5 γρηγορότερα VPN του 2020 – Αξιοσημείωτη ταχύτητα


Η ταχύτητα είναι ζωτικής σημασίας και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Επιπλέον, είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που εξετάζετε κατά την επιλογή του ταχύτερου VPN. Ωστόσο, αυτό που κάνει μια υπηρεσία VPN γρήγορη και άλλη μέτρια?

Χωρίς γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης, είναι δύσκολο να κάνετε παράλληλες πληροφορίες όπως ροή σε HD. Για όσους χρειάζονται ένα γρήγορο VPN, αυτό το άρθρο θα βοηθήσει. Θα βρείτε μια τελική επιλογή από σκόπιμα δοκιμασμένους παρόχους VPN.

Λόγοι για να έχετε ένα γρηγορότερο VPN?

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι χρήστες αναζητούν τα γρηγορότερα VPN όταν η ταχύτητα είναι θεμελιώδες στοιχείο. Μια λεγόμενη υπηρεσία VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ορισμένους σκοπούς, αλλά ιδιαίτερα για:

 • Torrenting – P2P – Κατά τη λήψη ή την κοινή χρήση ενός αρχείου μέσω δικτύου P2P, απαιτείται γρήγορη ταχύτητα με πρόσθετη ασφάλεια.
 • Ροή βίντεο – Η ροή διακεκριμένων διαδικτυακών καναλιών απαιτεί γρήγορη σύνδεση. Μια γρήγορη διεπαφή VPN, παρακάμπτοντας τον γεωγραφικό περιορισμό.
 • Διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια – Πρόκειται για ταχύτητα. Ίσως χρειαστείτε το γρηγορότερο VPN για να παρακάμψετε τον περιορισμό και να το αποκτήσετε από οπουδήποτε χωρίς να ανταλλάξετε το ρυθμό και την ασφάλεια.

Παρ ‘όλα αυτά, το οικιακό σύστημα και η σύνδεσή σας έχουν επιπλέον σημαντική επίδραση στην ταχύτητα, την προσβασιμότητα, την ικανότητα μεταφοράς δεδομένων, τη θέση του διακομιστή, το πρωτόκολλο ασφαλείας κ.λπ..

5 γρηγορότερες υπηρεσίες VPN του 2020

Έχουμε αναφέρει τα γρηγορότερα VPN που είναι διαθέσιμα για το έτος 2020. Οι παράγοντες που τα κατατάσσουν στην κορυφή καλύπτουν τους τομείς της διαθεσιμότητας διακομιστή, της ταχύτητας λήψης και μεταφόρτωσης, του Kill Switch, του περιορισμού εύρους ζώνης και της πολιτικής καταγραφής.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Το ExpressVPN παρέχει στους πελάτες του την ίδια ταχύτητα που ορίζεται από τον ISP τους. Ορισμένες άλλες εγκαταστάσεις που παρέχουν στους χρήστες τους είναι απεριόριστο εύρος ζώνης, ταχύτητα εκκίνησης και εναλλαγή διακομιστή.

Οι διακομιστές VPN τους εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 94 χώρες. Μπορείτε να συσχετίσετε έως και 3 μοναδικές συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό. Το λογισμικό είναι φιλικό προς το χρήστη ακόμη και για τους αρχάριους. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών 24/7 καθώς και με βάση γνώσεων.

Το ένα μειονέκτημα για το ExpressVPN είναι ότι είναι λίγο ακριβό σε σύγκριση με άλλες διαθέσιμες υπηρεσίες ταχύτερου VPN. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να επιλέξετε τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να ελέγξετε εάν το ExpressVPN είναι αξιόπιστο για εσάς ή όχι.

2. NordVPN

NordVPN

Το NordVPN παρέχει ακλόνητη αξιοπιστία. Η απώλεια ταχύτητας δεν γίνεται αισθητή εάν κάνετε λήψη, μεταφόρτωση ή ροή. Προσφέρει πολλούς διακομιστές VPN, όχι μόνο για γεωγραφικούς περιορισμούς.

