliko dejavnosti, ki poteka prek strežnika VPN. V nasprotnem primeru, da tesno sedenje na kavču ne odpravi težave, poskusite spodnje nasvete za hitrost.

 1. Zamenjajte strežnike – Fizična ločitev med vami in strežnikom VPN, s katerim ste povezani, močno vpliva na hitrost VPN. V primeru, da vam ni treba povezati s strežniki določene države. Pri prehodu v bližnjo državo izberite zavihek in preverite, ali se težava s povezavo umiri ali ne.
 2. Preklopite na naprave – Nekatere naprave, povezane s spletom, preprosto ne delujejo hitro. Če obstaja možnost, da se splet zasuti na vašem mobilnem telefonu, se povežite z osebnim računalnikom, delovnim računalnikom ali tabličnim računalnikom in preverite, ali se težava nadaljuje..
 3. Uporabite žično združenje – Wi-Fi je lahko nezahteven glede hitrosti, zlasti v primeru, da živite v regiji, kjer je množica različnih oddaljenih sistemov blizu. Če spremenite povezavo trde sistemske povezave, lahko rešite različne težave glede hitrosti.
 4. Onemogoči nameščeno varnostno programsko opremo – Požarni zidovi in ​​protivirusna programska oprema lahko povzročijo resnične težave z zaostajanjem spletnih povezav, ko preučujejo bližajoče se pakete informacij. Onemogočeno jih onemogočite, da bi preverili, ali to odpravi težavo s hitrostjo.
 5. Spremenite vrata ali protokole – Programska oprema VPN povezuje z uporabo določene številke vrat in protokola. Nekateri bližnji sistemi omejujejo hitrost teh vrat, kar lahko poškoduje vašo povezavo, ne glede na to, kako hitro se posreduje storitev VPN. Preverite, ali ima VPN možnost, da vrata hitro zamenjate.
 6. Znova zaženite – Ko vse drugo ne deluje, zaprite programsko opremo VPN in znova zaženite napravo.

Zaključne besede

Najbolj koristna komponenta, ki bi jo morali iskati, je VPN z brezplačno preskusno različico. Zakaj je to kritično? Bolje je, da se seznanite s funkcijami hitrega VPN-ja, preden se naročite na njegov načrt. Preveriti morate več poudarkov in splošno izvedbo.

Najboljša taktika je zagnati hitrostni preizkus s povezavo s ponudnikom internetnih storitev in ga nato znova vklopiti z vklopljeno VPN in si ogledati rezultate. Ali je vaš VPN hiter ali ne? V spletu so na voljo platforme, ki preizkušajo vaš ping ali neaktivnost. Nižja hitrost prenosa / prenosa pomeni počasnejši VPN.

Zagotovili smo, da vsi najhitrejši VPN-ji na našem seznamu izpolnjujejo kritične standarde glede hitrosti. Spremljajo odlične varnostne funkcije, ki jim omogočajo pohvalo, če vaš VPN ne naredi, kar bi moral – zagotovite računalnik in spletno zaščito.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map