5 snelste VPN’s van 2020 – opmerkelijke snelheid


Snelheid is essentieel en niemand kan dit ontkennen. Bovendien is het een van de belangrijkste componenten waarmee u rekening houdt bij het kiezen van de snelste VPN. Desalniettemin, wat maakt de ene VPN-service snel en de andere gematigd?

Zonder hoge verbindingssnelheden is het een uitdaging om parallelle informatietaken uit te voeren, zoals streamen in HD. Voor iedereen die een snelle VPN nodig heeft, zal dit artikel helpen. U zult een definitieve keuze vinden van opzettelijk beproefde VPN-providers.

Redenen om een ​​snelste VPN te hebben?

Het is van cruciaal belang om te begrijpen dat gebruikers veel redenen zoeken voor de snelste VPN’s wanneer snelheid een fundamenteel onderdeel is. Een zogenaamde VPN-service kan voor sommige doeleinden worden gebruikt, maar vooral voor;

 • Torrenting – P2P – Bij het downloaden of delen van een bestand via een P2P-netwerk heeft u een hoge snelheid en extra beveiliging nodig.
 • Video streamen – Voor het streamen van prominente online kanalen is een snelle verbinding vereist. Met een snelle VPN-interface omzeil je de geografische beperking.
 • Online gaming – Het gaat om snelheid. Mogelijk hebt u de snelste VPN nodig om de beperking te omzeilen en overal toegang toe te krijgen zonder het tempo en de beveiliging in gevaar te brengen.

Desondanks hebben uw thuissysteem en verbinding bovendien een aanzienlijk effect op snelheid, toegankelijkheid, gegevensoverdrachtcapaciteit, serverlocatie, beveiligingsprotocol, enz..

5 snelste VPN-services van 2020

We hebben de snelste VPN’s vermeld die beschikbaar zijn voor het jaar 2020. De factoren die ze bovenaan rangschikken hebben betrekking op de gebieden van serverbeschikbaarheid, download- en uploadsnelheid, Kill Switch, bandbreedtebeperking en logboekbeleid.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN biedt haar klanten de vergelijkbare snelheid die hun ISP aangeeft. Enkele andere faciliteiten die ze hun gebruikers bieden, zijn onbeperkte bandbreedte, razendsnelle snelheid en serverwisseling.

Hun VPN-servers zijn verspreid over de hele wereld in meer dan 94 landen. U kunt maximaal 3 unieke apparaten aan hetzelfde account koppelen. De software is gebruiksvriendelijk, zelfs voor de nieuwelingen. Als je een probleem hebt, kun je 24/7 contact opnemen met de klantenondersteuning en met kennisbanken.

Het enige nadeel van ExpressVPN is dat ze een beetje duur zijn in vergelijking met andere snelste VPN-services die beschikbaar zijn. Er bestaat niet zoiets als een gratis proefperiode. In plaats daarvan kunt u kiezen voor de 30 dagen niet-goed-geld-terug-voorziening om te testen of ExpressVPN voor u betrouwbaar is of niet.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN biedt onwankelbare betrouwbaarheid. Snelheidsverlies wordt niet gevoeld, of u nu downloadt, uploadt of streamt. Het biedt veel VPN-servers, niet alleen met betrekking tot geografische beperkingen.

Hun servers hebben verschillende classificaties, d.w.z. met name zoals Netflix-servers, Double VPN-servers, Ultra-Fast TV-servers, Anti-DDoS-servers en andere. Dit onderscheidt NordVPN echt van andere snelste VPN’s en zegt veel over de toewijding van de organisatie aan kwaliteit.

NordVPN is extra intens over bescherming en beveiliging. Ze zijn gevestigd in Panama, waar ze geen wetten voor het onderhouden van informatie hebben. Meer nog, ze hebben een strikte regeling voor nullogboeken. Wat betreft veiligheid, ze gebruiken alle beveiligingsprotocollen en hebben een aantal extra maatregelen, bijvoorbeeld Internet Killswitch en anderen.

3. PIA VPN

PIAVPN

Zoals de meeste VPN-administraties beweert PIA VPN intensief ‘de snelste VPN-service ter wereld’ te zijn. Hun klantenondersteuning is uitstekend, onder andere die we hebben gezien, buitengewoon geleerd en snel, en de kosten zijn redelijk en redelijk.

Desalniettemin heeft PIA VPN veel meer te bieden aan haar klanten. Het beveiligingsniveau is ongelooflijk, met de specifieke conventie van de organisatie, uiteraard boven de standaardconcentraties, en enkele extra beveiligingskenmerken.