Οι διακομιστές τους έχουν διάφορες ταξινομήσεις, π.χ., όπως διακομιστές Netflix, διακομιστές Double VPN, διακομιστές Ultra-Fast TV, διακομιστές Anti-DDoS και άλλοι. Αυτό διαχωρίζει πραγματικά το NordVPN από άλλα ταχύτερα VPN και λέει πολλά για την αφοσίωση του οργανισμού στην ποιότητα.

Το NordVPN είναι επιπλέον έντονο για την προστασία και την ασφάλεια. Βρίσκονται στον Παναμά, όπου δεν διαθέτουν νόμους περί συντήρησης πληροφοριών. Επιπλέον, έχουν αυστηρή διάταξη μηδενικών αρχείων καταγραφής. Όσον αφορά την ασφάλεια, χρησιμοποιούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και έχουν κάποια επιπλέον μέτρα, για παράδειγμα, το Internet Killswitch και άλλα.

3. PIA VPN

PIAVPN

Όπως και οι περισσότερες διοικήσεις VPN, το PIA VPN ισχυρίζεται έντονα ότι είναι η «ταχύτερη υπηρεσία VPN στον κόσμο». Η υποστήριξη πελατών τους είναι εξαιρετική, μεταξύ άλλων που έχουμε δει, εξαιρετικά μαθαίνοντας και γρήγορα, και το κόστος είναι λογικό και λογικό.

Παρόλα αυτά, το PIA VPN προσφέρει πολλά περισσότερα στους πελάτες του. Το επίπεδο ασφάλειας είναι απίστευτο, με τη συγκεκριμένη σύμβαση του οργανισμού, πάνω από τα τυπικά, προφανώς και με μερικά επιπλέον σημεία ασφαλείας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PIA VPN σε σχεδόν οποιοδήποτε gadget. Μπορείτε να συνδέσετε διάφορες συσκευές – από δύο έως πέντε, ανάλογα με το Πρόγραμμα VPN. Το PIA VPN έχει επίσης έναν από τους μεγαλύτερους διακομιστές που οργανώνει στον πλανήτη, με περισσότερους από 3000+ διακομιστές σε όλο τον κόσμο.

4. Ivacy VPN

IvacyVPN

Το Ivacy είναι ένα άλλο ταχύτερο VPN που είναι έντονο για τη φύση των διοικήσεών του σε όλες τις ζώνες και η ταχύτητα είναι μόνο μία από αυτές. Για ορισμένους πελάτες, η ταχύτητα είναι απαραίτητη που αντιπροσωπεύει την αποφασιστική στιγμή μιας υπηρεσίας, επειδή κανείς δεν χρειάζεται να έχει μέτρια σύνδεση. Με το Ivacy VPN, δεν χρειάζεται να το τονίζετε.

Ένα άλλο πράγμα για το Ivacy VPN είναι η δέσμευσή τους για ασφάλεια. Προσφέρουν όλα τα πρωτόκολλα που είναι καλά για γρήγορη ταχύτητα και προστασία της ιδιωτικής ζωής, αλλά μάλλον είναι αναμφισβήτητα τα γρηγορότερα. Με αυτόν τον τρόπο, εάν η ταχύτητα είναι αυτό που σας απασχολεί, μπορείτε χωρίς πολύ να αλλάξετε τις ρυθμίσεις και να χρησιμοποιήσετε το ταχύτερο πρωτόκολλο.

Εάν συμφωνείτε να αποδεχτείτε το Ivacy VPN, θα έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε με οποιονδήποτε από τους μεγάλους αριθμούς ταχύτερων διακομιστών VPN, να χρησιμοποιήσετε το VoIP highlight τους και να εκτιμήσετε την τεράστια ταχύτητα, ανταλλαγή πληροφοριών και εναλλαγή διακομιστών.

