A legjobb popcorn idő VPN 2019 – biztonságos?

A Popcorn Time egy szoftver, amely ingyenesen online video streaming-et közvetít. Több platformon keresztül támogatja, amely magában foglalja a Mac, Android, iOS és Windows rendszert. Nem csak az, hogy alternatívaként tekintették a fizetett streaming szolgáltatásoknak, mint például az Amazon Prime, a HBO Now és a Netflix.


A popcorn idő egy (Peer-to-Peer) P2P néven ismert mechanizmust használ. Egyszerű szavakkal: a popcornkor elérhető tartalom nagy része szerzői jogi védelem alatt áll. Tehát ha ezt a tartalmat a szerzői jogok tulajdonosának engedélye nélkül továbbítja, megsérti a törvényt.

Ha azonban nem akar bajba kerülni, akkor ezt is meg kell tennie használjon Popcorn Time VPN-t mivel elrejti a meglévő hálózatot. Ezenkívül a VPN továbbítja az Ön adatait a hozzárendelt szerverekön keresztül anélkül, hogy kiszivárogtatna az internetszolgáltatókra vagy a hackerekre. A VPN nem tárolja a felhasználói tevékenységek naplóit.

Miért kell használni popcorn idő VPN-t??

A Popcorn Time felhasználóbarát felülettel rendelkezik a navigáláshoz, VPN nélkül történő használata egyszerűen azt jelenti, hogy ártalmassá teszed magad. Még akkor is, ha egy olyan országban használja a szolgáltatást, amelyben nincs szigorú törvény a szerzői jogokra vagy a torrentekre, továbbra is bajba kerülhet az illetéktelen tartalom megtekintése..

2015-ben a termelők pert indítottak az Oregonban lakó 11 Popcorn Time felhasználóval szemben. Az IP címeket, a dátumot és az időpontot, amikor a felhasználók hozzáfértek a filmhez, szintén bemutatták a velük szemben indított perben. Ezeket a felhasználókat bepereltek a filmfájl letöltéséért, és 150 000 USD kártérítést és jogi díjat számítanak fel.

Nem ez az egyetlen alkalom, a Popcorn Time felhasználók súlyos büntetésekkel szembesülnek a szerzői jogok által védett tartalmak megtekintéséért. Ugyanebben a módon a Comcast felhasználóit ugyanaz az ügyvédi iroda is perelte a 2015. évi „Survivor” film közvetítéséért. 750 USD-t számítottak fel az általuk elkövetett bűncselekményért, annak ellenére, hogy ez nem annyira bírság.

Nem szeretné az élettakarékos megtakarításokat arra felhasználni, hogy bírságot fizessen a szerzői joggal védett tartalmak streamingjéért. Ez az, amiért a Popcorn Time VPN hasznos lehet.

Hogyan válasszuk ki a legjobb pattogatott kukorica VPN-t?

A popcorn idő számára legmegfelelőbb VPN kiválasztása nem olyan nehéz, mint gondolnád. A VPN-k különféle feladatokat hajtanak végre a biztonsági rések kezelésekor.

A Popcorn Time esetében azonban ezeknek a funkcióknak fontosak a VPN kiválasztásakor:

 • Magas biztonság és a forgalom titkosítása.
 • Gyors sebesség streaming és letöltés.
 • A VPN lehetővé teszi a torzításhoz szükséges P2P forgalmat.

Számos ingyenes VPN van a popcorn időben, amelyek állítólag korlátlan sávszélességet kínálnak lángoló gyors sebességgel. Azt javaslom, hogy távol tartson tőlük. Mivel feláldozzák a titkosítást, és vázlatos szabályokkal rendelkeznek a naplókkal kapcsolatban.

A legjobb popcorn idő VPN-k a torrentek streamingjéhez

A Popcorn számára a legjobb VPN számos feladatban segít, amikor adatvédelmet kell biztosítani. A VPN funkciója az, hogy elrejtse a valós identitást, vagyis a felhasználó „IP-címe”. A hackerek az IP-címet használják fő forrásként egy személy rendszerébe történő belépéshez.

1. ExpressVPN

VPN-t keres a magánélet védelme érdekében? Vagy csak a tartalom streamingje nélkül bajba kerülve? ExpressVPN a legjobb popcorn idő VPN, amely ezt könnyedén megteheti. Könnyen kezelhető felület és a széleskörű szolgáltatások VPN-szolgáltatóként rangsorolják.