Je kunt PIA VPN op vrijwel elke gadget gebruiken. U kunt verschillende apparaten verbinden – van twee tot vijf, afhankelijk van uw VPN-abonnement. PIA VPN heeft ook een van de grootste servers ter wereld, met meer dan 3000 servers over de hele wereld.

4. Ivacy VPN

IvacyVPN

Ivacy is een andere snelste VPN die intens is over de aard van zijn administraties in alle zones en snelheid is er maar een van. Voor sommige klanten is de snelheid essentieel die het beslissende moment van een dienst vertegenwoordigt, omdat niemand een gematigde verbinding hoeft te hebben. Met Ivacy VPN hoef je daar geen stress over te hebben.

Een ander ding over Ivacy VPN is hun toewijding aan beveiliging. Ze bieden alle protocollen die goed zijn voor hoge snelheid en privacy, maar die zonder twijfel de snelste zijn. Op deze manier kunt u, als u zich met snelheid bezighoudt, zonder veel moeite de instellingen wijzigen en het snelste protocol gebruiken.

Als je ermee instemt Ivacy VPN te accepteren, heb je de mogelijkheid om verbinding te maken met een van hun vele snelle VPN-servers, hun VoIP-hoogtepunt te gebruiken en de enorme snelheid, informatie-uitwisseling en het wisselen van server te waarderen.

5. PureVPN

purevpn

PureVPN biedt het grootste gemak van servers in vergelijking met andere snelle VPN’s. Het heeft 750+ servers op meer dan 140+ locaties. Snelheid is niet het probleem met PureVPN, omdat het meer dan genoeg internetsnelheid biedt. De servers zijn getest en de prestaties waren te allen tijde constant.

Meer, PureVPN biedt snelle protocollen en hoge encryptie aan de gebruikers. Hierdoor kunnen gebruikers torreren zonder angst voor hacken. PureVPN is een bonus omdat het poortdoorschakeling biedt via NAT Firewall die de downloadsnelheid handhaaft.

Om de beveiligde omgeving op andere apparaten uit te voeren, heeft PureVPN u gedekt met vijf multi-login-ondersteuning. Het nadeel van PureVPN is dat het een verdacht no-logs-beleid heeft, met rapporten van de VPN-provider die gegevens naar bedrijven druppelt.

Hoe de snelste VPN te beoordelen?

Veel VPN’s brengen zichzelf op de markt als de snelste VPN, maar ze zijn niet echt één, omdat iedereen een ander gebruik van internet heeft, het is moeilijk om de VPN-provider die op internet beschikbaar is te rechtvaardigen. De download- en uploadsnelheid zijn de belangrijkste factoren die moeten worden getest om een ​​VPN te bepalen.

Hoe u de VPN kunt testen, is snel of niet?

 • Eerst moet u internet testen met en zonder VPN met behulp van speedtest.net.
 • Kies ten tweede voor elke test een andere VPN-server. Het is omdat de snelheid op de ene locatie mogelijk niet dezelfde is als die op een andere locatie.
 • Ten derde, verander de protocollen om de daadwerkelijke resultaten te ontdekken. De OpenVPN en PPTP kunnen de voorkeurskeuzes zijn voor het testen van verschillende VPN’s.

Snelste VPN-protocol

PPTP: Het point-to-point-tunnelprotocol is een combinatie van een PPP-protocol. Het betekent dat de codering wordt uitgevoerd met tunneling-versterking.

De PPTP wordt erkend als het snelste protocol, maar in evaluatie met OpenVPN is het minder veilig omdat het niet afhankelijk is van codering. PPTP is echter ideaal voor surfen op internet.

Hoe een snelste VPN te identificeren?

De meeste mensen die VPN gebruiken, doen aan torrenting, gaming of streaming. De beste streamingkanalen ter wereld, zoals Netflix, Hulu en BBC iPlayer, geven toegang tot HD-inhoud. Als je dit soort diensten moet gebruiken, dan is een snelle VPN een essentiële gedachte.

 • Server beschikbaarheid – VPN-servers over de hele wereld over verschillende bestemmingen bieden een constante snelheid. Bovendien worden torrents vaak geconfronteerd met problemen met VPN-serverblokkering die het gevolg zijn van slaperig downloaden.

Om dergelijke problemen op te lossen, kunt u communiceren met een snelle server die zich in uw buurt bevindt. Het garandeert een consistente snelheid zonder pingpieken.

 • Download- en uploadsnelheid– Het speelt een belangrijke rol bij het downloaden van torrents of het streamen van tv-programma’s of films van internet. Een snelle systeemverbinding zal niet goed zijn als een VPN de snelheid beperkt.