5. PureVPN

καθαρά

Το PureVPN προσφέρει την ευρύτερη ευκολία των διακομιστών σε σύγκριση με άλλα γρήγορα VPN. Διαθέτει 750+ διακομιστές σε περισσότερες από 140+ τοποθεσίες. Η ταχύτητα δεν είναι το πρόβλημα με το PureVPN, καθώς προσφέρει περισσότερη από αρκετή ταχύτητα στο Διαδίκτυο. Οι διακομιστές δοκιμάστηκαν και η απόδοση ήταν σταθερή ανά πάσα στιγμή.

Επιπλέον, το PureVPN προσφέρει γρήγορα πρωτόκολλα και υψηλή κρυπτογράφηση στους χρήστες. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να torrent χωρίς το φόβο της εισβολής. Το PureVPN είναι ένα μπόνους καθώς παρέχει προώθηση θύρας μέσω NAT Firewall το οποίο διατηρεί την ταχύτητα λήψης.

Για να πραγματοποιήσετε το ασφαλές περιβάλλον σε άλλες συσκευές, το PureVPN σας έχει καλύψει με πέντε υποστήριξη πολλαπλής σύνδεσης. Το μειονέκτημα στο PureVPN είναι ότι έχει ύποπτη πολιτική μη καταγραφής, με αναφορές του παρόχου VPN να στάζουν δεδομένα σε εταιρείες.

Πώς να αξιολογήσετε το γρηγορότερο VPN?

Πολλά VPN τα εμπορεύονται ως το γρηγορότερο VPN, αλλά δεν είναι πραγματικά ένα καθώς κάθε άτομο έχει διαφορετικές χρήσεις του Διαδικτύου, είναι δύσκολο να δικαιολογηθεί ο πάροχος VPN που είναι διαθέσιμος στο Διαδίκτυο. Η ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης είναι οι κύριοι παράγοντες που πρέπει να δοκιμαστούν για τον προσδιορισμό ενός VPN.

Πώς να ελέγξετε είτε το VPN είναι γρήγορο είτε όχι?

 • Πρώτον, πρέπει να δοκιμάσετε το Διαδίκτυο με και χωρίς VPN χρησιμοποιώντας το speedtest.net.
 • Δεύτερον, επιλέξτε έναν διαφορετικό διακομιστή VPN για κάθε δοκιμή. Επειδή η ταχύτητα σε μια τοποθεσία μπορεί να μην είναι η ίδια με αυτήν σε άλλη τοποθεσία.
 • Τρίτον, αλλάξτε τα πρωτόκολλα για να ανακαλύψετε τα πραγματικά αποτελέσματα. Το OpenVPN και το PPTP μπορεί να είναι οι προτιμώμενες επιλογές για τη δοκιμή διαφορετικών VPN.

Ταχύτερο πρωτόκολλο VPN

PPTP: Το πρωτόκολλο σήραγγας από σημείο σε σημείο είναι ένας συνδυασμός πρωτοκόλλου PPP. Αυτό σημαίνει ότι η κρυπτογράφηση πραγματοποιείται με ενίσχυση σήραγγας.

Το PPTP αναγνωρίζεται ως το γρηγορότερο πρωτόκολλο, αλλά κατά την αξιολόγηση με το OpenVPN, είναι λιγότερο ασφαλές καθώς δεν βασίζεται στην κρυπτογράφηση. Ωστόσο, το PPTP είναι ιδανικό για περιήγηση στο Διαδίκτυο.

Πώς να προσδιορίσετε ένα ταχύτερο VPN?

Οι περισσότεροι από τους χρήστες χρησιμοποιούν VPN torrent, gaming ή streaming. Τα κορυφαία κανάλια ροής του κόσμου, όπως το Netflix, το Hulu και το BBC iPlayer παρέχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο HD. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τέτοιου είδους υπηρεσίες, τότε ένα γρήγορο VPN είναι μια ουσιαστική σκέψη.