Kíváncsi, hogy mi teszi a popcorn idő VPN-jét népszerűvé a piacon? Nem kell ezzel aggódnia, az ExpressVPN néhány fontos tulajdonsága kibontódik és az alábbiakban említésre kerül.

 • Internet kill kapcsoló.
 • Lángoló gyors sebesség.
 • Szigorú bejelentkezési tilalom.
 • Katonai titkosítás.
 • Kompatibilis a popcorn idővel és a torrenting-kel.

Az ExpressVPN sok platformon a Popcorn Time VPN vezetője, és mindenképpen megérdemli, hogy az első számú koronává váljon..

2. Privát internet-hozzáférés

Privát internet-hozzáférés a legnépszerűbb VPN a pattogatott kukorica időben egyszerűen azért, mert ez a piacon jelenleg a legolcsóbb VPN. Ugyanazokat a funkciókat kínálja a felhasználó számára, amelyet egy drága VPN kínál.

 • Névtelenséget kínál naplózási politika nélkül.
 • Nem észleltek DNS vagy Web-RTC szivárgást.
 • A felhasználók kihasználhatják a nagy letöltési sebességet.
 • Kiváló titkosítás sokoldalú kiegészítőkkel.

Ha megvizsgálja a VPN-szolgáltatók kiszolgálóit, különbséget fog tapasztalni a PIA-hoz képest, mivel ez lehetővé teszi a videótartalom probléma nélküli továbbítását. Másodszor, a PIA VPN időt és néhány dollárt megkímél ide és oda.

3. PureVPN

A PureVPN Hongkong joghatósága alatt jött létre, és a legjobb popcorn idő VPN-ként működik. Felszerelve van egy arzenál funkciókkal, ezek a szolgáltatások kiegészítik egymást, és hozzájárulnak a magánélet és a biztonság visszatartásához.

 • Erős titkosítás az érintettek számára.
 • Könnyen használható asztali és mobil alkalmazások.
 • Gyors szerversebesség.
 • A felhasználók igénybe vehetik a P2P szolgáltatásokat.

Ez a popcorn-idõszakra szóló VPN nem okoz lyukat a pénztárcájában. Rugalmas terveket ad a felhasználóknak a VPN-szolgáltatás igénybevételére, hogy megvédjék internetes magánéletüket.

A popcorn idő használata VPN nélkül?

A pattogatott kukorica idő a BitTorrent kliens egy másik formája, de inkább a tartalom streamingére összpontosít. Tehát úgy működik, mint bármely más torrent ügyfél, és VPN nélkül is használható. Ha kockázatvállaló vagy, és azzal élhet, hogy ha elkap, valószínűleg minden fillért el fog veszíteni.

A Popcorn Time VPN nélküli használatához kövesse ezeket a lépéseket.

 • Ha nem frissítette készülékét a legújabb javításokkal. Itt az ideje, hogy megcsináljuk. Néhány javítás az eszközök biztonságára összpontosít.
 • Különösen óvatosnak kell lennie az online tevékenységek során.
 • Ne kattintson a hirdetésekre, függetlenül attól, hogy milyen jó megjelenésűek. Hacsak nem akarsz online adattámadás áldozata lenni.

Ezeknek a tippeknek igazán nincs jelentősége, mivel az internetszolgáltató továbbra is nyomon tudja követni tevékenységeit. Ha a kereset benyújtásának pillanatáig az internetszolgáltatók nem állnak akadályban, és valószínűleg vissza fogják követni ezeket a tevékenységeket, és fizetnie kell a bírságot, vagy bizonyos esetekben börtönbe kell mennie..

A Popcorn Time VPN biztonságos?

Válassza ki a VPN-t a popcorn időre, amikor a szerzői jogok tulajdonosai szinte küszöbön próbálnak annyi embert megbüntetni, aki a szerzői jogok megsértését követi el, ha nem akarja, hogy betört vagy ház nélkül legyen. A pénzbírság 100 dollártól kezdve egy óriási 150 000 dollárig terjedhet, és az összes élettakarékos megtakarításuk mintha semmi sem fog menni.

Ha VPN-t szeretne feliratkozni a Popcorn Időben történő streaming céljából. Először olvassa el az összes irányelvüket, és ellenőrizze, hogy a teljes adatvédelem és biztonság biztosítása érdekében nem naplózza az információkat. Ez a legfontosabb rész, ha készen áll a VPN előfizetésére.