We raden netizens aan om de snelste VPN te kiezen die deze niet beperkt. Bovendien bieden de beste torrent-administraties grenzeloze snelheid voor snelle torrent of download wanneer je maar wilt.

 • Internet Kill Switch – Het is een capabele component die wordt aangeboden door de snelste VPN-service. Het garandeert dat het IP-adres van een klant nooit op het web wordt ontdekt, in het geval dat de VPN-verbinding wegvalt (wordt gescheiden).

Om een ​​identiteitsverzekering te garanderen, wordt de internetverbinding onmiddellijk verbroken wanneer de VPN incidenteel wordt gescheiden, waardoor er geen activiteit kan plaatsvinden of uitgaan. Als de internet kill-schakelaar wordt uitgeschakeld, maakt uw apparaat bijgevolg verbinding met internet en geeft uw unieke IP-adres en gebied door.

Dit maakt u machteloos tegen een breed scala aan digitale gevaren, ISP-diepgaande pakketbeoordeling en staatsobservatie. De snelste VPN-service met de Internet Kill Switch-knop is diepgaand voorgeschreven voor torrenting-clients.

 • Logboekbeleid – Het is een van de verborgen voorwaarden van een VPN-service. VPN’s houden voor het grootste deel online activiteiten van hun klanten en geven de logboeken na navraag af aan de wetshandhavingsinstanties.

Hoe u uw bestaande VPN-snelheid kunt verbeteren?

Als je al een VPN hebt en nog steeds een matige snelheid ervaart, maak je geen zorgen, er is verwachting! Dit is een gevolg van veel activiteiten die via een VPN-server plaatsvinden. Als u niet op uw bank kunt zitten om het probleem niet op te lossen, probeer dan de snelheidstips eronder.

 1. Servers wijzigen – De fysieke scheiding tussen u en de VPN-server waarmee u bent verbonden, heeft een grote invloed op de VPN-snelheid. In het geval dat u niet hoeft te communiceren met de servers van een specifiek land. Neem een ​​tabblad bij het wijzigen naar een dichterbij gelegen land om te controleren of het verbindingsprobleem is opgelost of niet.
 2. Schakel tussen apparaten – Sommige op het web aangesloten apparaten werken gewoon niet voor snelheid. Als het internet slaperig aanvoelt op uw mobiel, kunt u verbinding maken vanaf een pc, pc in de werkruimte of tablet om te controleren of het probleem aanhoudt.
 3. Gebruik een bekabelde associatie – Wi-Fi kan onbetrouwbaar zijn met betrekking tot snelheid, vooral als u in een regio woont waar enorm veel verschillende externe systemen in de buurt zijn. In wezen veranderen naar een harde systeemkoppeling kan verschillende snelheidsproblemen oplossen.
 4. Schakel geïnstalleerde beveiligingssoftware uit – Firewalls en antivirussoftware kunnen echte vertragingsproblemen veroorzaken bij webverbindingen terwijl ze naderende informatiepakketten onderzoeken. Schakel ze incidenteel uit om te controleren of dat het snelheidsprobleem oplost.
 5. Wijzig poorten of protocollen – VPN-software maakt verbinding via een bepaald poortnummer en protocol. Sommige systemen in de buurt beperken de snelheid van deze poorten, wat uw verbinding zal beschadigen, ongeacht hoe snel de VPN-service verzendt. Bekijk de keuzes van je VPN om van poort te wisselen voor een moment ondersteuning in snelheid.
 6. Herstart – Als al het andere niet werkt, sluit u uw VPN-software en start u uw apparaat opnieuw op.

Laatste woorden

Het handigste onderdeel waarnaar u moet zoeken, is een VPN met een gratis proefperiode. Waarom is dit van cruciaal belang? Het is beter dat u vertrouwd raakt met de functies van een snelle VPN voordat u zich abonneert op het plan. U moet verschillende hoogtepunten en algemene uitvoering controleren.

De beste tactiek is om een ​​snelheidstest uit te voeren met uw ISP-verbinding en deze daarna opnieuw uit te voeren terwijl uw VPN is ingeschakeld en naar de resultaten te kijken. Is je VPN snel of niet? Er zijn platforms op internet beschikbaar die uw ping of inactiviteit testen. Lagere download- / uploadsnelheden betekenen een langzamere VPN.

We hebben ervoor gezorgd dat alle snelste VPN’s in onze lijst voldoen aan de kritieke normen met betrekking tot snelheid. Ze gaan gepaard met geweldige beveiligingsfuncties, waardoor ze lovenswaardig zijn als uw VPN niet doet wat het zou moeten doen – zorg voor uw pc en uw online bescherming.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me