 • Διαθεσιμότητα διακομιστή – Οι διακομιστές VPN σε όλο τον κόσμο σε διαφορετικούς προορισμούς προσφέρουν σταθερή ταχύτητα. Επιπλέον, οι torrents αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα αποκλεισμού διακομιστή VPN που καταλήγουν σε υπνηλία λήψη.

Για να επιλύσετε τέτοια προβλήματα, μπορείτε να συνδεθείτε με έναν γρήγορο διακομιστή που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας. Εγγυάται σταθερή ταχύτητα με μηδέν ping.

 • Λήψη και ταχύτητα μεταφόρτωσης– Παίζει σημαντικό ρόλο κατά τη λήψη torrents ή τη ροή των τηλεοπτικών εκπομπών ή ταινιών από τον Ιστό. Μια γρήγορη σύνδεση συστήματος δεν θα έχει μεγάλη σημασία εάν ένα VPN επιταχύνει την ταχύτητα.

Συνιστούμε στους netizens να επιλέγουν το γρηγορότερο VPN που δεν το επιταχύνει. Επιπλέον, οι καλύτερες διαχειριστές torrent δήλωσαν ότι προσφέρουν απεριόριστη ταχύτητα για την έκρηξη γρήγορου torrent ή τη λήψη όποτε θέλετε.

 • Διακόπτης Kill Διαδικτύου – Είναι ένα ικανό συστατικό που προσφέρεται από την ταχύτερη υπηρεσία VPN. Εγγυάται ότι η διεύθυνση IP ενός πελάτη δεν αποκαλύπτεται ποτέ στον ιστό, σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης VPN (διαχωρίζεται).

Για να εγγυηθεί την ασφάλιση ταυτότητας, σκοτώνει αμέσως τη σύνδεση Ιστού όταν το VPN διαχωρίζεται τυχαία, επιτρέποντας καμία δραστηριότητα να περάσει ή να βγει. Επίσης, εάν απενεργοποιηθεί ο διακόπτης kill internet, η συσκευή σας διασυνδέεται με το Διαδίκτυο που παραδίδει τη μοναδική διεύθυνση IP και την περιοχή σας.

Αυτό σας καθιστά ανίσχυρο ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών κινδύνων, σε βάθος αξιολόγηση δεμάτων ISP και παρατήρηση από το κράτος. Η γρηγορότερη υπηρεσία VPN με το κουμπί Διακόπτης Kill Διαδικτύου καθορίζεται βαθιά για τους πελάτες torrenting.

 • Πολιτική καταγραφής – Είναι ένας από τους κρυμμένους όρους μιας υπηρεσίας VPN. Ως επί το πλείστον, τα VPN διατηρούν διαδικτυακές δραστηριότητες των πελατών τους και στη συνέχεια παραδίδουν τα αρχεία καταγραφής στα γραφεία επιβολής του νόμου μετά από έρευνες..

Πώς να βελτιώσετε την υπάρχουσα ταχύτητα VPN σας?

Εάν έχετε ήδη ένα VPN και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε μέτρια ταχύτητα, μην τονίζετε, υπάρχει προσδοκία! Αυτό είναι συνέπεια πολλών δραστηριοτήτων μέσω ενός διακομιστή VPN. Στην περίπτωση που το να καθίσετε σφιχτά στον καναπέ σας δεν διορθώνει το πρόβλημα, δοκιμάστε τις συμβουλές ταχύτητας από κάτω.