Ezen kívül vannak olyan funkciók, amelyek biztonságossá teszik a VPN-t a popcorn idő számára. Néhányat itt említenek.

 • Öld meg a kapcsolót
 • IPv6 szivárgás elleni védelem
 • DNS-védelem

Az összes fent említett VPN tartalmazza ezeket a funkciókat és más különféle funkciókat, valamint a magánélet védelme érdekében. Ezekkel a VPN-ekkel nem kell semmiért aggódnia, miközben a tartalmat a Popcorn Időn keresztül közvetíti.

Hogyan állítsunk be VPN-t a popcorn időben

A VPN telepítése a popcorn időben történő streaming megkezdéséhez tisztességes. Vizsgálja meg a VPN hitelességét, majd csak folytassa ezt a feladatot. Különösen azt érdemes megjegyezni, hogy a felhasználói felület különbözik a különféle VPN-k között.

 • Feliratkozás a „Popcorn Time VPN” -re a fenti listából.
 • Töltse le és telepítse a kompatibilis VPN-klienst.
 • Írja be a bejelentkezési adatait, amelyek az „E-mail azonosítóból” és a „Jelszóból” állnak..
 • Válassza ki a megszakítás nélküli kapcsolathoz a javasolt „VPN szervert”.
 • A folyamat megkezdéséhez nyomja meg a „Csatlakozás” gombot.

Ezután nézzen meg minden tévéműsort és filmet a lehető legjobb minőségben. Ne feledje, hogy a Popcorn Time legújabb verzióját kell telepíteni.

Pattogatott kukorica idő az Android

Az egyéneknek nem szükséges, hogy a tartalmat csak számítógépen továbbítsák. A Pattogatott kukorica időt használó felhasználó közvetlenül streaming-t végezhet Android-eszközén. Mivel a telefonok sok személyes adatot és képet tartalmaznak, amelyek nagyjából azonosíthatják az embert, ha rossz kezekbe kerül.

Az Ön Android készülékéhez VPN szükséges a magánélet és a biztonság érdekében. Miután telepítette a Popcorn Time VPN-t az Android-ra, biztonságos az internetes jelenléte, és nem kell aggódnia, hogy elkapják a szerzői jogok tulajdonosai.

Pattogatott kukorica idő a Mac számára

A Popcorn Time tartalmának nagy része szerzői jogvédelem alatt áll, ami azt jelenti, hogy pénzbírságot kell fizetni, ha a szolgáltatást elkapják. Itt áll a folyamatban a Popcorn Time VPN for Mac, ez módosítja az adatcsomagokat egy titkosított formába, és ellenőrzi az adatvédelmet az interneten keresztül.

Számos jelentés érkezett arról, hogy a Popcorn Time felhasználóinak büntetést szabtak ki a film streamingéért. Ha nem akarja, hogy valamelyikévé váljon, akkor használja a VPC-t a Popcorn Time számára, és ez minden széles körű funkciójával megoldja az internetes biztonsággal kapcsolatos aggodalmait..

Pattogatott kukorica idő az iPad és az iPhone számára

Sok fiatal szeret a hétvégét filmeket / TV-műsorokat közvetíteni. A Popcorn időszerver kiszolgálja ezt az igényt, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy filmeket vagy TV-műsorokat nézzenek cent nélkül. Ha van iPhone vagy iPad, a szolgáltatást ugyanúgy használhatja, mint bármely más BitTorrent kliens.

A szerzői joggal védett anyag engedély nélküli streamingje súlyos bajba kerülhet. A Popcorn Time VPN használata iPad vagy iPhone esetén kötelező, mivel ez biztosítja az Ön személyes adatait, és elkerüli a sávszélességet, hogy fenntartsa a sebességet.

A popcorn idő VPN figyelmeztetésének eltávolítása?

A Popcorn Time VPN nélküli használata közben figyelmeztetést kap, amely kijelenti, hogy a Popcorn Time VPN nélküli szolgáltatást használja. Semmilyen módon nem távolíthatja el ezt a figyelmeztetést, mivel ez az Ön biztonsága érdekében.

Választhat úgy, hogy figyelmen kívül hagyja a figyelmeztetést, és folytathatja a figyelést, de az ülés szélén maradnia kell, mivel nem igazán védett vagy, és ki van téve.

Beépített popcorn idő VPN

Profi tipp: A beépített Popcorn Time VPN-t keresi, ne hagyja abba a keresést! Ennek fő oka az, hogy nem gondolkodnak komolyan a feltételeikkel.