 1. Αλλαγή διακομιστών – Ο φυσικός διαχωρισμός μεταξύ εσάς και του διακομιστή VPN με τον οποίο είστε συνδεδεμένοι επηρεάζει σημαντικά την ταχύτητα του VPN. Σε περίπτωση που δεν χρειάζεται να συνδεθείτε με διακομιστές ενός συγκεκριμένου έθνους. Πάρτε μια καρτέλα για αλλαγή σε μια πλησιέστερη χώρα για να ελέγξετε εάν το πρόβλημα σύνδεσης επιλύεται ή όχι.
 2. Εναλλαγή συσκευών – Ορισμένες συσκευές συνδεδεμένες στον ιστό απλά δεν λειτουργούν για ταχύτητα. Στην περίπτωση που ο ιστός αισθάνεται υπνηλία στο κινητό σας, δοκιμάστε να συνδεθείτε από έναν υπολογιστή, έναν υπολογιστή με χώρο εργασίας ή ένα tablet για να ελέγξετε εάν το ζήτημα συνεχίζεται.
 3. Χρησιμοποιήστε μια ενσύρματη ένωση – Το Wi-Fi μπορεί να είναι αναξιόπιστο σε σχέση με την ταχύτητα, ιδιαίτερα σε περίπτωση που ζείτε σε μια περιοχή όπου κοντά στοίβα διαφορετικών απομακρυσμένων συστημάτων. Ουσιαστικά η αλλαγή σε έναν σύνδεσμο σκληρού συστήματος μπορεί να επιλύσει διάφορα ζητήματα ταχύτητας.
 4. Απενεργοποιήστε το εγκατεστημένο λογισμικό ασφαλείας – Τα τείχη προστασίας και το λογισμικό προστασίας από ιούς μπορούν να προκαλέσουν αυθεντικά προβλήματα καθυστέρησης με τις συνδέσεις Ιστού καθώς εξετάζουν τα πακέτα πληροφοριών που πλησιάζουν. Απενεργοποιήστε τα τυχαία για να ελέγξετε αν αυτό επιλύει το πρόβλημα ταχύτητας.
 5. Αλλαγή θυρών ή πρωτοκόλλων – Το λογισμικό VPN συνδέεται χρησιμοποιώντας έναν συγκεκριμένο αριθμό θύρας και πρωτόκολλο. Ορισμένα κοντινά συστήματα περιορίζουν την ταχύτητα αυτών των θυρών, κάτι που θα προκαλέσει ζημιά στη σύνδεσή σας, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα μεταφέρει η υπηρεσία VPN. Ελέγξτε τις επιλογές του VPN σας για εναλλαγή θυρών για μια στιγμή υποστήριξη με ταχύτητα.
 6. Επανεκκινήστε – Όταν δεν λειτουργούν όλα τα άλλα, κλείστε το λογισμικό VPN και επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Τελικές λέξεις

Το πιο χρήσιμο στοιχείο που πρέπει να αναζητήσετε είναι ένα VPN με δωρεάν δοκιμή. Γιατί είναι κρίσιμο αυτό; Είναι καλύτερα να εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες ενός γρήγορου VPN πριν εγγραφείτε στο πρόγραμμά του. Πρέπει να ελέγξετε πολλές επισημάνσεις και γενική εκτέλεση.

Η καλύτερη τακτική είναι να εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας με τη σύνδεση ISP σας και στη συνέχεια να την εκτελέσετε ξανά με το VPN σας ενεργοποιημένο και να δείτε τα αποτελέσματα. Είναι το VPN σας γρήγορο ή όχι; Υπάρχουν διαθέσιμες πλατφόρμες στον ιστό που ελέγχουν το ping ή την αδράνεια σας. Οι χαμηλότερες ταχύτητες λήψης / μεταφόρτωσης σημαίνουν πιο αργό VPN.

Διασφαλίσαμε ότι όλα τα ταχύτερα VPN στη λίστα μας πληρούν τα κρίσιμα πρότυπα όσον αφορά την ταχύτητα. Συνοδεύουν εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας, οι οποίες τις καθιστούν αξιέπαινες εάν το VPN σας δεν κάνει αυτό που πρέπει – διασφαλίστε τον υπολογιστή σας και την ηλεκτρονική σας προστασία.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me