Ráadásul az ilyen beépített VPN-k nem nyújtják azokat az alapvető szolgáltatásokat, amelyeket ígérnek. Sokkal drágábbak, mint a piac legjobb VPN-éi.

 • Az árazás havonta 69 USD-tól kezdődik, 12 hónapra, amely nem áll rendelkezésre a tartományban.
 • Nem biztos benne a naplózási politikájukban, sem a biztonsági protokollokban, sem az általuk kínált titkosítási szintekben.
 • Nem átadott hálózati sebesség.

Ez a hiányosság megzavarja az ügyfelet. Tartsa távol a VPN-ket, amelyek állítólag beépítettek a popcorn idő számára. Sőt, a Popcorn Time semmilyen motívummal nem nevez beépített VPN-t.

Ingyenes VPN a pattogatott kukorica időben

A legjobb Popcorn Time VPN korlátlan sávszélességet és optimalizált kiszolgálókat kínál gyors, a fogyasztók számára. Ezenkívül biztonságban tartja adatait az interneten, és nem rögzíti a naplókat. Ezenkívül remek ügyfél-támogatást kínál több eszköz konfigurációjával.

Mivel a Popcorn Time ingyenes VPN-je korlátozott sávszélességgel és megbízhatatlan biztonsági funkciókkal jár, ezért ezt minden áron el kell kerülni. Kisebb díj fizetésével élvezheti a streaming videotartalmakat bármilyen aggodalom nélkül, a VPN használatával.

A popcorn idő alternatívái

Az eredeti pattogatott kukorica időt a fejlesztők feladták, ami a popcorn idő klónjait hozta létre. Ezeket a klónokat az eredeti Popcorn Time szoftver nyílt forráskódjával fejlesztették ki, és jelenleg a Popcorn Time alternatívájaként szolgálnak..

Vannak ingyenes és fizetett alternatívák a popcorn idő számára. Az ingyenes alternatívák azok a klónok, amelyek tartják a video streaming tartalmat ingyenesen. Míg a fizetett alternatívák között szerepelnek az olyan streaming szolgáltatások, amelyek tényleges jogokkal rendelkeznek a tartalom streamingjéhez, de havonta néhány dollárba kerülnek.

A két fő popcorn időklónt csapatunk teszteli, és tökéletesen működnek. Ennek ellenére továbbra is tanácsos a Popcorn Time VPN-t használni a videók streamingje közben, mert elrejti az igazi személyazonosságát, és kiszivárog a felügyeleti hatóságok számára..

 • Popcorn Time.sh
 • Popcorn Time.to

Ha a pénz nem az ön aggodalma, akkor választhat a prémium popcorn idő alternatíváira. Nem kell aggódnia, hogy vírusokat helyez el a készülékére, mivel ezek az alternatívák nagyon jó hírűek, és már évek óta nyújtanak streaming szolgáltatásokat.

A Popcorn Time legfontosabb prémium alternatívái, amelyek streamingről ismertek.

 • Netflix
 • Hulu
 • Amazon Prime
 • HBO most

A fenti prémium streaming szolgáltatásokat VPN nélkül is használhatja, és semmi sem történik. Néhány tartalmat azonban földrajzilag blokkolják, és egyes esetekben nem adnak jogot konkrét címek közvetítésére, ez azt jelenti, hogy ha nem rendelkeznek a kedvenc filmjéhez fűződő jogokkal, akkor nem tudja őket streamálni felület.

Következtetés

Annak ellenére, hogy a popcorn idő jobb alternatíva a fizetett streaming szolgáltatások számára. Előfordulhat, hogy az abban elérhető tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. Nem javasoljuk a VPN használatát a szerzői jogi anyagok megsértésére.

A VPN médiumként szolgál az online biztonság javításához, és védelmet nyújt harmadik felekkel szemben, akik figyelemmel kísérik az Ön tevékenységeit, és megoszthatják azokat harmadik felekkel.

A Pattogatott kukorica időben a magánéletét veszélyezteti. Tehát használjon Popcorn Time VPN-t. Nem csak azoknak szól, akik filmeket szeretnének streamálni anélkül, hogy bajba kerülnének. Mindenkinek szól, aki biztonságban szeretne érezni magát, miközben a Popcorn Time-on keresztül VPN-sel streamál, korlátlan hozzáféréssel az online tartalomhoz.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me